Moja vrela prijateljica Irena ima sočnu pičkicu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Za sve je kriva Irena, moja najbolja drugarica! Moja vrela prijateljica…

Tog kobnog zimskog dana, Irena i ja smo se dosađivale kod mene. Uz kafu i ćaskanje ubijale smo dosadu. Pričale smo o svemu i svačemu a onda mi je Irena pričala o nekom video-klipu koji kruži po netu u kom neka devojka masturbira dok se snima a onda joj u sobu uleće ćale i ona ga gađa vibratorom.

Pošto nisam imala računar otišle smo u Markovu sobu kako bi mi Irena na njegovom računaru pokazala taj video klip. Marko je moj mlađi brat, ima 20 godina. Inače moje ime je Milica i imam 24 godine. Ušle smo u Markovu sobu, upalile računar i nakon nekoliko minuta Irena je pronašla taj video-klip i počela da ga skida sa neta. Čekle smo još nekoliko minuta da se klip skine a onda je Irena, da bi ubzala stvar, pritisla pogrešno dugme i nije znala gde je klip snimljen. Snalažljiva Irena ušla je u pretragu i pošto nismo ni znale pravi naziv klipa pustila pretragu svih video klipova na disku. Pošto je pronađeno više video klipova na računaru Irena je lagano listala iste kako bi našla klip koji smo maločas skinule. Odjednom, Irena je počela da se smeje.

Moja vrela prijateljica Irena ima sočnu pičkicu

– Šta je smešno? – upitala sam.
– Pogledaj!!! – rekla je Irena i prstom mi pokazala na jednu ikonicu.

Na njoj je bio Marko, potpuno go je sedeo u fotelji ispred svog računara, istoj onoj u kojoj je sada sedela Irena. Marko je inače jako zgodan. Još kao klinca moje drugarice su uvek zadirkivale i svakoj je bio ljubimac. Irena je zatim bez imalo razmišljanja pustila taj video klip.

– Šta to radiš?! – bila sam iznenađenja njenim postukom.

Nije uspela ni da mi odgovori jer se na ekranu pojavio Marko. Potpuno go sedeo je u svojoj fotelji i rukama šarao po svom međunožju. Irena i ja smo otvorenih usta gledale u monitor.

wank-of-the-day

 

– Mnooogo je zgodan!!! – prokomentarisala je Irena.
– Ma gasi to, kretenu! – rekla sam i ćušnula je po glavi.
– Čekaj da vidimo… – rekla je Irena.
– Ma šta da čekam… Bolesnice jedna!!! – krenula sam da isključim video.

Bukvalno smo se otimale oko miša a onda smo ponovo obe ostale ukočene ugledavši prizor na monitoru. Marko je imao erekciju i sada je lagao nadrkavao svoju kurčinu koja je bila ogromna!!! Kada kažem ogromna, zaista to i mislim. Bio je to najveći kurac koji sam ikada videla. Imao je bar 25 centimetara.

tumblr_mwsvkuro2m1t0zczeo1_400

Irena i ja smo se pogledale a zatim počele da se smejemo, ni jednog trenutka ne skidajući pogled sa monitora. Gledale smo Marka koji je sve ubrzanije drkao svoj kurac gledajući sebe u monitoru. Gledala sam njegov kurac, bio je neverovatno prav i debeo, fino obrijan imao je frizuricu u obliku trougla, baš kao i ja, primetila sam.

Pogubila sam se! Gledala sam svog brata kako drka a još gore bilo je to što mi se pičkica ovlažila!!! Marko se zatim pridigao i rukom podešavao kamericu iznad monitora. Par trenutaka kasnije vratio se u fotelju, ovoga puta u krupnom planu bila je njegova ogromna kita.

Moja vrela prijateljica bila je mokra među nogama

Preko celog monitora sada je bila njegova obrijana, debela, velika kita! Pičkica je počela da mi bridi. Pogledala sam Irenu koja se već lagano uvijala na fotelji.

big_cock_10

– Koje smo mi bolesnice! – prokomentarisala sam. Irena, kao da me nije ni čula. Buljila je u taj ogroman kurac na monitoru a onda je ruku spustila među svoje noge!

– Irena!?!? – viknula sam zbunjeno.

 

Shvativši šta je učinila, Irena je naglo sklonila ruku sa svog međunožja i počela da se smeje. Brzo sam isključila video a potom i ceo računar dok se Irena i dalje smejala. Brzo smo se vratile u moju sobu. Irena se smejala kao luda a ja sam imala osećaj griže savesti. Osećala sam se odvratno. Ne zbog toga što sam gledala Marka, već zbog toga što sam se popalila.

– Šta ti je? – primetila je Irena da sam u bedaku.
– Ma ništa… – rekla sam.
– Ja sam kriva… Izvini… Nisam trebala da pustim taj video – rekla je Irena.

Ćutala sam. U glavi sam premotavala film i pokušavala da ubedim sebe da me je napalio Markov kurac i ništa drugo. Ubrzo sam shvatila da taj kurac ne mogu da izbijem iz svoje glave.

– Sva sam mokra! Rekla je Irena smeškajući se. Prvo nisam shvatila o čemu govori a onda sam pogledala njenu trenerku koja je bila vidno vlažna među njenim nogama.
– Ti nisi normalna!!! – rekla sam joj i počela da se smejem.
– Pa vidi! – rekla je Irena i raširila noge zatežući rukom svoju trenerku.

Moja vrela prijateljica Irena ima sočnu pičkicu

Njena pička se precrtavala na trenerci. Smejala sam se a u sebi sam htela da poludim koliko sam i ja bila napaljena.

– Nemoj da se ljutiš ali stvarno sam se žešće napalila… – rekla je Irena i nekoliko puta prešla rukom preko svoje pičke.

Ja sam čvrsto skupila svoje noge jer je pička počela ponovo da mi bridi. Nije da mi je prvi put da o tim stvarima pričam sa nekom drugom devojkom, sa nekoliko njeih sam drkala kao klinka ali nikada do sada nisam pričala o tim stvarima sa Irenom.

– Kada si poslednji put drkala? – pitala je Irena nastavivši da se mazi po pički.
– Ne pamtim… – odgovorila sam. Još više sam se popalila. Prvo Markov kurac pa sada Irenina pička, šta se to dešavalo sa mnom? Nije da sam nevinašce ali ovoliko perverzija u jednom danu…
– Kada dolazi Marko? – upitala je Irena i dalje se mazeći preko trenerke.
– Irena!!! – bila sam šokirana njenim pitanjem.
– Ma ne zbog toba bre! Nego pitam koliko vremena imamo… – rekla je smeškajući se.
– Ti nisi normalna!!! – rekla sam i okrenula glavu.

1348144486e6-02-hailey-leigh-gray-sweatpants-screencaps-2

Moja pička je već pulsirala. Moje helanke su bile još više natopljene od Irenine trenerke.

– Neće pre pet! – rekla sam tihim glasom.
– Jesu li vrata zaključana? – upitala je Irena.
– Idem da vidim! – rekla sam i ubrzano otišla do ulaznih vrata.

Kada sam se vratila, Irena je već svukla donji deo trenerke zajedno sa gaćicama i raširenih nogu uveliko nadraživala svoju napaljenu pičku.

– A tvoji rade drugu? – upitala me je opušteno, kao da lakira nokte…
– Aha! – odgovorila sam onako postiđena prizorom.

1515060477

Ponovo sam sela u fotelju preko puta nje. Irena je već opušteno kružila prstima po svojoj vlažnoj pički. Htela sam da eksplodiram gledajući je. Nekako sam se potajno nadala da će Irena početi da me ubeđuje da joj se pridružim, međutim ona to nije činila.

– Ti si poludela! – namerno sam prokomentarisala ne bih li joj skrenula pažnju.
– Nikada nisam bila ovako napaljena!!! – odgovorila je Irena. – Srećom nema nijednog muškarca u blizini inače bih ga silovala! – nastavila je.
– Da izađem ja iz sobe!? – namerno sam se našalila.

Smejale smo se. Moja vrela prijateljica insistirala je na pipanju moje pičkice

– Nećeš da mi se pridružiš? – rekla je zatim Irena gledajući me nekako stidljivo. Znala sam da je pomislila isto što i ja. Po tom njenom stidljivom pogledu shvatila sam da i ona sada razmišlja perverzno.
– Pa sad… Zavisi koliko si spremna da ideš… – ponovo sam ubacila šalu.
– Mmmmmm… Kad bi samo znala… – rekla je smejući se.

Brzo sam se pridigla i svukla svoje helanke zajedno sa sve gaćicama. Nisam htela da gubim vreme i pravim se fina pa sam odmah sela pored Irene. Naše noge su se očešale i kroz mene su prolazili žmarci. Ni Ireni nije bilo svejedno. Videla sam kako se naježila kada je moja noga dotakla njenu.

Moja vrela prijateljica Irena ima sočnu pičkicu

– Uhhh… Lepotice… – nastavila je da se šali Irena iako je šala postajala sve ozbiljnija.
– Mmmmm… Kako sam ovlažila… – nastavila sam da forsiram te lažne šale.

Lagano sam nadraživala svoju vlažnu pičku dok su se Irenina i moja noga dodorivale u vazduhu. Gledala sam Ireninu ruku koja je ubrzano kružila po njenom klitorisu.

– Ahhhhhh… Mmmmmmm… – stenjala je Irena dok je to radila istovremeno gledajući moje međunožje.

Obe smo drkale svoje pičke stenjući. Nekoliko puta smo se pogledale u oči dok smo pomahnitalo drkale. Kao što rekoh, nije mi bilo prvi put da drkam sa nekom drugaricom ali ovo sam Irenom bilo je nekako drugačije. Verovatno i zbog činjenice što nam je oboma u glavi bila obromna kurčina mog brata!

tumblr_nkxf9so5os1twdj1wo1_500

Bila sam jako popaljena. Moja leva ruka završila je na Ireninoj butini, to je bilo jače od mene. Irena je glasno zastenjala kada je osetila moju ruku na sebi. Prestala sam da drkam i počela sa obe ruke da milujem Ireninu nogu. Irena me je gledala u oči dok je sumanuto trljala svoju pičku. Šarala sam rukama po njenim nogama, vrhovima prstiju dodirijući njenu ruku koja je nenormalno brzo kružila po vrhu njene pičke. Irena se još više popalila.

Uvijala se pod naletima mojih ruku. U jednom trenutku i ona je prestala da drka. Sklonila je svoju ruku sa pičke i gledala u nju.

Znala sam šta želi. Brzo sam stavila svoju ruku na njenu pičku. Irena je počela da jeca od uzbuđenja. Nastavila sam da joj drkam pičku. Onako ukočena samo je rukama držala svoje noge pod kolenima i glasno stenjala. Nekoliko trenutaka kasnije počela je da svršava!

Moja vrela prijateljica Irena ima sočnu pičkicu

– Ahhhhhh… Mmmmmmmm… Ahhhhhhh… – Irena je bukvalno vrištala izdižući se od kreveta.

Kada se umirila prebacila sam desnu ruku na svoju pičku i počela ubrzano da drkam ne bih li i ja svršila. Irena je to primetila i brzo klekla ispred mene.

Ugurala je svoja dva prsta u mene i počela ubrzano da ih vadi i nabija. Nastavila sam da drkam. Osećala sam se tako napaljeno i seksi kao nikada do sada. Orgazam je brzo počeo da me trese. Svršavala sam dugo uvijajući se na Ireninim prstima. Irena je nastavila da mazi svoju pičku dok je svoje prste vrtela unutar moje pičke. Kada me je orgazam popustio počela sam da se smejem. I Irena se smejala gurajući sebi dva prsta.

– Mi stvarno nismo normalne!!! – ponovila sam po ko zna koji put.
– Da li smo normalne, ne znam, ali ovo je bilo super!

Moja vrela prijateljica Irena ima sočnu pičkicu

Obe smo se tresle od jačine orgazama. Potom smo zapalile po cigaretu i opustile se na krevetu.

– Baš bih volela da odgledam Markov filmić do kraja! – rekla je Irena.

Smejala sam se iako sam u stvari i ja jedva čekala da vidim ostatak…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Trojka na reci - Mima i Ružica
ad ližem vrelu Miminu pičku, a Ružica je jahač na mom kurcu. Menjamo poze. Sad sam ja gore. Raširio sam Mimine noge ...
Jebozovna taštica i najbolji zet
Supruga i ja smo u otvorenom braku, pošto smo oboje i pre braka menjali često partnere. Oženio sam je zato što je imala lepu i ukusnu pičku. Voleo sam da je ližem i jebem, uživao sam u njenom raskošnom telu, iako sam znao da se jebe svaki dan bar sa jednim. Meni to nije smetalo, već mi je i prijalo ...
Moja žena puna tuđe sperme
Ležali smo zagrljeni, milovali se i ljubili kao prvog dana, a onda mi je moja žena rekla da se skoro svaki dan jebe dok sam na poslu ...
Moj sin je skupljao i gutao naše sokove
Primetila sam kako moj sin ne može da skrene pogled sa moje pičke i sve mi je bilo jasno zašto smo na moru, a kada sam videla ...
Mina je poželela da joj razdevičim ćerku dok ona gleda
Mina je iskusno gužvala moj kurac koji joj je glavićem širio utrobu i mamio talase zadovoljstva. Oboje smo sklopili oči i uživali u ovoj jebačini ...
drkanje kurca u kolima za volanom
- Eto, sad znaš sve. U stvari ne sve, ima još jedna sestra koja mi takođe „pomaže da svršim“. - Molim, imaš nešto sa nekom sestrom? ...
Orgije sa rođacima na reci u selu
Odmah smo skinuli sve sa sebe i počeli da se jebemo: normalno, ja svoju seku, a ova dvojica svoju. To su bile prave incest orgije! ...
anal i drkanje pičke
Ajde Dragane, svrši mi i ti u pičku, kao i tvoja braća, ajde zlato tetka Marijino... – Međutim, ovaj ju je uzeo i doneo do troseda ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x