Držao me je na povocu dok me je jebao

Registrovani korisnici ne vide reklame

Stajao sam ispred ulaznih vrata na ulazu u njegov stan u prizemlju kuće. Noseći na sebi samo zimsku jaknu i hlače, bez donjeg rublja i majice, osjećao sam kako mi koljena lagano klecaju dok očekujem da mi otvori vrata.

Znao sam da ne voli kada zvonim pa sam strpljivo čekao da se pojavi na vratima. U glavi je vladao kaos. Iako smo se toliko puta potrošili, i dalje sam uživao u ovakvim trenucima prije susreta s njim.

Razmišljao sam što li mi je ovoga puta pripremio, kada sam uočio da se vrata otvaraju.

Uvukao sam se unutra i razdragano ga krenuo zagrliti. Izmaknuo se u stranu gledajući me krajnje ozbiljno te je moj zagljaj promašio svoj cilj.

Na koljena! – progovorio je staloženo i ozbiljno, dok su njegove oči strogo gledale u moje. Na sebi je imao obične sive gačice te sivu potkošulju ispod koje se nazirala njegova krupna muška figura. Poveći dlakavi trbuh bio je skriven ispod potkošulje, no njegova velika prsa su budila ogromnu požudu nazirući se uz rub potkošulje. Jaka ramena uzrokovala su još jače klecanje koljena, a rijetka, nekoliko dana netaknuta sijeda brada, ocrtavala je njegove muževne crte lica.

Pogledao sam niz njegove jake ruke te uočio da u čvrsto stisnutoj šaci drži mali crveni pseći povodac. Prenuo sam se i pogledao ga pomalo prestrašeno u oči.

– Na koljena! – ponovio je glasnije.

Neki čudan osjećaj preplavio je moje tijelo. Osjetio sam podražaj u preponama, a moje se tijelo lagano treslo dok sam podsvjesno krenuo spuštati se na koljena, gledajući ga u oči. Nije skretao pogled. Njegove oči pune požude pratile su moj pogled dok se moje tijelo spuštalo na koljena.

Uspravnog tijela, ali na koljenima gledao sam gore prema njemu. Iz ove je perspektive izgledao još moćnije, još poželjnije, a moje su hlače postale tijesne za moj kurac koji se sad već skroz ukrutio. Drhtao sam i čekao što će uslijediti.

Nakon nekoliko minuta tišine u kojem me samo gledao požudno, njegove su ruke krenule prema mom vratu. Zadrhtao sam više nego ikada do sada i uz uzdah koji je odavao moju napaljenost sklopio oči kada sam začuo klik kopče pseće ogrlice. Osjetio sam kako me ogrlica steže oko vrata te kako njena sintetička tkanina grebe moj vrat, a zatim malo ali osjetno potezanje. Otvorio sam oči, a on me potapšao po obrazu.

Za mnom, pseto! – rekao je krenuvši sporim korakom kroz dugi hodnik. Nije se obazirao mogu li ga pratiti već je samo za sobom vukao povodac. U trenutku sam pao na sve četiri te ga krenuo pratiti. Uz sav taj predivan ali prestrašen osjećaj, nije bilo lako. Noge su mi se petljale, a on je koračao sve brže prema sobi.

– Skidaj se! – naredio je, a ja sam se krenuo ustati.

– Ne, ne! – pogledao me u oči i kažiprstom dao do znanja da ustajanje ne dolazi u obzir. Brzo sam svukao svu robu sa sebe, a zatim osjetio snažno povlačenje povoca. Privukao me bliže sebi, a ja sam gledao ravno u njegove oči koje je i dalje ispunjavala požuda. Dole, na koljenima divio sam se njegovom impresivnom izgledu, dok je grba u području njegovih prepona stajala tek nekoliko milimetara od mojeg lica.

Napravio je nekoliko koraka unazad te legao na krevet, cijelo vrijeme me snažno povlačeći k sebi. Uspio sam se četveronoške popesti na krevet, a onda me privukao svom licu te ne popuštajući silu na povodcu, silovito poljubio. Obožavam taj njegov poljubac, snažan, grub i muževan, a prepun strasti. U mojoj je glavi svaki put izazivao ludilo. No, iz njega me svaki put prenuo snažnim ugrizom za usnu.

Napaljenost koja je obuzimala moje tijelo izgubila je svaku mogućnost kontrole te sam počeo duboko uzdisati, osjećajući kako mi se ogrlica urezuje u kožu. Nije stao već je ugrizima za vrat i po ramenu još i pojačavao moje ionako nekontrolirano stanje. Nakon ovoga bio sam njegov. Potpuno njegov i znao je da sam se predao kao njegova poslušna kujica za karanje. Znao je i koristio je tu činjenicu.

Usljedila je naredba da ga svučem, što sam i napravio, iako je drhtanje moga tijela jako otežavalo te radnje. Osjetio sam njegovu ruku na potiljku. Zgrabila me čvrsto i grubo te me navodila do njegovog kurca koji je stršao u zrak. Debela, tvrda batina čekala je na moja usta, a ja sam samo pohotno uzdahnuo, spuštajući glavu pomalo, dok je ona, lagano me dodirujući po usnama nestajala u meni.

Pritisak njegove šake nije posustao. Gurala me dalje, a na povodcu sam nekoliko puta osjetio snažan trzaj. Kada sam ga primio skroz u sebe, lagano sam se zagrcnuo, pustio slinu da poteče uz tu savršenu batinu, a zatim počeo pohlepno i požudno pušiti.

Uživao sam u tome u potpunosti, dajući mu to do znanja povremenim glasnim stenjanjem. Nasmijao se te kroz podsmijeh rekao:

– Kakva si ti drolja, mali! – Nije me smetalo, dapače, palilo me da me naziva takvim nazivima. Još sam posvećenije prionuo pušenju i lizanju njegovog kurca. Uzica je cijelo vrijeme stajala zategnuta te me stalno podsjećala na svoju prisutnost urezujući se u kožu na mom vratu.

Ponovno me privukao sebi te ugrizao za donju usnicu toliko da su mi suze navrle na oči. Rezultat toga bio je moj glasan pohotan uzdah, a nakon toga me samo grubo gurnuo na krevet pored sebe i ustao se.

Krenuo sam za njim ali me prekinuo uz strogu naredbu da se legnem potrbuške i stavim glavu u jastuk, što sam i učinio. Osjetio sam kako me opkoračio, a zatim i njegov dah na svojem vratu. Usljedio je neočekivani i snažni ugriz. Srećom, jastuk je prigušio moj vrisak užitka. Nastavio je dalje, ugrizima niz leđa, a onda sam osjetio njegov dlan na svom guzu. Lagano me milovao, a zatim me snažno pljesnuo. Novi uzdah užitka zaparao je zrak. Ponovio je to nekoliko puta, a moji su uzdasi odobravali njegove udarce.

Zatim sam osjetio snažan pritisak na svojoj rupici, te polagan, ali snažan prodor u nju bez ikakvog lubrikanta. Zabacio sam glavu u nazad i uzdahnuo najglasnije do tada.

Uhvatio je ponovno čvrsto povodac i povlačio me prema natrag dok je njegov prst prodirao sve dublje. Nesvjesno, počeo sam podizati guzu, ne bi li ga što više primio. Povukao je povodac jače, a ogrlica me počela gušiti. Uživao sam u tom osjećaju dok je on lagano prstom kretao napred-nazad u moju rupicu.

Osjetio sam ugriz na uhu, a zatim mi je muževno prošaptao: – Što je? Napaljena kujica bi se jebala. Je li, droljo?

Samo sam lagano kimnuo glavom tokom gomile kratkih, napaljenih uzdaha.

– Želiš li kurac, kujice? Želiš ga primiti? Reci mi!

– D…d…da ddddda – izašlo je iz mojih usta, a zatim sam čuo otvaranje vrečice kondoma i osjetio poljevanje lubrikanta po mojoj guzi.

Sve to vrijeme, uzicu je držao čvrsto zategnutom. Kada nas je pripremio, samo je legao na leđa pored mene i rekao:

– Kreni! Što čekaš?

Opkoračio sam ga, a on je opet zgrabio povodac u ruke. Namjestio sam njegov debeli glavić na svoj otvor i krenuo se pomalo spuštati zatvorenih očiju i uz dug, spor uzdah zadovoljstva. Konačno! Užovao sam dok sam se nasađivao sve više na njega, a on me gledao blagim smješkom.

– Tako je, droljo! Jaši, jaši!

Krenuo sam lagano i uživao dok se uzica pomalo stezala i povlačila me, urezujući mi opet iznova ogrlicu u vrat. Uzdisao sam još glasnije nego prije osjećajući kako me njegov kurac ispunjava svojom debljinom.

Krenuo sam lagano ubrzavati, a onda me on samo grubo bacio na krevet pored sebe. Pao sam na leđa i raširio noge, dok se on namještao između njih na koljenima.

– Noge na ramena!

Poslušao sam ga, a on se namjestio glavićem na moj otvor i pogledao me ravno u oči. Stajali smo tako neko vrijeme, a zatim je on snažnim pokretom kukova brzo i grubo uletio u mene. Glasan uzdah prolomio se sobom. Sigurno su ga i susjedi čuli, no nije me bilo briga.

Od užitka mi se zavrtilo u glavi, a rukama sam snažno čupao jastuk i plahtu pored glave. Bio je cijeli u meni, a njegovo se veličanstveno, muževno tijelo nadvijalo nada mnom. Gledao me ravno u oči onim istim požudnim pogledom.

Uzeo je povodac u šaku i zatgao ga što jače može, a zatim me počeo moćno jebati snažnim pokretima kukova. Sobu su ispunjavali zvuci udarca njegovih prepona o moju guzu i moji pohotni uzdasi, a moje se tijelo izvijalo u ekstazi. Umjesto da posustane, on je još pojačao ritam, a ja sam zabačene glave i zatvorenih očiju ispuštao neartikulirane vriskove užitka.

– Jebote, kako si dobar! Jebi me! Jebi svoju drolju – vikao sam u trenutcima kada bih nekako uspio doći do zraka. Smijao mi se i nazivao me droljom te oduševljeno nastavljao dok su i njegovi uzdasi bivali sve brži i glasniji.

Moje su ruke dirale njegov poveći trbuh i prsa koja sam toliko obožavao, a zatim bi lutale mojim tijelom koje se treslo pred nadolazećom ekstazom.

Imao sam dojam da ovo traje satima, a uživao sam u svakoj milisekundi, primajući ga u sebe pohotno i zadovoljno. A onda, u jednom sam trenutku tek nakratko dotakao svoj kurac i dogodilo se… Moje tijelo je podivljalo, stresao sam se jako, a mišići guze su se počeli grčiti, da bi u sljedećem trenutku ispustio glasan krik i eksplodirao u ogromnom valu zadovoljstva dok je iz mog kurca na sve strane špricala sperma.

On još uvijek nije posustajao, već je opet pojačao ritam, koji je sad već bio na granici mogućega. Disao je sve brže o brže, a onda odjednom izvukao svoj kurac iz moje guze i u sekundi skinuo kondom, drkajući ga.

– Dolazi ovamo! – zapovijedio je, a ja sam se u sekundi našao ležeći licem ispod njegovog kurca i pohotno ga ližući. Drkao ga je divlje, meni ispred lica, a ja sam se trudio što bolje ga oblizati. Nedugo zatim počeo se grčiti, a moje su lice, vrat i prsa počele zaljevati ogromne količine sperme koja je šikljala iz njegovog kurca.

Trudio sam se uloviti ih što više ustima, no to je bilo gotovo nemoguće.

Kada je završio, samo se srušio teško dišući na krevet, a ja sam sa zadovoljnim smješkom na licu ostalo ležati prekriven njegovom spermom i sa ogrlicom i uzicom oko vrata.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Kinky Tom


It only seems kinky the first time.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x