Pomogao sam starijoj komšinici da se ponovo oseti kao mlada jebačica, III deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Pomogao sam starijoj komšinici da se ponovo oseti kao mlada jebačica, II deo

Ljeto je već polako uzimalo maha iako je klendarski počinjalo tek za par dana. Sjedio sam udobno zavaljen u svoju fotelju i pijuckao kafu uz hladnu kisjelu vodu. Volim taj osjećaj toplo-hladno koji daje konzumiranje toplog napitka u kombinaciji kisjela (ili sok) s ledom. Na TV-u je bio dobar erotski film, zapravo bio je to porno film na kablosvkoj ali ne od onih meni dosadnih pornića u kojima se plastične, obrijane bezosjećajne žene frenetično nabijaju na falus koji je često u velikom planu. Ako mene pitate, čista dosada, a i više je nego očigledno da te „glumice” nevješto i na silu glume zadovoljstvo trudeći se da to sve bude samo dobro usnimljeno, a o eventualnim orgazmima da ne govorimo.

E da, nije to bio takav film, štaviše bio je suprotnost svemu što sam maločas opisao. Sadržavao je neku predradnju, fino i polako skidanje odjeće, predigru pa čak i poljupce. Žene su se svojski trudile da ostave utisak da zaista vole to što rade i da nisu tu samo da odrade još jednu dnevnicu. Zaboravio sam pomenuti da sam u jednoj ruci imao šoljicu kafe ili čašu kisjele a u drugoj moj dignuti kurac. Polako sam šetao kožicu gore-dolje, mijenjajući intenzitet i brzinu pokreta u zavisnosti koliko mi se dopadala trenutna scena na ekranu.

Nisam htio da brzo svšim, zapravo odlagao sam ejakulaciju nekoliko puta u odsudnom momentu puštajući kurac iz ruke da se slobodno propinje pokušavajući da povuče spermu iz dubine. Nije u tome uspijevao ni pored očiglednih napora koji su se oslikavali na cijelom njegovom tijelu u vidu napetih vena jer su se jasno ocrtavale cijemom dužinom i glaviću koji se sijao od preejakulata.

tip drka kurac stojeći

Sviđalo mi se da se tako igram s mojim kurcem, mogao sam čak i po dva sata odužiti te prijatne aktivnosti dok ne bih konačno odlučio da prospem bijelu gustu tečnost. i baš u momentu dok se on tako klatio u bezuspješnim pokušajima da se oslobodi napetosti zazvonio je telefon na stolu pored daljinskog od TV-a. Pogledao sam i na ekranu video „Komšinica”. Nevoljno sam se javio misleći što me koji moj sad prekida kad je najljepše. S druge strane sam čuo:
– A đe si to, što radiš? – Djelić sekunde me dijelio da zaista stvarno ne kažem šta radim – drkam kurac! Ali odlučio sam se za malo blažu varijantu:
– Ništa, evo pijem kafu i gledam neki film, a iskreno da ti kažem digao mi se kurac, nemam pojma što mu je evo od rane zore.
– Hahahaha, oće to, oće još si mlad – odgovorila je uz iskreno smijanje. Pitala me da li mogu doći do nje da joj nešto pomognem. – Evo za minut, samo da se obučem – brzo sam odgovorio.

Za 2-3 minuta sam isključio TV (dobra stvar je što imam paket koji ima opciju premotavanja sadržaja, tako da sam film mogao nastaviti da gledam kasnije), sasuo ostatak kafe i kisjele u grlo, obukao šorts i trik majicu i izašao iz stana. Bio sam za manje od minut pred vratima njenog stana. Pozvonio sam kratko i ugledao je. Razgovarala je telefonom i pokazala mi rukom da uđem. Ušao sam za njom u dnevnu sobu dok je ona osobi s druge strane linije objašnjavala:
– Došao je jedan momak pa ću vam malo kasnije reći koje su dimenzije. – Odložila je telefon na masivni skupocjeni sto i uzela u ruke metar na izvlačenje. – Evo ti uzmi ovaj kraj i idi do kraja trosjeda – rekla je mirno. Uzeo sam metar koji se razvukao između mene i nje, dok je ona drugi kraj zategla na svojoj strani. Sagnula se da bi pogledala koliko metar pokazuje i tada sam ugledao njene sise koje su skoro potpuno ispale iz ljetnje košulje. Da, na komšinici je bila lagana ljetnja košulja na sitne cvjetiće i pantalone od nekog tankog crnog materijala. Dugmad su bila zakopčana tek od trećeg tako da su se sise jasno vidjele kada se sagla.

Moj kurac koji nije bio smiren posle filma i svih prethodno pomenutih aktivnosti počeo je da se diže u nadi da će konačno izbaciti spermu iz sebe. Komšinica se uspravila i uzela pribor da zapiše dimenzije.

– Ajde sa mnom u sobu da izmjerimo krevet, znaš moram da zamijenim onaj dušek s njega. – U tom tenutku sam skoro 100% bio siguran da ću da jebem moju komšinicu i pomislio sam da je ipak dobro što me je prekinula prije nego što sam izbacio sjeme. Dok je išla polako ispred mene posmatrao sam njene guzove koji su se ocrtavali ispod tanke tkanine njenih pantalona. Kurac mi se sve više propinjao. – Idi tamo na kraj i drži ovo – kratko je rekla dajući mi kraj od metra u ruku. Držao sam gledajući je kako se ponovo saginje da bi vidjela šta kaže metar. – Ne uzeh naočare, dođi i pogledaj je li ovo 190 cm – rekla je s ozbiljnim izrazom lica.

Pomogao sam starijoj komšinici da se ponovo oseti kao mlada jebačica, III deo

Gledao sam njene sise koje su se sad vidjele jasno i na momente su se ocrtavali tamni djelovi oko bradavica.

– Što je, što si se ućutao? – pogledala me onako, ne ispravljajući se. Ali ja sam se ispravio, i dalje gledajući u njene sise odgovorio:
– Jeste, 190 cm je nego sam i ja oćorio izgleda. – Kurac je ozbiljno zatezao pamučnu tkaninu mog šortsa ispod kojeg nisam imao gaćice. U onoj brzini nisam ih ni obukao u nadi da se što prije skinem komšinicu s vrata i nastavim gledanje filma.
– Odalji se malo tamo – tiho je rekla. Odaljio sam se pola koraka i spustio šorts do sredine butina. Kurac je iskočio konačno zadovoljan što se oslobodio i izašao na vazduh. Ispravljaući se polako i gledajući u kurac koji je štrčao pravo u njeno lice progovorila je: – Daj da i njega izmjerimo kad već imamo alat. – Prišla je i uzela ga u ruke pri korijenu. Zategla je metar do vrha glavića i rekla – 19, pa nije loše. Ajde pogledaj jesam li dobro izmjerila – gledala me je u oči polako povlačeći kožicu preko glavića.
– Pa zapravo i nisi, nije 19 nego 18,7 – ozbiljno sam odgovorio.

Htio sam baš udovoljiti mojoj omiljenoj komšinici…

Prišla mi je privjajući se uz mene dok joj se kurac trljao po stomaku i gurnula mi jezik u usta. Usta su joj se osjećala na cigarete i kafu, što mi se i nije baš mnogo sviđalo ali sam to ubrzo prebrodio, znajući da nailaze neke aktivnosti koje mi se itekako sviđaju. Propinjala se na nožnim prstim trljajući se međunožjem o moju butinu i kurac:

– E nećemo vala sitničarit u milimetar – prozborila je grickajući me za donju usnu. Iskoračio sam iz šortsa stežući je za kukove i nabijajući je na kurac. – Ajde, oću posle da malo odspavam – rekla je otkopčavajući preostalu dugmad košulje.

starija žena mladom momku puši kurac

Sise petice pojavile su se pred mojim nosem u svom svojem sjaju. Već dugo sam sumnjao da je komšinica medicinskim putem poboljšala svoje grudi ali se nikad nisam usudio da je pitam o tome, ili sam jednostavno zaboravio. Zagnjurio sam lice među te divne lopte sisajući bradavice, lizao sam tamnocrvene krugove i sve što sam onako halapljivo u tom kratkom vremenu mogao dohvatiti jezikom i usnama.

Zakikotala se i s naporom odkopčala pantalone. Zapetljala se u pokušaju da iskorači iz njih pa nas je oboje oborila na krevet. Ležali smo pripijeni žvalali se, stezali naša tijela gdje god smo mogli dohvatiti rukama. Polako sam se popeo na nju i ne vadeći jezik iz njenih usta i ona iz mojih pokušavao da joj zavučem kurac u pičku. Raširila je noge instiktivno dok me je milovala po leđima sisajući moj jezik. Ali nešto je postojlo tu, neka prepreka nije dozvoljavala mom kurcu da prodre u pičku. Oslonio sam se na ruke i pogledo dolje između njenih nogu.

– Što je? – upitala me je malo začuđeno.
– Neće nešto, ne ide – odgovorio sam takođe malo iznenađen.
– Hahahaha… gaćice, zaboravila sam u ovoj brzini da ih skinem – nasmijala se veselo me gledajući u oči.
– Eto, ti si zaboravila da ih skineš a ja moje da obučem… nikako da se uskladimo – rekao sam istovremeno jednom rukom pokušavajuću da spustim rub njenih gaćica.
– Ne mari to što ih nisi obukao, što će ti… evo meni ove moje samo smetaju – kaže ona pomažući mi da joj strgnem gaćice.

Uskoro smo zajedničkim snagama to i uspjeli pa se moj kurac sav srećan propeo kroz njenu vlažnu pičku. Savijao sam se u kukovima ritmički zavlačio kurac u njenu pičku dok sam oslonjen na ruke povremeno grickao njene bradavice. Držeći ruke oko mog vrata široko otvorenih usta i raširenih nogu duboko je uzdisala očigledno uživajući. Ubrzavajući bio sam zadovoljan što ću spermu ovaj put prosuti tamo gdje i treba – u žensku pičku.

Pomogao sam starijoj komšinici da se ponovo oseti kao mlada jebačica, III deo

Istovremeno me veselila i palila situacija da jebem komšinicu u njenom bračnom krevetu. Jebao sam komšiji ženu upravo tu gdje je on s njom zajedno planirao mnoge vrele momente. Ali bio je prevelika budala da te planove realizuje, pa sam njegovu nedojebanu ženu zadovoljavao ja. i ta jebačina nije bila ništa drugačija niti posebno bolja od ostalih i prethodnih i onih koje su kasnije uslijedile među nama dvoma.

Malo se pridigla pa sam je naguzio dok je glavu oslonila na svoje prekrštene ruke, pa smo opet promijenili pozu i svršio sam gledajući je u oči dok me ona mamuzala po dupetu i držeći me oko vrata podizala guzicu od kreveta da joj što dublje uđe kurac.

Malo smo se odmorili dok je ona završila telefonski razgovor dogovarajući kupovinu dušeka za koji smo uzimali mjere. Nije stigla da odspava jer je uskoro poželjela još jednu rundu jebačine, pa još jednu, pa još jednu… I tako do negdje pred zoru. Nemam pojma koliko sam puta svršio u tom jebačkom maratonu. Znam samo da je bilo negdje oko 17 časova kada smo počeli a skoro 4 u zoru kad smo konačno zaspali, pripijenih znojavih tijela. Morao sam se odužiti komšinici.

Oko 8 ujutru me je probudila pušeći moj kurac. To je bio prvi put da je to učinila za mene. I posle nekih 10-ak minuta progutala je moju spermu. Ustajući rekla je:
– Idem da se istuširam, ti ćeš posle mene pa da nešto doručkujemo. – Potpuno sam se suglasio s njom i kad sam video da izlazi iz kupatila ušao sam pod tuš. Posle par minuta osvježen ušao sam potpuno nag u kuhinju. – Evo, napravila sam nam neka jaja i kobasice, a ima i palačinki od juče, nisam stigla da ti kažem jer smo bili zauzeti mjerenjem.

Pomogao sam starijoj komšinici da se ponovo oseti kao mlada jebačica, III deo

Dok sam uživao u masnim zalagajima komšinica je klekla ispred mene i ponovo mi sisala kurac, koji je ko zna koji put bio u stanju pripravnosti od juče. Ne želeći da opet svršim u njena usta odložio sam palačinke za kasnije i ustajući uzeo je za ruku. Ustala je i ona pripijajući se uz mene.

– Zašto si to radila?
– Koje, šta sam uradila?
– Pa to, znaš…
– A too, hhahaahaha, pa kaži – pušim ti kurac! – bila je duhovita (barem je tako mislila). – Pa zaslužio si jer si me jebao u našem bračnom krevetu, jer si ponizio onog smrada kako je i zaslužio… Nema većeg poniženja za normalnog čovjeka od toga da mu neko jebe ženu u bračnom krevetu… Jebao si dobro, beskomprimisno i onako kako sam i zamišljala… eto tako.

Bio sam zadovoljan njenom elaboracijom pa sam je pridigao na sto i otvorivši njen kućni mntil ugurao kurac u njenu pičku po ko zna koji put od juče. Držeći se za mene, tresla se i uživala kao crv na udici. Malo sam se brinuo koliko će mi sad trebati vremena da ponovo svršim jer sam tog dana imao neke obaveze. Ali moj kurac me nije iznevjerio, tako da sam posle nekih 20-ak minuta ispalio dva i po mlaza sperme u njenu dlakavicu. Uzeo sam šorts i trik-majicu u ruke i krenuo napolje, konačno.

– Čekaj malo – uzela me je za ruku. Pogledao sam je upitnički, ali sam u istom trenutku shvatio razlog malog zadržavanja. – Evo ti, spakovala sam ti za kasnije. – Bila je to ona plastična posuda za hranu što se može naći u svim prodavnicama, puna palačinki. Poljubio sam je u usta, na što je ona uzvratila igrajući se s mojim jajima.

Izašao sam onako go, s odjećom u jednoj, i palačinkama u drugoj ruci, i ušao u lift. Bio sam zadovoljan iz par razloga, a najvažniji je možda onaj naveden od strane komšinice: Jebao sam komšinicu u bračnom krevetu u njenom stanu i bila je zadovoljna. A i moj kurac je bio zadovoljan takođe…

Pomogao sam starijoj komšinici da se ponovo oseti kao mlada jebačica, III deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x