Starija dama, opasna jebačica i skvirterka

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo će biti priča o jednoj pravoj dami koju sam upoznao, sa kojom sam se s vremenom sprijateljio i koja mi je poklonila svoje povjerenje, kao i njen dnevnik u koji je zapisivala svoj životopis. Pomenuta gospođa, jedna starija dama, zvala se Maja, i kada smo se upoznali imala je nekih oko 58 godina. Upoznali smo se nakon mog dolaska u Holandiju kada sam se uselio u stan, a ona je živjela u jednoj lijepoj kući sa velikom baštom.

Sve je počelo nakon nekoliko naših susreta u ulici sa ljubaznim klimanjem glave sa moje strane i njenim osmjehom i na holandskom „Goede dag“ („dobar dan“). Nakon nekoliko susreta shvatila je da nisam Holanđanin i jednom me je iznenadila sa „dobar dan“ na našem jeziku, na što sam se ja iznenadio i automatski joj odgovorio, što je njoj izmamilo jedan lijep i simpatičan osmjeh na veoma lijepom licu.

Bila je visoka nekih 173cm, sa sijedom kosom, ne mnogo dugom, valovitom, svijetlih očiju, punih usana i, za njene godine veoma rumenim obrazima sa malim simpatičnim rupicama kada bi se nasmjesila. Taj dan kada me je oslovila sa „dobar dan“, malo smo i porazgovarali. Pitala me je odakle sam i koliko sam već dugo u Holandiji a ja sam joj odgovorio da sam iz Bosne i da sam tu nekoliko mjeseci, mislio sam od kako sam se doselio u ovo malo mjesto u kojem i živim. Ona je inače došla u Holandiju kada su se pojavile firme iz Holandije u Srbiji i kada su tražili radnu snagu za rad u mnogim tvornicama za preradu mesa, kao i na drugim poslovima. Tada je bila udata, a pošto u to vrijeme ona i njen muž nizu imali djece, odlučili su da se pokrenu i da okušaju sreću van granica tadašnje Yuge. Po dolasku, muž se zaposlio u industriji mesa a ona, pošto je govorila tečno engleski i njemački, dobila je posao u službi za strance kao prevodilac za sve one koji dolaze ili će doći, da im se nađe na pomoći u prevođenju. Vrlo brzo je savladala i holandski i postala je veoma cijenjena i poštovana u samoj opštini, tako da je i tu uspjela da uznapreduje. Muž je zarađivao solidnu platu, kao i ona, a u to vrijeme nisu bile hipoteke nego samo povoljni krediti, tako da su uspjeli kupiti tu kuću u koju su se uselili i tu su i dobili dvoje djece, sina Marka i kćerku Mirjanu.

Starija dama, opasna jebačica i skvirterka

O njenom životu i svem drugom bit će još napisano, ali da pređem na to kako sam počeo da se družim sa gospođom Majom. Kada je saznala odakle sam, tačnije iz Sarajeva, oduševila se jer i njeno porijeklo je bilo iz Sarajeva, ali i o tome ću još da pišem. U jednom momentu me je upitala čime se bavim i šta sam po zanimanju. Ja sam odgovorio da sam automehaničar ali da mi je hobi drvo i izrada predmeta od tog materijala, i da znam još nekih drugih poslova da radim. Ljubazno me je upitala da li bih da joj održavam baštu i prednji vrt i zamolila me da sutradan dođem da pogledam i da se dogovorimo oko cijene za moj trud i rad. Ja sam rado pristao na to jer nisam imao još posao, tako da bi mi to i te kako dobro došlo, a ona će za to i da plati, tako da su mi ta sredstva i te kako dobro došla, a nisam znao da je bila uposlenica u opštini i da mi i tu može biti od pomoći.

Tako sam počeo da joj sređujem baštu i vrt, pa poneka poparvka u kući, ponekad krečenje ili drugi poslovi. Maja je bila veoma ljubazna dobrodržeća dama, lijepog očuvanog tijela, uvijek je nosila duže suknje ili haljine, ali sve je bilo sa stilom, ništa napadno ili izazovno. Ipak, odjeća koju je nosila je isticala i veoma lijepe sise, malo širu guzu, ali pošto su haljine ili suknje dosezale malo ispod koljena, vidjelo se da ima veoma lijepo oblikovane noge i da je pazila na svoj izgled. Po našem upoznavanju je bilo već kasno proljeće i vrijeme je bilo toplo, a Maja je koristila malo lakšu odjeću, opet ništa napadno ali se mogla vidjeti i sa malo više dekoltea ili u malo kraćim haljinama ili suknjama.

Kada sam počeo da radim u bašti, ista je bila malo zapuštena, ništa previše, ali je bila dosta i široka i dugačka, tako da je bilo dosta posla za sređivanje. U bašti su bile i ležaljke za sunčanje, kao i baštenski stol i stolice, natkriveni jednom drvenom konstrukcijom koja je imala i lagani krov, tako da je imala i hladovinu za sjesti ili se sunčati. Poslije nekoliko dana bašta je bila sređena i mnogo bolje je izgledala, ostao je samo jedan dio ograde da se promjeni a to sam ostavio za kasnije, a i gospođi Maji se nije žurilo. Ograda oko bašte ju je zaklanjala od ostalih komšija i radoznalih pogleda a mjesto gdje se mogla neometano sunčati je bila upravo sjenica sa natkrivenim svodom i tu sam je našao jedan dan kada sam došao po neki alat kako se sunča.

nudistkinja sa obrijanom pičćkom

Pošto sam ušao na baštenska vrata od kojih sam imao ključ, ona me nije ni očekivala a na licu je imala poveće sunčane naočale, tako da nisam znao da li me je vidjela ili ne. Kada sam prilazio mjestu gdje se sunčala, vidjeo sam da se sunča potpuno gola i zastao sam u jednom momentu. Tako gola izledala je kao lutka od porculana, doslovno rečeno. Tijelo skladno građeno, sise su joj stajale nekako uspravno, nisu se razlile kao kod starijih žena, nego su joj bradavice doslovce štrčale uvis, a uz to joj su se i nadigle. Pička joj je bila glatka, samo je malo prosijedih dlačica stajalo iznad pubisa, a tijelo je bilo bijelo skroz, kao da ga zrake sunca nikada nisu dodirnule.

Stao sam i gledao, a pošto sam bio samo u šortsu ispod kojeg nisam nosio ništa, osjetih da mi se kurac počeo da propinje i mimo moje volje. Razdaljina između mene i mjesta gdje je ležala je bila samo nekoliko metara i ja se ohrabrih i priđoh još par koraka čekajući kada će me primjetiti, ali ona je ili zaspala ili me je pustila da gledam i da polako priđem. Opet sam stao, a kurac mi je i te kako dobro nabudžio prednji dio šortsa od laganog platna i ja se mahinalno uhvatih za njega i stegnuh ga, pokušavajući da se smirim, jer ako ne spava i ako me gleda, bit će joj sve jasno, da sam se i te kako napalio na prizor koji mi je bio pred očima. U jednom momentu ona polako diže glavu, te skloni naočale sa lica, pogleda me sa širokim osmjehom, te se oglasi:
– Priđi, šta si se ukočio? Kao da prvi put vidiš golu ženu – te se nasmija malo glasnije, sjede i pozva me rukom da priđem. – Šta je bilo? Vidim da si se iznendadio, ali znaj da je ovo moj svakodnevni ritual kada je sunčano vrijeme i kada nema nikoga, onda se prepustim sunčevim zracima da me miluju, pošto nema nikoga – te se opet nasmija. Ja priđoh i ona mi napravi mjesto do nje da sjednem. – Eh dragi moj mladi prijatelju i moj dobri majstore, od kako mi je suprug umro niko me nije vidjeo u ovakom izdanju, a tome ima dobrih dvadesetak godina. Bar ne u ovoj mojoj privatnosti, jer ovo je moje carstvo gdje ne može svako ući, samo gosti koje ja pozovem, ali tada se normalno družim sa njima.

Ja sjedoh a to mi i dobro dođe da ne stojim sa dignutim kurcem ispred te dame koju sam izuzetno poštovao.
– Vidim nešto se probudilo kod tebe. Hahaaa… Sve je to normalno, ne brini i ja sam živo biće i mogu ti reći da mi imponuje da ti se digao jer znači da sam još uvijek nekome interesantna – te položi ruku na moju nogu gledajući me u oči, sa osmjehom na licu.

Starija dama, opasna jebačica i skvirterka

– Jako si meni interesantna gospođo Majo, i pošto sam te vidjeo tako golu, vidiš da to ne mogu da sakrijem – i ja se nasmješih. Ona na to samo reče:
– Dođi, stani tu ispred mene – i ja kada se postavih ispred nje ona podiže glavu i gledajući me u oči jednim pokretom svuče mi šorts govoreći: – Da vidimo to kome sam ja toliko zanimljiva – opet se smješeći. Kada mi starija dama skide šorts, spusti pogled i poče da klima glavom sa širokim osmjehom na licu govoreći: – Mmmmm, ovaj tvoj ljepotan je sada meni zanimljiv… mmmmm…. Obrijan je… aa, oooo, hehe, ovo nisam očekivala… i obrezan, mm… – i obliza usne jezikom te me opet pogleda u oči primičući usne mom glaviću.

Starija dama Maja je imala veliki seksualni apetit

Kada se primače, ova starija dama isplazi jezik, prvo ga liznu, pa još par puta to ponovi. Uhvati me jednom rukom za jaja blago ih držeći, a onda otvori usta i poče da uvlači kurac u usta gutajući ga polako i vrteći jezikom po glaviću sa tihim mumlanjem „mmmmm“. Izvadi ga iz usta i opet me nekako bezobrazno pogleda u oči pa se oglasi:
– Sada će tebi Maja da pokaže koliko sam zainteresovana za tvog ljepotana, i samo da znaš, ovo mi je drugi obrezani kurac, a i drago mi je da sam opet došla u dodir sa jednim lijepim obrezanim i obrijanim kurcem – te ga opet strpa u usta i poče da ga usisava i puši, dok sam ja stajao i samo gledao, ne usušuđući se pomjeriti, čak ni za sisu da je uhvatim. Pušila ga je veoma zdušno, a i sa zadovoljstvom, i ja se pokrenuh te je uhvatih za glav i počeh da se i sam nabijam u njena usta, ali me ona blagim pokretom zaustavi, uze mi desnu ruku i spusti je na njenu sisu.

Sisa joj je bila i te kako čvrsta i ja obuhvatih prstima nabubrelu bradavicu, a starija dama Maja se na to oglasi sa jednim dugim „mmmm“. Pušila ga je i lickala još neko vrijeme a onda se odvoji i leže na ležaljku i tiho reče:
– Dođi. Dođi i voli me…

Starija dama, opasna jebačica i skvirterka

Ja se uglavih između njenih raširenih nogu i nalsonih glavić na ulaz u njenu glatko depiliranu pičkicu koja je izgledala baš slatko, jer je imala sočne i mesnate velike usmine, a maleni klit je jedva virio vani. Malo ga protrljah o taj klitić i polako uvukoh glavić u njenu sočnu i vlažnu pičkicu. Ona samo duboko udahnu:
– Ooooh – i zagrli me oko vrata, i naše se usne prvi put spojiše u jedan dugi i nježni poljubac bez imalo divljanja jezicima, nego baš nekako suptilno i sporo.

Ljubila se prekrasno, a ja sam se lagano pomjerao u njoj i ulazio laganim ubodima, vadeći ga pomalo i ubacivao svaki put sve više unutra. Ona je samo širila noge i pomalo se pomjerala meni u susret prilikom mojih ulazaka u unutrašnjost njene vlažne i tople pičke. Odvoji se od moji usana i poče da šapće:
– Taako, aaah… taako, voli mee… da osjetim kurac nakon dugo vremena… aaaah, kako je lijeeepooo… mmmm… A kada ti kažem „jebi“, onda kreni i nemoj da me štediš, nego jebi što žešće možeš, a sada samo tako nastavi… aaaah… kako je to lijepooo… jaooooo daaa, aah…

Moja starija dama tiho se oglašavala a ja sam se sladio njenim nabubelim bradavicama, na šta je ona sve više širila noge, držala me za guzove rukama, pomalo grebala noktima i izbacivala se donjim dijelom tijela da ga primi što dublje u vrelinu njene vlažne pičke. Uživao sam u tom laganom tempu i vadio sam ga skoro do kraja, pa opet polako ubacivao i gurao sve do jaja, ljubeći joj sise naizmjenično lickajući ih i sisajući, a bile su i te kako osjetljive, a to se moglo primjetiti po njenim reakcijama i uzdasima koje je ispuštala iz grla.

Malo se izdigoh i pogledi nam se sretoše. Oči su joj se malo od uživanja zamutile i ona se osmjehnu. Prošapta:
– Taako dragi, taako… voli me, samo taako – a onda začuh: – Aaaaaaah, daaaaaaaj… daaa jebii, nabiiij kurčinu, aaaa – i poče da se izvija i trlja rukom po pički, šišteći, i u jednom momentu ja ispadoh iz pičke.

milfica skvirtuje, jebana prstima

Starija dama Maja je i dalje trljala predio oko klitorisa, i kada kurac ispade iz pičke, poče da šprica u vazduh sa nekoliko mlazova tečnost, i dok je prskala bacakala se sa zvučnim:
– Ssssaaa… aaaaaaaasss… jooooooj, saad daaj, jebii meee – ja joj ga opet nabih u jednom potezu i počeh da joj ga nabijam sve brže i brže, a ona je stiskala sise, bacakala glavom lijevo-desno, šišteći, psujući i govoreći: – Aaaaaaaaaa, jebbiii, guziii meee… aaa, jebiii kurvuuu… jaoooo što je dobrooo, udrii kurčinoooom… daaaa… – i opet se izdiže tako da sam opet ispao iz pičke, a onda se ponovi ista situacija sa prskanjem i špircanjem.

Malo se smirila ova starija dama, raširila ruke i ja se primakoh. Ona me zagrli i šapnu:
– Daaj ga opet i daaj me opet voli malo, a onda me guziii, oooooh… – Ja joj ga ponovo ubacih u pičku i počesmo opet ljubavni ples, lagano guženje sa dugim poljupcima i maženjem dok ona ne poče ponovo da se uvija i da se propinje, i zavika: – Aaaah daaaj… nabiiiiijaaaj gaaa… – i ja počeh da ubadam sve brže i brže, dok je ona bacakala glavom lijevo i desno, nesuvislo govorila, šištala i glasala se sa dugim „aaaaa“, sve dok se ne zatrese a i ja osjetih da mi nadolazi, što je i ona osjetila, i povika: – Punii… puni mi pičku, u… daaaa, ne vadiii gaaa… aaaaaaaaa…

Svršavali smo skupa a ja sam zavikao sa jednim gormoglasnim „oooooooh“ dok me ona uhvati rukama oko vrata i podiže se, stišćući me uza se, što rukama oko vrata, što nogama oko pasa, i ujedno je trzala donjim dijelom tijela, ujedno stišćući mi pičkinim mišićima kurac koji je bio usađen duboko u njoj. To je potrajalo desetak sekundi, a onda ona se opusti i leže nazad na ležaljku a ja polako izvadih već opušteni kurac iz njene pičke, i sjedoh na kraj ležaljke, a ona sa osmjehom, oznojenog čela, me pogleda i reče:
– Aaah dragi moj, ovo mi je trebalo! Već odavno nisam ovako svršila, ne znam ni sama kada zadnji put. Kurac nisam primila odavno… Oooh, dozvoli mi da se malo odmorim, pa ćemo se otuširati, pa nekim pićem osvježiti, a onda ću ti ispričati cijeli moj život i kada sam zadnji put imala sex.

Starija dama, opasna jebačica i skvirterka

Poslije toga se pridiže moja cijenjena starija dama, zagrli me, i poljubismo se, te ustade, uze me za ruku i mi se uputismo u kuću da se istuširamo.

Ovdje ću prekinuti sa pisanjem, a u nastavku ćete pratiti cijeli Majin život; kako je i šta sve u životu prošla. Ovo je samo početak i nadam se da će vam se svidjeti. Unaprijed hvala svima koji pročitaju ovu malo dužu priču i ocjene je.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x