Grupnjak sa matorcima: Napunjena kurčevima sa svih strana

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ova priča je izmišljena… ili nije. Procenite sami. Ispričaću vam kako se desio moj grupnjak sa matorcima…

Grad je bio vreo. Asfalt i beton su isijavali toplotu nakupljenu preko dana. Obučena samo u pamučne gaćice i majicu sedela sam na terasi i polagano ispijala hladno pivo i mazila svoju pičkicu laganim dodirima. Iščekivala sam željno povratak svog momka Saše sa jednonedeljne ture. Vozio je kamion po inostranstvu i obezbeđivao sve što nam je bilo potrebno za život.

Nije mi dozvoljavao da radim jer je bio poprilično ljubomoran, a meni se ionako nije nešto radilo. Bili smo u vezi više od dve godine. Većinu slobodnog vremena sam provodila sama ili sa jednim bračnim parom. Branko i Jelena su bili dobro situirani. Imali su malo preko četrdeset godina i imali smo mnogo zanimljivih tema za razgovor uz obavezne partije remija do kasno u noć dok je Saša na putu. Da kažem i da je Jelena bila stvarno zgodna, lepa i doterana gospođa koja je izuzetno vodila računa o svom izgledu i telu. Branko mi se veoma diskretno nabacivao ili se bar meni tako činilo. Pošto su mi prijali komplimenti nikad nisam bila ljuta na njega. Želela sam da budem verna Saši iako je često bio odsutan.

Da budem verna i nije bilo baš u mojoj prirodi, kad god bi mi se ranije prijebalo zvala sam nekog od onih sa dugačke liste udvarača. Volela sam da uvek zovem nekoga, a da me pre toga nikad nije ni poljubio. Možete da pomislite da sam bila bezosećajna i nesposobna za ljubav, ali ja sam samo želela da mi bude lepo i u krevetu. Sada po prvi put sam se suzdržavala. Kad bi mi želja za seksom bila prevelika zadovoljavala sam se vibratorom i prstima, ali samo kad znam da Saša neće doći bar tri do četri dana. Želela sam da budem vrela i željna seksa kad dođe.

devojka masturbira nabijajući se na dildo

Saša je od svih momaka sa kojima sam bila pre njega, a bilo ih je odprilike dvadesetak, bio ubedljivo najobdareniji i najbolji u seksu pa je vredelo čekati ga. Kada bi došao cedila sam ga ber tri puta uzastopno. Bilo je dobro, ali sam nekako uvek osećala da bih mogla bar još toliko. Ipak za razliku od svih prethodnika bio je za klasu bolji. Ovog puta je već šest dana bio na putu i već me je nejebica pošteno mučila, ali sam znala da dolazi u toku noći ili rano ujutru.

Blagi letnji povetarac na terasi solitera je hladio moje misli i telo do njegovog povratka. Onda je zazvonio telefon. Saša mi je javio da je zaglavljen u dugačkoj koloni na granici i da će možda da tu provede čak dan ili dva. Ni za sekundu nisam posumnjala da me laže jer se čuo saobraćaj oko njega. Potpuno razočarana što ću provesti i tu noć sama u krevetu uzela sam još jedno, pa kasnije i treće pivo.

Već blago opijena sam razmišljala da odem da spavam kad mi je preko Vajbera stigla poruka. Imala sam šta i da vidim. Sa nepoznatog broja mi je stigao video snimak kako zguza moj Saša jebe neku sisatu crnku. Oboje su bili okrenuti licem prema kameri, a ona ga je provocirala:
– Ko se bolje jebeeee? Ja ili tvoja žena? – Saša je uzvratio:
– Ti kurvice moja, ti.
– Koja od nas dve ima boolju piiičkuuuu?
– Tiiiii. Tvoja je najboljaaaaa. – Tu se snimak prekinuo, a ja ostala da gledam šokirano u telefon. Onda me je obuzeo bes pa sam razbila sve po stanu. Kad sam se malo smirila rešila sam da pozovem taj broj, ali posle nekoliko pokušaja sam shvatila da je namerno isključen.

Potpuno očajna sam sela i plakala ni sama ne znam koliko dugo. Realno nisam bila zaljubljena u Sašu, ali me je zabolela prevara jer ja nisam varala. Po prvi put u životu. Do tada sam uvek imala po par rezervi, a sad baš nijednu jer nisam ni flertovala sa drugima.

Onako besna i razočarana u Sašu poželela sam da se nekome izjadam. Poslala sam poruku Jeleni: „Jelena, Saša me je prevario. Teško mi je. Da li ste možda budni? Ne mogu da izdržim više.“ Prošlo je desetak minuta. Već sam pomislila da su zaspali i isključili telefon kad mi je telefon zazvonio:
– Marina, nismo zaspali. Imamo ovde neko društvo, ali ni slučajno nećeš da smetaš. Dođi odmah.
– Hvala Jelena, stižem odmah.

Brzo sam strčala niz stepenice onako u gaćicama i majici pa pozvonila. Jelena mi je otvorila vrata u tankom i kratkom svilenom ogrtaču ispod koga nije imala ništa jer su joj bradavice bile ukrućene:
– Jao izvini Jelena, ako sam vas prekinula.
– Ne brini ništa Marina. Ovo su samo neki stari prijatelji pa smo se svi uz pićence raskomotili malo. Idemo u dnevnu sobu da ih upoznaš.

dve lezbejke se ljube

Ušavši u sobu bila sam nemalo iznenađena kad sam primetila da Branko i još tri muškarca približno njegovih godina sede za stolom i igraju karte samo u šortsevima.

– Dođi dušo da te upoznam sa našim prijateljima pa idemo mi u spavaću sobu da mi sve ispričaš. – Rukovala sam se sa njima.
– Sanela, drago mi je.
– Srđan, meni je još više drago.
– Sanela, drago mi je.
– Željko, dobrodošla.
– Sanela, drago mi je.
– Mladen. Čuli smo šta je u pitanju. Rešiće ti naša Jelena to. – Klimnula sam glavom, a Jelena je skoknula do frižidera, uzela buteljku vina, dve čiste čaše i otvarač pa smo otišle u spavaću sobu. Sela sam na krevet leđima oslonjena na zid. Jelena je otvorila vino, sipala ga, meni dodala čašu pa i ona sela preko puta mene.
– Da čujem. – Otvorila sam dušu pred njom. Pokazala snimak i plakala, besnela, očajavala i sve što jedna povređena žena može da radi kad otkrije da je prevarena. Jelena me je pustila da pričam i dolivala stalno vino. Što sam više bivala pijanija bilo mi je sve lakše na srcu. Kad sam već jednom zaćutala Jelena je progovorila:
– Dušo moja mila. – Uhvatila me je nežno za ruku. – Nisi prva ni poslednja koju je muž prevario, ali znaj da samo glupače plaču i histerišu kao sad ti.
– Ali ja nisam glupa. Završila sam pravni fakultet – pobunila sam se na keca.
– Dušice… Nisam ja rekla da ti nisi inteligentna, samo si kao i sve žene glupa kad voliš. – Gledala sam u nju kao tele u šarena vrata. – Ali sad me slušaj dobro. Ako želiš da i dalje budeš sa Sašom i ako ne želiš, svejedno ovo treba da uradiš… – Gledala sam u nju čekajući da čujem to rešenje. – Kresni se sa našim prijateljima i pošalji mu snimak ili deo snimka i napiši da i ti znaš da varaš, a ne samo on.
– Jesi li ti luda?! Ubiće me.
– Neće. Ubio bi te od batina da vrištiš na njega kad se vrati. Ovako će da se pita odakle znaš za njegovo varanje.
– Ne znaš ti njega. Nisi u pravu.

lizanje pičke i drkanje kurca, ffm trojka

– Slušaj. Ista stvar se meni dogodila. Znam šta pričam. Muškarci su čudna sorta. Kad popuštaš divljaju. Kad uzvraćaš i pokažeš im zube povlače se i pokazuju kolike su kukavice. – Gledala sam u Jelenu širom otvorenih očiju.
– Ne mogu ja to. Uvek sam bila samo sa jednim.
– Dušice, koga ti lažeš? Nikada jedan ne može da bude dovoljan, ma koliko da je dobar. Čim si ušla, na tvojim gaćicama sam primetila da su mokre, a bradavice će ti pocepati majicu. Dirala si se. Priznaj. – Pogledala sam dole i videla da je u pravu. Do tada nisam u besu i žurbi ni primetila to. – Dušice, tebi treba dobra jebačina i to pod hitno. Grupnjak! Idemo da obavestimo naše prijatelje da nisam ja više nagrada za pobednika nego ti. Važi???
– Kakva nagrada?
– Ko pobedi određuje šta će da mi rade noćas, a ja slušam i izvršavam naređenja. Šta god da mi narede uradim bez pogovora. Šta kažeš? Pristaješ ili ne?
– A Branko?
– Branko isto učestvuje i naravno, nema ništa protiv. Odjednom mi se njen predlog svideo, a mašta zapalila…

Osvetiću su se Saši za prevaru. Imaću grupnjak i snimiću mu sve!

Ustala sam blago se zaljuljavši od pića pa hrabro kao i svaka pijana osoba rekoh bez razmišljanja o posledicama:
– Idemo da vidimo ko je pobedio. – Kad smo se pojavile na vratima sobe oni su već završili partiju.
– Ko je pobedio? – upita Jelena.
– Ja – odgovori Branko.
– Ja ću večeras prepustiti svoje mesto glavne nagrade našoj komšinici Dušici. Ona je spremna da ispuni svaku vašu želju. Da čujem plan. – Branko samo reče:
– Idemo u spavaću.

Svi se podigoše i odmah sam opazila da su im kurčevi zategli šortseve. Matori jarci – pomislih i oblizah usnu.

Grupnjak sa matorcima: Napunjena kurčevima sa svih strana

Branko je došao do mene poveo za ruku i strasno uvalio jezičinu do grla čim smo ušli u spavaću sobu. Uzvratila sam, a pičkica se užarila. Od pozadi mi je neko prišao i svukao mi majicu.

Branko je nastavio da me ljubi, a ni ostali nisu gubili vreme. Skinuli su mi i gaćice pa raširili noge. Neko je kleknuo iza mene i uvalio jezik u moj čmarić, a u pičicu zavukao jedan prst. Poludela sam od užitka. Nečije ruke su mi zgrabile sise, a nečije klizile po nogama gore-dole. Nikada u životu nisam bila napaljenija nego tad.

– Brankooo, sedi da te zajašem.
– Ne može. Nisi još spremna.
– Jesaaaaaam.
– Nisi. Jebaćemo te kad ja to kažem. Sad ćeš da klekneš i da nam pušiš svima. Možeš samo da sedneš na facu Željku pošto on najviše voli da liže. – Željko se odmah opružio po podu i ja sam klekla i smestila pičku na njegova usta.

Branko, Mladen i Srđan su se nacrtali ispred mog lica sa tvrdim kurčevima od kojih je najmanji bio Srđanov, ali skoro isti kao Sašin. Mladenov je bio za nijansu duži i deblji dok je Brankov bio još nešto veći od Mladenovog. Pošto je Branko bio direktno ispred mene njegovu kurčinu sam uzela u usta, a druge dve zgrabila u ruke i lagano drkala.

U međuvremenu me je Željko dovodio do ludila svojim jezikom, a tek kad sam osetila kako mi Jelena kremom podmazuje čmarić i razrađuje ga, totalno sam se otkačila.

Počela sam da gutam moćne, tvrde kao kamen kurčine halapljivo, kao da mi život zavisi od toga. Grupnjak pušenja je prijao mojim gladnim ustima. Kad su osetili da imam duboko grlo počeli su da budu grublji. Držali bi me za glavu i nabijali mi kurčine u usta do kraja. Par sekundi u ustima, pa sledeći, i tako u krug.

Grupnjak sa matorcima: Napunjena kurčevima sa svih strana

Sva umazana i zanesena primetila sam da je Jelena u moj čmarić krenula da gura poveći dildo. Lagano ga je osvajala i ulazila sve dublje sa njim. Na moju sreću, čmarić mi je već redovno primao Sašin kurac pa bola nije bilo. Samo čisto uzbuđenje jer sam već shvatila da ću po prvi put doživeti pravi grupnjak, pravi „gangbang“, kao prava porno glumica uz bonus za veličinu kurčeva.

Željko me je dovodio više puta pred svršavanje svojim jezikom, ali svakog puta kada bi zafalilo nekoliko sekundi da svršim, on bi prestajao i ja bih odlepila načisto. Izgubila sam se već u vremenu kad je napušavanje prestalo.

– Kao nagradu za dobro lizanje – reče Branko – Željko će dobiti žestoko pušenje. Ti Mladene ćeš dole, Dušica na tebi, Srđan dobija guzu, a ja ću da vas gledam dok mi Jelena lagano puši i priprema mi kurac za našu gošću.

Kako je rekao, tako je i bilo. Mladen se opružio, a ja željna kurca u pici sam se odjednom nabila do kraja i istog sekunda krenula da vrištim od užitka pa je Mladen morao da mi začepi usta dok se Željko nije namestio i zapušio mi kurcem usta, i to baš zapušio jer, iako ne najveći, imao je najdeblji kurac. Kad sam se nekako smirila Srđan je počeo da smešta svoj kurac u moju guzu koju je Jelena dobro pripremila pa je njegov tvrdi kurac polako uklizao do kraja.

Napunjena kurčevima sa svih strana počela sam aktivno da učestvujem i pratila njihov ritam. Mladen me je držao za bokove i usmeravao gore-dole. Kad bi njegov kurac izlazio, Srđanov je ulazio duboko i obratno. Jedino Željko nije imao ritam. Vadio ga je i trpao u moja usta kad je on hteo. Malo me je šamarao kurcem pa napušavao. Zbog velikog obima nisam mogla da ga skroz progutam, ali nije ni insistirao i pazio je da ne remeti ritam ovoj dvojici pa sam mogla da se opustim i uživam kao nikada u životu.

Ritam punjenja svih mojih rupica se polako ubrzavao. Grupnjak je bio odličan. Približavao mi se novi orgazam i čim mi je Željkov moćni kurac na par sekundi bio van usta uzviknula sam da pojačaju ritam da svršim. Ovog puta su mi ispunili želju pa sam otpustila kočnice i svršila najbolje i najjače u životu. Od prstiju na nogama do temena protresao me je orgazam kao zemljotres i erupcija vulkana zajedno. Ni približno onim svršavanjima sa onim mojim kurvarom Sašom.

Grupnjak sa matorcima: Napunjena kurčevima sa svih strana

Šta sam sve propuštala – proletela mi je misao kao munja. Iako sam očekivala da će neko od njih svršiti, to se nije dogodilo. Jebote, koliko su ovi stariji izdržljiviji – pomislila sam i nastavila da uživam u ovim trenucima ekstaze.

Grupnjak se ponovo usporio i polako ubrzavao uz povremene zastoje da se bolje nameste. Svaki moj nerv je bio ujedno i napet i opušten istovremeno. Koliko god da su oni uživali ja sam uživala više pa mi povremeno šamaranje dupeta, žestoko stiskanje sisa i nazivanja droljicom, kurvicom, jebuljom, nisu nimalo smetali. Čak su me te prljave reči dodatno palile što mi se nije nikad ranije dešavalo jer nikome to nisam dozvoljavala. Sada dok su me jebali i razvaljivali ovi matorci jednostavno je to bio začin za još bolju jebačinu.

Željko je prvi popustio. Zaustavio je ovu dvojicu pa me zgrabio obema rukama za glavu i žestoko napušavao neko vreme pa ga nabio u moja usta i prosuo, činilo mi se, litar sperme u moje grlo. Većinu sam progutala, a nešto se prosulo po mojim sisama i Mladenovim grudima. To mu se nije svidelo pa mi je rekao da pokupim i poližem svu spermu sa njega. Bez reči sam ga poslušala, a onda slasno polizala Željkov kurac koji je, na moje čuđenje, samo malo izgubio na čvrstini.

Kad se on povukao mogla sam da se aktivno priključim Srđanu i Mladenu koji su samo lagano klizili u meni, a kad je počelo, počelo je žestoko. Toliko žestoko da mi je novi orgazam naišao veoma brzo. Ja sam se grčila i izvijala, ali njihove snažne ruke su kontrolisale moje telo i žestok tempo se nastavio sve dok obojica skoro istovremeno nisu ispraznili svoja jaja. Svo troje smo ostali neko vreme nepomični dok nismo došli do vazduha. Osećala sam kako se njihovi kurčevi smanjuju i izlaze iz mene.

jebanje u usta i u dupe, gangbang

(Oprostite svi vi koji sada čitate ovo. Odoh da se istuširam i iskoristim novi dildo koji sam dobila na poklon od Jelene jer sam se sva oznojila i ovlažila dok sam se prisećala te noći. Nastavka će biti ako budete dobri, pa mi detaljno opišete šta biste mi sve radili. Slike ne šaljite dok ih ja ne zatražim, a tražiću ih samo od vas koji pričom uspete da me napalite. Važi za devojke, momke, parove, parove koji prave svingerske žurke i iskusne muškarce. Što priča bude zanimljivija i duža imate više šansi da me upoznate.)

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x