Najpoznatije guze svih vremena i njihove vlasnice

Dženifer Lopez

Najpoznatija, najcenjenija i najskuplja guza u istoriji čovečanstva. Poznata pevačica naime je stekla slavu ne samo zahvaljujući svom glasu, već i svom stasu, odnosno svojoj zadnjici. Njene guze, tokom svih ovih godina kao da ne možemo da se zasitimo. Pre novopečenih svetskih leptica, imali smo „Dženi iz bloka“ koja je seksipilnim pokretima oduzimala dah svaki put kada zatrese guzom. J Lo je naime svoju guzu osigurala na izvanrednih 27 miliona dolara! Pevačica tvrdi da nikada nije niti će zatražiti pomoć plastičnog hirurga kada je njena lepota u pitanju! Mi joj verujemo.

Najpoznatije guze svih vremena i njihove vlasnice

Igi Ezilija

Ova lepotica je „optužena“ da je radila na podizanju i povećanju svoje stražnjice odmah nakon što je priznala da je ugradila silikone u grudi. Kruži priča da se Igi svojom „novom“ zadnjicom jednostavno pokušava uklopiti u krug repa kojim se bavi. Ova mlada reperka je vrlo očigledno imala izvestan zahvat na svojoj stražnjici, međutim mi nismo tu da osuđujemo, već da primetimo nešto lepo. Sve dok sama ne prizna, ostaje nam samo da budemo znatiželjni.

Najpoznatije guze svih vremena i njihove vlasnice

Kloi Kardašijan

Klan Kardašijan sestara podigao je prašinu širom sveta. Svojim ekstravagantnim stilom života ove devojke su jednako mamile uzdahe i dobijale kritike. Kloi je jedna od njih i ako ste njen fan verovatno znate da ista svakodnevno posećuje teretanu, radeći na svom izgledu, što otvoreno priznaje. Poput mnogih javnih ličnosti i Kloi su optuživali da je povećavala svoju zadnjicu. Iako je u više navrata demantovala da je radila povećanje zadnjice, ostaje pitanje da li je istu zaista stekla napornim vežbanjem u teretani ili je ipak imala malu pomoć.

Najpoznatije guze svih vremena i njihove vlasnice

Ember Rouz

Poput Kloi, i Ember se susrela sa optužbama po pitanju svoje zadnjice. Mnogi su tvrdili da je lažna mada je bilo i onih koji su verovali da je prava. Iako sama ne krije ovu činjenicu i eksponira svoje telo u javnosti na sve moguće načine, čini se kao da je ova optužba ni malo ne pogađa. Za vreme gostovanja u jednom Tv Show-u, dopustila je jednom od gostiju da je uštine za guzu kako bi proverio da li je prava ili ne, nakon čega je usledila njegova oduševljena reakcija „Prava je!“.

Najpoznatije guze svih vremena i njihove vlasnice

Blek Čajna

Ova devojka se i više nego redovno eksponira u javnosti. Većuni njenih atributa ljudi širom sveta smatraju lažnim. Kada jednom odradite plastičnu operaciju bilo grudi, usana ili guze, više nema povratka. Bez obzira da li je radila neke prepravke na sebi ili ne, Blek Čajna uživa u popularnosti i objavljivanju svojih fotografija na Instagramu.

Najpoznatije guze svih vremena i njihove vlasnice

Melisa Ford

Kanadski foto model, gotovo da može da parira neprikosnovenoj J Lo. Ova devojka se zahvaljujući svom stasu probila visoko na lestvici poznatih. Većina devojka koje se bave sličnim poslovima kao ona, ističu da bi njenu zadnjicu htele kada bi se opredelile za plastičnu hirurgiju. Nije ni čudo što je to tako, kada je Melisa jedna od najplaćenijih i najtraženijih modela, koji su se pojavljivali čak i u spotovima Jay Z-ja i Ašera.

Najpoznatije guze svih vremena i njihove vlasnice

Kajli Džener

Dolazimo na našoj lestvici i do famozne Kajli. Njene obline postale su primećene neverovatnom brzinom. Budući da je u rodu sa Kardašijan sestrama, ista je ili rođena sa svojim atributima ili je debelo platila za iste. Njena fotografija na Instagramu na kojoj je napisala da je koristila prirodnu kremu za povećanje zadnjice, nije joj baš pomogla da skrene misli javnosti sa toga da je iskoristila moći plastične hirurgije u svoju korist.

Najpoznatije guze svih vremena i njihove vlasnice

Niki Minaž

Kada se Niki pojavila na sceni, jedna „stvar“ ju je izdvojila od svih ostalih devojaka – njena zadnjica. Njena guza joj je pomogla da sebi stvori ime i to prepoznatljivo. Takođe, kako to obično biva i ona se susrela sa optužbama da je njena guza lažna. Uprkos tvrdnjama da je ista 100% bila „pod nožem“, Niki ostaje nepokolebljiva pri svojoj tvrdnji da je prirodna lepotica od glave do pete.

Najpoznatije guze svih vremena i njihove vlasnice

Koko Ostin

Žena poznatog Ice T-ja, Koko Ostin se ni malo ne stidi kada svoje obline treba da pokaže u javnosti. A i zašto bi?! Kako bi jednom zauvek ućutkala sve one koji tvrde da je njena zadnjica lažna Koko je pozvala lekarku u njen talk show „Ice i Coco“, koja je pred svima opipala njenu zadnjicu i potvrdila da je prava.

Najpoznatije guze svih vremena i njihove vlasnice

Kim Kardašijan – a ko drugi!?

Nakon J Lo, usledila je zadnjica Kim Kardašijan koja nas je bukvalno ostavila bez teksta. Još od prvog trenutka kada je nogom kročila na crveni tepih, Kim se susrela sa optužbama da je podizala i popunjavala zadnjicu. Poput Koko, i ona je bila izazvana da dokaže da su te tvrdnje lažne. Kako bi stala na put ogovaranjima podvrgla se X-ray testiranju, koje je utvrdilo da poznata dama nije imala nikakvih plastičnih operacija.

Najpoznatije guze svih vremena i njihove vlasnice

Izvor: Muški magazin

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Preporučeni tekstovi:
Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments