Primala sam i u dupe i u pičku dok su se ređali na mojoj sestri

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Popušila sam mu dok se moja sestra lezbejisala sa njegovom devojkom

Zdravo, zovem se Tamara i imam 19 godina. Iako sam dosta aktivna na seksualnom planu najčudnije jebačine sam doživela sa svojom starijom sestrom Milenom koja je 5 godina starija od mene. Obe smo brinete, ja sam mršava, sa malim sisama, ali zato imam ubitačno dupe (if I may say so) a Milena ima i dupe i sise, a od skora je uradila i usta. Događaj koji ću vam opisati se desio na rođendanu njene koleginice sa posla Teodore koja je klasična sponzoruša smuvana sa nekim tatinim sinom koji joj kupuje sve i svašta. Teodora je lepuškasta, sa velikim silikonskim grudima, ali čak i u odnosu na mene je bila dvojka.

Sve se desilo zimus kada nas je Teodora pozvala da idemo kod Stefana (njen dečko punišić) na gajbu koja je naravno morala da bude viletina na Senjaku sa svim onim glupostima koje punišići inače i imaju. Bila sam nervozna jer je tu bila samo starija ekipa, a ja sam ipak bila klinka pa sam odlučila da kompenzujem. Milena mi je dala da obučem njenu najnafuraniju varijantu pa sam tako završila u beloj providnoj haljini koja se završavala pet santimetara ispod ribice (glatke do usijanja), divnog push-up brusa, haltera koje sam u životu videla. Na Milenin nagovor sam se i klistirala i namazala guzu pa smo tako jebački obučene, krenule na rođendan.

Kuću neću da opisujem jer je baš onakva kakvu ste zamislili, ništa osim kurčenja. Kada smo Milena i ja ušle u glavnu sobu primetila sam da je puna nafuranih drolja i nakurčenih bumbara koji su pokušavali da umoče. Teodora nas je dočekala u haljini koja bi više pokrivala da je nema gde su njene sise poskakivale pri svakom koraku. Svojim kreštavim glasom nas je odvela do našeg stola gde su trebali da sede neki frajeri koji još nisu došli. Počele smo da pijemo tekilu a likovi su počeli da prilaze. Mileni su bukvalno prilazili na svakih pet minuta i to sve sa pričama o svojim kolima, vilama i jahtama, neznajući da Milenu najviše zanima ono u gaćama i kako ga koriste.

Meni je prišao neki matorac i ponudio mi sto evra da mu izdudlam, na šta sam ga oterala u p.m. Da je bio fin, verovatno bi se naš razgovor završio sa matorim glavićem u mojim ustima, ali je bio veoma neprijatan. Posle flaše tekile Milena se osilila i otišla do zatvorenog bazena da pronađe neku ozbiljniju zabavu. U tom trenutku mi je prišao on, Stefan. Lik je bio prelep. On je visok, crn, lep, zgodan, vrhunski obučen i neću više da pričam jer ne mogu da kucam sa jednom rukom u gaćicama, lol.

Droljetina ga je maznula prva

Seo je pored mene i počeli smo da pričamo. Nije me muvao, ali to nije sprečavalo moju mačkicu da balavi po crnom skaju ispod. Nemam ni pojma koliko dugo smo pričali, ali u jednom trenutku je došla pijana Teodora koja se bacila na njega. Zasmetalo mu je to što mora da obraća pažnju na nju ali je obratio pažnju kada je Teodora izvadila obe sise iz haljine i počela da ih trese. Ja sam sedela tu i kiselo se smejala dok je ona tresla sise njemu u facu.

– Ti znaš da nju ne smeš da navučeš na kurac, ona ima 18 – rekla je Teodora dok je preko pantalona gladila Stefanu kurac. – Gledaj pažljivo mala, možda nešto i naučiš – veoma me je zlobno pogledala Teodora dok je otkopčavala Stefanove pantalone i vadila verovatno najveći kurac koji sam ja u životu videla.

Primala sam i u dupe i u pičku dok su se ređali na mojoj sestri

Bio je oko 20 santimetara dugačak i veoma debeo. Prvo sam se pitala zašto joj to Stefan dozvoljava ali sam se onda setila da još nisam upoznala muškarca koji je odbio pušenje. Teodora nije znala da puši ali je bila i te kako voljna pa je nabadala nabreklu kurčinu do grla i praktično se jebala u glavu. Stavila je Stefanovu ruku sebi na potiljak i pokazala mu da joj nabada dublje.

Prvih par minuta me je gledala pravo u oči da vidi moju reakciju (koju ja namerno nisam htela da imam) ali joj je onda kosa pala preko glave pa je prebacila fokus na samo pušenje.

Kada sam se pribrala videla sam da Stefan ne gleda u Teodoru nego da merka moje međunožje, neverovatno sam se napalila. Lagano sam se spustila tako da može da mi vidi ribicu. Pogledao je u mene a ja sam mu samo namignula, krenuo je da uzdiše. Odlučila sam da skratim njegovu agoniju pa sam pomerila gaćice i gestom mu pokazala na njegov veliki kurac i moju malu pičkicu pa sam par puta gurnula srednjak u macu. On je krenuo da nabija Teodorinu glavu jače na kurac i da mahnito svršava. Teodora je krenula da krklja ali je uspela da proguta većinu sperme.

Ja sam brže-bolje vratila gaćice i haljinu na mesto. Teodora se digla, obrisala usta i vratila sise u haljinu.

– Mala, javi se kada te bude punio ovakav kurac – rekla je, sa očiglednim malicioznim tonom u glasu. Htela sam da joj kažem da ću je telefonom pozvati kada me bude punio baš taj kurac ali sam se ipak samo nasmejala. Teodora je htela da odvuče Stafana ali ju je on poslao dalje samo da se pozdravi sa mnom. Dok su se njih dvoje dogovarali ja sam lagano skinula svoje tangice i stavila ih ispod salvete na stolu.
– Da li mogu da dobijem tvoj broj telefona, kul si klinka? – Stefan se nasmejao. Uzela sam karmin i na salveti napisala svoj broj. Pokupila sam i salvetu i gaćice i tako mu dala na šta se on samo nasmejao i namignuo mi.

Orgijanje na bazenu

Ostala sam na žurci u separeu, sama i napaljena. Kada sam pogledala okolo više nije bilo toliko ljudi a za svim stolovima su se samo videli zabačeni likovi i ženska dupeta kako vire. Likuša u separeu preko puta mene je jahala onog matorca što mi se nabacivao i ispuštala isfolirane uzdahe. Odlučila sam da je vreme da odem kući i da se nabodem na svoj vibrator kako bih se smirila.

Ugasila sam cigaru i krenula da potražim Milenu. Kuća je bila ogromna pa tako nekih 20 minuta nisam mogla da je nađem. Neka devojka mi je rekla da ju je videla kako odlazi prema zatvorenom bazenu koji je nivo ispod podruma. Spustila sam se u podrum gde sam čula krike iza nekih kliznih vrata koja su bila blago odškrinuta. Na moje gađenje, tu je bila potpuno gola Teodora koju je otpozadi punio Stefan koji joj je, sudeći po kricima, zabadao kurac do kraja u dupe. Ona je samo rzala kao kobila. Nisam htela to da gledam jer sam se plašila da će mi ogaditi ideju sisanja Stefanove debele kare. Spustila sam se nivo niže dok sam ostavljala krike u pozadini.

Primala sam i u dupe i u pičku dok su se ređali na mojoj sestri

Kada sam se spustila da bazena, odmah pored ulaza sam videla lika od jedno 25 godina koji leži potpuno go u ležaljci kod ulaza i masira jaja. Nisam mogla da vidim Milenu ali sam videla neko komešanje na drugoj strani bazena. Nije bilo normalnog svetla nego je svo osvetljenje dolazilo iz samog bazena. Kada sam prišla drugoj strani, prizor je bio kao iz pornića, gde je šetalo sedam ili osam likova nadrkavajući kurčeve oko jedne ležaljke gde se par njih skupilo.

Kada sam se približila videla sam kako se svi oni ređaju na Mileni koja stenje u ekstazi i mumla jer joj je kurac u ustima. Pica je krenula da mi pušta sokove na sam prizor. Kada me je videla Milena izvadila je kurac iz usta i pokazala liku koji je puni da uspori.
– ’De si mala, šta gledaš, pomozi kolezi – smejala se, nasmejali su se i likovi koji su onda nastavili da je karaju.

Prišla sam liku koji je ležao na ležaljci pored i drkao kurac na prizor. Počela sam da mu pušim kurac najbolje što sam mogla sa sve jezikom i zavrtanjem glave. Lik je krenuo da uzdiše i da mi navlači glavu na kurac.

– Jebote, Mixy, ala ga tvoje sestra dobro dudla, dobro si je naučila – vikao je lik kome sam balavila kurac.
– Da vidimo da li mala kurva prima dobro kao velika – rekao je neki glas iza mene. Osetila sam ruke na ribici, a onda i glavić kako me probija. Kita koja me je jebala nije bila naročito velika ali je pružala uzitak mojoj napaljenoj ribici, nisam izvadila kurac iz usta.

Milena je krenula da vrišti od svršavanja, na šta je lik kome je pušila krenuo da prska spermu po njenom licu.

Meni je lik kome sam pušila izvadio kitu iz usta i rekao mi da ustanem, šta sam ja poslušala, iako nisam želela da lik iza prestane da me jebe. Kada sam ustala, on se spustio na ležaljku i pokazao mi da ga zajašem, na šta sam ja brzo prebacila nogu preko njega i skliznula kurac u moju ribicu. Ispustila sam jedan uzdah pre nego što se našao dečko, možda malo stariji od mene, koji mi je stavio kurac u usta.

Milena je besno mumlala jer joj je ocigleno neki kuronja stavio kitu u dupe pa ju je punio. Lik koga sam ja jahala je polako pritisnuo prstom na moju guzu na šta sam ja samo počela brže i napaljenije da mešam. Gurnuo mi je prvo jedan, pa onda i dva prsta u guzu, što je mene dovelo veoma blizu orgazma.
– Ljudi, i mala se prca u dupe, daj neko da je napuni – rekao je, smejajući se, lik koga sam jahala. Pokušala sam da kažem kako mi je guza osetljiva, ali je u tom trenutku lik kome sam pušila krenuo da me jebe u usta. Koji trenutak posle, osetila sam kako mi neko prislanja glavić na čmar i lagano probija moje dupe.

Jebana sam u sve rupe

Lik kome sam pušila je krenuo da mi svršava u usta. Morala sam da sečekam da mi napuni usta kako bih progutala, jer sam svako malo stenjala od kurčeva u guzi i maci. Kako sam slila spermu u grlo, tako sam svršila. Besno sam mešala i osećala kako mi se sperma sliva i iz ribice jer je lik ispod mene isto svršio. Naredila sam liku iza sebe da mi rasturi čmar, šta je on i radio nekih 2 minuta, nakon čega mi je izvadio kurac iz dupeta i počeo da prska po haljini.

Primala sam i u dupe i u pičku dok su se ređali na mojoj sestri

Pogledala sam u Milenu, da se ne naljuti što lik prska po njenoj haljini, ali je ona bila zauzeta jašući na jednom liku, a pušeći dvojici, od kojih joj je jedan u tom trenutku svršio po sisama. Lik koga sam jahala me je skinuo sa sebe i postavio na leđa na ležaljku. Pokušala sam da ustanem i da popušim preostalom liku ali me je on prebacio preko ležaljke i zabio mi kurac u dupe. Krenula sam u talasima da svršavam, koliko zbog lepog kurca koji mi je razbijao guzu, tako i zbog prizora moje sestre koja je primala jedan debeo kurac u dupe, a jedan dugačak u usta. Ovaj što joj je gurao u dupe pogledao me je i nasmejao se pa joj je izvadio kurac iz dupeta i prineo mojim ustima.

Jebao me je par minuta u usta pa je krenuo da mi svršava po licu i kosi. Lik koji je jebao Milenu u usta je postajao sve agresivniji, ona je balavila po sebi dok se videlo da joj kurac ulazi do dušnika.

Osetila sam kako mi kurac izlazi iz dupeta. Lik koji me je dotle jebao mi je prislonio kurac na lice a ja sam mu voljno izdrkala na svoje lice. Lik koji je karao Milenu u usta nije više izdržao pa joj je sada drkao na lice, mislim da je izbacio litar sperme i zalio celu Milenu. Prošao je pored mene i udario me mlitavim kurcem po čelu.

Primala sam i u dupe i u pičku dok su se ređali na mojoj sestri

– Mixy, vrh si kurva, a i sestra ti je besna jebulja. Zovi opet kada hoćeš da vas karamo – jedan od likova je rekao Mileni dok se ona samo osmehivala i mahala. Momci su se obukli i otišli, ostavivši mene i Milenu izjebane i ulepljene. Milena je izvadila iz tašnice vlažne maramice i neku kremu. Maramice smo iskoristile da se obrišemo, a kremu je Milena iskoristila da namaže dupe. Pohvalila je moje jebačke sposobnosti i dala mi pilulu da popijem zbog lika koji je svršio u mene. Poslednje je izvadila hrpu evra iz tašnice, izbrojala deo i dala mi.
– Za šta je ovo? – pitala sam začuđeno.
– Tvoj deo mala, ja nikada dajem pičke bumbarima za džabe, pa ne treba ni ti. – Izbrojala sam dve hiljade evra, a kod nje je ostala veća gomila. – Skini haljinu i sačekaj me kod ulaza. – Milena se već obukla osim brusa koji je bio umazan spermom pa ga je stavila u tašnu. Ja sam skinula haljinu i otišla do ulaza u podrum. Posle nekoliko minuta se vratila Milena noseći Teodorinu haljinu. – Obuci ovo, Teodora je možda zalivena spermom, ali joj je haljina čista, iako kurvinjska – nasmejala sam se i obukla haljinu. Morala sam da je zadenem za brus jer je deo za levu sisu bio pocepan.

Prošle smo pored sobe gde je Teodora spavala gola i ulepljena i izašle napolje na taksi. Kada sam došla kući htela sam da se još jednom zadovoljim pod tušem misleći na Stefana, ali su mi i pica i guza bile previše izjebane za bilo šta.

To nije bio prvi, a ni poslednji put, da se Milena jebala za pare, a ni da sam joj ja pomogla. Stefan je par nedelja kasnije raskinuo sa Teodorom, jer je našao snimak kako ona puši svom gazdi u butiku. Sada se viđamo i naše prvo karanje bih volela da vam prepričam, ali nam veza nije još ozbiljna. Nadam se da ću uspeti da se dogovorim sa njim da budemo u emotivnoj vezi, ali da se jebemo i sa drugima. Možda ga volim, ali sam juče odjahala svog drugara, jer ja bez više kurčeva ne mogu da funkcionišem.

Nadam se da se vama svidela priča, a ja odoh da uzmem svoj vibrator jer me je napalilo prisećanje. Srećno drkanje, možda vama, sigurno meni.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Super prica ,lepo opisana jako eroticna puna sexy naboja …
Volio bi da procitam dalje sta se desavalo 😘😘😘😘

Voleo bih da upoznam makar jednu od vas dve.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x