Ko traži taj i nađe… kutiju punu iznenađenja, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Upisao sam drugu godinu faksa, bivši cimer vratio se u rodni grad i bio sam osuđen na potragu za novim cimerom. Objavio sam oglas na par mesta, postavio jedan i na oglasnoj tabli fakulteta istog dana javio mi se Nenad.

Nenad je išao sa mnom na smer, u prethodnih godinu dana nismo baš mnogo komunicirali osim kada smo bili primorani. Bio je godinu dana stariji, pravio je pauzu između srednje i fakulteta. Nije preterano visok ali je bio izuzetno lepo građen, videlo se da je redovan u teretani, uvek se šišao na keca i furao kratku bradu. Viđao sam ga par puta po gradu, uvek je bio sa različitim devojkama ili sa drugarima iz srednje.

Poslao mi je poruku da pita kada bi mogao da dođe da pogleda stan i dogovorili smo se da dođe tog dana oko pola 9 uveče. Kada je došao rekao je da žuri da ima neki dogovor za večeras. Pogledao je stan, pitao koji je deal za kiriju i račune, sve mu je odgovaralo i onda je dodao da bi samo želeo da se useli što pre jer je trenutno u stanu kod bivše devojke. Rekao sam da što se mene tiče, može da se useli koliko sutra. Kaže odlično onda, sutra kada se vrati iz teretane, preneće stvari.

Uselio se po dogovoru, sutradan, doneo je dve srednje torbe i jednu veću kutiju, uneo je sve u sobu koja mu je namenjena. Rekao je da mora ide i da će da se raspakuje večeras kada se vrati. Izjurio je iz stana i sa vrata je samo dobacio:
– Nemoj samo da mi rovariš po stvarima, molim te – nasmejao sam se i dobacio:
– Dogovoreno!

Vrata su se zatvorila a ja sam počeo da razmišljam zašto bi tako nešto rekao, nije kao da sam planirao da provedem dan njuškajući po njegovim stvarima, a i uostalom, šta bi to tačno mogao da nađem?

Kopkalo me je zašto ima potrebu tako nešto da naglasi ali onda mi je zazvonio telefon, zvala me je Maja.

Nismo se čuli dva meseca, poslednji put kada smo se videli bila je ljuta što ne želim vezu i rekla je da neće više da se jebe sa mnom svaki put kada nemam pametnija posla. Pokušao sam da ispeglam situaciju ali bila je odlučna u nameri da ne bude više u kres šemi.

Javljam se na telefon, očekujem dramu, međutim Maja me sasvim opušteno pita šta radim kao da se redovno čujemo, kao da je sve OK između nas. Kaže da me je poželela, pitam je otkud to, obzirom da sam čuo da ima dečka. Smeje se, kaže ne bi da priča o tome, pita me da li bi mogla da dođe ako sam sâm i ako nemam nekih planova.

Dogovor je pao i za nekih 40 minuta otvaram vrata, a Maja stoji u hodniku zgrade u crnom mantilu, čizmama do kolena, lagano pomera mantil i sevaju crvene čipkane gaćice.

Bilo mi je jasno da je željna jebačine…

Puštam je da uđe, zaključavam vrata i povlačim je ka sebi. Ljubimo se, njena ruka prelazi preko moje izbočine. Jednom rukom otkopčavam njen mantil, drugom rukom čvrsto stiskam Majinu savršenu guzicu.  Maja je poprilično visoka i u visokim čizmama tek je malo niža od mene. Ima najlepšu bulju koju sam ikada video, sise su joj poprilično male ali su joj bradavice savršene za grickanje, uvek su nadražene. Dugu kosu najčešće nosi podignutu u rep i uživa kada je vučem za rep dok se jebemo.

Svačim mantil sa nje, riba je došla bez grudnjaka; mantil, gaće i čizme. Kurac mi balavi, skidam sve sa sebe i vodim je ka svojoj sobi. Podižem je i bacam na krevet, lagano joj skidam čizme, širim joj noge i krećem ka međunožju. Udišem miris njene sočne pičke kroz vlažne crvene gaćice, nežno ih pomeram sve dok se ne useku i ne počnu da nestaju između njenih usmina. Pratim ih jezikom, osecam kako su natopljene Majinim sokovima, mojom pljuvackom, pomeram ih u stranu i ulazim jezikom u Majinu vrelu pičku.

Ko traži taj i nađe... kutiju punu iznenađenja

Ona dahće, stavlja ruku na moju glavu i pribija me u svoje međunožje, dok drugom rukom stiska svoju bradavicu. Usisavam njene sokove. Majina pička je uvek ukusna, mislim da se nismo nikada jebali bez da sam joj lizao pičku barem nekoliko minuta. Nastavljam da palacam jezikom i osećam kako je sve napaljenija. Skidam joj gaćice, prinosim ih svome licu, udahnem miris i ostavljam ih sa strane, ponovo se spuštam i nastavljam gde sam stao. Ubacujem jedan navlaženi prst u nju, podižem se ka njoj i sisam joj bradavicu dok je jebem prstom. Lice joj je crveno kao i gaćice u kojima je došla, poljubim je i dok nam se jezici prepliću ubacujem još jedan prst u nju.

Ona spušta svoju ruku i počinje da mi nadrkava kurac. Nekoliko minuta kasnije ustajem, opkoračim je i trljam svoj kurac između njenih sisa, dok ih ona pridržava. Onda ih naglo pušta i hvata me za jaja, stiska ih i vuče me ka sebi sve dok ne priđem dovoljno da joj moj kurac stiže do usana. Mesi mi jaja i liže glavić, osećam bol u jajima ali me to samo još više pali. Maja to zna, zato ih stiska još jače i počinje da mi puši, davi se u mom kurcu.

Naginjem se unazad i dok ona sisa moj glavić, ja prelazim prstima preko njenog klitorisa. Nekoliko minuta kasnije vadi moj balavi kurac i samo kaže:
– Jebi me!

Kao da mi je zapoveđeno, za manje od deset sekundi prislanjam glavić na njenu vrelu pizdu, hvatam je jednom rukom za nogu, stavljam je na svoje rame. Drugom rukom stiskam njenu sisu i zabijam ga naglo.

Maja stenje, stiska zidove svoje pičke čvrsto oko moga kurca. Ubrzavam ritam i jebem je sve jače i jače.

– Mmmm, kako mi je falio taj kurac! – oteže se iz njenih usta i ja osećam kako mi se jaja skupljaju, neću moći još dugo.

Za trenutak usporavam, izađem ceo pa ga sjurim nazad, podižem joj i drugu nogu na moje rame, povlačim je ka sebi još bliže, osećam kako mi kita pulsira duboko u njoj. I dok je lagano jebem koristim jednu ruku da joj pridržavam noge čvrsto na svojim ramenima a drugom počinjem da joj masiram klitoris. Osećam kako se grči, dahće sve žešće, stenje i mumla, okreće glavu i zabija je u jastuk, vrišti u njega i osećam po trzajima njenog tela kako svršava. Borim se da izdržim još koji minut, kako joj ne bih skratio zadovoljstvo, zabijam ga do kraja još nekoliko puta i kada osetim kako joj celo telo bridi izvlačim svoj kurac iz nje. U nameri da je opkoračim i svršim po njoj, pomeram se u stranu. U tom momentu osetim kako mi glavić prelazi preko Majinih gaćica koje su ležale na krevetu sve što sam uspeo jeste da ispustim jedno: „aaah” – Svršio sam poprilično obilno, gaćice su ostale natopljene sokovima Majine pičke i mojom vrelom spermom.

– Jebiga, izvini – kažem dok ih podižem. Iznad nje kapljice mog semena padaju po njoj, oblizuje se i kaže da ne brinem. Uzima ih, posisa još malo sperme sa njih i ustaje i odlazi ka kupatilu.

Ko traži taj i nađe... kutiju punu iznenađenja

Izašla je obmotana u peškir, malo smo posedeli. Otvara moj orman, uzima najdužu majicu koju je mogla da nađe, oblači je i kaže da se javim kada budem bio slobodan. Pitam je šta će njen dečko da kaže na to. Opet me samo pogleda, nasmeje se i kaže:
– Moram da idem.

Ali zašto da ne diram tu kutiju…?

Zatvorio sam vrata za njom, otišao malo da sredim sobu, i pomislim kako bih mogao sada da zapalim jedan džoint i onda mi niotkuda prođe Nenad kroz glavu. Zašto je osetio potrebu da mi kaže da mu ne preturam po stvarima?

Odlazim do njegove sobe, torbe su na krevetu, kutija je ispred ormana. Gledam oko sebe i razmišljam da li sam normalan. Otvaram jednu torbu; duksevi, majice, trenerke, ništa neočekivano. Pa naravno, šta sam i mislio da ću da nađem, kokain? Milion dolara? Zatvaram torbu brže-bolje i krenem ka vratima. U žurbi zapinjem za kutiju, poprilično je teška, čuje se zveckanje, i odjednom počinje da se čuje vibracija. Zveckanje kroz nekoliko minuta prestaje ali vibracija ne. Otvaram kutiju pažljivo da bih mogao da zapamtim kako treba da je zatvorim nakon što ugasim masažer ili možda neku igračku koju je dobio od neke bivše devojke ili štagod da je to što vibrira.

Kada je konačno otvorena kutija izgleda poprilično normalno, od gore stoji nekoliko peškira. Vadim ih iz kutije, spuštam pored i gledam i ne verujem u ono što vidim! Osim par peškira u kutiji nema ničega više što spada u standardni sadržaj. Kutija je puna lisica, lanaca, gag loptica, jockstrapova, dildoa, bičeva, na dnu kutije je ogroman crni vibrator koji sam očito uspeo da šutnem ravno u u dugme sa strane. Gasim ga i munjevito vraćam sve izvađeno nazad u kutiju.  Jebote, kakvog sam to perverznjaka primio u stan.

Posle nekih sat vremena, Nenad se vraća, kaže premoren je, ide da se istušira i ide u krevet. Stiže mi poruka od Maje malo nakon što je Nenad otišao u svoju sobu: „Proveri samo u kupatilu da li su mi tamo ostale gaćice, mislila sam da sam ih ubacila u mantil. Ili su mi ostale u kupatilu ili su mi negde usput ispale.” Proveram i šaljem joj: „Nisu u kupatilu”. Krećem ka svojoj sobi ali na trenutak mi se učini da čujem uzdahe iz Nenadove sobe. Govorim sebi – možda ga dečko baca pred spavanje, normalne stvari – ali misli se ubrzavaju: – normalne stvari, kako da ne! Kao, i u onoj kutiji…

Tiho se spuštam na kolena i prilazim ka ključaonici. Gledam i ne verujem, go golcijat leži na krevetu, noge su mu blago podignute, ruka mu je na guzici. Ne, nije mu ruka na guzici, ruka mu je na onom velikom vibratoru. Vibrator mu je na guzici, a na licu, na licu su mu Majine gaće natopljene mojim semenom…

Ko traži taj i nađe... kutiju punu iznenađenja

Voleo bih da čujem komentare, voleo bih da znam da li neko želi da pročita i nastavak.

Luka

Nastavak: Ko traži taj i nađe… kutiju punu iznenađenja, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Vrh, jedva cekam nastavak samo se nadam da ukljucuje i Maju

Zasto ne moze da bude sve iz jednog dela? Bezveze

2
0
Would love your thoughts, please comment.x