Dva dobra seksanja na plaži

Registrovani korisnici ne vide reklame

Vani je sunce pržilo a ja sam bila doma još. Spremala sam se za plažu. Oblačila sam svoj plavi kupaći kostim i ljetnu haljinicu. Odlučila sam otići na jednu novu plažu di nisam još nikada bila.  Malo ću se i prošetati usput tamo navečer. Prijateljica mi je rekla kako je tamo lijepo pa da vidim što to tamo ima lijepoga. Znatiželjna sam.

Nisam uzela puno novaca jer na plažama kradu samo malo za kavu i sladoled. Uzela sam torbu i otišla van. Sjela sam u auto i vozila sam pola sata do Krka (Punat). Parkirala sam i izašla iz auta. Hodala sam do plaže. Kada sam došla rekla sam: „Wow, kako je predivno!”

Jedva sam čekala da se smjestim na jednu od plaža, skinem i uđem u more. Tako je toplo. Ugledala sam jednu predivnu pješćanu plažu di nije bilo previše ljudi. Odlučila sam se tamo smjestiti.

Rastegnula sam svoj ručnik i skinula haljinu. Otišla sam u more i malo sam plivala. Sva mokra sam legla na ručnik i sunčala se. Gledala sam oko sebe, par dečkiju je prošlo a ja sam namjerno im okrenula guzicu. Malo sam ih mamila.

Nažalost ništa nije bilo. Ostala sam kada sam vidjela gospođu srednjih godina kako je šetala bez grudnjaka. Bila je samo u gacicama. Prošla je pored mene i pogledala me. Nakon par minuta evo nje opet, baca mi papirić na moj ručnik. Uzela sam ga u ruku i počela čitati poruku: „Curo… oprosti na smetnji ali mom suprugu je danas rođendan i voljela bi mu naći neku curu kao što si ti za seks. Ako si za to otiđi di su kamp kućice i vidjet ćeš vani bijeli tepih (jedino mi imamo takav). Pokucaj mu na vrata i reci mu da si došla na vrući seks sa njime. Skužiti će sve jer zna da mu tražim. Hvala unaprijed, pusa.”

Ostala sam bez teksta par minuta. Samo sam zurila u papirić. Odlučila sam otići kod njega kada još jednom uronim glavu u more. „Ako mu dođem mokra i u kupaćem, mislim da će se više napaliti”, pomislim. Tako ću napraviti i otići kod njega.

Ušla sam u more i plivala sam. Došla sam do jedne stjene i uhvatila sam se za nju. U glavu mi je došla scena kako bi bilo lijepo da se tu poseksam sa njime. Nagne me na stjenu i mazi me. Uh…

Sama pomisao na to već me napalila. Vratila sam se u stvarnost i pomislila: „Možda mu se neću sviđati pa neće biti ništa ni od seksa u kamp kućici.”

Izašla sam iz mora, uzela sve sve stvari i otišla prema kamp kućicama. Ušla sam unutra i tražila sam bijeli tepih ispred kamp kućice. Brzo sam ju našla. Došla sam ispred nje.

Oh… vrata su bila otvorena i čula sam muškarca kako stenje. Ušla sam unutra i nisam pokucala. Imao je zatvorene oči. Stenjao je a ja sam stavila ruku na moju pičkicu. Počela sam ju maziti, brzo sam ovlažila. Spuštala sam sve stvari na pod i nadala se da me nije čuo ali nažalost je. Pogledao me je i rekao: „Dođi. Došla si na vrući seks?” „Da.”

1 (56)

Prvo sam mu pružila ruku i čestitala rođendan. Rekao mi je: „Hvala. Dođi tu drkaj mi ga.” Bez riječi uzela sam njegov kurac u ruku i počela ga drkati. Drkala sam ga polako, pa sve brže. „Liži mi jaja.” Spustila sam glavu i lizala ih. Stiskala ih rukom. Došla sam do njegovog glavića i kružila jezikom po njemu.

Naglo sam njegov kurac stavila u usta. Sve dublje je bio u mojim ustima. Uživala sam u tomu. „Stani! oh… Želim lizati tvoju pičkicu i grickati tvoje bradavice.” Ne znam zašto je rekao da stanem ali prepostavljam da je to zbog toga da još ne svrši.

Skinuo je moj mokar kupaći sa mene. Sjedila sam na krevetu, nisam mogla vjerovati da to ima kamp kućica. Bila je lijepo uređena i dosta velika. Još uvijek su vrata bila otvorena od kamp kućice, to me je uzbuđivalo. Mogao nas je netko čuti ili doći.

U ustima su mu moje bradavice, cucla ih a onda i gricka. Postale su mi tvrde. Spuštao je polako svoju glavu dole i širio moje noge. Počeo je lizati moju pičkicu koja je već bila vlažna. Nadam se da se neće naljutiti zbog toga, ali čim sam ga vidjela golog i kako drka ovlažila sam. Nije ništa rekao, uživao je.

tumblr_md270dnhoD1rh1hlao1_

Lizao je moju pičkicu i sve više zabijao jezik u nju. Kako samo to dobro radi! Uhvatila sam ga za glavu i još više nabijala na moju pičkicu. Stao je i pogledao me: „Ne želim da još svršiš, sad ću te jebati.”

Otišli smo do sudopera. Baš tu ja sam se uhvatila i naguzila mu se. Pljesnuo me je jako po guzi. Raširila sam mu je a on je svoj kurac naglo stavio u nju. Lako je ušao i brzo. Uhvatio me je za bokove i počeo me jebati. Polako me je jebao, pa sve brže i brže. Stenjala sam, dok su njegove ruke bila na mojima.

Kao da sanjam, kako me dobro jebe stranac! Usporavao je i vadio svoj kurac van. Otrčao je prema krevetu i rekao: „Daj, zajaši me dok još nisam svršio.” Opkoračila sam ga nogama i sjela na njegov kurac.

tumblr_o0sr351X5b1v2eoiho1_500

Polako sam se naštimavala na njemu i vrtila guzom. Naglo sam počela i ritam je bio brz. Stenjao je a ja sam ga gledala. „Znala sam da ćeš još malo pa svršiti.” Jahala sam na njemu dok me je on hvatao za sise. Sve više i više sam se nagnula na njegovo toplo tijelo. Isto tako sam se i naglo digla i vodila ritam. Htjela sam osjetiti njegovo toplo tijelo na mom tijelu.

Pogledao me je i rekao: „Svršit ću.” Ja sam se brzo makla u stranu. Njegov kurac je bio u mojoj ruci, počela sam ga drkati brzo. Otvorila sam usta i isplazila jezik. Polizala sam mu malo glavić a onda mi je rekao: „Sada ću.”

Jedan ali pravi mlaz sperme me svu zalio. Bilo je puno sperme u tom jednom mlazu. Progutala sam njegovu spermu, nije loša. Ostalo sam razmazala po mom tijelu.

am567uy718-h (304)

Ležao je još i gledao me; „Kako da ti pomognem da svršiš, da te ližem ili šta?” „Jebi me prstima u pičkicu.” „Blizu sam i ja svršavanja, samo da znaš. Sjedni na onu stolicu, sad ću doći.”

Sjela sam i čekala ga. Došao je i rekao: „Vidi, ovo je dildo od moje supruge. Ljepše je da te sa njime nego sa prstima, može?” „Može.”

Dildo je bio debel i rozi. Ušao je lako u moju pičkicu. Počeo me je jebati njime, sve jače i brže. Stenjala sam i imala zatvorene oči. Jebao me je par minuta sa dildom a onda sam svršila. Moj sok je potekao a on ju je počeo lizati. Sav sok sa nje je pokupio svojim jezikom.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_tumblr_ls0fj3Fj3L1r2t02vo1_500

Kako je dobar seks sa strancem bio, uh…! „Hvala ti” kaže mi. „Na čemu?” „Što si došla i uljepšala mi rođendam.” Nasmijala sam se i rekla: „Ma ništa.”

Obukla sam svoj kupaći i uzela sve svoje stvari. On se isto obukao. Kada sam se pozdravljala sa njime i odlazila bilo mi je žao jer mi je lijepo bilo sa njime. No, nadala sam se da ću tog Slovenca opet jednog dana sresti. Možda idućeg ljeta.

Otišla sam doma i istuširala sam se. Sutra odlazim na jednu drugu plažu, koja mi je malo bliže. Nadam se da ću i tamo sresti nekoga i imati seks. To sam mislila dok sam ležala na krevetu gola.

* * *
Na krevetu sam ležala gola i mazila sam se. Pičkica mi je bila jako vlažna iako sam se danas seksala. Morala sam si olakšati. Kružila sam prstom po klitiću. Kako bih voljela da me sada netko liže ali sama sam, nažalost.

818_1000
Stavila sam tri prsta u pičkicu i polako sam se jebala. Držala sam se jednom rukom za jednu sisu. Jače i brže sam se jebala prstima. Počela sam stenjati. Oh… kako dobro, svršila sam.

Otišla sam se umiti i oprati ruke. Legla sam ponovno u krevet gola jer je bilo užasno toplo. Zaspala sam jedva.

Ujutro kada sam se probudila popila sam kavu i spremala se za plažu. Obukla sam isto što sam i jučer imala na sebi. Nadam se da ću i danas naći nekoga za dobar seks, možda bude koji par.

Samo pomisao na to me uzbudila. Izlazila sam iz stana i ulazila u auto. Nekih 20 minuta sam vozila do Kostrene, tamo su lijepe plaže. Bez razmišljanja, odmah na prvu plažu sam rastegnula ručnik. Skinula sam se i otišla u more.

tumblr_o3n2xc9CMT1roxblro1_400
Dugo sam plivala, pasalo mi je. Uspjela me i lopta udariti u guzicu kada sam izlazila iz mora. Jedan par je igrao odbojku. Bila sam u početku ljuta ali kada je došao on po loptu sve me je prošlo. „Koje tijelo”, pomislim.

„Oprosti, mogu dobiti loptu?” „Da, naravno.” Bacila sam mu loptu a on je otišao do svoje partnerice.
Otišla sam do svog ručnika. Legla sam. Pipala sam se za guzicu, a baš su dobro gađali, malo me bolilo.

Nema veze, proći će me. Legla sam na ručnik i nabila sunčane naočale. Gledala sam prema moru i sve oko sebe. Bilo mi je toplo i smetalo mi je sunce.

Digla sam se i odlučila potražiti spas u moru. Zaplivala sam, dugo sam plivala i došla sam do kraja, dalje je bilo zabranjeno. Vraćala sam se nazad i zaronila glavom u more.

Za danas sam dosta plivala. Idem pod tuš da isperem sol sa sebe. Prije sam vidjela da ga imaju tu na plaži.

Izašla sam iz mora. Hodala sam do tuša i vidjela kako je zavjesa rastvorena. Super, nema nikoga! Ušla sam. Stala sam ispod tuša a voda je samo počela curiti. Zatvorila sam oči i opustila sam se.

Rukom sam skidala naglo kupači, nisam bila svjesna što radim. Bila sam gola ispod tuša i to tu na plaži. Čula sam nečije korake i naglo sam otvorila oči. Htjela sam se obući ali bilo je kasno.

To je bio onaj dečko. „Oprosti”, sa dvije ruke sam sakrivala grudi a on je samo ušao. „Kako si dobra, ne srami se.”

Maknula sam ruke sa mojih grudiju. Naša tijela su se spojila. Počeo me je ljubiti po vratu, došao je do mog uha i počeo ga grickati. Došao je do mojih usana, ja sam ga pogledala i rekla: „Ne bismo smjeli, čeka te cura.” Stavio je prst na moje usne i rekao: „Psstt to mi nije cura već sestra.” Naglo me je poljubio u usta.

Uhvatio me je za guzu čvrsto sa obadvije ruke. „Mmmm kako ti je dobra.” Spustio je glavu i počeo ljubiti i grickati moje bradavice. Postale su mi tvrde. Još više je spuštao glavu i došao do mog pupka. Poljubio ga je i stavio prste na moju pičkicu. Mazio me je.

Skidao je svoje bokserice. Stavljao je moju ruku na svoj kurac. Bilo je tako malo prostora da smo morali paziti da ne dođemo pod tuš da nas voda ne bi prala. Uživali smo. Kleknula sam i igrala se sa njegovim kurcem.

Lizala sam njegova jaja i njegov anus jezikom. Šapnuo mi je na uho prije toga da želi samo anal, ako ga volim, i da će mi samo svršiti na cice. Razveselila sam se i rekla: „Da, volim, nitko me nije dugo jebao u tu rupicu.” Nasmijao se i rekao: „Sad ćemo to popraviti kad se poigraš sa mojim kurcem i kada ti dobro poližem pičkicu i tvoju drugu rupicu.”

Došla sam do njegov glavića i naglo stavila njegov kurac u moja usta. Duboko mi je bio u ustima. Drkala sam ga isto. Još mi je bio neko vrijeme u ustima a onda sam digla glavu. Sjela sam na beton i raširila mu noge.

tumblr_mdnvygzuzg1rltqjlo1_
Počeo je lizati moju pičkicu i kružio je jezikom. Zabijao je sve više i više jezik. Uh… kako dobro! Da nema ljudi na plaži stenjala bih.

Okrenula sam se i naguzila mu se. Pljesnuo me je par puta po guzi a onda sam mu je ja raširila. Lizao je moju analnu rupicu i zabijao jezik. Ajmeeee kako dobro…! Uživala sam i u tomu.

Otišli smo pod tuš, neka nas voda pere dok se jebemo. Tako da možemo stenjati. Dobra zamisao, ha!? Neće nas nitko čuti, čuti će se kako voda teče.

tumblr_nm4xqdd0kT1u5r18co1_500
Raširila sam mu guzove a on ga je polako počeo stavljati. Polako je ulazio u moj anus. Ušao je skoro pa cijeli a onda me je počeo polako jebati. Ruke su mi bile na betonu a njegove na mojim bokovima. „Ah…” to sam rekla kada je cijeli kurac njegov ušao. Nije me jebao u pičkicu nego u tu drugu rupicu.

tumblr_o5twtu4isC1v9al31o1_250
Čvrsto me je rukama uhvatio za bokove i počeo me jebati jače i sve jače. Ja sam otvarala usta a voda je prala moja leđa. Počela sam stenjati. Grebala sam noktima po betonu kada me je počeo žešće jebati. Uživala sam, zaista.

Izvadio je svoj kurac van i rekao: „Kako si me jebeno napalila, mala. Već sada ću svršiti. Idemo malo dalje od tuša da nas voda ne pere stalno”, kaže mi. „Staviti ću malo svoj kurac između tvojih grudiju i tako te jebati sa njime.”

Moje grudi su bile spojene a u sredini je bio njegov kurac. Njegov kurac je išao gore-dole… gore-dole… Stao je. Počeo ga je drkati i svršio je na moje grudi. Razmazala sam spermu po mojim cicama. Svaku kap sa njegova kurca sam polizala i još sam ga stavila u usta. Drkala sam ga a onda se je spustio.

tumblr_o5qh0lFX0Q1v66aoko1_500
Poljubio me je u usta. Legla sam na beton a on me je počeo jebati prstima u moju pičkicu. Jebao me je jako. Ruke su mi bile iza toliko da se mogu nagnuti i zabaciti glavu unazad. Zatvorila sam oči. Jebao me je tako dobro. Ah… počela sam svršavati. Moji sokovi su tekli a on me je lizao.

„Mmm kako si fina”, kaže mi i pogleda me. Još me je malo lizao. Sjeo je pored mene i rekao: „Ti si zaista tako dobra, imam osjećaj da ti sve voliš.” „Volim sve samo ne volim bdsm.” Nasmije se i kaže: „Pa to je dobro curo, nisi ti tako loša.”

Dao mi je svoj broj mobitela ako poželim opet imati seks sa njime. On je otišao kada se je obukao da ne bi netko nešto posumnjao. Ja sam još ostala i isprala njegovu spermu. Obukla sam svoj kupaći i polako se spremala za doma.

Doma sam se samo bacila na krevet i zaspala. Navečer sam večerala i opet sam se mazila u krevetu. Maštala sam dečka od danas kako me mazi i liže. Kako sam uživala opet sa njime. Jebao me je tu na mom krevetu. Bio je vatren i dobar seks. Bilo je anala i svega ali to je sve bilo samo u mojoj mašti. Oh… opet sam svršila…

408_1000

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ćao!
Zovem se Amy Hot
Ja sam TOMIRADI DEVOJKA

Ćao!
Zovem se Amy Hot
Ja sam TOMIRADI DEVOJKA

Autor ovog posta je:

Anina


Pravim po narudžbini erotske i audio priče samo za vas, na bilo koju temu koju smislite, sa imenima i detaljima koje vi hoćete. Takođe se fotkam, snimam, radim hot chat, hotline i web cam. Javite mi se na Discordu.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Mmmm seks na plazi. To bih volela da dozivim. 🙂

Javi se

2
0
Would love your thoughts, please comment.x