Huligan – peder, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo nije priča nego ispovest. Sad ću reći nešto što nikad do sad nisam: ja se ložim na tipove! Volim i ribe, ali ne mogu da poreknem da se ložim i na tipove, ja sam peder! To sam provalio dok sam bio u osnovnoj školi, ne znam kad tačno ali kapirao sam da su mi ortaci privlačni, nešto nije bilo u redu sa mnom. Plašio sam se, pa me je to dovodilo do toga da postanem agresivan. Imao sam grupu ortaka i maltretirali smo ostale. Posebno one koji su se ponašali kao devojčice.

U srednjoj školi sam krenuo na utakmice i tu upoznao dosta ljudi. Malo po malo, i bio sam među vođama navijača. Neću pisati imena i nazive. Kako je vreme prolazilo u meni se sve više nakupljao neki bes. Stalno sam menjao ribe, kad izdrkam na pederski pornić hteo sam sâm sebe da ubijem od besa. Sad imam 25 godina, svojim ponašanjem sam doveo do toga da me se ljudi plaše, visok sam 190, nabildovan. Uvek se pre utakmice skupljamo kod jednog ortaka blizu Marakane, pa onda idemo na utakmicu. Tako je bilo i ovaj put.

Utakmica se završila, moj klub izgubio zbog fudbalera koji igraju kao pičkice. Krenuli smo nazad kod ortaka da pijemo. Sedeli smo u dvorištu ispred kuće i već se napili, kad smo spazili jednog dečka skockanog, kako prolazi ispred. Ortak je dobacio: „Vidi ovog pedera” i počeo da mu dobacuje. Dečko je ubrzao korak, ali ovi moji su krenuli za njim. E sad, stvar je u tome da sam se ja ložio na tog dečka, tj. nekad sam zamišljao kako ga odvaljujem od kurca dok sam drkao.

muškarac drka kurac

Nisam rekao da i ja živim u blizini i da sam ga često viđao jer on živi malo iznad mene. Nikad se nismo javljali ali uvek se odmerimo kad se sretnemo. Jako je lep, niži od mene, zgodan, tamniji ten i crna kosa, nije fem ali ima nešto u njemu što je pedersko. Naravno, nikad mu ne bih prišao, ali eto zamišljao sam kako ga karam.

Ortaci su krenuli za njim pa i ja, mislio sam da će ga samo vređati ali jedan od nas ga je gurnuo i on se sapleo i pao. Počeli su da ga pljuju i pričaju mu da je pederčina, da ih sve treba pobiti. Bio sam tu, ali držao sam se sa strane, nekako mi ga je bilo žao. Krenuli su ga da šamaraju, onda ga je ortak šutnuo u stomak i ovaj je počeo da kuka. Tad sam se umešao i rekao da ga ne diramo jer sigurno u blizini ima policije posle utakmice, da nam ne trebaju ti problemi. Imali smo veze u policiji pa nas je boleo kurac dal’ će da nas privedu jer nam ne mogu ništa, zato sam se iscimao da ovo neće proći. Ali upalilo je, odmakli su se i krenuli smo nazad.

Ja sam sam hteo da iskoristim priliku i rekao sam ortacima da idem da kupim još alkohola. Vratio sam se do onog decka, već je ustao i krenuo ka gore. Stigao sam ga i on se uplašio kad sam mu prišao. Samo sam ga pitao je li dobro, on je klimnuo glavom i ubrzao. I ja sam za njim.

Nisam znao šta da radim i kako da mu priđem

Nikad nisam bio u ovoj situaciji. Samo sam išao pored njega a on me pitao šta mi treba. Nisam znao šta da kažem, pa sam opet rekao da sam hteo da vidim je li dobro i rekao sam mu da ga ja nisam ni pipnuo. Rekao mi je da o’ladim i da neće zvati policiju. Više nisam znao šta da mu kažem pa sam stao, on je nastavio i otišao. Vratio sam se sa alkoholom kod ortaka i nastavili smo da pijemo. Sprdali su se na njegov račun a meni je i dalje bilo žao, kao da sam bio besan na njih što ga diraju, a opet dam bio besan na sebe što se osećam tako. Samo sam ponavljao u glavi – kakva sam ja pederčina. Uvek sam takve mlatio, a ovog nisam mogao.

Posle par dana izlazim iz zgrade i sretnem njega. Bilo je oko 2 uveče. On je bio u nekom sakou i košulji. Izašao je iz taxija i zanosio. Video me je i nazvao me po imenu. To me je iznenadilo, ali okrenuo sam se ka njemu. Išao je ka meni, kad je prišao osetio sam alkohol. Hteo je da mi se zahvali što sam ga ono veče spasao i pitao me šta radim sa njima kad nisam takav. To me je iznerviralo jer sam odmah pomislio da misli za mene da sam slabić ili još gore – peder.

lep momak

Prodrao sam se: „Odakle ti znaš kakav sam!”, i gurnuo ga. Nisam jako ali spotakao se i pao, udario je glavom o pod i počeo da kuka. Malo sam se uspaničio i čučnuo pored njega. Video sam da je malo rasekao glavu. I pored svega ovoga gledao sam ga i razmišljao kako je lep. Rekao sam mu: „Izvini brate”, a on me je pitao koji mi je kurac. Pomogao sam mu da ustane i rekao mu da idemo kod mene da malo dođe sebi. Odbijao je ali kako je bio oslonjen na mene samo sam ga povukao pa je krenuo.

šli smo u stan, stavio sam ga na krevet u dnevnoj sobi. Iz rane mu je malo tekla krv pa sam mu rekao da sedi tu, sad ću da mu sredim to. Otišao sam po alkohol i onu kutiju za prvu pomoć. Obrisao sam mu ranu, a on je počeo da kuka kad je alkohol dotakao. Rekao sam mu da ne bude pička. Srećom nije bilo strasno, samo se ogrebao. Doneo sam mu kiselu i dao da pije. Gledao sam ga. Bio je baš zgodan ali dosta sitniji od mene, lep, nežan. Pitao me je što sam mu pomogao onda i što sam ga sad doveo u stan. Rekao sam mu da pije vodu i da ćuti.

Malo smo nešto pričali i posle 15-ak minuta je rekao da će da krene. Ustao je i krenuo ka vratima, išao sam za njim. U meni se sve lomilo, toliko sam hteo da ga uhvatim, a nisam smeo. Pokušavao sam da smirim sebe.

Stigli smo do vrata, trebalo je da mu otključam, a samo sam ga gledao

Gledao je i on mene. Ne znam šta, ali znam da se nešto prelomilo u meni. Uhvatio sam ga za glavu i poljubio. On je stajao miran, nikakva reakcija. Opet sam se vratio i odmakao se od njega.

gej poljubac

Otključao sam vrata i rekao mu da izlazi napolje. Stajao je i samo me gledao, sad sam grublje rekao: „Šta čekaš, izlazi!” I dalje je stajao, već je počeo da me nervira pa sam mu rekao da izlazi da ga ne polomim. Umesto toga prišao je i poljubio me. Tako mi je prijalo to, nisam neki tip koji voli da se ljubi, ali ovo je bilo tako dobro. U meni je sve pucalo, hteo sam da ga izbacim jer ja nisam peder, a opet… lepo je mirisao.

Uhvatio sam ga oko struka i nabio uza zid. Ljubio sam ga kao nikad ni jednu ribu. Obmotao je noge oko mene i rukama me zagrlio oko vrata. I dalje sam u glavi imao onaj glas koji mi priča da sam peder, ali kurac mi je već bio kao kamen a i već sam prešao granicu, nema nazad. Nosio sam ga tako do dnevne sobe i spustio na krevet. Gledao me je pravo u oči. Jebote, kako je lep!

Spustio sam se, raširio je noge i oper sam ga ljubio. Ljubio sam ga po vratu, pokidao sam mu dugmad sa košulje i ljubio po grudima. Kako je bio nežan, koža kao kod ribe, a opet drugačije. Lizao sam mu bradavice, a on je udisao. Izdigao sam se laktovima i gledao ga pravo u oči. Tiho mi je rekao: „Ne mogu da verujem, ovo sam oduvek hteo”. Ništa nisam rekao, samo sam opet počeo da ga ljubim.

Povukao mi je majicu na gore, pa sam podigao ruke i skinuo je skroz. Okrenuo me je na leđa i počeo da me ljubi po grudima i stomaku. Nikad mi tako nisu prijali poljupci i dodiri. Grickao mi je bradavice, a to me baš palilo. Rukom me je uhvatio za kurac preko trenerke. Ja sam samo ležao i prepustio se. Zavukao je ruku i napipao mi jaja, počeo je da ih mesi i stiska. Uhvatio sam ga za glavu i spustio ka dole. Svukao mi je trenerku i gledao sam kako njegova glava prilazi mom kurcu. Polizao je glavić koji je pošteno balavio.

gej pušenje

Uzeo je kurac u ruku i par puta ga prodrkao. Uhvatio sam ga za potiljak i usmerio ka kurcu. Počeo je da ga sisa. Jebote šta je ovo!? Lik mi je gutao ceo kurac, u isto vreme mesio jaja, malo je falilo da svršim i tad sam ga odgurnuo.

Ležao je na leđima a ja sam krenuo da ga svlačim. Najviše mi se svidelo da mu dodirujem kožu. Ljubio sam ga gde god sam stigao, lizao. Prijao mi je i njegov miris i sve. Uhvatio sam ga za kurac. Jebote, prvi put držim kitu drugog lika u ruci! Malo sam mu drkao, razmišljao sam da li da probam.

Spustio sam glavu i polizao ga

On se sav tresao, ubacio sam njegov kurac u usta. Ne mogu da kažem da mi se svidelo, ali bilo je ok. Malo sam ga pušio pa sam mu podigao noge. Kako je lep čmar imao, skroz gladak, uzak uh… Pljunuo sam na prst i prešao preko njega. On je ispustio uzdah. Spustio sam se opet i krenuo jezikom da ga ližem. Svideo mi se njegov ukus. Skroz drugačije od svega što sam do sad radio.

Lizao sam mu čmar a on se tresao, ušao sam prstom u njega. Bio je prilično opušten pa sam ubacio i drugi. Gledao sam ga kako uživa. Ne znam kako da vam opišem ovo, ali toliko sam se lepo osećao; bio sam napaljen kao konj, a opet sam hteo samo da ga ljubim i mazim i čuvam.

gej fingering

Delovao mi je tako nežno i lepo i više mi ovo nije delovalo pogrešno, nego baš kako treba da bude. Legao sam na njega, noge je obmotao oko mene i gledao sam ga pravo u oči. Glavić mi je bio na njegovom čmaru, ulazio sam u njega.

Video sam mu na licu da ga boli ali nije ispuštao zvuke. Ljubio sam ga po vratu i polako ulazio. Nisam hteo da ga povredim. Ušao sam do kraja u njega, tako sam stajao neko vreme, a on mi je opet rekao da je ovo želeo od kad me prvi put video. Nisam mogao da prelomim preko jezika da sam i ja to želeo, pa sam ga samo poljubio.

Polako sam izlazio pa opet ulazio. Opustio se skroz i sad sam ga već ozbiljno karao. Izašao sam iz njega i rekao mu da se okrene. Namestio se u dogi. Kako je lepu guzu imao, uh… Gledao sam kako mi kurac nestaje u njemu. Jebao sam ga kao lud, ali sam morao da ga naglo vadim da ne bih svršio.

gay bareback

On se okrenuo i rekao mi da sednem. Onda se nasadio na moj kurac. Zagrlio sam da i ljubio po vratu dok je mešao na mom kurcu. Počeo je da se trese, pogledao sam ga, a on je krenuo žestoko da me ljubi. Odjednom sam osetio nešto vlažno po stomaku i shvatio da je on svršio. To me je toliko napalilo da sam i ja počeo da prskam u njega. Takvo svršavanje nikad u životu nisam imao. Sav sam se tresao, mislim da sam svu spermu iz muda ubacio u njega tad.

Sedeo je i dalje na kurcu, samo smo sedeli tako zagrljeni. U glavi mi je tad bilo milion misli, nisam mogao da shvatim ovo. Sve najgore misli u mi prolazile kroz glavu, a opet mi je bilo jako lepo, kao nikad u životu. Želeo sam ga celog, da ga dodirujem i ljubim.

Kurac mi se spustio, ispao iz njega, glava mu je bila na mom ramenu, a ja sam sedeo naslonjen na krevet, i jako sam ga grlio. Poljubio me je u vrat, a kroz celo telo me je prošla jeza, to mi se nikad nije desilo. Rekao je da treba da krene. I dalje ga nisam pustao, samo sam mu rekao: „Spavaj ovde”. Podigao sam ga i odneo u spavaću sobu. Ležali smo licem ka licu, poljubio sam ga u nos. Rekao mi je da nikad ne bi očekivao ovo od mene i da sam divan, odgovorio sam mu da ni ja nisam očekivao. Stavio mi je ruku na obraz, a ja sam ga poljubio, okrenuo ga i zagrlio oko struka. Imao sam veliku potrebu da ga ne puštam, da osetim njegovu kožu…

jahanje na kurcu, gay

Nastavak: Huligan – peder, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Nastavak priče: Huligan – peder, I deo […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x