Poslušni muž

Registrovani korisnici ne vide reklame

Još kao dječak sa svojih 13 godina primjetio sam da me pali ženska dominacija. Mislio sam da je to prolazno, ali svaki put kad bih gledao film gdje su žene bile dominantne, stroge, mene bi obuzeli trnci. Zamišljao sam da imam svoju dominu i da je služim i izvršavam njena naređenja. Das nekoj i ja budem poslušni muž…

Sve je to bilo moje maštanje, dok nisam upoznao moju suprugu i dok se nismo uzeli. Njoj sam se povjerio i priznao da me pale dominantne žene i da volim da budem potčinjen, da budem poslušni muž i da molim. Na početku je reagovala nezainteresovano za bilo šta vezano za moj fetiš, ali smo se ipak povremeno igrali i zabavljali. Uživao sam i htio sam još i još… da naša igra potraje duže, da me još više ponizi.

Nakon nekog vremena počeli smo čašće sa našim igricama, pa čak i van kuće. Malo pomalo, moja supruga se sve više upuštala u takvu igru, pa sam morao da perem suđe, da brišem prašinu, perem i prostirem veš, da usisavam dok moja draga sjedi i uživa uz kaficu i serije. Tako je vrijeme prolazilo, a ona je bila sve stroža i sve čašće sam dobijao zadatke. Nakon 4 godine braka postao sam pravi rob, morao sam da ustajem prije drage i da joj spremam kafu. Sve kućanske poslove obavljao sam isključivo ja, draga je samo uživala, ispijala kafe sa kolegicama i gledala serije. Dok bi ona izlazila sa kolegicama, ja sam ostajao da radim po kući: da perem, čistim da se sve sija. Ponekad sam morao dva puta dnevno da usisavam jer je moja draga to tražila. Kad bi joj dolazile kolegice ja bih bio u sobi i čekao da one odu ili bih čistio WC, uglavnom mi je bilo zabranjeno da sjedim sa njima. Draga mi je kupila i kostim sexy sobarice, pa kad bih po kući radio, ona bi mi to obukla i govorila mi je da sam prava poslušna curica, što me je izluđivalo.

šutiranje u jaja

Jednom je došla njena kolegica a ja sam bio u sobi tako obučen u svoj kostim sluškinje. Čuo sam razgovor moje drage i njene kolegice. Draga je pričala kako sam poslušni muž koji bez pogovora izvršavam sva njena naređenja. Kolegica ni je mogla vjerovati šta čuje. Draga me je onda pozvala da uđem u dnevnu sobu.
– Dušo, dođi ovamo! – Ušao sam postiđeno sa pogledom oborenim u pod. Njena kolegica se počela smijati da su joj suze tekle od silnog smijeha. – Dušo, reci mojoj kolegici ko sam ja.
– Vi ste moja gospodarica.
– A ko si ti?
– Ja sam Vaša poslušna curica, gospodarice.
– Tako… vidiš draga moja… Curice, sad ćeš nas lijepo poslužiti, jasno?
– Naravno gospodarice, kako Vi kažete.

Poslužio sam ih kafom, sokom i kolačima

Sve vrijeme dok su one razgovarale ja sam stajao na vidnom mjestu da im budem uvijek dostupan i pri ruci. Morao sam da im pripaljujem cigarete i da redovno mijenjam pepeljare, da im se obraćam samo uz dozvolu i da ih obavezno persiram. Kad je njena kolegica odlazila morao sam da se zahvalim na privilegiji što sam im bio sluga i da kleknem da joj poljubim štikle. Kolegica je ostala bez riječi…
– Dušo, eto mene za dva-tri dana da opet ovako uživam. Hahahaha… – smijale su se i poljubile jedna drugu više onako u zrak nego u obraz, da ne pokvare jedna drugoj šminku.

Poslije mi je draga rekla da sam bio dobar i da ona želi da i drugi vide i znaju kako sam njen rob i sluga. Samo sam oborio glavu i nisam ništa rekao.
– Čuj, sutra ćemo u šoping, sa mnom ide i jedna moja prijateljica, hoću da budeš jako fin i poslušan, hoću da vidi kako me slušaš i izvršavaš moja naređenja… jasno?
– Da gospodarice, kako Vi kažete.

rob, francuska sobarica

Tako smo sutradan nas troje otišli u tržni centar, a moja draga i njena kolegica su razgledale izloge, obilazile butike dok sam ja za njima išao i nosao njihove kese ako bi negdje nešto kupile. Kad im je dosadilo naredila mi je da sve stvari odnesem u auto i da se vratim. Sjele su da piju kafu u jednom kafiću. Kad sam se vratio uzela mi je ključeve od auta i naredila mi da prošetam po tržnom centru dok one piju kafu… da im ne smetam dok pričaju. Ja sam bez pogovora otišao u šetnju.

Kad sam nakon pola sata došao, njih nije bilo, nisam imao telefon da ih zovem, nisam imao ni para da platim bus. Nisam znao šta da radim. Čekao sam puna dva sata ali drage i njene kolegice nije bilo. Na kraju sam izišao i stopirao do kuće. Nakon 2-3 sata sam došao kući i vidio da je draga stigla. Ušao sam u kuću a draga je sjedila u fotelji i u jednoj ruci držala šibu a u drugoj cigaretu. Htio sam da joj se obratim ali me je prekinula…
– Začepi… Kako si smio da odeš i da ne vidiš kad smo nas dvije ustale? – Počeo sam zamuckivati… a draga me je opet prekinula. – Pruži ruke… – počela me je šibati po dlanovima, a onda mi je naredila da kleknem i da joj držim pepeljaru. Dok sam držao pepeljaru draga me je šamarala, a ja sam se izvinjavao.

Naredila mi je da kleknem četvoronoške. Svukla mi je hlače i počela me je šibati po goloj guzi. Kad joj je dosadilo, otjerala me je u sobu. Tu noć nije više ništa progovorila.

brnjica za kurac

Sljedeći dan smo radili, ona prvu a ja drugu smjenu. Poslije 5-6 dana u posjetu su joj došle dvije kolegice. Ja sam, kao i uvijek, kao poslušni muž kakav jesam, izvršavao svoje redovne kućne obaveze. Bio sam u svojoj uniformi sexy sobarice sa psećom ogrlicom oko vrata. Prije njihovog dolaska draga mi je opet naredila da budem jako ponizan i poslušan i da ću opet biti njena sluškinja, bez obzira ko bude od gostiju dolazio. Odgovorio sam kao i uvijek:
– Da gospodarice, biće kako Vi kažete.

Ovaj put gospodarica mi je naredila da kleknem i tako dočekam gošće. Zatim mi je naredila da im odmah poljubim štikle, i jednoj i drugoj, i da se predstavim kao gospodaricina poslušna curica.

Kad su kolegice došle odmah sam se sagnuo i poljubio štikle jednoj pa drugoj, a onda uz dopuštenje gospodarice se predstavio i pozdravio gošće:
– Dobar dan, ja sam gospodaričina poslušna curica, kako vas mogu poslužiti? – Odmah su počele da se smiju… Gospodarica ih je zamolila da se smire i onda mi je naredila da se okrenem i da prošetam kao prava kurvica da vrtim guzom.

Prvo sam napravio kafu, zatim nasuo sok i poslužio kolač. Iznio sam čiste pepeljare i pripalio im cigarete. Sa oduševljenjem su gledale i uživale kako ih služim. Onda im je gospodarica ispričala kako sam bio neposlušan i vratio se kući stopom i kako će me sad pred njima kazniti i poniziti. One su se samo smješkale čekajući šta će se prvo desiti.
– Dušo, donesi kaiš i one dvije šibe iz sobe.

lizanje štikli

Bez povovora sam donio šta je gospodarica tražila

– Na koljena i na sve četiri! – bila je sljedeća naredba. Znao sam šta me čeka i odmah sam zauzeo položaj. Podigla mi je haljinicu i ostao sam go jer nisam nosio gaćice, samo sam na penisu imao metalni kavez sa katancem i malim ključem koji je bio kod gospodarice. Licem sam bio okrenut prema njenim kolegicama.

Gospodarica je uzela šibu i počela me je lagano maziti po guzi i leđima. Kad sam se opustio počela je sa šibanjem.
– Šta se kaže
– Hvala gospodarice… – odgovorio sam. Njene kolegice su uživale u prizoru koji vide. Sjedile su i pušile cigare dok je mene moja draga gospodarica šibala. Onda je rekla jednoj od kolegica da me šamara dok me ona šiba. Meni je naredila da brojim svaki udarac i da se svaki put zahvalim. Prije nego što su počele, draga me je pitala:
– Da li želiš da te sad išibam?
– Da draga, molim Vas…
– Onda me moli!
– Molim Vas gospodarice, prekljinjem Vas da me išibate i kaznite… – molio sam i cvilio a onda su počele: prvo šiba po goloj guzi a zatim šamar i sve tako. A ja sam brojao i zahvaljivao se: – Jedan… hvala gospodarice, dva… hvala gospodarice… – i tako redom.

Dok su me njih dvije šibale i šamarale, treća je uzela telefon i slikala me. Uživale su u svojoj moći… Nakon nekog vremena su se mijenjale… sve dok im nije dosadilo i dok me nisu išarale čitavog. Bio sam sav u štraftama… Onda je gospodarica rekla da joj prebace te slike jer su dobar materijal da se objave na drštvenim mrežama. Molio sam da to ne učine… Smijale su se mojoj poniznosti, a jedna od kolegica je rekla da sad one idu i da će doci za 5-6 dana, pa ako budem dobar i poslušan neće slike objaviti… Bio sam izgubljen, ali sam obećao da ću biti dobar i poslušan, samo da ne bi objavile slike.

šibanje, canning

Na izlazu sam ih ispratio kako i dolikuje. Na koljenima, ljubeći im štikle, ponizno, kako to i sliči za jednog roba. Kad smo ušli u kuću, gospodarica je sjela u svoju folelju, a meni je naredila da kleknem pred nju na koljena.
– Slušaj curice… sad si dokazala da si mi vjerna i da ćaš me služiti do kraja života… je l’ tako?
– Da gospodarice, naravno da ću Vas služiti do kraja života…
– Ovako, ja sutra idem kod svoje prijateljice advokatice koja će mi napraviti ugovore u kojima ćeš i zvanično postati moj rob… je l’ jasno?
– Naravno gospodarice…
– Želiš li zvanično da budeš moj rob?
– Naravno da želim gospodarice…
– Dobro… onda ćeš sve potpisati i nazad nema! Ali moraćeš da potpišeš i darovni ugovor u kojem kuća prelazi na moje ime… jer ja sam gospodarica… je l’ tako?
– Naravno gospodadice, kako Vi kažete.
– OK… od sutra ćeš zvanično da postaneš moj rob i sluškinja… dobićeš pravila ponašanja koja ćeš naučiti napamet i koja ćeš morati strogo poštovati… je l’ jasno?
– Da gospodarice… kako Vi kažete.
– Idi istuširaj se i na spavanje… sutra ćeš mi opet trebati odmoran i spreman da služiš mene i moje goste. Sutra je važan dan i za tebe i za mene.

Zahvalio sam se i otišao na tuširanje i na spavanje… Sljedeći dan… to ću vam ispričati drugi put…

Kucic

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x