Moj prvi put sa transicom (Kako je Miro postao Mira)

Registrovani korisnici ne vide reklame

Kako je Miro postao moja Mira i kako sam prvi put završio sa transicom? Ja sam imao oko 19 godina a Miro 18, 18 i pol. Kad ga je čovijek gledao s leđa nije bio siguran da li je to cura ili dečko. Imao je struk kao malo koja cura a noge glatke, bez ijedne dlake na njima, lijepo oblikovane, onako „pičkaste”. Iako je u glavi još bio klinac, mislim da je bio svjestan da mu se sviđaju dečki a ne cure. Ja sam ima iskustvo sexa sa curom do tada nekoliko puta sa dvije različite ženske. Jedna je bila starija od mene godinu dana i ona me uvela u svijet sexa a druga je bila mlađa i ja sam joj bio prvi, i to mi nije baš bilo nešto.

Jedno večer sam krenuo kući iz kafića, onako polupijan i primjetio da netko stoji na ulici i čeka me. Kad sam prišao blizu to je bio mali Miro, kako smo ga zvali u ulici. On je tek počinjao izlaziti i nije baš uživao u kafićima jer su mu zbog izgleda mnogi dobacivali da je pederčić ili, kako se to žargonski tada govorilo, peškirić.

Bila je pretopla ljetna noć i, iako je ponoć prošla, temperatura je bila preko 20 stupnjeva. Kad sam mu prišao blizu rekao mi je da je skužio da sam to ja i da me čeka jer se malo boji proći kroz dio ulice koji je bio bez ulične rasvjete. Ja sam ga malo pljesnio po guzi, kao slučajno i rekao:
– Šta se bojiš, da te netko ne nategne? – a on mi je rekao da prestanem i da nije to. Ja sam malo bio dosadan i pitao čega se boji a on je rekao da ga uvijek uplaše psi iz jednog dvorišta i da mu se od straha sve dlake nakostriješe. Taman dok mi je to pričao, iznenada se začuje jako glasno lajanje dva ogromna velika psa iz jednog dvorišta i on se trgne i vrisne a ja se, iako malkice uplašen, počnem smijati. On me onako nježno udari po leđima i kaže:
– Šta se smiješ budalo, vidi kako mi srce lupa! – Pošto je oko nas bio mrkli mrak stavio sam ruku na njegovo srce i shvatio da ima jako lijepo razvijene sisice, poput curica od 14-15 godina. Kita mi se počela dizati, a ja sam stalno držao ruku na njegovoj sisi tj. srcu koje je stvarno ubrzano lupalo. On je gledao u mene ne pomjerajući se a ja kažem:
– Da provjerim da ti srce nije otišlo na drugu stranu – i drugom rukom ga uhvatim, preko majice za drugu sisu i počnem ih lagano mjesiti. On je samo uzdahnuo i reko mi tiho na uho:
– Vidjet će nas netko.

gej predigra, lizanje bradavica

Pitam ga da li je kat njihove kuće koja je bila u izgradnji gotov, a on mi kaže da jest ali da nema stepenica već da se mora gore preko ljestava. To je bilo oko 100 metara od mjesta gdje smo trenutno bili i šutke smo odmah krenuli tamo. Kad smo stigli gore, već je u jednoj sobi bila na podu neka spužva i deka. Pitao sam ga tko je to donio a on mi je rekao da su to on i sestra donijeli da se gore mogu odmarati i da povuku ljestve gore da nitko ne može doći. Pogledali smo se i odmah skužili da trebamo povući ljestve, što smo i uradili.

Izvadio sam cigarete i zapalio jednu a on mi je rekao da mu srce još lupa. Ja odložim cigaretu, opet mu počnem pipati srce i naravno, drugom rukom pored srca, ali ovaj puta ispod majice. On je samo gledao u mene a oči su mu se sjajile. Ispustio je lagan uzdah i sjeli smo na spužvu na podu a ja sam i dalje mijesio njegove sisice a moj kurac je već bio skroz dignut i spreman za akciju. On je naslonio glavu na moje rame a ja mu priđem usnama prema vratu i počnem lagano jezikom ljubiti mu vrat. Uzdahnuo je i rekao mi da ovo još nije nikada doživio. Pitao sam ga što, a on je rekao:
– Pa to da mi je lijepo s nekim, ti si prvi koji mi ovo radi. – Uzeo sam jednu njegovu ruku i povukao ju na svoj nabrekli kurac a on je opet uzdahnuo i samo rekao: – Znam, još dole na ulici ti se digao. – Poljubio sam ga polako samo usnama a on je isto odgovorio ali onako glasno i šapnio sam mu da bude tih da se ne bi čulo na ulici. On je samo rekao: – Nauči me – i ja prinesem usta njegovima, počnem ga ljubiti polako i svojim jezikom mu razmaknem usne i dođem do njegovog jezika, a on prihvati igru i počne mi sisati jezik.

Njemu je ovo bio prvi put da se ljubi

Poljubac je trajao prilično dugo i on je bio van sebe od uzbuđenja. Šapnio mi je na uho da ovo čeka već dugo i da je zaljubljen u mene. Ostao sam šokiran ali sam ga dirnuo preko šortsa po kurcu koji mu se digao ali je bio baš mali, možda 10-11 cm ali uspravan. On tada meni skine hlače i gaće do koljena i šapne:
– U jebote, koliki ti je. – Ja mu utisnem još jedan poljubac jezikom i šapnem:
– Ne boj se, oko 18 cm. – Pitam ga da li je kad vidio kako se puši, a on kaže da je na TV-u, na porniću. Prvo sam ga želio još ljubiti jer je to skužio odma i krasno mi je sisao jezik, nudio svoj jezik i uzdisao jer ga je to ložilo.

Moj prvi put sa transicom (Kako je Miro postao Mira)

Nakon desetak minuta ljubljenja sam mu prineo svoj kurac koji je bio već blizu svršavanja njegovim usnama i rekao mu da proba polako i da ću brzo svršiti. On ga je nježno uzeo rukom, malo počeo drkati i nježno me poljubio u glavić i zati odjednom cijeli glavić stavio u svoja usta i počeo ga gnaviti. Prekinuo sam ga i šapnio da bude nježniji. Opet ga je stavio u usta i jezikom počeo kružiti oko glavića, poslije je skupio usne i počeo se spuštati bliže korijenu i odjednom prekine, počne mi ljubiti vrat i šapne mi da želi spermu u guzu. Ja mu kažem da ne žuri, da prvo svršim, a onda kad mi se ponovno ukruti da ću ga moći jebati u guzu dugo.

On me počme ljubiti po vratu pa niže po prsima stomaku i opet ga uvuče u usta. Nakon otprilike par sekundi sam mu svukao majicu i sve sa njega tako da je bio potpuno gol. Mijesio sam mu sisice i bradavice su mu stršale dobrih pola centimetra. Kad sam počeo svršavati izvukao ga je iz usta i postavio ruku u koju sam mu svšio a on je to počeo najprije mirisati pa lagano vrhom jezika probao i na kraju sve pokupio jezikom i progutao. Meni se kurac uopće nije spuštao a njegov je kurčić isto stojao uspravno. Počeo sam mu lagano drkati a on mi šapne:
– Nemoj, ja kad svršim odjednom izgubim volju i više mi nije ništa zanimljivo. – Privukao sam njegovu glavu bliže i on prvi zavuče svoj jezik meni u usta, potraži moj jezik i počne kružiti svojim jezikom oko njega, pa ga sisati usnama i nakon što su nam obadvojici utrnule usne od ljubljenja on šapne da želi moj kurac u svojoj guzi ali da pazim jer je velik.

Polegao sam ga na leđa i dobro mu napljuvačio šupčić i prstom polako ušao u njega, a on je šaptao:
– Kako je to lijepo. – Ušao sam i drugim prstom u njegov šupak i kružio da ga raširim a on mi šapne: – Spreman sam, ajde više, daj mi svoj kurac. – Naslonio sam glavić i polaku mu počeo ulaziti a on je govorio: – Samo polako. – I je ste išlo polako ali kad je cijeli glavić ušao počeo sam ga polako jebati a njegov se šupak koji je bio poput prave pičkice postepeno opuštao i nakon desetak minuta sam osjetio da sam mu ga zavukao do jaja.

Moj prvi put sa transicom (Kako je Miro postao Mira)

Polako sam ga jebao a on je uzdisao uživajući i šapčući mi na uho da me voli, da me obožava i da želi da mi bude cura. Ja sam mu zavukao jezik u usta i polako ga jebao i ljubio ga a on se odjednom počeo nabijati se sve žešće na moj kurac. To me je toliko uzbudilo da sam počeo puniti njegov šupčić spermom a nakon nekoliko minuta, kad mi se počeo spuštati kurac, izvukao sam ga, uhvatio njegov kučić i povukao ga par puta a on špricne ali toliko slabo da sam jedva i primjetio na ruci malo sperme.

Prvi put sam jebao čmar koji toliko liči na pičkicu

Pitao me da li ćemo kasnije još jer njemu je dosta ali da me voli i da hoće ako ja to želim ponovo sve. Poljubio sam ga nježno i rekao mu da je za ovu noć dosta, da se dobro pripremi i da ćemo sutra oko 23 sata sve ponoviti kad se ulica smiri i kad budemo sigurni da nas nitko neće vidjeti. Poljubio me nježno i šapnio:
– Jedva čekam, sutra ću te dočekati spremna. – Pogledao sam ga i pitao:
– „Spremna”??? – a on mi odgovori:
– Da, sutra ću ti biti prava cura, prava pičkica.

Razišli smo se i ja sam sutradan jedva čekao da dođe veče. Provozao sam se biciklom oko 19 sati pored njihove kuće koja je bila u izgradnji, uzidana ali još nije bila završena, samo pokrivena i stavljena vanjska stolarija. On je izašao van i pitao me je li može oko 10, da mu je dugo do 11. Odgovorio sam da može a on je sretan ušao u dvorište.

Oko pola deset navečer je tek pao mrak i ja sam otišao otuširati se. Pod tušem sam ga izdrkao da ne svršim prebrzo i 5 minuta prije deset sam ušao u njegovo dvorište, popeo se gore ljestvama na kat i nakon par minuta sam čuo kako se netko penje gore, dolazi do prozora, podiže roletnu i ja sam ostao šokiran kad sam ga pogledao s leđa. On nije ni skužio da sam ja već tu i na sebi je imao crni biciklistički šorts, uzak toliko da je prelijepo ocrtavao njegov struk koji je bio kao u neke manekenke. Gore je imao neku bijelu običnu pamučnu majicu a na nogama papuče.

Moj prvi put sa transicom (Kako je Miro postao Mira)

Ja sam samo rekao „ajme meni“ a on vrisnu i uplašeno upita:
– Tko si ti? – Ja sam sijedio na spužvi na podu na koju je on u toku dana donio još jednu, i još jednu dekicu. Šapnuo sam mu:
– Ja sam budalo, šta se bojiš? – On je još uvijek u šoku rekao da mu je srce skoro stalo. Pokazao mu da sjedne a on je spustio roletnu ali ne do kraja tako da je ulična rasvjeta osvjetljavala prostoriju taman koliko treba da se lijepo vidi svaki detalj.

Ja ustanem, stanem iza njega, nježno mu poljubim vrat i šapnem da moram provjeriti da li mu je srce stalo. On je samo šutio a ja sam zavukao obe ruke ispod njegove majice i ostao u šoku. Obukao je grudnjak i kad sam mu skinuo majicu ostao sam šokiran kako mu dobro sisice izgledaju u njemu. On se nasmijao i rekao:
– Od sinoć sam tvoja cura i tako se i oblačim.

Spustio sam ruke dolje, okrenuo ga i nježno ga počeo ljubiti a on mi se primakao svojim kukovima toliko da sam osjetio da mu se diže njegov mali kurčić a moj je već bio potpuno spreman. Obe ruke sam mu spustio na guzu i počeo ju mjesiti a on je spustio glavu meni na vrat i samo mi šapnio:
– To mi radi, to mi godi.

Ljubili smo se, ne znam ni ja koliko dugo, i ja sam mu počeo skidati uski biciklistički šorts, a on mi je maknuo ruke i rekao:
– Imam još jedno iznenađenje za tebe. – Polako je skinuo šorts i ostao u tangama, bijelim koje su od naprijed pokrile njegov mali kurčić, a od zadnje strane su mu skroz bile između guzova. Prizor je bio predivan. Stvarno je izgledao kao najzgodnija pičkica. Šapnuo mi je na uho: – Sviđa li ti se? – a ja sam samo uvukao jezik u njegova usta, ljubio ga nekih pola minute i rekao mu:
– Imaš li još neko iznenađenje? – a on je rekao:
– Naravno. – Ispod spužve je izvadio neku tubu i rekao mi da je to za namazati guzu jer ga je sinoć poslije kad sam otišao i danas do podne bolila od jebanja.

Moj prvi put sa transicom (Kako je Miro postao Mira)

Legli smo na dekicu na spužvama i on mi je šapnio:
– Samo nemoj žuriti, želim da ovo traje. – Opet smo se nježno ljubili, sisao je moj jezik, nudio mi svoj kojeg sam ja također sisao a on je mogao svoj jezik puno duže isplaziti i gurnut ga u moja usta nego ja svoj u njegova, pa smo se tako ljubili barem 15-20 minuta. Šapnuo sam mu da je moj kurac spreman za njegova lijepa usta. Samo se nasmijao, spustio glavu do mog krila i počeo ga najprije ljubiti, zatim lizati kao sladoled da bi ga na kraju uzeo usnama i počeo ga pušiti i jezikom kružiti oko glavića.

Nakon dvije-tri minute je počeo uzimati ga sve dublje i uspio je cijeloga ga primiti u usta ali ne dugo jer je ostajao bez zraka. Povukao sam ga gore a njegova usta i brada su bili skroz slinavi i mokri. Zavukao sam mu jezik u usta, izvadio ga i šapnio mu da želim ljubiti usta koja ljube moj kurac. On je uz osmjeh rekao:
– Nema problema ljubavi – spustio se, pušio ga minutu-dvije, i nakon što ga je opet cijeloga uvukao u usta izvadio ga je i opet mi primakao usta. Ja sam lizao njegove usne, bradu i opet jezikom istražio unutrašnjost njegovih usana, a nakon tog poljupca me on pitao:
– Želiš li mi svršiti prvi puta u usta ili negdje dalje? Ja sam tvoja pičkica i ispuniću ti želju. – Pogurao sam njegovu glavu dolje i on je shvatio da mu želim napuniti usta. Pušio ga je i palacao jezikom oko glavića još nekoliko minuta i onda kad je osjetio da ću svršiti se nabio na njega do kraja tako da sam mu svršavao pravo u grlo.

Prvi put sam nekome lizao šupčić

Kad je prestalo curiti povukao sam njegovu glavu prema sebi, podigao ga ga kleči i počeo sam ga ljubiti i jezikom istraživati unutrašnjost njegovih usana. To je trajalo sigurno 3-4 minute, ako ne i duže, a za to vrijeme sam mu već prstom razrađivao šupčić. Polako sam mu skinuo tangice i šapnio da bi bilo šteta da se zaprljaju, kao i grudnjak, i posvetio sam malo pažnju njegovim sisicama koje su odmah reagirale i bradavice su mu iskočile i stršale kao na pravim ženskim grudima. To me je toliko uzbudilo da mi se kurac opet digao a on je zavukao ruku ispod spužve, napipao kremu i prvo mi dobro popljuvačio kurac, zatim je svoju guzu krenuo mazati ali sam ga prekinuo i rekao mu da želim omirisati njegovu pičkicu. On mi je šapnio da je skinuo tuš i da si je sa crijevom od tuša dobro isprao šupak, tako da je čist. Polegao sam ga na leđa i prislonio sam jezik na njegov šupčić. Bio je skroz stisnut ali zbob sline sa mog jezika, što zbog uzbuđivanja brzo mu se počeo opuštati.

jedan tip drugom liže čmar i drka kurac

Lizao sam mu šupčić a on je šaptao:
– Bože je li ovo moguće…? – Počeo sam polako uvlačiti jezik u njegov šupak a on se sve više rastvarao i počeo je vlažiti kao prava pičkica. Počeo je naglo trzati i tresti se a ja sam polakao odjednom zavukao dva prsta unutra koja su ušla bez ikakvog zastoja. Ponovno sam legao na njega i šapnio mu:
– Mala, tvoja rupica vlaži sama od sebe, tebi ne treba krema. – On me je počeo ljubiti i svojim jezikom kružiti po mojim ustima, zastao i rekao:
– Barem ga malo namaži da sutra mogu hodati. – Ja sam mu rekao:
– Zar ne osjetiš moje prste u sebi? – a on je rekao:
– Osjetim, ali želim tvoj kurac.

Ja sam legao na leđa a on me je opkoračio i polako si namjestio glavić mog kurca na ulaz u šupak i lagano se počeo spuštati. Pustio sam ga da se sam nabija tempom koji je bio sve brži. Nagnuo se do moje glave, šapnio mi da stvarno može bez kreme i ja sam ga naglo okrenuo da on bude dolje, izvukao kurac iz njega i rekao mu da se namjesti na koljena.

Odmah je poslušao, ramena i glavu je spustio dolje a guzu je izbacio i šapnio:
– Ajde ljubavi, zavuci mi ga do jaja. – Ja sam mu ga odmah cijelog zavukao i jebao ga dobrih 10 minuta tako a on je onda počeo opet skupljati šupak oko mog kurca i tresti se. Pitao sam ga da li mu je dobro a on je odgovorio: – Nikad bolje, volio bih da ovo traje vječno. – Shvatio sam da njegov šupak svršava kao pičkica i opet sam ga polegao na leđa, uvukao mu ga cijelog u dobro razrađen i mokar šupak a on je noge ukrstio preko mojih leđa i šaptao mi: – Volim te, ti si moja ljubav, hoću s tobom stalno do kraja života provesti ovako. – Da prekinem njegovo lupetanje zavukao sam mu jezi u usta i jebao ga još dosta dugo a on je opet nakon nekog vremena počeo naglo skuplati šupak oko mog kurca i odjednomga olabavi i osjetim da je vlažniji. Šapnem mu na uho:
– Što je pičkice, jesi opet svršila? – a on ili ona, sad mi je već to svejedno, mi šapne:
– Jesam ljubavi, sad mi napuni guzu, ovaj pičku, dobro sa svojom spermom. – Zavukao sam mu jezik u usta, podigao noge do svojih ramena i žestoko ga jebao dok nisam počeo puniti tu prekrasnu rupu sa spermom.

Moj prvi put sa transicom (Kako je Miro postao Mira)

Tu noć smo se još jenom izjebali i digo se ljubili. Otišao sam kući tek pred svitanje uz obećanje da je sutra tj. večeras repriza a on je rekao:
– Tvoja pica te željno čeka.

Eto to je moje prvo iskustvo sa dječakom ili CD ili transicom, kako god to nazvali. Godinama smo se jebali, ne baš svaku veče ali često dok ja nisam otišao u drugo mjesto zbog posla. On mi je još nekoliko puta dolazio u goste i ja kad dođem kod roditelja a onda sam odjednom čuo da je otišao u Švicarsku kod roditelja. Volio bih ga opet vidjeti i naravno opet ga jebati ako on to želi.

Dražen

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x