Nikola je mogao sin da mi bude…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zovem se Jelena, imam 49 godina. Udala sam se sa 22 za Zorana koji mi je bio prvi. Sa njim imam sina Aleksu od 24 godina i ćerku Milicu od 22 godine. Nikad nisam prevarila muža, sve ove godine sam mu ostala verna. Držim do svog izgleda, redovno idem u teretanu sa ćerkom. Izgledam dosta mlađe ne veruju da imam 49 godina. Inače, imam dugu plavu kosu, visoka sam oko 170 cm, imam 55 kg, utegnuto dupe (što je rezultat vežbanja) i malo veće sise (još uvek su čvrste, s obzirom na to da nisam dojila ni sina ni ćerku). Volim da ih izbacim u prvi plan. Okreću se za mnom na ulici i mlađi i stariji, mnogi su mi se nabacivali ali sam ih odbijala, nisam želela da prevarim muža koji je divan čovek. Imamo redovno seks, ne zadovoljava me do kraja, ali bože moj. Ovo što mi se desilo i što se još dešava, a o čemu ću pisati nisam ni sanjala da može meni da se desi. Grize me savesti tako da moram da podelim sa nekim.

Ovako: trebalo je te subote da idem na proslavu 50-og rođendana moje najbolje drugarice Marije. Dugo sam birala kombinaciju šta da obučem i na kraju pao je izbor na crnu lepršavu haljinu, malo iznad kolena, a gore je bila majica kratkih rukava sa malo većim dekolteom, tako da su mi sise bile „na izvol’te“. Ispod sam obukla crne samostojeće čarape, crne tangice i crni čipkani brus, broj manji, tako da su moje sise kipele iz haljine i još više došle do izražaja. Stavila sam crveni ruž na usne i obula štiklice. Pogledala sam se u ogledalo, izgledala sam lepo. Suprug mi je pozvao taxi. Otišla sam u tu kafanu, bilo je nas pet drugarica. Atmosfera je bila dobra; igrale smo i pile. Posle ko zna koliko vremena popila sam malo više i počelo je da mi se vrti.

Brzo je prošlo vreme, krenule smo kući i izašle ispred kafane. Ispred nas je sačekao suprug od drugarice ali nije bilo mesta za sve u autu, tako da sam ja sebi pozvala taxi. Otišli su, a ja sam ostala da sačekam taxi. Ubrzo se zaustavio auto. Bio je to Nikola, 24-ogodišnji drug mog sina. Rekao je:
– Teta Jelena, treba li vam prevoz? – (Inače, Nikola živi u komšiluku.) Rekla sam mu da sam pozvala taxi i rekao je: – Ajde uđite, ko zna kad će taxi, a idemo u istom pravcu.

devojka sa dobrim sisama

Znam ga od malena, tako da sam ušla u njegov auto. Krenuli smo a meni se još uvek malo mutilo i vrtelo u glavi. Pričali smo nešto bezveze, rekla sam da mi se vrti i muti u glavi. Stao je na nekoj pumpi, rekao je da se brzo vraća. Nosio je dve kafe. Nikola mi je rekao:
– Teta Jelena, uzeo sam vam kafu da se malo osvežite – i krenuo da vozi. Vozio nas je van grada. Pitala sam ga gde to vozi, rekao je: – Ma parkracemo se negde da popijemo kafu i zapalimo po jednu, i idemo kući. – Rekla sam kratko:
– OK.

Vozili smo se neko vreme i pod uticajem alkohola nisam ni primetila kad je ušao u neki šumarak. Tek kad je ugasio auto i svetla na autu videla sam gde se nalazimo negde gde je svuda okolo mrak. Pitala sam ga zašto je stao ovde. Nikola je opet rekao:
– Da popijemo kafu i idemo. – Upalio je svetlo u autu. Pili smo kafu i pričali nešto bezveze. Počeo je da mi deli komplimente kako lepo izgledam. Zahvaljivala sam se.

Odjednom je Nikola stavio ruku na moje koleno i krenuo naviše!

Trgla sam se i tek tad shvatila da mi se haljinica zadigla tako da se videla čipka na čarapama. Sklanjala sam mu ruku ali ju je Nikola opet vraćao. Pokušavala sam da spustim haljinu ali nisam mogla. Počela sam da vičem na njega da li je normalan, da je on drug mog sina, da mogu majka da mu budem. Ali Nikola je bio uporan, nije popuštao. Odjednom se umirio. Rekla sam da me vozi odmah kući. Rekao mi je da se napalio i tek tad sam videla izbočinu na njegovimm pantalonama. Počela sam da ga molim da idemo. Rekao je:
– Teta Jelena, previše sam napaljen da vozim, moram da ga izdrkam i onda idemo. – Bila sam u šoku šta čujem. Nikola je počeo da raskopčava pantalone. Rekla sam da prestane, da li je normalan, šta to radi… Rekao je: – Moram. – Bio je pun sebe i izvadio je kurac. Kad sam ga ugledala bila sam u šoku; bila je to kurčina od nekih 18 do 19 cm. Debeo, prošaran venama, sa velikim glavićem.

drkanje pičke ženi u kolima

Alkohol je učinio svoje, inače bih izašla iz auta i pobegla. U muža mi je nanji nekih 15 cm i dosta je tanji. Video je kao ga gledam i rekao:
– Sviđa vam se? Niste videli ovakav do sada? – Malo sam se pribrala rekla sam mu da ga vrati nazad i da idemo, da ću sve da zaboravim. Nikola me nije poslušao, počeo je lagano da ga nadrkava. Trajalao je neko vreme, a onda je reko da zadignem malo haljinicu da brže svrši. Rekla sam glasno:
– Ne! – Rekao je:
– Samo malo… Svršim i vozim te kući. – Pomoslila sam – svršiće i idemo. Rekao mi je da će malo da mi obori sadište da ima bolji pogled. Povisila sam malo uz reči:
– Nikola, šta to radiš?
– Teta Jelena, imam bolji pogled. Brže ću svršiti. Ajde zadigni malo haljinicu da završimo to i vozim vas kući. – Podigla sam haljinicu, zavalila se u sedište moleći boga da što pre svrši. Rekao je: – Ufff… – i ubrzao drkanje. Rekao je: – Raširi malo noge – što sam uradila nesvesno. Počeo je da ga drka. Dugo ga je drkao, osetila sam da mi je pička počela da vlaži. Rekla sam mu:
– Ajde, molim te, svrši. – Rekao je da izvadim sise, da mu malo fali. Vrisnula sam: – To ne, ni u ludilu! – Reko je:
– Molim te, malo mi fali da svršim. – Udahnula sam duboko, popustila sam pod uticajem alkohola, uspravila sam se, otkopčala haljinu, spustila je ispod sisa, otkopčala i brus. Rekao je: – Jebote, kakve sise! – i nastavio da drka.

Vreme je prolazilo a on nikako da svrši. Onda sam mu rekla:
– Hajde već jednom završavaj. – Rekao je:
– Ajde ga malo ti uzmi u ruku, svršiću odmah. – Oklevala sam malo, udahnula duboko, nagla se na levu stranu i drhtavom rukom sa mu uzela kurac. Bio je tvrd kao kamen, osećala sam kako pulsira. Počela sam da radim rukom gore-dole prevlačeći i kožicu preko glavića. Ubrzala sam, sise su mi se tresle kako sam mu drkala.

Nikola je rukama uhvatio moje sise. Zadrhtala sam, što je i osetio i počeo je da ih gnječi. Rekla sam tiho da prestane ali nije me slušao, niti sam ga ja sprečila. Gnječio mi je sise i uvrtao mi bradavice. Počela sam duboko da dišem, zabolela me je ruka od drkanja. Rekao je:
– Teta Jelena, stavite ga u usta malo…

Nikola je mogao sin da mi bude...

Bez reči sam se nagla još više i uz malo oklevanje strpala glavić u usta, u nadi da će svršiti i da ću proći nejebana, ali sam istovremeno to i priželjkivala. Nikola je rekao:
– Na ovo sam čekao godinama i drkao na tebe. – Počela sam da mu ga pušim. Trudila sam se da mu što bolje pušim, da što pre svrši. Nikola je stavio ruku na moju glavu i nabijao na svoj kurac dok je drugu zavukao među moje noge. Nisam pružala otpor.

Sklonio mi je tange u stranu i trljao mi pičku. Ubrzo sam osetila prst u sebi. Pokušala sam da izvadim kurac iz usta da mu kažem da prestane, ali nije mi dao. Promrmljala sam sa kurcem u ustima da prestane a molila sam boga da ne prestaje. Ali Nikola me nije slušao: ubzo sam osetila još jedan prst u sebi. Jebao me je prstima dok sam mu ja pušila. Jednom rukom sam držala za koren kurca dok sam drugom držala Nikolina muda.

Rekao mi je da prestanem, gurnuo od sebe i pala sam nazad na sedište sva zadihana. Sva sam drhtala kao da imam groznicu. Bila sam ulepljena oko usta od pušenja. Već sledećeg trenutka se Nikola našao na meni, oborivši sedište do kraja.

Instinktivno sam raširila noge…

Nikola je malo jače povuko tange koje su pukle. Osetila sam kako me kurcem lupa po stomaku i miluje moju pičku. Spustio se malo niže namestivši kurac na ulaz u moju pičku. Rekla sam:
– Nemoj, molim te – kao poslednji pokušaj da me ne jebe, iako sam želela da osetim njegov mlad kurac u sebi. Trljao je kurac o moje usmine. Rekla sam mu: – Molim te stavi kondom. – Otvorio je naslon za ruke, uzeo je kondom, ubrzano ga je stavio na kurac i sledećeg trenutka mi je zabio pola kurca u pičku. Vrisnula sam, baš me je raširio. Samo malo ga je povuko nazad i nabio celi kurac u mene. Vrisnula sam opet jer muž ima manji i tanji kurac. Nikola mi je raširio pičku i popunio me kao niko do sada. Osećala sam ga duboko u sebi kako pulsira.

Odmah je počeo žestoko da ga nabija, počela sam da stenjem glasno. Dobro mi je popunjavao pičku. Zabila sam mu nokte u leđa dok je Nikola svom snagom nabijao kurac u mene. Počelo je da mi se mrači pred očima, svršila sam vrišteći sa kurcem u sebi i to sa drugom od sina. Svršila sam posle dugo vremena dok je Nikola neumorno nabijao kurac u mene. Sva sam drhtala i glasno stenjala, dahtala, osećala sam kako me muda lupaju po guzi. Nikola je izdržljiv – dugo me je jebao, nisam mogla da verujem da dečko njegovih godina može tako dugo da jebe.

Nikola je mogao sin da mi bude...

Nikola se malo odigao od mene, uhvatio me je sa obe ruke za sise i počeo da se zabija još jače u mene. Osetila sam kako počinje da pulsira u meni. Rekao je:
– Svršavam! – u poslednjem trenutku ga je izvadio. Brzo sam ga uzela u ruku, skinula kondom sa kurca, nadrkala ga nekoliko puta, i počeo je da svršava po mom stomaku i haljini. Svršio je baš obilno, svu me je isprskao.

Vratio se na svoje sedište. Ležali smo zadihani i ćutali oboje. Pička mi je bridela i pulsirala. Osećala sam prazninu u sebi. Prvi je progovorio Nikola:
– Konačno mi se ostvarila želja da te jebem. Oduvek drkam na tebe. – Malo sam se pridigla, bila sam sva ulepljena od sperme. Pogledala sam pičku – bila je sva crvena i otvorenih usmina. Rekla sam:
– Majko moja, na šta ličim! Svu si me razvalio! – Nasmejo se i rekao:
– Tek ću te razvaliti, ovo je tek početak. – Zapalili smo po cigaretu i rekla sam mu:
– O ovome nikom ni reč. – Rekao je:
– Ne brinite teta Jelena.

Kurac mu je opet počeo da se diže. Rekao je da pređemo na zadnje sedište a je da sednem na njega. Rekla sam mu da stavi kondom a on je rekao da nema više. Povukao me je na sebe, opkoračila sam ga, sama sam ga namestila na ulaz i nabila se do kraja. Zastenjala sam i počela da se sama nabijam dok je Nikola mesio moje sise i ljubio mi bradavice. Glasno sam stenjala i cvilela nabijena na Nikolin kurac. Opet sam svršila vrišteći, tresla sam se kao da me je struja udarila.

Malo sam se umirila i počela da mešam nabijena do kraja na Nikolin kurac, lomila ga u korenu. Čvrsto mi je rukama držao sise i rekao:
– Svršavam! – Zaurlao je pre nego što sam uspela da siđem sa kurca i počeo je da svršava duboko u mene. Pokušala sam da ga izvadim ali čvrsto me je držao, osećala sam kako me puni mlaz za mlazom. Kad je Nikola prestao da svršava, ostali smo tako oboje zadihani sve dok kurac nije počeo da mu gubi na čvrstini.

Nikola je mogao sin da mi bude...

Svalila sam se na sedište pored njega a iz pičke mi je curila sperma. Rekla sam:
– Ala si me napunio, kao kobilu! – I oboje smo počeli da se smejemo.

Napolju je počelo da svanjava. Počela sam da se brišem maramicama, spustila haljinicu, a Nikola mi je pomogo da zakopčam brus. Vratila sam sise u haljinu koja je bila sva izgužvana i isflekana od sperme. Popravila sam malo frizuru i prešli smo na prednja sedišta. Upalio je auto, krenuli smo kući i rekla sam mu opet:
– O ovome nikome ni reč! Nemoj slučajno da si se hvalio okolo da si me jebao, inače ću te ubiti, kunem ti se. Rekao je:
– Ne brini, rekao sam ti, nisam lud da nekom kažem. – Pitao me je kakav je bio i da li mi je bilo lepo. Rekla sam mu da ima veliki kurac, veći nego moj suprug, i da je on drugi sa kojim sam se jebala da me je baš dobro izjebao i da sam uživala, da je dobar, da je izdržljiv i da se nisam nadala da ću uživati. Rekla sam mu da nisam ni u ludilu pomislila da ću se jebati sa nekim ko može da mi bude sin i ko je drug mog sina. Reko je da je drkao stalno na mene i zamišljao da me jebe.

Ubrzo smo stigli. Stao pred mojom kućom i pitao me je kad ćemo da ponovimo. Rekla sam mu da ne znam, videćemo, i izašla iz auta.

Žurnim korakom sam ušla u kuću. Odmah sam odjurila u kupatilo, skinula sve sa sebe, bacila stvari u veš-mašinu i dugo sam se tuširala. Prala sam pičku i iscedila ostatke sperme iz sebe. Imala sam nekoliko modrica na butinama i na sisama. Umotala sam se peškirom i otišla do sobe gde je spavao moj muž. Navukla sam pidžamu, legla i odmah zaspala sva iscrpljena.

Probudila sam se negde oko podneva, bila sam sva slomljena. Pička mi je bila sva crvena, bridela je i bila natečena. Nastavila sam sa Nikolom da se jebem, baš sam se navukla na taj mlad kurac koji me dovodi do vrhunca. Svaki put me je svu razjebao. Podajem mu se svaki put kao da mi je poslednji. Videćemo dokle će da traje, ali za sada uživam svaki put sa njim.

Nikola je mogao sin da mi bude...

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x