Gospodarica punica i ja kao njezin rob, I dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Jedan dan u posjeti nam je bila (Gospodarica) punica. Bili smo svi opušteni kad mi je gospodarica pred njom naredila da pripremim doručak i da serviram sto. Malo sam se zbunio jer nisam očekivao da će pred njom da mi tako naređuje i da me ponizi. Uradio sam kako mi je i naredila i pozvao ih da sjednu za sto da doručkujemo. Nakon doručka, gospodarica mi je naredila da im serviram kafu:
– Slušaj dušo, sad čemo ja i moja mama da sjednemo, a ti češ nam napraviti kafu! Onda češ da raskloniš sto i opereš sudže. A kad to završiš, čeka te slaganje i peglanje veša… Je l’ jasno?
– Da, draga… – Odgovorio sam zbunjeno, jer mi je to sve naredila pred njenom majkom bez imalo ustručavanja.

Napravio sam kafu i servirao je na poslužavnik, a onda i iznio i poslužio Gospodaricu i njenu majku.
– Pokloni se dušo… – Bilo je sljedeće naređenje. I ja sam lijepo prekrstio noge i poklonio se kao i svaki put kad služim Gospodaricu. Punica nije ništa komentarisala, samo se smješkala. Ja sam otišao da rasklonim sto i operem sudže, kad me je draga opet pozvala: – Dušo, dodži ovamo! – Došao sam pred njih i pitao šta žele. Gospodarica je u ruci držala cigaretu i naredila mi da joj pripalim. Njena majka je rekla da je upaljač na stolu i da je mogla sama to da uradi, na šta je Gospodarica odgovorila da je to moja obaveza i da ja to moram raditi. Pripalio sam Gospodarici cigaretu i pitao mogu li nastaviti sa pranjem suđa, a Gospodarica mi je dala dozvolu. Nije malo prošlo, a Gospodarica me ponovo pozvala: – Dušo, dodži! – Ja sam opet ostavio suđe i došao pred njih:
– Izvolite, šta ste trebali?
– Pa dušo, nisi mi donio pepeljaru, pa pretpostavljam da želiš ti da budeš moja pepeljara… I punici pripali cigaretu, nemoj da te čeka… Hahahaha. – Ja sam se pogubio skroz. Uzeo sam upaljač i putnici pripalio cigaretu, a onda mi je Gospodarica naredila da kleknem: – Na koljena sissy! – Bilo me je sram jer me je nazvala “sissy“ i još sam morao da kleknem na koljena. – Otvori usta! – Otvorio sam usta i Gospodarica mi je otresla pepeo sa cigarete. Isto je uradila i punica. – Šta se kaže!?

dve gospodarice teraju roba da im liže čmar

– Hvala Gospodarice. – Prvi put sam je nazvao „Gospodarice“ pred njenom majkom.
– Tako je… A odsad češ se i mojoj majci obračati sa „Gospodarice“… Je l’ jasno!?
– Naravno Gospodarice.
– A sad poljubi ruku svojoj Gospodarici punici!
– Ljubim ruku Gospodarice punice.

Onda mi je Gospodarica naredila da se presvučem i da obučem uniformu sexy sluškinje. Kad sam se presvukao naredila mi je da iznesem dasku i sav veš za peglanje i da peglam tu pred njima. Brzo sam iznio dasku za peglanje i veša, i počeo sa peglanjem, dok su Gospodarica i Gospodarica punica razgovarale. Onda je Gospodarica supruga rekla da ona i Gospodarica punica idu u šoping, a da ja usisam, obrišem prašinu, oribam kupatilo i završim peglanje dok se one ne vrate. Gospodarica punica je onda rekla da im spremim i ručak kad sam več tako poslušan, na šta je Gospodarica rekla da je to dobra ideja.
– Još čemo ga naučiti da pravi pitu, hahahaha – reče Gospodarica punica.
– Da, odlično, kad se vratimo – reče supruga Gospodarica.

One su otišle u kupovinu jer Gospodarica treba da ide na 7 dana kod prijateljice u drugi grad, a ja sam ostao sa zadacima da sve uradim dok se one ne vrate. Jedva sam čekao da Gospodarica ode i da me ostavi samog, a i da ne viđam Gospodaricu punicu bar neko vrijeme, da se malo stvari slegnu.

Gospodarica punica i ja kao njezin rob, I dio

Sutradan sam Gospodaricu odvezao na autobusnu stanicu i ispratio. Sav sretan sam požurio kući da, se odmorim. Nisam ni došao do kuče kad mi je zazvonio telefon. Zvala me Gospodarica punica. Morao sam da se javim. Rekla mi je da dođem do nje kući odmah. Produžio sam pravo do nje kuči. Pokucao sam i ušao u kuču. Bila je ona i njena snaja. Nisam znao kako se sad ponašati pred njima jer sad sam i punicin rob… Punica je pokazala prstom da uzmem kofer koji je bio spakovan:
– Slušaj, obzirom da je tvoja supruga, pardon, Gospodarica, odsutna, dogovorile smo se da ču ja doči i biti kod vas dok se ona ne vrati. – Samo sam potvrdno klimnuo glavom i uzeo kofer sa stvarima.

Došli smo kuči i Gospodarica punica mi je odmah naredila da se presvučem u svoju haljinicu sluškinje jer ču to nositi non-stop. Kad sam obukao haljinicu, samostojeće čarape, ženske tangice i stavio čipkani rajf za kosu, Gospodarica punica mi je naredila i da se našminkam, pa sam uzeo Gospodaricinu šminku i polako se našminkao. Karmin za usne crvene boje, puder, rumenilo, maskaru i lajnerom sam izvukao linije uz trepavice. Kad me je Gospodarica punica ugledala počela je da se smije:
– Hahahaha, prava si kurvica sad… Na koljena! Sad ču te uslikati i poslati tvojoj suprugi, pardon, opet sam se zbunila, Gospodarici, da te vidi. – I onda me je uslikala i još me ponižavala dok sam klečao na koljenima. Uzela je cigaretu i ja sam joj pripalio. Onda je rekla da joj ne treba pepeljara, i pitala me je: – A zašto mi ne treba pepeljara?
– Zato što sam ja Vaša pepeljara Gospodarice… – Odgovorio sam.
– Bravo sissy, kako si pametna… Hahahaha…

Tako je počelo moje služenje. Gospodarica punica je bila zadovoljna.

Onda mi je naredila da usisam i obrišem prašinu, a dok sam ja brisao prašinu, ona je pričala na telefon sa Gospodaricom suprugom i kasnije sa svojom sestrom koja živi u inostranstvu. Poslije me je obučavala kako da napravim pitu. Od početka, tijesto, razvijanje i sve po redu do pečenja. Morao sam i da zapišem recept, jer Gospodarica punica mi je rekla da ču sad stalno da pripremam ručkove i pite:
– Da se naučiš i ispraksiraš, pa kad dodže tvoja Gospodarica supruga, da je iznenadiš.

Gospodarica punica i ja kao njezin rob, I dio

Sutradan se Gospodarica punica probudila oko 9h, spavala je na našem bračnom krevetu sama, a ja sam spavao pored našeg kreveta, ispod njenih nogu na spužvi. Onako obučen i našminkan od prethodnog dana, odmah sam skočio i poželio dobro jutro. Več sam bio spreman za novi dan i služenje Gospodarici punici. Prvo sam joj napravio kafu, a onda pospremio krevet. Dok je Gospodarica punica pila kafu, ja sam pripremio doručak. Nakon doručka, Gospodarica punica mi je rekla da ćemo ići u poslastičarnicu da kupimo kolače jer će joj doči prijateljica i kako treba da je ugostimo. Nije mi dozvolila da skinem šminku, samo sam presvukao haljinicu i obukao hlače, naravno ženske, Gospodarice supruge, i neku majicu sa pufnastim rukavima.

– Gospodarice, mogu li skinuti šminku, sramota me da me neko ne vidi našminkanog?
– Ne možeš! – Bio je njen odgovor.
– Ali ne želim da me neko vidi i prepozna…
– Je l’ to ti meni iskazuješ neposluh!?
– Pa… – Zamucao sam i dobio šamar u lijevi, a zatim i u desni obraz. Naredila mi je da iziđem u dvorište i uberem šibu da me išiba. Morao sam tako ubrati šibu i ponizno je dati Gospodarici punici da me išiba.
– Na koljena i na sve četiri! – Svukla mi je hlače koje sam več obukao i počela sa šibanjem. Meni je naredila da brojim. Dobio dam 100 udaraca šibom, a onda još dodatnih 50. Morao sam se zahvaliti i naravno, izviniti za loše ponašanje.

Gospodarica punica i ja kao njezin rob, I dio

Odvezli smo se do jedne poslastičarnice u gradu. Morao sam parkirati malo dalje, pa smo prošetali do poslastičarnice. Gospodarica punica me je držala ispod ruke, a ja sam pogled oborio dole. Tako smo i ušli u poslastičarnicu, a Gospodarica punica je izabrala kolače, pa sam ja uzeo od prodavačice spakovane kolače da ponesem. Bilo me je sram što sam našminkan i obučen u žensku odjeću, pa nisam smio prodavačicu ni pogledati u oči, iako sam imao osjećaj da me non-stop gleda i smije se.

Vratili smo se kući, a Gospodarica punica mi je naredila da joj masiram stopala. Nakon masiranja stopala, dobio sam stroge upute kako trebam biti poslušan i ponizan pred njenim gostima, jer ona hoće da svi vide kako Ona i Njena kćerka imaju poslušnog roba i vjernog slugu.
– Da Gospodarice punice, biće kako vi kažete.

Nedugo zatim čulo se zvono na vratima. Gospodarica punica mi je naredila da otvorim i da se poklonim. Učinio sam šta mi je naređeno.

– Opa, pa vi imate sluškinju u kuči!? – Reče Gospodaricina prijateljica.
– Da, obzirom da ne zaslužuje da bude muško, pretvorili smo ga u ono šta treba da bude, rob i sluškinja… Hahahaha, robe, pokloni se mojoj kolegici i predstavi se!
– Dobar dan, ja sam sissy rob i sluškinja, kako vas mogu poslužiti!?
– Hahahaha, baš je slatka ova vaša sluškinja. – Dobio sam naređenje da napravim kafu i da poslužim kolače. Poslije sam pripalio cigarete Gospodarici punici i njenoj kolegici. Odmah sam kleknuo pored Gospodarice punice da joj budem pepeljara, jer nisam želio da se naljuti. To se svidjelo i Njenoj kolegici pa sam i njoj služio kao pepeljara. Uživale su i ponižavale me. Onda sam dobio naređenje da opet obrišem prašinu i oribam kupatilo. Kad sam sve završio, Gospodarica punica je rekla da me treba kazniti. Nisam znao zašto, pa, sam pitao. To je bila greška.
– Prvo: ko ti je dozvolio da mi se obratiš i još da postaviš pitanje!? A drugo: je l’ mi treba poseban razlog da te kaznim!? Ko si ti??
– Ja sam Vaš rob i poslušna sluškinja!
– A ko sam ja??
– Vi ste moja Gospodarica punica.
– I koja su moja prava i ovlasti??
– Vaša prava i ovlasti su neograničene, Vi možete da radite sa mnom šta želite, da me kaznite kad i kako želite. Ja sam Vaše vlasništvo i moram izvršavati sva Vaša naredženja bez pogovora!
– Bravo sissy… Hahahaha.
– Dobro ste ga dresirali – reče prijateljica.

Gospodarica punica i ja kao njezin rob, I dio

Nakon toga, morao sam da molim da me kazne jer sam bio neposlušan. Onda su me prebacile preko stola u trpezariji i zavezale mi ruke i noge za noge od stola. Počele su sa šibanjem. Dok me Gospodarica punica šibala, njena prijateljica me je šamarala, pa su se mijenjale. Onda su uzele svijeću i zapalile je, dok se vosak topio, kapale su po mojoj užarenoj guzi i leđima. Govorile su kako sam prava pičkica koju treba još išibati i izjebati, a da onda treba da mi debela kurčina uleti u usta i napuni ih spremom. Zatim su uzele umjetni dildo i stavile mi ga pred lice:
– Da li voliš kurac pičkice? – Pitala me je Gospodarica punica. Znao sam da moram da kažem da volim, iako nisam volio, ali da bih izbjegao kaznu rekao sam da volim.
– Da Gospodarice, volim Vaš kurac.
– Sad češ moliti da dobiješ ovaj umjetni u guzu, je l’ tako da hočeš?
– Naravno Gospodarice… Molim Vas da dobijem Vaš kurac, molim Vas da me jebete u guzu, molim Vas, preklinjem Vas, uzvišena Gospodarice… – Njena prijateljica se grohotom smijala, a Gospodarica punica mi je umjetni stavila ispred usta i naredila da zinem. Znao sam da želi da ga prvo ližem i pušim, pa sam odmah počeo da ga ližem i ljubim. Onda sam ga cijelog stavio usta i potrudio sam se da budem kao prava kurva i da pokažem da želim da im pušim kurac i da me izjebu.

Osjetio sam da mi Gospodarica punica maže guzu, a onda i umjetni kako polako gura u mene. Nisam se opirao, jer sam znao da nema smisla, a nije prvi put da dobijam u guzu, pa sam samo zastenjao. Čitavih sat vremena su me nabijale. Poslije su me odvezale i opet sjele u fotelju i na trosjed dok sam ja morao sve raskloniti i pospremiti. Morao sam se pokloniti i zahvaliti što sam imao čast da me išibaju i izjebu. Poslužio sam opet kolače, pripalio cigarete Gospodarici punici i njenoj prijateljici i zauzeo položaj na koljenima.

ffm spit roast strap-on, femdom

Tako je protekao drugi dan robovanja Gospodarici punici…

Nastavak: Gospodarica punica i ja kao njezin rob, II dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x