Skinula sam gačice u banci

Registrovani korisnici ne vide reklame

Radila sam do osam sati navečer i nakon posla krenula u teretanu. Najčešće idem dva puta tjedno. Volim ići kasnije jer uglavnom nije gužva i mogu proći sve sprave koje mi se sviđaju. Ušla sam u dvoranu i samo je bila jedna starija žena sa svojim trenerom. Obično su sve u oči uprte u njih kad ima ljudi, žena izgleda atraktivno, uvijek je u uskim tajicama i topiću koji jedva drži njene poveće sise. Jako je zgodna, ima dugu crnu kosu koju poveže u rep svaki put prije treninga.

Uvijek sam htjela imati veće, moje su rasle do neke mršave trojke i, nažalost, stale. Gledala sam trenera kako skače oko nje i daje joj zadatke koje je ona, po mom mišljenju, jako dobro savladavala. Cijelo vrijeme je bila nasmiješena i kao da koketira s njim. Trener je imao nekih 30 godina, vjerojatno smo generacija.

Završila sam svoj trening i krenula pod tuš. Kad sam završila, ogrnula sam se ručnikom i dok sam išla prema ormariću srela sam tu ženu, išla je prema tušu, potpuno gola. Nasmiješila se i rekla mi:
– Bok. – U toj sekundi sam preletila očima preko njenog tijela koje je toliko savršeno; prelijepe sise, nimalo opuštene, s velikim smeđim bradavicama, i depilirana pica. Htjela sam se okrenuti da ju vidim od iza, ali mi je bilo previše neugodno pa sam se suzdržala.

devojka otvar peškir i pokazuje zgodno telo

Dok sam vozila doma, u glavi mi se vrtilo njeno golo tijelo i to me je poprilično napalilo. Stigla sam, skinula se i legla u krevet (većinom spavam gola). Za dvije minute stiže moj dečko i zagrli me s boka. Poljubi me u stražnji dio vrata i pita kako je bilo na treningu.
– Super je bilo, bila sam skoro sama, bila je ona crna žena s trenerom, ona na koju svi svršavaju, hahha.
– Pa jesi ju slikala napokon?
– A nisam, pa kako ću? Bit će sumnjivo, možda drugi put napravim koji selfi ako će mi slučajno biti u kadru. E da, vidjela sam je danas golu, prošla je kraj mene tamo kod tuša.
– Ma da, šteta što nisam bio tamo.
– Pa tko ti je kriv što ne želiš sa mnom, svidjela bi ti se, ima predobre sise.
– A daj, pališ me s tom pričom.

Spustila sam ruku iza leđa i osjetila da mu je dignut. Okrenula sam se, potegnula mu bokserice prema dolje i stavila sam mu cijelog u usta, ne baš do kraja, jer je obdaren, 19 cm. Prilično sam zadovoljna njegovim alatom. Tiho je uzdisao dok sam ja s ustima i jezikom uživala.

Skinula sam mu bokserice skroz i zahajala ga, polako sam se spustila, stavio mi je ruke na bokove i pritiskao dublje na sebe. Stenjala sam sve glasnije dok sam se nabijala i vrlo brzo svršila. Odmah sam mu počela pušiti dok mi nije svršio u usta. Okrenuli smo se ponovno na bok i spremili za spavanje.

Skinula sam gačice u banci

Probudila sam se užasno napaljena jer sam sanjala tu golu ženu kako trenira potpuno gola na tim spravama, širi noge da svi prisutni mogu vidjeti. Ne znam zašto me taj san toliko napalio. Otišla sam pod tuš i htjela se istrljati prije posla. Tek sam pustila vodu i ušao je dečko iza mene, i nabio mi ga odostraga odmah do kraja onako grubo. Trljala sam si jednom rukom klitoris dok me nije puknuo orgazam. Nabijao me sve jače i uz moje glasno stenjanje svršio je u mene. Odličan početak dana.

Prošlo je nekoliko tjedana i evo mene opet u teretani, ovaj put je ta žena bila sama. Ona je radila svoje, ja svoje. Bio je neki par, ali su otišli pa smo ostale skroz same. Krenula sam na orbitrek i evo nje do mene isto na orbitreku. Uvukla sam se u neke svoje misli i gledala u veliki TV ekran sa spotovima i odjednom čujem pitanje:
– Bok, viđam te često ovdje, jesi zadovoljna treningom? – Pogledam u nju, smiješi se i očekuje moj odgovor.
– Da, OK je, dođem koliko stignem.
– Imaš jako dobro tijelo, vidi se dobar rezultat.
– Hvala, Vi ste stalno ovdje?
– Nisam, isto kada stignem, i molim te nemoj me persirati, osjećam se staro.
– Oprostite, ovaj, oprosti. – Počela sam zamuckivati, zapetljala sam se skroz, skužila je pa me je prekinula pitanjem:
– Jesi udana? Čime se baviš? – Vidjela sam da želi pričati, pa ajde.
– Zaručena sam, živim s dečkom, radim u jednoj banci, ništa posebno, a Vi? Ajme, ispričavam se, opet ja, a ti?
– Opusti se, djeluješ napeto. Udana sam, imam svoju firmu, po struci sam modna dizajnerica, imam butik svoj. U kojoj si banci? Baš bih morala doći da riješim neke stvari. – Rekla sam u kojoj sam banci, ispalo je da ona baš tu ima račun. Saznala sam da se zove Suzana i da ima 43 godine.

Skinula sam gačice u banci

– Ajde pod tuš, dosta mi je za danas. – To je izgovorila i krenula, ja sam krenula odmah za njom. Čim smo ušle u garderobu odmah je skinula topić i grudnjak i njene sise su bile u prvom planu. Gledala sam kako skida donji dio, ja sam se ukipila i bilo mi je neugodno.
– Ajde skini se, idemo pod tuš, oprat ću ti leđa.
– Ne treba, hvala, budem se snašla.
– Ajde ajde, nemoj biti sramežljiva.

Skinula sam se pred njom, odmjerila me…

– Baš si lijepa, predivno tijelo imaš.
– Hvala, trebam još malo trenirati. – Ušla sam u tuš kabinu, pustila vodu, ona je odmah ušla iza mene i naslonila svoje sise na moja leđa. Osjetila sam da su joj bradavice tvrde. Stavila je na ruku šampon i polako me krenula mi razmazivat po ramenima, radila je to skroz polako. Spustila se skroz do moje guze i počela mi je masirati rupicu.
– Nemoj, molim te, imam dečka.
– Pa što, ja sam udana, uostalom žena sam pa se ovo ne računa.

Borila sam se u sebi sa raznoraznim osjećajima, bila sam napaljena, a onaj drugi mene je htio prekinuti ovo. Popustila sam i nesvjesno blago raširila noge, a njen prst je počeo prodirati u moju guzicu. Tiho sam zastenjala i sva protnula. Gurnula mi ga je dublje, pa sve do kraja, pa ga izvadila i tako ponovo sve brže. Ruke sam stavila na pločice i prepustila se njoj. Drugu ruku mi je stavila oko struka i prste direktno na klitoris. Kako je to bilo dobro, njene ruke su bile tako mekane i tople. Tada mi je jedan prst gurnula u picu dok mi je klitoris masirala dlanom, a drugi prst mi je i dalje zabijala u guzicu i približila mi se na uho i rekla:
– Svrši droljice, zaslužila si.

lezbejsko lizanje čmara i drkanje pičke

Ta njena prljava riječ je u meni izazvala neke napaljive emocije i počela sam svršavati. Noge su mi počele popuštati, cijela sam se tresla, držala me je čvrsto s obje ruke, jer inače bih se vjerojatno strovalila na pod. Okrenula sam se prema njoj, poljubila me je u usta, s jezikom. Ajme! Prvi put sam bila sa ženom.

Otišla je u svoju tuš kabinu, ja sam ostala u svojoj još neko vrijeme i razmišljala što mi se dogodilo. Dok sam se istuširala, ona je već otišla. Obukla sam se i krenula doma, ne znam uopće kako sam došla, ne sjećam se jer sam razmišljala o Suzani. Taman sam ušla u kuću i dečko je izašao iz kupaone. Pozdravila sam ga i odmah se spustila na koljena i počela mu pušiti.

– Što se tebi dogodilo danas? O daa, kako to dobro radiš. – Šutila sam, pušila i uživala, on mi je još glavu nabijao dublje da sam jedva dolazila do zraka. Digla sam se, spustila tajice, odmah me primio za struk i gurnuo mi ga onako grubo kako volim. Gurnuo mi je prst u guzu, samo sam vrisnula:
– Daaaaa! – Znao je što to znači, izvadio ga je i polako mi ga je gurnuo u guzu. Počela sam cviliti od boli i užitka, htjela sam da me rasturi. Svršila sam jako trljajući klitoris. Napunio mi je guzu vrućom spermom, izgleda da je i njega nešto napalilo.
– Sad oboje moramo opet tuš, je l’ ideš i sutra u teretanu?
– Haha, samo se nadaj.
– Ne znam što ti je u zadnje vrijeme, ali sviđaš mi se ovakva.

tip jebe ribu u guzu pod tušem

Prošli su tjedni, dečko i ja smo se ševili ko zečevi, ne svaki dan, ali dosta često. I dalje sam išla u teretanu, ali Suzana je svaki put bila sa svojim trenerom, tako da se nismo mogle uskladiti da budemo zajedno pod tušem.

Bila je srijeda, došla sam na posao, upalila računalo, obradila sam dva klijenta i nakon toga sam mislila da ću dobit infarkt. Na šalteru se pojavila Suzana! Srce mi je počelo jako kucati i postalo mi je vruće.

– Pa kako si Martina?
– Evo radno. Ajme, koje iznenađenje. – Došla je u kraćoj suknji i dubokom dekolteu, mislim da namjerno provocira.
– Trebalo bi mi prebaciti neke novce, ako mi možeš pomoći?
– Naravno, rado. – Otvorila sam njen račun, vidjela sam da je jako bogata. Ima smisla, pa žena ima butik. Razmjenile smo riječ-dvije i onda mi je dala bijelu kuvertu.
– Ovo je za tebe, molim te otvori. – Stavila sam kovertu sa strane i pitala ju kako trening. Nije me doživjela. – Martina, odmah otvori! – Vidjela sam da je očito nešto važno kad inzistira. Otvorila sam kovertu i pročitala ono što je pisalo jako lijepim rukopisom: „Martina, želim te sada posjesti ovdje na stolu, zavući se između tvojih nogu, želim ti polizati i izjebati pičku svojim jezikom, želim da mi svršiš na licu da se sve cijedi po mom licu. Znam da ti je pička sad mokra, zato želim da odeš u WC, skineš gaćice, staviš ih kovertu i predaš mi ih, i samo da znaš, ovo nije molba!“ I ispod toga njen broj mobitela.

Skamenila sam se, a među nogama potop kakav svijet nije vidio. Ne znam što sam mislila ili nisam mislila; otišla sam u WC, skinula crvene čipkaste tange, mokre naravno, kao da su iz perilice izašle, stavila sam ih onako po dužini u kovertu da stanu i odmah sam se vratila i dala joj.

Skinula sam gačice u banci

– Hvala draga, vidimo se. – Nasmješila se i otišla kao da ništa nije bilo. Odmah sam se vratila u WC i istrljala sam se kao luđakinja i svršila, nisam mogla izdržati. Prvi put sam to napravila u nekom WC-u. Pred kraj radnog vremena sam se sjetila da imam njen broj, poslala sam joj poruku. „Što će ti moje gaćice?“ „Ništa zapravo, znala sam da ćeš mi se javiti. Eto sad imam tvoj broj, ugodan dan.“ Ajme, kako mi to nije palo napamet, sad sam joj dala broj, neće me valjda ucjenjivati?

Tu istu večer dok sam vrtila videe na TikToku, dečko je već zaspao, stigla mi je poruka na Whatsapp, zapravo video od Suzane. Ono što je bilo na videu zaprepastilo me je. Ona skroz gola, drži moje tange u rukama i mazi se njima po tijelu. Ne moram ni napisati koliko me je to napalilo, otišla sam u drugu sobu i istrljala se dok nisam svršila.

Vratila sam se u krevet i napisala sam joj da je izazvala u meni prilično burnu reakciju, odgovorila je samo emotikonom srca…

Skinula sam gačice u banci

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x