Gledala sam kako je jebe na kameri

Registrovani korisnici ne vide reklame

Probudila sam se oblivena znojem. Srce mi je udaralo kao da sam upravo otrčala maraton. Osvrtala sam se oko sebe kako bi raspoznala gdje sam, a rukama zgrabila posteljinu sa svake strane. Kao da će cijela soba nestati ako popustim stisak.

Misli su mi se lagano mirile te sam počela uviđati da sam u svom krevetu. Noćna mora koja me je naglo probudila, sada je već nestajala iz vividnog sjećanja. Osjetila sam olakšanje.

Okrenula sam se prema dečkovoj strani kreveta, no ubrzo sam primijetila kako sam potpuno sama. Posegnula sam za mobitelom i pogledala koliko je sati. Osim gomile notifikacija, mobitel mi je pokazao kako je 3 ujutro.

Možda je na WC-u – pomislila sam, pa se udobno smjestila natrag na jastuk.

devojka usamljena leži na krevetu

Očekivala sam kako se pojaviti na vratima sobe svakog trena. Htjela sam mu ispričati još ono malo sna što mi je preostalo u mislima. Kako su minute prolazile, prevrtala sam se po krevetu i osluškivala ne bih li čula korake. Umjesto koraka začula sam neki čudan zvuk kroz polu zatvorena vrata. Podignula sam se u sjedeću poziciju kako bih se koncentrirala na zvuk.

Čula sam samo tišinu.

Kada sam pomislila da mi se pričinilo i odlučila leći natrag, začulo se ponovno. Kao neki uzdah, tih i prigušen. Nisam mogla razabrati o čemu je riječ pa sam oprezno ustala i u tišini se približila vratima. Zvuk se i dalje mogao ćuti, sada malo glasnije ali i dalje ne sasvim jasno. Na prstima sam se provukla kroz vrata te se zaustavila na hodniku koji je vodio od spavaće sobe do dnevnog boravka. Mogla sam ponovno osjetiti nervozu. Kretala sam se usporeno, korak po korak uza zid. Zvuk se i dalje mogao ćuti te sam sada bila sigurna da dolazi iz dnevnog boravka. Napravila sam još par koraka pa provirila glavu.

Ugledala sam svog dečka kako sjedi za kompjuterom, okrenut leđima meni i s boksericama oko gležnjeva. Zastao mi je dah. Nisam se mogla približiti kako bih bolje vidjela što se događa bez da mu privučem pozornost.

devojka na kameri diže majicu i pokazuje sise

Potiho, povukla sam se natrag u sobu. Prevrtala sam se po krevetu još neko vrijeme pa ponovno zaspala. Iduće jutro, ponovno sam bila sama. Što nije bilo čudno, jer dečko inače odlazi prvi na posao.

Protegnula sam se pa ustala. Odjednom, misli su mi stale jurcati. Prisjetila sam se scene koju sam zatekla. Znatiželja je prevladala te sam se ravno iz kreveta uputila za kompjuter. Otvorila sam povijest pretraživanja. Zadnja gledana stranica bila je pdcams.com

Cams kao „kamere“? Glasić u glavi se zapitao. Morala sam znati više.

Kliknula sam na sajt te su mi se na ekranu izlistale opcije soba koje mogu pogledati. Gdje god bih pogledala, uočila sam gole grudi. Moram priznati da me prizor počeo vlažiti. Neke su se igrale same sa sobom, a neke su imale partnere. Činilo mi se kao da sam ušla u neki drugi, skriveni i erotičan svijet. Nasumično sam otvorila live prijenos jednog para.

Gledala sam kako je jebe na kameri

Djevojka je bila dugokosa plavuša s punim i čvrstim grudima, sitnog struka i oble guze. Grudi su joj bile otkrivene, a ostatak tijeka prekrivala je kratka karirana suknja na koju je nosila bijele natkoljenke. Crnokosi muškarac sjedio je na krevetu, potpuno gol. Ona je stajala ispred njega te njihala kukovima u ritmu glazbe u pozadini. Zavodila je njega i kameru, vrlo uspiješno. Uhvatio ju je za kukove pa povukao suknju, ostavljajući je samo u natkoljenkama i crnim tangicama.

Okrenuo ju je prema sebi, otkrivajući njenu stražnjicu kameri. Sjedila sam kao ukopana, potpuno koncentrirana na radnju ispred sebe. Pratila sam svaki pokret. Njegove ruke su je obgrlile oko stražnjice te joj se stiskao guzove, kao da mi je pokazivao kako je zabavna za igranje.

Djevojka je kleknula crnokosom dečku bočno, kako bi kamera savršeno ulovila kut koji je htjela. Njegov kurac, bio je tvrd i velik. Titrao je u želji za njom. Primila ga je u ruku pa lagano povukla kožicu par puta. Na licu mu se moglo raspoznati zadovoljstvo.

Gledala sam kako je jebe na kameri

Zavodljivo je pogledala prema kameri pa obgrlila glavić usnama. Cuclala ga je lagano ali strastveno, istovremeno ga masirajući rukom. Dah mi je postao nekontroliran i plitak, a usne su mi se lagano raširile. Nisam mogla maknuti pogled s ekrana. Uhvatio joj je kosu rukom, a drugom se držao oslonjenim o krevet. Gutala ga je cijelog, a slina se slijevala niz kožu.

Postalo mi je vruće, osjetila sam kako gorim u licu. Rastvorila sam ogrtač kako bih se rashladila. Učvrstio je stisak u njenoj kosi pa joj sada kontrolirao ritam glave. Nabio ju je par puta čvrsto na sebe, zabijajući joj svoju krutost duboko u grlo. Pustio joj je kosu iz stiska pa rukom posegnuo prema guzi, gurajući joj jedan prst. Vidno joj je godilo, te ju je palilo. A i mene. Pohotno mu je lizala kurac od jaja do glavića, gdje bi se zaustavila i omotala pune usne oko njega, pa stala cuclati. Osjetila sam bol u usnici. Primijetila sam kako se čvrsto grizem za nju, izluđena prizorom na ekranu. Bradavice koje su mi virile iz raspuštenog ogrtača, potpuno su se ukrutile. Uštipnila sam se za jednu pa je trljala pod prstima dok sam gledala predstavu dalje.

Muškarac je podignuo polugolu djevojku, a ona je spremno pratila njegovo vođstvo. Ustao je te joj rastrgao gaćice, ostavljajući je samo u natkoljenkama. Ustima je zgrabio njenu sisu pa je stao lizati i gristi. Plavokosa djevojka, legla je leđma na krevet i raširila noge. Promatrala sam njenu golu, obrijanu picu, potpuno mokru i željnu dodira. Golicao joj je klitoris jezikom i to me je izluđivao. Morala sam posegnuti između nogu. Bila sam potpuno mokra, vruća. Prstom sam oponašala njegove pokrete jezika.

Gledala sam kako je jebe na kameri

Djevojka se izvijala pod njim u užitku, stenjući i igrajući se sa svojim grudima. Uživao je u njenim sokovima koji su mu se cijedili niz bradu dok ju je pohotno lizao. Igrao se s jezikom kod otvora pice. Izazivao ju je i dražio, a zatim pogurao jezik u nju.

Trljala sam se ritmično, potpuno izvaljena na stolcu. Sa svakim novim potezom, sa svakom novom scenom, vatra u meni je gorila sve jače. Htjela sam da joj ga stavi, da je ispuni do kraja. Htjela sam ga osjetiti i ja, duboko u sebi, kako pulsira i jebe me. Želja mi se ubrzo ispunila. Ustao je pa ju je okrenuo na trbuh, a guzu joj podigao k svojim kukovima.

Pljesnuo ju je po stražnjici ostavljajući crveni otisak dlana. Zabacila sam glavu unatrag u frustraciji. Primio ju je za kukove pa joj zabio kurac u mokru picu. Njena stražnjica je pljeskala o njegova bedra dok se zabijao u nju. Stenjala je plitko i neprekidno. Gurnula sam prst u picu pa se stala prstenjačiti.

jebanje od pozadi sa maženjem guze

Nisam ni ja više mogla zaustaviti stenjanje. Potiho ispod daha, uživala sam u intenzivnom osjećaju zadovoljstva koji sam si pružala. Podignula sam noge te ih oslonila o stol. Igrala sam se naizmjenice s klitićem kojeg sam masirala kružno, pokušavajući održati ritam. Zabila bih prste u sebe kako bi on nabio kurac u nju.

Izvadio je kurac iz nje pa je ponovno okrenuo na leđa. Ustao je držeći kurac u rukama i lagano ga drkajući. Prišao joj je s druge strane kreveta te se uspeo na njega, pozicionirajući se iznad njenih usta, a zatim ju je nahranio kurcem.

Micao je kukovima, jebući je u grlo. Njegova glava bila je među njenim nogama te su tvorili savršen 69. Lizao bi je, pa prstenjačio, igrao se s njom dok se ona gušila u tvrdom kurcu. Uspravio se nad njom. Jaja su mu sada visila iznad njenog lica. Nasmijala se pa zinula a on je spustio kukove, dopuštajući joj da ih primi u usta, a zatim bi joj ih ponovno oduzeo. Dražio ju je.

jebanje u usta, gušenje kurcem, deepthroat

Ponovno se spustio bliže njenim usnama koje je pohotno rastvorila kako bi ga ponovno progutala, no tik prije nego li joj je stavio jaja u usta, podignuo se, zbog čega je posegnula samo za zrakom. Migoljila se ispod njega, tražeći još. S nestrpljenjem sam iščekvila što će se dalje dogoditi.

Pritisak među bedrima postao je jači. Savki dodir pasao mi je sve više, a tijelo mi je podrhtavalo od užitka i uzbuđenja.

Muškarac je ustao s kreveta pa ponovno došao s druge strane, te povukao djevojku za noge, bliže sebi. Gurnuo joj je kurac u picu par puta pa joj ga stavio među grudi. Obgrlila ih je objema rukama kako bi ga stisnula čvršće. Stao ju je jebati u sise, što nikada nisam vidjela, te me je time neopisivo napalio. Gurnula sam još jedan prst u sebe, te osjetila kako sam se potpuno ispunila. Ispustila sam glasan jecaj užitka. Promatrala sam njegov glavić koji je izvirivao iz njenih grudi i rozih, ispupčenih bradavica. Ritam mu je gubio usklađenost, a uzdisaji postali glasniji i stroži.

drkanje sisama, titjob

Tijelo mi se grčilo u užitku, a pica vlažila od prizora. Gurnuo je kukove još par puta u njene grudi pa uz glasan povik svršio i istrčao spermu u njeno lice. Otvorila je usta kako bi progutala što je više mogla. Štrcao je po njenim usnama, jeziku, kosi, grudima. Otvorila sam usta kao da i ja mogu okusiti, a zatim me je obuzeo grčevit val užitka.

Trnci su postali jači, te su mi sada obuzeli cijelo tijelo. Gledala sam plavokosu djevojku kako oblizuje spermu sa svojih usana pa prstima miče kapljice s grudi. Prinijela je prste k usnama pa oblizivala jedan po jedan, cuclajući kao da ponovno cucla kurac. Čvrsto sam zatvorila oči i prepustila sam se valovima orgazma. Mogla sam ga osjetiti u svakom dijelu tijela. Stenjala sam glasno i strastveno.

Kada sam se vratila is ekstaze, primijetila sam kako je prijenos završio. Kako sam polagano se vraćala k sebi, tako sam ogledala prostoriju kako bi se uvjerila da sam još uvijek sama. Srećom, bila sam. Povukla sam ogrtač pa se ponovno zamotala u njega. Glavom mi je projurilo sve što se upravo izdogađalo što mi je izvuklo smiješak. Označila sam stranicu kako bih je spremila, pa ustala i krenula se spremati za posao.

svršavanje na sise, sperma po grudima

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x