Matura sa tri napaljene ribe na mom kurcu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ova priča je istinita i desila se kada sam imao 18 godina odnosno dok se dešavala matura, kada sam završio srednju školu. Likovi će biti anonimni i zvaće se Ivana, Jovana, Sara i Lazar.

Srednja škola se polako završava, odnosno u junu, a tek je maj. Ja i ostatak mog odeljenja smo išli na pripreme za prijemni koji ćemo raditi i nismo bili jedini u školi, ali većinom smo samo mi bili u školi od maturanata. U mom odeljenju nije bilo mnogo devojčica (od nas 29 bilo je 9 devojčica od koih ni jedna nije bila meni lepa) ali u drugim odeljenjima je bilo. Kao na primer Ivana, jako lepa devojka, sise su već izrasle baš dosta a guza je isto bila odlična, ali je bila i dosta pametna i skromna i nikad se nije oblačila izazovno. U 4/3 je bila Jovana koja je bila jako duhovita lepa devojka i onako, nije loše izgledala, mada sam nju znao od malena. U 4/5 je išla Sara koja je bila jedina devojka koja je izgledala kao da ima 20 godina a ne 18, mada kada god sam blejao sa njom nije se nikad isticala po pameti.

I tako, dok su tekle pripreme za prijemni ja sam najviše vremena provodio sa Jovanom za koju sam mislio da mi je samo drugarica, mada sam ja hteo nešto više, ali ništa između nas tada nije bilo. Oko prijemnog sam najviše provodio vremena sa Ivanom sa kojom dosta pričao i oko prijemnog i ovako. U nju sam bio zaljubljen zasigurno jer mi je bila i prijatelj i sve. A za vreme van škole sam sa 2 drugara skoro uvek blejao sa Sarom i njenim nekim drugaricama. Ona je bila savršena riba i samo sam hteo da je pojebem ali nisam mogao, nije baš bila zagrejana za mene.

Veče pre mature a posle prijemnog zvala me je Ivana da blejimo u parku uveče i da će doći par drugara još nekih. Odmah sam pristao, naravno, jer sam hteo da budem sa njom što više.

Kada sam stigao do parka između zgrada video sam je samu i prišao joj. Rekla mi je kako nema nikog i da je htela da budemo sami. Kada sam je upitao zašto rekla mi je da me voli da je zaljubljena u mene i da želi da budemo zajedno. Poljubili smo se (po prvi put u mom životu) i nastavili da blejimo u parkiću. Oko pola dva posle ponoći otišao sam kući i po prvi put u životu imao devojku za ozbiljnu vezu.

Matura sa tri napaljene ribe na mom kurcu

Matura je počinjala oko 6 u školskom dvorištu. Kupio sam buket ruža za pratilju, moju drugaricu, koja je jako dobro izgledala. Kada smo se pojavili izgledali smo kao neki holivudski par. Ja od svoje 8 godine treniram košarku i idem u teretanu. U košarci sam jako uspešan i predviđa mi se svetla budućnost. Izgledao sam poprilično dobro, a ona je bila mršava ali se toliko sredila da nisam mogao da je prepoznam. Napolju sam se slikao sa raznim drugarima, familijom itd.

Ušli smo unutra i počeli da igramo posle oficijalnog slikanja. Ja sam uspeo da nagovorim nastavnika informatike sa kojim sam bio jako dobar da nam dâ par nastavničkih piva koja su imali. Kako sam ušao sa 10 piva u rukama sve je nestalo za pet sekundi. Ja sam ostao bez ičega. Sedeo sam bio nekih pola sata sa Ivanom i ljubio se na očigled svih prisutnih ali to nam nije smetalo. Kasnije sam ustao da igram a ona je ostala da sedi. Dok sam igrao bio sam sa najboljim drugarom Jovanom i nekim devojkama koje nisam baš poznavao ali sam znao kako se zovu. Među njima je tu bila i Sara.

Kako smo igrali Jovan me je izazivao da uhvatim neku devojku za guzu onako kao slučajno, jer je on to radio. Posle par minuta njegovog ubeđivanja pristao sam i odlučio da uhvatim neku devojku u uskoj plavoj haljinici za guzu. Okrenuo sam joj se leđima kao da su me pritsikali svi ostali ka njoj pa sam je onako okrenut uhvatio za guzu. Prvi put kad se okrenula ka meni ja sam se pravio da ništa ne znam. Drugi put kad sam ponovio to isto me je pitala jesam li je ja zakačio, rekao sam da nisam ništa osetio. Treći put se okrenula i rekla mi kako sam je ja uhvatio za dupe. Rekao sam da je to neka greška i sklonio se da ne pravim problem.

Na mom putu ka Ivani koja je još sedela presrela me je Jovana koja mi je prišla, zagrlila me i tražila da se slikamo. Slikali smo se i onda mi je ona rekla da je zaljubljena u mene i da želi da izađemo napolje da popričamo. Pristao sam da izađemo i kad smo izašli videli smo da ne može napolje na vrata. Odveo sam je na sprat preko nekih barikada napravljenih od klupa na stepeništu, jer ćemo tamo biti sami. Seli smo na klupu i pričali. Rekla mi je kako je čekala da dođe matura da mi sve ovo kaže i kako je jako napaljena i želi da izgubi nevinost sa mnom odmah.

Matura sa tri napaljene ribe na mom kurcu

Malo sam se nećkao jer sam ipak bio u vezi sa Ivanom, ali sam mislio to, da ne znam kad ću jebati prvi put, pa sam hteo da iskoristim šansu.

Hteo sam da izgubim nevinost, a matura je bila savršena za to

Krenuli smo da se ljubimo a ja sam krenuo da je uzimam za sise. Nisu bile prevelike ali su okej bile za prvi put. Povukao sam joj haljinu i preko glave skinuo a ona je meni skinula košulju. Ostala je samo u gaćicama i brusu a ja u pantalonama. Lagano sam joj otkopčao brus a ona meni pantalone i svukla gaće. Ljubio sam joj sisice, grickao bradavice, mesio, i jednom rukom trljao ribicu. Ona je meni drkala kurac koji nije bio prevelik, nekih 18-19 cm u tom trenutku jer je tek krenuo da se razvija.

Lagano sam joj svukao gaćice i uhvatio je za glavu i spustio ka kiti. Lagano je strpala ceo kurac u usta i počela da ga sisa. Grickala ga je, lizala, dudlala, lizala mi je muda, a onda sam je uhvatio za glavu i krenuo da je nabijam, da je jebem u usta. Kada sam hteo da svršim pustio sam je da digne glavu da izvadi kurac ali ona nije htela. Krenuo sam da se grčim i opuštam pa sam istresao dosta sperme njoj u grlo i u usta. Ustala je i progutala sve do zadnje kapi i rekla da je jako ukusno i da joj se sviđa.

Sela mi je u krilo i opkoracila me nogama ali se meni kurac već opustio. Rekao sam joj da nemam kondome i da nije pametno ali me je samo poljubila i zapušila mi usta. Nabila mi je sisice u lice pa sam počeo da ih ližem. Nije mi dugo trebalo i opet mi se digao, ona je to osetila i lagano se nameštala da joj iđe u picu. Posle par pokušaja upao je u njenu ribicu a ona je vrisnula.

Bio je prelep osećaj, mešala je kukovima, uvijala se, stenjala, par puta vrisnula. Malo je teklo krvi ali ja nisam stajao. Krenuo sam da je nabijam iz sve snage. Stenjala je, jedva je disala. Onda sam joj rekao da ću svršiti i da se pomeri, ali ona nije htela. Uhvatio sam je za ruke da je podignem i pomerim ali je bilo prekasno, krenuo sam da svršavam u nju. Spustila se nazad i odsedela mi na kurcu još minut.

devojka jaše kurac u pozi obrnuta kaubojka

Pitao sam je zasto nije ustala a ona mi je rekla da je htela da oseti kako je to kad je neko puni spermom. Izvadila nam je vlažne maramice iz torbice da se obrišemo od krvi i sperme. Obukla se i sačekala mene da se obučem. Matura, kao ispit zrelosti za nas dvoje…

Posle mi je rekla da je planirala ovo od kada smo se upoznali i znala je da je neću odbiti. Obećala mi je da neće reći ništa Ivani i da je sve u redu. Vratili smo se na žurku posle sat vremena, negde oko 8 je bilo. Ivana me je upitala gde sam bio, ja sam krneuo tu da lažem da mi je bilo muka, da sam išao da povraćam, itd, a da je Jovana bila tu ispred kada sam se vraćao i da smo zato zajedno ušli nazad.

Vratili smo se i počeli da igramo opet, nisam čak ni Jovanu pričao šta se desilo, samo sam se pravio kao da se ništa nije desilo. Dok smo igrali prišla nam je Sara i bila tu sa nama dvojicom. Igrala je, uvijala se, pevala i delovala je malo više slobodno. Ja sam mislio da se njoj sviđa Jovan i da ga izaziva sve dok se nije pribila uz mene onako u gužvi i češala dupetom o moj kurac i kao slučajno me hvatala za kurac. U jednom trenutku grli me i šapuće mi da je vodim negde, bilo gde.

Rekao sam Jovanu da ako neko pita ne zna gde sam ili da povraćam negde. Otišli smo na isto mesto gde sam već bio sa Jovanom. Sara mi je rekla kako se već dugo loži na mene i kako se sad jako napalila i želi da se jebe sa mnom. Pitao sam je jel’ nevina na šta je odgovorila da jeste, što me je poprilično začudilo ali okej.

Ljubili smo se dok me je ona držala za kurac i otkopčavala šlic od pantalona. Polako sam joj skinuo haljinicu ispod koje nije imala ništa. Video sam joj njeno golo telo, obrijana pička, velike sise, veliko dupe, sex bomba koju ću ja jebati.

Matura sa tri napaljene ribe na mom kurcu

Odmah je sela na mene i nabila mi se na kurac. Malo je krenulo krvi ali je bila vlažna pa sam lako ušao. Nabila mi je sise u lice pa sam joj lizao sise, ljubio i grickao bradavice. Jebao sam je u picu nekih pet minuta, kada sam hteo da svršim. Ustala je i kleknula ispred mene i strpala ga celog u usta. Svršio sam joj direktno u grlo, sve je progutala. Nastavila je da mi liže kitu dok se ne digne.

Kada mi se opet ukrutio ustala je i namestila mi kurac na čmar i rekla mi da hoće da je jebem u guzu. Pokušavao sam da ga uteram ali nije hteo da uđe. Stavio sam joj jedan prst u čmarić i lagano gurao unutra. Kada je ušao, gurnuo sam i drugi, pa treći. Vrištala je, stenjala ali nije bilo koga da je čuje.

Namestio sam je da legne na stomak na klupu i da mi izbaci guzu. Rukama je raširila guzu što je više mogla a ja sam ga ubacio iz sve snage. Nabio sam joj se u guzu do kraja. Posle tri minuta seksa krenula je da stenje kao kučka i da vrišti da svršava. Stenjala je i svršavala a i ja sam joj svršavao u čmar.

Matura i grupnjak: Ja sa 3 ribe!

Ostali smo da sedimo tu u hodniku goli još pet minuta kada sam čuo da neko ide. Ustao sam da se sakrijem ali Sara nije mrdala. U međuvremenu dok smo se Sara i ja jebali na spratu u hodniku Ivana je pitala mog drugara gde sam jer joj nedostajem a ovaj joj rekao da pita Jovanu. Jovana ju je odvela do naseg mesta gde smo se mi jebali jer smo i ja i Sara verovatno tamo.

Matura sa tri napaljene ribe na mom kurcu

Kada su se popele gore na sprat videle su Saru kako sedi na klupici izjebana, ulepljena od sperme, bez mene. Ali je Sara rekla da sam se ja sakrio u WC. Ivana je uletela u WC, plakala je, vikala na mene, dok nisu u WC ušle Jovana i Sara gole. Tada mi ništa nije bilo jasno. Jovana je rekla Ivani da džabe plače, jer su njih dve htele samo da me iskoriste za seks i to je to, i da bi sad mogli nas četvoro malo da se poigramo.

Prišao sam go Ivani i krenuo da je ljubim dok su ispred nas stajale Sara i Jovana i ljubile se. Svukao sam Ivaninu haljinu i izašao iz WC-a. Izašli smo svi goli osim Ivane koja je imala brus i gaćice, bez kojih je vrlo brzo ostala. Odmah je Ivana meni sela na kurac a iz nje je krenula krv. Malo je tekla pa je prestala. Bila je prevlažna, tako da nisam imao problema. Ležao sam na klupici a na licu su mi sedele Jovana i Sara koje sam malo jednu, malo drugu, lizao, a Ivana na kurcu.

Jebao sam Ivanu u picu ali je posle nje sela Sara da je jebem u guzu. Nabijao sam se jako u nju dok su pored nas ležale na podu Jovana i Ivana i lizale jedna drugoj ribice i čmarove da bih mogao da ih jebem u guzu. Jebao sam Saru u guzu pa sam prebacio u pičku. Posle nekih 10 minuta krenula je da svršava, a i ja sam. Svršili smo zajedno u njenu pičku.

Ustala je pa su krenule da mi ližu kurac i jaja, sisaju, grickaju, dovodile su me do ludila kako su to sve tri savršeno radile. Posle toga kada mi se opet digao sam jebao i Ivanu i Jovanu u čmar, i na kraju više nisam imao sperme da izbacim iz sebe.

tri ribe puše isti kurac

Sa Ivanom sam i dan danas u vezi, čekamo bebu a ponekad organizujemo ovako neku trojku ili grupnjak sa njenim drugaricama. Ili sa mojim, nevažno.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x