Avanture Šumske Jagodice: Jovanin jezik mi je lizao ribicu i guzu

„Je li te neko lizao ribicu i guzu?”, postavila mi je pitanje moja drugarica Jovana, dok smo zajedno ležale u mom krevetu. Potvrdila sam glavom. Tu noć smo puno razgovarale o seksu i to zaista iskreno i veoma slobodno. Verovatno, baš takav razgovor probudio je u nama skrivene strasti i želje za ostvarenjem tajnih erotskih želja.

Naši međusobni dodiri više nisu bili prijateljski već su iskrili suptilnom erotikom i tvrdim seksom. Ništa nas u nameri više nije moglo zaustaviti.

Skidale smo jedna drugu diveći se međusobno oblinama. Oduvek sam bila svesna Jovanine lepote, no videvši je posve golu, još s takvim erotskim nabojem, imala sam osećaj kao da sam tek sada postala svesna njene privlačnosti.

Imala je lepe čvrste grudi. Obrijana pičkica krasila je njeno međunožje. A tek njena čvrsta okrugla guza! Bila je zaista jedinstvena, sam pogled na nju, pomislih, sigurno podiže svaki kurac.

No, moram se pohvaliti; ni moje telo nije ništa manje privlačno od njenog, bez obzira što su mi grudi malo veće od njenih. Kao i njena, i moja je ribica obrijana. Ponosna sam na nju i često je gledam u ogledalu, mazeći je pritom, ponajviše se volim samozadovoljavati svojim razigranim prstićima i svojim vibratorom.

U takvim trenucima uvek zamišljam neki jezik na njoj, to me jednostavno dovodi do ludila. Mnogo puta sam zamišljala kako je liže baš ženski jezik, a verovatno to isto je zamišljala i Jovana.

– Moram ti pomirisati ribicu. Oduvek sam postavljala pitanje je li i druge ribice mirišu poput moje – rekla mi je Jovana, i nežno gurnula glavu među moje noge. Posmatrala sam je s velikim uzbuđenjem dok je proučavala moju ribicu. Čas ju je širila prstima, pa ju je nežno ljubila i neprestano pri tome uvlačila njezin miris u sebe.
– I, kako ti se čini? – upitala sam je.
– Hm… super ti miriše i veoma je sočna. Sad ću je malo žešće okusiti, da osetim kakvog je ukusa. – to je rekla i odmah gurnula jezik duboko u moju ribicu. Zadrhtala sam celim telom, primila sam je za glavu i gurala je još više prema sebi. Znalački je jezikom prelazila preko cele moje ribice koja je sve više vlažila i bubrila od neopisive strasti.

Avanture Šumske Jagodice: Jovanin jezik mi je lizao ribicu i guzu

– Htela bih ti nešto gurnuti u ribicu. – strasno je izjavila Jovana kružeći prstima oko moje guze.

I pre nego što sam joj uspela odgovoriti, gurnula je i kažiprst u ribicu.

U prvom trenutku malo sam se ukočila, no kasnije sve više sam u tome uživala i prepuštala se njenom ubadanju koje je bilo sve brže i dublje.

Avanture Šumske Jagodice: Jovanin jezik mi je lizao ribicu i guzu

– Daj da i ja okusim tvoju ribicu, molim te! – zavapila sam molećivim tonom. Jovana je poljubila moje usne, te se nakon toga namestila tako da i ja mogu obraditi njenu lepu ribicu. Smestila se iznad mene i takoreći mi je skroz sela na usta.

Prekrasno je mirisala i njena vlažnost kvasila je celo moje lice. Slasno sam lizala njene sokove.

Toliko sam to želela u svojim mislima i napokon mi se ostvarila želja. Bio je prekrasan pogled na njenu rastvorenu ribicu u i na njenu prekrasnu guzu. Kao i ona meni, i ja sam polako stavljala kaziprst u njenu ribicu. Tako smo se jedno vreme zadovoljavale međusobno i nikako da se zasitimo.

Avanture Šumske Jagodice: Jovanin jezik mi je lizao ribicu i guzu

Posle je Jovana legla leđima na krevet i držeći svoje grudi, nežno mi je rekla:

– Dođi tu gore do mene i namesti ribicu na moje bradavice. Želim te tako zadovoljiti.

Nije mi trebala dvaput ponoviti. Odmah sam to učinila. Nežno sam trljala svoju ribicu o njezine bradavice osećajući pritom poseban doživljaj još nedosegnute strasti. Jovana je snažno tresla svojim grudima izazivajući tako kod mene još veću strast. U tom trenutku, moram priznati, osetila sam i silnu želju za kurcem. Počela sam se na njezine grudi prosto nabadati. Bila sam sve bliže vrhuncu, polako sam se pomerala i legla na nju tako da su nam se sada klitorisi dodirivali, no da bih svršila trebala sam osetiti nešto tvrđe i čvršće.

tumblr_ma74aidisz1qid1pxo1_

Posegla sam rukom prema malom stolu i uzela svoj vibrator, Jovana me je pogledala iznenađeno, ali sa blagim osmehom.

Ona je odmah znala što treba činiti. Prvo ga je uzela malo u usta, olizala ga, i tada ga je počela gurati u mene. Sve dublje i sve brže.

Čučnula sam iznad nje i počela brzo mešati kukovima. Moji uzdasi bili su sve glasniji i kad sam počela svršavati celo telo mi se trzalo od strasti i velikog zadovoljstva.

Avanture Šumske Jagodice: Jovanin jezik mi je lizao ribicu i guzu

– Meni samo poliži ribicu. Želim da je celu posisaš, ja želim tako svršiti – rekla mi je uzbuđeno Jovana i nežno mi gurnula glavu među svoja bedra.

Podigla sam joj noge i celim svojim licem masirala njenu pohotnu prelepu ribicu, mazila sam joj i ribicu i guzu. Slasno sam lizala šumsku jagodicu, tj. klitoris, koji je bio sve tvrđi i tvrđi. Imala sam osećaj kao da će me celu ugurati u sebe, što sam zapravo i želela. Celo moje lice stapalo se s njenom ribicom i guzom, jedva da sam mogla disati. Napokon sam osetila njene slatke orgazmičke sokove koje sam sve polizala.

Eto tako smo se zabavljale i uživale moja Jovana i ja. I dalje se viđamo, družimo i seksamo. No, nismo zaboravile ni muškarce. Sad zapravo razmišljamo da pozovemo i Filipa da nam se pridruzi, samo još čekamo da Filip pristane, i da na taj način još više obogatimo naš seks. A ako to i ne realizujemo bićemo ipak sretne u našoj samo ženskoj strasti. Strasti punoj mirišljave vlage i uzdisaja punog užitka.

rnb7pi77kuhx

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments