Šefica nije bila zadovoljna, pa sam pomogao njenoj ćerci

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo je priča u koju i ja sam ne verujem, i dan danas se štipam za obraz kada je se setim. Bilo je to pre nekih sedam godina. Tada sam još živeo u mom rodnom Leskovcu. Danas sam preko, u Švici, i srećan sam zbog toga. Bio sam na granici da se ubijem, ali sam umesto toga otkinuo šeficinu ćerku od kurca. Ali hajde da krenemo od početka.

Upisao sam faks, ali kada sam u Beograd nisam nikako imao koncentraciju za učenje. Jedva sam nekako dao prvu godinu, ali druga, ona je već bila problem. Dva puta sam je obnavljao, i naravno morao da se vratim kući, nađem posao i postanem svoj čovek, kako mi je otac tada rekao. Zaposlio sam se u privatnoj firmi najpre kao običan fizikalac, a kako sam imao položeno za vožnju kamiona kasnije i kao šofer.

Ne bih da otkrivam kako se zvala šefica iz te firme, neka za potrebe ove priče bude Anastasija. Obrazovana žena srednjih godina, vrlo zajebana. Dok sam radio kao fizikalac, pre nego što sam postao šofer, ta žena mi je vadila krv na slamčicu. Nikada neću da zaboravim kada sam jednom ostao na poslu od šest sati ujutru pa sve do osam uveče, samo zato što nešto nije bilo očišćeno kako je ona zamislila.

Najgore mi je bilo kada me samog pošalje u magacin, i da mi rok za prebacivanje robe iz jedne hale u drugu. Vukao sam kutije, paletare, cimao se sa viljuškarima samo da bih izbegao probleme sa njom. Zbog Anastasije gotovo nikada nisam dobio celu platu, uvek je pakovala da mi gazde odbijaju, nekad čak i po pet dnevnica. O uvredama na moj račun ne smem ni da govorim „Nesposobnjakoviću, dobićeš otkaz. Posle ove firme nećeš moći ni na groblju da kopaš rake… Šta sam ja Bogu skrivila da imam tako nesposobnog radnika… Đubre usrano, pogledaj se na šta ličiš, sredi se jednom za posao, plašim se kad te vidim…“ i tako zauvek. Mnogo loših stvari je tu bilo.

Šefica nije bila zadovoljna, pa sam pomogao njenoj ćerci

Živeo sam pod stresom, velikim, a jedina osoba koja je tada bila uz mene jeste moj ortak Stefan. Da njega nije bilo ko zna kako bi se ova priča završila. Od ogromnog stresa i umora nisam moga ni kurac da drkam. Bukvalno sam ga zapostavio, jako dugo. Za seksualnu želju nisam ni imao vremena, posao–kuća, spavanje, nedeljom sam se viđao nešto malo sa drugarima i to je to.

Šeficino maltretiranje me je dovelo do toga da sam bukvalno počeo da imam problem sa erekcijom, ali sam se iz nekog razloga pomirio sa činjenicom da sam proklet i da nikad više i neću imati seks. Otkaz sa moje strane nije bila opcija jer mi je otac stalno pričao kako moram da sačuvam posao, kako neću brzo naći drugi, kako smo u lošoj finansijskoj situaciji. Vrlo često pre spavanja, suze su mi išle same, nisam mogao da zaustavim plač…

Jedno veče sam ispričao Stefanu za problem sa potencijom. On mi je rekao da to nije ništa strašno, da je danas 21. vek i da se sve može rešiti. Dao mi je tri Kamagra gela i rekao:
– Potrudi se da nađeš nešto, i probaj ovaj gel. – Ja sam uzeo kesice ali sam vrlo brzo i zaboravio na njih.

Velika sreća je što su me nakon nekog vremena sklonili iz magacina i pogona, i dali mi da se bavim transportom robe. Imao sam svoj mir, po celi dan vožnja kamionom ako budu neke ture, muzikica, totalno dobar vajb. Na šeficu Anastasiju nisam ni mislio više, niti sam je viđao nešto puno.

Šefica nije bila zadovoljna, pa sam pomogao njenoj ćerci

Međutim, jednom prilikom mi je zazvonio telefon u ponoć, video sam Anastasijin broj, bukvalno sam se odsekao od straha, javio sam se odmah i čuo njen strog, retardirano nadrkan glas:
– Marko, obzirom na to da u pet sati ujutru krećeš za Beograd, krenuće moja ćerka sa tobom, pomerili su joj ispit. Ti voziš robu za Pančevo, taman da je ostaviš u Beogradu, biće ona u pet na izlazu iz grada. – Taman kad sam hteo nešto da kažem, sada i sam ne pamtim šta, glupa krava Anastasija je spustila slušalicu.

Napisao sam Stefu šta se desilo, kad on meni kaže: „Pa brate Mare, red je da joj izjebeš ćerku sad, nemoj da me brukaš, uzmi onu Kamagru“. Prvo sam se smejao a onda sam odlučio da ću stvarno da spopadnem tu njenu malu drolju, pa ako prođe – prođe, ako ne – šta me briga, svakako je i ne znam.

Zorom sam pokupio Anastasijinu ćerku, u ovoj priči Manuelu. Mala uobražena napaćena kuja, sve vreme je ćutala i čačkala svoj glupi mobilni, jedva da mi je i „ćao“ rekla. Osećala se neka čudna, odvratna neprijatnost u kamionu. Tek negde posle Niša sam se setio svog plana, toliko mi je bilo neprijatno da sam čak i zaboravio to. Tek tada sam je krišom zapravo odmerio, imala je lepršavu haljinu do kolena, neke moderne patike, sređena glupača u fulu. Onako, nije neka riba ali može da prođe itekako, a i naziralo se da ima dobre sise.

Na pomisao da treba da je startujem, imao sam neku veliku tremu, čak sam u jednom trenutku vožnje i odustao, ali u sekundi sam video pumpu i rekao:
– Izvini, moram da stanem ovde da kupim vodu i da popijem lek, je l’ to nije problem – pitao sam je, na šta je ona odgovorila:
– E super, i ja bih htela da popijem kafu ako nije problem.

devojka u kafiću pokazuje sise

Tako je i bilo, parkirao sam kamion na parkingu pumpe, deo koji je predodređen za kamione, ona je otišla svojim putem a ja kupio vodu i pojeo Kamagru, došao do kamiona počeo sam da nameštam zavese, da se ne vidi šta se dešava u kamionu, samo prednja šoferka je ostala otvorena, ali je ona gledala ka autoputu. Skinuo sam donji deo trenerke, tada sam video da vršnjak već raste, skinuo sam bokserice, ponovo obuo patike. Trenerka, gornji deo, je ostala na meni, i tako legao pozadi u kamionu, pokrio sam se nečim i čekao Manuelu.

Otvorila je vrata, gledala me je zbunjeno, sela je na mesto suvozača i okrenula se ka meni.
– Je l’ krećemo? – U sekundi sam joj zavalio žvaku i povukao je pozadi na krevet, bacio na leđa. Za tren sam bio između njenih nogu, snažno joj povukao gaćice koje su se pocepale kao od papira. Kako sam joj zabio kurac u pičku i krenuo da je prcam, tako se njen izraz popune iznenađenosti pretvarao u uživanje, a pička je postajala sve vlažnija.

Počeo sam jako da je tucam, gledao je u oči…

– Mama bi bila jako ponosna da te vidi sad, m? – Samo sam jako zakucavao u njenu pičku, bez milosti. Kroz stenjanje mi je odgovorila:
– Molim te svrši što pre, imam i dečka, ne želim ovo. – Samo sam je stegao za facu, za obraze i pitao je:
– Pa kad ne želiš zašto ti je pička tako mokra? Maca pojela jezik kurvice? – U sekundi je raširila noge, tad sam osetio da mi se skroz prepustila. Znao sam da je drolja napaljena i da mogu sa njom šta hoću.

Šefica nije bila zadovoljna, pa sam pomogao njenoj ćerci

Samo sam ustao sa nje i rekao:
– Ajde puši ga. – Gledala me je zbunjeno, opalio sam joj šamar u sekundi i ponovio: – Ajde puši ga fukso mala. – Samo je sramežljivo prišla mome kurcu i počela da sisa glavić. – Vidi šta sve mala zna, ajde bolje to malo, nemoj da brukaš mamicu, ne smaraj sa glavićem, nego uzmi celu kurčinu u usta.

Samo me je pogledala, i počela halapljivo da ga celog guta. Ja sam samo izvadio mobilni telefon, zavalio sam se, i snimao je kako ga puši. Na početku je stala, i nije htela da se snima, ali sam joj obećao da je samo za mene, i da ću da obrišem na njene oči čim završi. Natavila je da ga balavi, sisa celog, muda su mi bila mokra koliko ga je dobro sisala i balavila.

Kad me je smorilo pušenje, prekinuo sam snimanje, vratio telefon u torbu. Rekao sam joj da sedne na njega i da ga jaše. Pički nije trebalo mnogo, trljala se, moje prepone o njene brzo i jako napred-nazad, i kažem, nakon par minuta kučka je počela da svršava.

Ribica joj se ritmično stezala, cimala, a drolja je pokušala da ustane sa njega. Uhvatio sam je za kukove, nisam joj dao to.
– Prestaćeš da jašeš kad ti ja to kažem. – Ona je nastavila da jaše, stenjala je. Pružio sam ruku do torbice, izvadio još jedan Kamagra gel i popio ga. Sve vreme jahanja sam je zajebavao, ponižavao, šamarao po guzi, bio grub sa njenim sisama preko haljinice. Nije je ni skinula, dovoljno je bilo da raširi noge da bi moja misija bila ispunjena. Osećao sam se ponosno. Mislim da ga je jahala pola sata, kuja je svršila još jednom po njemu, i tada počela da cvili, da moli da je pustim. Da je razbijena, da ne može više.

Šefica nije bila zadovoljna, pa sam pomogao njenoj ćerci

Složio sam se, ali je za uzvrat morala da nađe kremu u torbi i dobro naulji i prirpemi guzu. Ispušio sam cigaretu dok je to radila, i kada mi se lepo naguzila, prišao sam od pozadi. Trebalo mi je malo vremena da uđem u njenu guzu, bila je uska.

Kada sam ušao nisam ga vadio. Samo sam zakucavao dok je ona vrištala, cepao sam joj guzu jako deset petnest minuta, a onda prekinuo, izvadio ga. Dao sam joj vlažne maramice:
– Obriši ga lepo, ’oću da bude čist kada budem svršavao. – Manuela je vlažnim maramicama oprala lepo moj kurac.

Dok mi je brisala kurac, uzeo sam telefon prišao mojim kurcem uz njenu facu, počeo da ga drkam. Sperma je vrlo brzo bila po njenom licu a sve to sam snimio telefonom.

Kada sam završio, obrisao sam ono malo sperme što je bilo ostalo na njemu, ona je rukama pokušavala da skloni deo sperme sa face, ali sam je u tom trenutku uhvatio za kosu, povukao je, otvorio sam vrata kamiona i bukvalno je izbacio napolje. Pobacao sam joj njene stvari i rekao joj:
– Budeš li nekom rekla ovo, videće kako ti lepo sperma leti po faci, pazi šta radiš.

devojka hoda napolju sa spermom po faci

Samo sam se vratio u kamion, zaključao ga, i nastavio svojim putem. Na retrovizoru sam video kako Manuela zbunjeno hoda ka pumpi, ali sam vrlo bez duše nastavio svojim putem. Nikad je više nisam video, a njena draga mama Anastasija mi je postala toliko mila i draga, da sam se uvek smeškao kad je vidim.

Ovo je srećan kraj, zar ne?

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 3.5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Ne upopste nije ako si faca trebao si mamu da izjebes aa ne cerku čobanee

1
0
Would love your thoughts, please comment.x