MMF trojka i iznenađenje koje sam oduvek priželjkivao

Registrovani korisnici ne vide reklame

Kad ste dugo u braku seks vam postane rutina. Proredi se i vremenom izgubi interesovanje za partnera. Svestan da tako misli i moja žena, odlučio sam da nešto promenim po tom pitanju. Mogao sam: a) da pokušam da nađem nešto sa strane, b) da budem „sam svoj majstor“, ili c) otvoreno da razgovaram sa ženom. Prva varijanta iziskuje vreme, novac i mnogo laži o provedenom vremenu van kuće. Druga varijanta mi se nije dopadala, to sam mnogo upražnjavao kao mladić, pa sam se odlučio za treću opciju – otvoreno ću da porazgovaram sa ženom šta nam je činiti, a nadao sam se da će to biti MMF trojka.

Pravilno sam postupio, jer je žena isto tako već jedno vreme razmišljala o problemu koji nas je sve više okupirao. Izgleda da je ona već imala jedno rešenje, samo je čekala moju inicijativu. Vibrator joj se učinio kao najbolje rešenje. Rečeno – učinjeno. Objasnila mi je kakav joj se oblik dopada, otišao sam i kupio baš takav. I stvarno, godinu dana smo isprobavali svakakve kombinacije. Zvali smo ga „komšija“, čak sam ga i ja probao. Voleo sam da mi polako ulazi u nauljeni čmar dok je žena nežno jezikom lizala vrh mog glavića. Pred svršavanje uzela bi ga celog u usta i gutala bi ga, dok bi me sa „komšijom“ ispunila do kraja. Voleli smo i da istovremeno budemo u njoj ja i „komšija“, svako u po jednoj rupi, a izluđivalo ju je da je ja ližem, a „komšija“ ispunjava. Ali, vreme neumitno teče, pa je i to postalo monotono. Ipak, u tim našim igricama otkrio sam da me strahovito pali pomisao da moju ženu jebe neko drugi. Razmišljali smo i pričali i o nekom swing iskustvu, ali mene je najviše palila MMF trojka. Vremenom se to i ženi činilo kao dobra ideja, ali problem je bio koga i gde naći. Imali smo mali krug prijatelja i nismo hteli da neko otkrije naše potajne želje. A plašili smo se i nepoznatih ljudi, jer su vremena opasna.

Tako se nekako i protegla još jedna godina. Sve je manje i „komšija“ bio interesantan. Čak sam primetio da je moja žena više forsirala da mene „komšija“ obradi, nego nju. Jednom prilikom sam joj to i rekao, na šta se ona našalila kako bi mogao da probam sa stvarnim komšijom.

MMF trojka i iznenađenje koje sam oduvek priželjkivao

Naime, sprat iznad nas bio je komšija za koga se pričalo da je gej. Lep čovek, srednjih godina, kulturan, ali, stvarno, nikad ga nismo videli sa nekom ženom, štaviše, dolazili su kod njega mladići. Ipak ja nisam gej tip, pa sam i zaboravio na tu opasku.

Vreme je i dalje prolazilo i ja sam postajao sve nezainteresovaniji za seks, a sve umorniji sam se vraćao sa posla. Ja i žena smo imali samo po jedan slobodan dan i to različit u nedelji. Ipak, voleli smo posle posla da sedimo i uz kaficu da pričamo o svemu šta se tog dana događalo.

Tako mi je jedno veče, kad se vratila sa posla, žena bila sva tajanstvena. Smešila se i gledala me nekim čudnim, mangupskim pogledom. Htela je seks i to veče smo posle dužeg vremena brzo otišli u krevet. Prvo je tražila da je dugo mazim. Jezikom sam je palio po guzi. Kad je bila dosta vlažna počeo sam da joj grickam bradavice i da joj stimulišem kliću. Pitao sam je da li je za „komšiju“. Uspaljena me je pitala da li sam ja za komšiju. Nisam nešto bio u gej fazonu to veče, pa sam joj rekao da ne bih hteo. Onda me je pitala da li sam za PRAVOG komšiju. Nisam verovao sopstvenim ušima. Ponovo se tajanstveno smešila. Ispričala mi je da je bila u liftu sa komšijom gejom i da joj je iznenada palo na pamet da ga provocira. Sisama se prislonila uz njega da vidi reakciju i dobila je šta je tražila. Poljubio ju je strasno i uhvatio za njene velike sise. Kaže da se iznenadila, ali i momentalno napalila. Rekla mu je da je mislila da je gej, a on joj rekao da ne bira. I muško i žensko dolaze u obzir i da već jedno vreme merka i nju i mene.

Naša MMF trojka dobila je pravog kandidata

Kako sam se ja tad napalio, jebao sam je kao na početku, a u glavi mi je bila scena iz lifta. Pitao sam je kako da upriličimo sastanak, a ona je već imala sve isplanirano. U nedelju ne radi i pozvaće ga pre nego što ja dođem sa posla. Biće u krevetu kad ja dođem i samo ću da im se pridružim. Na samu pomisao sam se ponovo napalio. Celu noć smo vodili ljubav. Ostale dane do nedelje proveli smo u planiranju detalja. Svaki put bi se žestoko napalili i jebali se celu noć i to bez pomoći „komšije“.

Došao je i taj dan. Znam da je moja žena već dogovorila sa komšijom vreme kada će doći. Jedva sam održavao koncentraciju na poslu, a kurac mi je bio stalno čvrst kao stena. Ipak, zadrhtala mi je ruka dok sam otključavao ulazna vrata od stana. Neka neizvesnost me je prožimala, pa i trema.

Dok sam se približavao spavaćoj sobi čuo sam tihe uzdisaje. Znao sam da moja žena i komšija ne gube vreme. Polako sam odškrinuo vrata. Bio je to prizor. Komšija je polako ulazio u moju ženu otpozadi. Ona je najviše volela tu pozu. Uživala je.

MMF trojka i iznenađenje koje sam oduvek priželjkivao

Nisu me ni primetili. Mislio sam prvo da odem u kupatilo da se istuširam, ali me je prizor zakovao u mestu. Kurac mi je pulsirao, bilo je tesno za njega u gaćama, pa sam ga oslobodio i prineo ga ženinim usnama. Tek tada me je primetila. Blago se nasmešila i primila ga je u usta. Od blaženstva samo što nisam svršio. Do sada nikada nisam svršio u usta moje žene. To joj je bilo gadno, pa sam i sada hteo da ga izvučem na vreme. Ali ona to nije dozvoljavala. Jednostavno je htela i to da proba. Pogledao sam u komšiju. I on je izgleda bio blizu da svrši.

Žena se sve jače nabijala na njega. Guzovi su joj odskakivali od njega, a ustima je usisavala moj kurac. Svršili smo svo troje u istom trenutku. Komšija je nabio kurac do kraja, ja sam izbacivao ogromnu količinu sperme u usta moje žene, a ona je ispuštala dobro poznat zvuk kad svršava, samo ovog puta mnogo jači i duži. Mislio sam da će mi kita spasti jedno vreme, pa da se natenane spremim za još jednu rundu, ali stajala je čvrsto, kao da nisam ni svršio. Čak mi je i želja ostala jaka, kao da me tek čeka seks.

Komšija je skinuo kurton sa svoje alatke i video sam da mu je kurac veći i deblji od mog. Ne znam šta mi bi, ali mahinalno sam u tom trenutku rukom dohvatio njegov kurac i počeo da ga drkam. Pulsirao je u mojoj ruci i ja sam poželeo da mu ga popušim. Moja žena je legla na leđa, komšija je počeo da joj liže pičku, a ja sam mu pušio. Tako smo se namestili da mi je žena lagano drkala kurac. Sve ono što sam voleo da se meni radi kad mi puše kurac to sam sada ja primenjivao. Jezikom sam kružio između kožice i glavića, lagano usisavao kurac sve do jaja i opet smo brzo svi došli do vrhunca.

Žena je otišla u kupatilo, a mi smo nastavili da se mazimo. Ovog puta je komšija pušio meni. I on je znao posao. Lagano mi je stezao jaja jednom rukom, ubacivao prst druge ruke u moj čmar i pušio mi kurac kao i moja žena. Ona se istuširala i posmatrala je šta mi radi komšija. Bila je ponovo napaljena, a mi muškarci smo zajedno otišli u kupatilo. Komšija me je dobro nasapunjao i lagano mi nabijao kurac u čmar. Pridružila nam se i žena. Pušila mi ga je dok me je komšija tucao. Ponovo sam svršio u usta moje žene, a prvi put sam osetio kako me ispunjava topla sperma. Nisam ni znao da smo te večeri tek počeli.

MMF trojka i iznenađenje koje sam oduvek priželjkivao

Pozvani smo kod komšije. Već smo bili dosta napaljeni dok smo se spremali. Ona je obukla crveno crne tange u kojima joj je guza došla do punog izražaja. Lepa, okrugla, poželjna. Njene velike grudi izbijale su iz dva broja manjeg brusa nego što inače nosi. Bordo crven, a bradavice već ukrućene, hoće da probiju tkaninu.

Gledamo se u ogledalu. Ona ispred, a ja pripijen uz njena leđa, mazim je po vratu, koji je tek namirisala parfemom. Šanel 5. Još uvek dobar za ovakve prilike. Ja već prilično napaljen, kurac je već odmakao moje slip gaće. Počele su već da mi se uvlače u dupe i to me još dodatno pali. Pulsira mi kita dok polako prelazim preko njenih guzova. Opasno je želim. Sad, tu, odmah. Njena ruka prelazi preko mojih gaćica, vešto ga oslobađa i stručno povlači kožicu do kraja, stežući ga istovremeno, maltene do bola.

Savija se prema napred, naslanja na stočić sa kozmetikom i polako ga usmerava u međunožje. Ulazim u vlažnu pičku moje žene. Pokušavam da to bude polako i dugo. Ona vrti guzovima i lagano se nabija. Uživa. Uzimam na prst Nivea kremu i mažem joj po čmaru. Nabijam joj lagano prst u čmar, ona uzdiše od zadovoljstva. Blizu smo oboje da svršimo. Počinje prvo ona. Čmar joj se ritmično steže, isterujući moj prst napolje, ja ga lagano vraćam nekoliko puta, dok nije počela sva da se trese od zadovoljstva. Svršavam u nju. Osećam da izbacujem veliku količinu sperme iz sebe. Curi iz nje, slivajući se niz butine. Kaže mi da smo sad spremni i da nećemo da se brišemo, već ovakvi da odemo gore, do komšije. I ta ideja me pali.

Navukla je na sebe svilenu bluzu i usku svilenu suknju. Dok se pela uz stepenice, sprat više, posmatrao sam njeno dupe. Bilo je prelepo i u ovim godinama. Njihala je kukovima, znala je šta je čeka. Ja nisam.

jebanje stojeći u dupe, otpozadi

Komšija nas je čekao. Nestrpljiv, počeo je odmah da miluje grudi moje žene. Ja sam hteo ovog puta samo da posmatram. Zagrlila ga je i poljubila ga strasno. Nisam to očekivao, a to me je momentalno napalilo. Njegova ruka je otišla pod suknju, ali brzo je izvukao. Gledao je u čudu, niz prste mu se slivala moja sperma. Pogledao nas je oboje u čudu, mi smo se samo smešili. Prihvatio je ovu našu igru iznenađenja, polako je počeo da je ljubi u vrat, pa joj je skinuo brus i ljubio grudi. Lagano joj je svukao i suknju, pomerio gaćice i počeo da liže njenu picu, navlaženu od nje same i od moje sperme.

Naša MMF trojka je bila zapravo moja prva bisex gay trojka

Ona je uzdisala sve jače, gledajući u mene poluzatvorenim očima. Ja nisam mogao više samo da gledam, izvadio sam kurac i počeo lagano da drkam. Svršila je dok je komšija srkao moju spermu iz njene pice. I taman kad sam hteo da svršim našao se ispred mene, uzeo je moju kitu u usta i snažno počeo da uvlači. Jako sam svršavao u njegova usta, a on je sve to gutao.

Žena je već namestila guzu i pitala je ko će od nas dvojice da joj ispuni čmar, a ko će u picu, u isto vreme. Komšija je već bio izverziran za dupe, pa je on opkoračio moju ženu, a ona mene. Kurčevi su nam se dodirivali u njoj. Kolutala je očima od zadovoljstva, ispunila joj se i ta želja. Nabijala se na naše kurčeve sve jače, mešala je kukovima izluđujući nas dvojicu. Komšija i ona su bili pred svršavanjem i dok je ona svršavala, izvukao sam se iz njenog zagrljaja. Znao sam da će njena guza pri svršavanju da izbaci komšijin kurac iz guze i taman pred njegovo svršavanje uzeo sam mu kitu i posrkao svu njegovu spermu. Bila je ukusna i dok su mi usta još bila puna tople sperme žena mi je uvukla jezik i počela jezikom da uzima spermu iz mojih usta.

MMF trojka i iznenađenje koje sam oduvek priželjkivao

Raširio sam joj noge i počeo da ližem njenu vlažnu pičku. Natrćio sam se i komšija je lagano prodirao u mene. Tako sam želeo da budem pojeban dok ližem pičku. Iznenadio sam se da je on dohvatio moj kurac i drkao ga istovremeno dok me je i tucao. I opet smo svo troje brzo svršili. Ili nam se činilo da je bilo brzo, jer napolju je već izlazilo sunce.

Već duže vremena nismo imali kontakt sa komšijom. Iznenada se odselio. Nije se javio, ostavio poruku, bilo šta, jednostavno je otišao. U stan se već uselio neki mrzovoljni starac. Pitali smo se u čemu smo pogrešili? Zašto nam se nije javio? Ni naš seks više nije bio onako eksplozivan. Više smo ga „otaljavali“. I bio je sve ređi. Pomišljali smo da se javimo na neki od poziva, da probamo sa nekim parom, ili mlađim muškarcem. Nismo imali volju. Doduše, žena mi je rekla da bi volela da gleda kako tucam neku mladu, makar i prostitutku, kako bi možda još nešto naučila od nje, ali ja prosto nisam imao volju. Prošlo je skoro pola godine od komšijinog odlaska i mi smo skoro prestali da upražnjavamo seks. Šetali smo gradom, išli u goste i pravili sedeljke, ali seksa nije bilo.

Samo jednom mi je prišla dok sam se tuširao, nasapunjala mi je guzu, jaja i kitu, polako je trljala mekim sunđerom i to me je napalilo. Ona se osmehivala i uz mlaz tople vode lagano ispirala moje međunožje. Onda se sagla, uzela kurac u usta i počela lagano da ga uvlači. Prijalo mi je, sav sam se naježio. Njen nasapunjani prst lagano je ulazio u moj čmar i ja sam vrlo brzo počeo da svršavam u njenim ustima. Ali, kada sam hteo da uzvratim, ona mi je rekla da nije za to. Danima sam se pitao zašto, ali nisam hteo da forsiram. Pretpostavljao sam da je to razočarenje zbog komšije i što nema više naše MMF trojke.

Odlučio sam da ne mislim o tome i pozvao kumove na partiju karata. Nismo se videli jedno vreme, pa ćemo da iskoristimo neke praznike da se vidimo. Ja i kum smo dobri kartaroši, još iz mladosti, a žene su slabije, pa će to više biti okršaj nas dvojice, uz pomoć naših lepših polovina. Kuma je punačka, ali dobro izgleda za svoje godine. Prosto se vidi da je u mladosti imala veliko iskustvo u ljubavi. Kum je visok i mada ga stižu godine još uvek je šmeker. Spremili smo i dosta alkohola, tako da je provod bio zagarantovan.

Još sa vrata je kuma počela da se žali na svog muža. Te nije više kao što je bio, te sve je više nezainteresovan za nju i sve u vezi toga. A kad je i alkohol počeo da deluje ni kum joj nije ostajao dužan. I kako se podgojila, kako sve više priča, a manje radi „neke radnje“. Postajalo je već neprijatno mojoj ženi i meni, pa sam ja hteo da opustim situaciju i pustio neku laganu muziku. Kuma je odmah htela da igra sa mnom, a kum se zavalio da posmatra. Nikad nije voleo ples.

tip je jebe dok liže pičku ribi

Žena je otišla u kuhinju, a ja sam se pripijao uz kumu. Malo od alkohola, malo od apstinencije, kurac je počeo da mi se učvršćuje. Kuma je to odmah osetila i videla da mi je neprijatno. Uz osmeh pribila se još čvršće uz mene, mešajući kukovima pridigla mi ga je potpuno. Pitao sam se kako sad da sednem, a da kum ne primeti da sam se napalio? Možda kum još uvek nije primetio, ali moja žena jeste, čim je ušla u sobu. Po njenim očima sam shvatio šta joj je palo na pamet. Pa zar sa kumovima? Ali ta ideja je baš stimulativna.

Kuma je predložila da igramo poker u svlačenje, gde sam ja namerno prvi izgubio svu odeću. Igrao sam go na stolu, a tapšali su mi pijani kum u gaćama, napaljena kuma u korsetu i moja žena samo sa gaćicama i brusom. Njoj je više pogled skretao ka kumovim gaćama. Čekao sam samo koja će od njh dve prva da se odvaži. Meni je kita bila u poludignutom stanju, njhala se u ritmu muzike, a ja sam mešao kukovima. Kuma me je uhvatila za kurac, da ga pridrži, da se ne klati. Istog momenta mi se učvrstio, a ona ga je jako stegla, kao da se boji da će da joj pobegne.

Kum je tek počeo da shvata šta se dešava, a moja ga je žena već opkoračila i lagano mešala guzom po njegovoj kiti. I on se momentalno napalio. Dok sam stajao na stolu, kuma mi je halapljivo pušila, a ja sam gledao kako se moja žena požudno nabija na kumovljev kurac. Videlo se da su obe željne dobrog rasturanja.

Sišao sam sa stola, skinuo sam kumi korset, ubacio joj duboko jezik u usta. Sva je drhtala od požude. Okrenuo sam je da i ona posmatra muža dok joj ja lagano ubacujem kurac otpozadi. I moja žena se okrenula prema nama, a i dalje je skakala po kumovljevom kurcu. Kum je uhvatio za obe sise. Kuma je imala male sise, a moja žena velike, pa je mom kumu dobro došla promena sa punim rukama posla. To ga je dodatno napalilo pa je počeo ubrzo da svršava. Žena se okrenula i počela da mu puši, što ga je opet uzbudilo.

spit roast, mmf trojka

I kuma je bila pred svršavanjem, jer je prvi put posmatrala muža kako se jebe sa drugom. Čim je svršila polegao sam je na sto i počeo da joj ližem picu. Lepo je bila obrijana, brazilka. Jezik sam uvlačio u nju, a rukom mazio po klitorisu. Tad sam osetio kako se moja žena podvlači pod mene i počinje da mi puši, a kum se nagnuo nad svojom i ugurao joj kitu u usta. Brzo smo svršili obojica u usta svojih žena. Kumi je to bilo prvi put, ali joj nije bilo gadno.

Kum je tad prvi prozborio. Pitao nas je da li mi to redovno ovako upražnjavamo. Ja sam mu odgovorio tako što sam ga uhvatio za kurac i počeo lagano da mu drkam. U očima mu je bila neverica, ali kurac mu je naglo očvrsnuo. Sada je nastupila onakva MMF trojka koja meni odgovara. Kuma se oduševila, a moja žena je brzo našla kremu i počela da maže kuma po čmaru. Prst joj je lagano ulazio u kuma, koji je samo stenjao od zadovoljstva.

Tad smo svi promenili mesta. Ja sam lagano tucao kuma, moja žena mu je pušila, a kuma se podvukla pod nju i lizala joj picu. I kum i ja smo svršili u isto vreme. On u usta moje žene, koja mu je jako uvlačila svaku kap sperme, a ja u njega, duboko unutra. Samo je kuma ostala uskraćena, pa sam ja prišao spreda i počeo žestoko da je tucam. Moja žena je legla preko nje i malo je lizala njen klitoris, a malo pušila moj kurac kad ga izvadim iz kumine pice.

Kum je tucao moju ženu u dupe, a kuma joj je lizala i povremeno pušila mužu kurac. Skoro da smo svi svršili u isto vreme, kad je odjednom zazvonilo zvono na vratima. Nikog nismo očekivali i pogledao sam kroz špijunku. Bio je to komšija. Onako go i ulepljen od sperme sam mu otvorio. Pogledao me je celog, a onda i preko mog ramena. Kumovi su još bili isprepletani sa mojom ženom, goli na patosu. Nasmešio se, rekao je da je došao da se izvini, a ja sam mu predložio da nam se pridruži. Naravno da je pristao.

orgije, sex žurka

Erotikon

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.8 / Ukupno glasova: 6]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Ostao bez teksta kamo te srece da imam ja🥺

1
0
Would love your thoughts, please comment.x