Tatinu pišu primao sam u sebe više puta

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo nikad nikome nisam rekao… Osećam neku paniku dok pišem, iako znam da je aninimno… Rođen sam i odrastao u Francuskoj. Ovo što ću pisati je počelo kad sam bio baš mali, ne mogu da se setim kad tačno, ali pisaću događaje onako kako ih se prisećam. Jedan od najvažnijih mi je bio kad sam se prvi put zagledao u tatinu pišu…

Prva sećanja koja imam su više vezana za oca nego za majku, on me vodio u parkić svaki dan, igrao se sa mnom, svako jutro me golicao da me razbudi… prosto smo imali bliži odnos. Ne kažem da majka nije bila tu, ali više sam voleo da se igram sa tatom. On me kupao i brisao guzu. E sad, tad sam mislio da je sve to normalno, ali kasnije sam shvatio da nije bilo… Kad sam ušao u pubertet, saznao sam za sex i sve u vezi sa tim… Uglavnom, otac se često, dok smo se kupali, skidao go, pa nas zajedno kupao. Tad mi je to bilo normalno. Svaki put mu se dizao, a meni je to bilo zanimljivo. Samo mi je pričao da je “tata srećan, pa se zato to desi”. Jednom sam ga uhvatio za kitu, ali sećam se da mi nije dao, i da mi je rekao da ne radim to više. Nije mi bilo jasno kako on mene sme da pipa za pišu dok me kupa, a ja njega ne.

Već sam postajao punoletan a on je insistirao da me kupa. Jedna od stvari kojih se sećam je da mi je pričao da guzu uvek moram lepo da operem i gurao mi je prst unutra, a za to vreme je drkao sebi. Naravno, kasnije sam saznao šta je radio, tad mi je pričao da nikome ne pričam za to. Tad se desilo nešto što me promenilo. Kupao me je, kao i uvek, gurao mi prst u guzu, ali mi je rekao da ako hoću mogu i ja njega da kupam. To mi je bilo zanimljivo, pa sam pristao. Sećam se da mi je uvek bilo zanimljivo kako je veliki i dlakav, i pitao sam ga hoće li meni piša biti tako velika. Prvi put mi je dao da pipnem šta god hoću…

Tatinu pišu primao sam u sebe više puta

Polako sam razmazivao kupku po njegovim grudima i stomaku. Kad sam prišao dlakama iznad kurca, zastao sam a on mi se nasmejao i rekao da slobodno nastavim. Držao sam ga za kurac, igrao se, rekao mi je da mogu da radim šta god poželim. Trljao sam ga, zagledao, a on je bio tvrd. Tad se desilo da se i meni prvi put digao.

Nisam znao šta se dešava a on me je tad pitao je l’ mi se sviđa kad držim tatinu pišu. Bilo me je sramota, a on mi je rekao da nemam čega da se stidim, samo da nikome ne kažem za ovo, onda je sve OK. Pričao mi je kako da se igram sa njegovom kitom i rekao je da mogu da ga poližem ako želim. Tad nisam hteo.

Nastavili smo tako, svaki put kad se kupamo, a onda mi je jednom rekao da zinem i prvi put mi je stavio kurac u usta. Video sam da uživa, pa sam radio šta je hteo. Tad mi je lizao i guzu, to mi se baš svidelo. To je trajalo neko vreme; pušio sam mu svaku put kad se kupamo, a on je meni lizao guzu.

E onda je došao trenutak da su se on i mama razveli. Bio sam kod mame, a tata mi je nedostajao, mazili smo se samo vikendom kad sam kod njega. Kad sam napunio nekih 20 godina vratio sam se sa mamom za Srbiju. Počeo sam da ga izbegavam, slabije smo pričali preko telefona, a to leto nisam hteo da idem kod njega u Francusku. U narednom periodu nikad nismo pominjali tatinu pišu više, a kad sam kod njega nije me više pipkao niti kupao. Kao da sam zaboravio na to u narednom periodu ili nisam želeo da se sećam…

Tatinu pišu primao sam u sebe više puta

Onda sam našao prvu devojku, prvi sex sam imao sa 21 godinom, ali sam primetio da me i dečaci privlače, tačnije stariji muškraci. Nekako sam odbijao da priznam, svaki put kad drkam na gay pornić pre nego što svršim počnem da razmišljam o devojkama i kao sad je OK, svršio sam na žensko.

Dugo sam razmišljao i rešio da upišem fax u Francuskoj. Tako sam se preselio kod oca. On je sad čovek od 45 godina, jako uspešan, izgleda odlično, trenira, ali je krupan. Kad gledam stare slike mnogo bolje mi izgleda sad nego kad je bio mlad. On se opet razveo, pa smo on i ja živeli sami. Opet smo počeli da se povezujemo, postajemo bliski. Ali ono što me je najviše uznemiravalo je što sam počeo da drkam na njega, da se prisećam onoga što sam zaboravio, pa sam razmišljao: šta ako sam se istripovao, ako sam sve to što je bilo, umislio? Haos u glav! Još me je grizla savest, jer to mi je otac, brate!

Ja treniram i jako sam zgodan, pa sam rešio da vidim kuda će ovo da odvede. Često sam se šetao u gaćama po kući. A onda sam napravio sranje.

Otišao je da se kupa, a ja sam sačekao malo i čučnuo ispred ključaonice da ga gledam, kroz rupu za ključ. Takav osećaj nikad u životu nisam imao. Nenormalno uzbuđen, telo mi se trese, grlo suši, srce lupa kao ludo. A onda me je pozvao po imenu. Zaledio sam se, nisam se pomerao. Opet me je pozvao i rekao:
– Uđi. – Jedva sam uspeo da otvorim vrata jer sam se tresao kao lud. Bio je skroz go u kabini i nasmejao se. Rekao je: – Upadaj, ne moraš da čekaš ispred vrata. I dalje sam stajao kao zaleđen. Rekao je: – Ajde, kao kad si bio mali – i opet se nasmejao.

Ja sam se skinuo, kurac mi je bio kao kamen, pa sam oklevao, jer mi je bilo neprijatno. Prišao sam, a on se pomerio da uđem. Uzeo je kupku i počeo da me sapunja. Ja sam i dalje stajao kao kamen. Rekao je:
– Šta ti je mali, pa već smo se kupali zajedno toliko puta, samo što si sad pravi momak. – Okrenuo me je i sapunjao mi leđa. Osetio sam kako me vrhom tvrdog kurca dodiruje po guzi.

Sapunjao mi je guzu a onda i čmar. Pitao me je:
– Sećaš se kako sam ti uvek pričao da guzu moraš lepo da opereš – i tad mi zavukao prst. Zastenjao sam, lagano ga je ubacivao i vadio. Stavio je još jedan. Osetio sam poljubac na vratu pozadi. Polako sam se okrenuo. Gledali smo se, a onda me je poljubio. Jebote, ljubim se sa muškarcem! Kite su nam se trljale, a on je zavukao ruku iza mene i gurao mi prst u čmar.

jedan gej drugom fingeruje čmar pod tušem

Polako me je usmerio ka dole. Bio sam na kolenima, a njegov glavić na mojim ustima. Pustio sam ga da uđe. Nije prvi put da mu pušim, ali sad je skroz drugačije. Sad znam šta se dešava, i uživam u tome. A opet sam nekako zbunjen, znam da ne treba ovo da radimo.

Shvatio sam da obožavam da imam tatinu pišu u sebi…

Dok sam mu pušio, pitao me je jesam li ovo radio sa nekim. Rekao sam mu da nisam, a onda me je pitao:
– A u guzu? – Rekao sam:
– Ne. – Podigao me je, i čučnuo iza mene. Lizao mi je čmar, a rukom stiskao jaja i drkao. Stao je iza mene. Stavio je kupku na ruku i podmazao mi čmar. Osetio sam vrh glavića na rupici. Pitao me je:
– Je l’ želiš? – Klimnuo sam glavom, a onda sam osetio neopisiv bol. Rekao je: – Polako, nemoj da stiskaš, samo guraj napolje.

Poslušao sam ga, ali i dalje je bolelo. Ušao je ceo u mene. Stenjao mi je na vratu, pričao „tatin dečak” i počeo da me jebe. Bolelo je jako. Uvrtao mi je bradavice. Neko vreme me je tako jebao a onda je bol odjednom prestala.

Počeo sam i ja da stenjem. Pitao me je je l’ mi lepo, klimnuo sam glavom. Tad je počeo još jače da me tuca, zabijao se jako i do kraja. Odjednom sam osetio neki naboj i počeo da svršavam kao lud. Nisam ni pipnuo kurac, a imao sam najjači orgazam u životu. Zabio je još par puta, a onda stao. Napunio me je spermom.

Grlio me je jako i samo smo tako ostali. Kad je izašao iz mene ja sam izleteo napolje. Jako mi je bilo krivo. Nije trebalo ovo da uradim. Bio sam u svojoj sobi, a on je ušao posle neka 2 h. Seo je pored mene i zagrlio me. Pričali smo, govorio je da ovo nije OK, ali da se desilo. Da nema nazad, i da ne treba da se osećam loše jer smo obojica uživali. Mazio me je po leđima a onda me poljubio u vrat.

Sin ocu puši kurac na tuširanju

Rekao sam mu da izađe. Poljubio me je u čelo i otišao. Narednih dana sam ga izbegavao. Onda sam jedno veče razmišljao o tome i odmah mi se digao. Hteo sam da ga izbacim iz glave ali nisam mogao. Što je najgore, odjednom mi to nije delovalo tako strašno. Počeo sam da drkam zamišljajući šta smo radili.

Ustao sam i otišao do njegove sobe, nije bio tu. Sišao sam u dnevnu, sedeo je i gledao TV. Nećkao sam se, ali sam mu prišao. Seo sam pored njega. Video je da mi je dignut i nasmejao se. Okrenuo sam se ka njemu i poljubio ga.

Njegove ruke su bile svuda po meni dok smo se žestoko ljubili. Svukao me je i spustio se. Pušio mi je prvi put. Onda sam ja njega skinuo i lizao po telu, kiti, jajima. Pitao me je:
– Hoćeš da ti svršim u usta? – Rekao sam:
– U guzu.

Doneo je neko ulje i razmazao po čmaru, prstima je ulazio u mene. A onda me je naguzio, osetio sam glavić u opet oštar bol. Zacvileo sam, a on je zastenjao. Rekao mi je da sam uzak. Polako je ušao do kraja. Prvo me je lagano jebao a onda ubrzao. Uživao sam svakim nabijanjem na njegov kurac. Rekao je:
– Voliš da te papa tuca? – Rekao sam:
– Da, aha.

Krenuo je divljački da me cepa. Zabijao ga je celog do kraja a onda stao. Ispuštao je glasne uzdahe. Opet me je napunio spermom. Kad ga je izvadio, okrenuo me je i počeo da mi puši jako. Gurnuo je prst u moju guzu, a ja sam jako brzo svršio. Kako sam se smirio, tako sam opet počeo da se kajem i krenuo u sobu. Uhvatio me je za ruku i rekao:
– Stani. – Dovukao me je da sednem a on pored mene. Rekao je: – Ako ćeš svaki put ovako, bolje da to ne radimo, neću da se osećaš loše. Uživamo obojica i nema razloga da se kidaš. – Pričali smo još neko vreme i na kraju zaspali tu.

Tatinu pišu primao sam u sebe više puta

Probudilo me je trljanje o moju rupicu. Tata ga je drkao na moju guzu. Rekao je:
– Bolelo me je kolilo je tvrd pa sam morao da drkam. Bez reči sam se spustio dole i počeo da mu pušim. Stenjao je jako, osetio sam da će da svrši, ali nastavio sam. Špricao je spermu u moje grlo, gutao sam. Kad sam sve polizao opet sam se vratio i legao. Šapnuo mi je na uvo:
– Volim te mali.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Ovo je jedan video iz davnih dana o tome kako je moja stidljiva rođaka Dragana popušila svoj prvi kurac. Na kraju i nije loše pušila ...
Majka se preselila u moju sobu...
Brzo sam je napunio jer je tako moja majka htela sa svojim žestokim mešanjem, i to je bilo moje prvo svršavanje u pičku ...
Mamica mi je sama raširila noge da je ližem
Odmah sam joj uterao i ovaj put je bilo kratko, ali mi mamica nije dala da ga vadim. Ljubili smo se dok ga je ona stezala njenom pičkom ...
Strina - moja lepotica i moja žena
Strina je, kao u nekom bunilu, rekla da mi je ona glavni poklon, ako želim mogu je uzeti. - Pa strina, ti si mi najlepši i najslađi poklon! ...
Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, V dio
Povukao sam i Pavla pored mene. Sneža je tada ustala onako polugola i krenula da pleše. Gledali smo uživo striptiz sa ujnom u glavnoj ulozi ...
Moj kurati nećak je zamenio moju kolekciju vibratora
Gledam ga; mlad, snažan, svaki deo tela mu jedar i pravilan, a kurac… Bože, pa moj nećak je go! Zadržavam hladnokrvnost ...
Kako sam guzu moje ujne napunio spermom
– Razvali mi to moje dupe, nikad se nisam u guzu jebala – u tom trenutku sam joj zabio do kraja i naglo ga vratio, pa opet pa opet ...
Teta Lela je više puta primila moje sjeme
Odjednom to više nije bila teta Lela, to je bilo samo podatna ženka a ja sam bio samo uspaljeni mužjak… Kurac mi je ponovno stajao tvrd ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x