Dugo sam željela pravi kurac u sebi i sad smo ponovo zajedno

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ponovo zajedno Razišli smo se prije otprilike godinu dana. Ne živimo zajedno. Još se nismo oficijelno rastali. Procedura je u toku. On je taj koji je htio rastavu i otišao. Ovih godinu dana smo se ponekad vidjeli, kod advokata i par puta u supermarketu. Razgovarali smo samo oficijelno, ono što smo morali. Pomalo je bilo nezgodno vidjeti ga ponovo. Ne znam šta bih rekla kad ga vidim, da li bih išta rekla?

Poslije njega nije bilo muškarca u mom životu. Ja sam se posvetila drugim stvarima. Nekako nisam ni imala želje i volje za novu relaciju, za nekim drugim. Nije da nisam mogla. Mogla sam. Bilo je njih koji su nešto pokušavali i znali da sam sama. Jednostavno, ništa se nije desilo. Nisam bila spremna na to. Ko zna možda se nešto u budućnosti i desi!? Ne treba se ni u šta zakleti. Na kraju krajeva, i ja sam žena od krvi i mesa, imam i ja svoje potrebe. Ja sam, u stvari, prije nego što je on otišao i rekla da ne želim ostati sama. Ja nisam protiv nove relacije, nove ljubavi. Voljela bih da imam nekoga ko će mi pružiti nježnost, ljubav, sex. Ne samo sex.

Nije lako naći nekoga u ovim godinana, nekoga s kojim bi provela ostatak života. Ja nadu nisam izgubila. A šta do tada? Hoću li čekati „princa na bijelom konju”? Sve mi je teže. Sve čašće mislim na muškarce. Sve više imam „potrebu”. Nije malo godina dana bez muškarca, bez sexa. Šta da radim? Da probam vibrator? Vidjela sam jedan u gradu. Slučajno u prolazu. Nikada nisam mislila da će mi trebati. Tada mi je to bilo smiješno kad sam vidjela. Nikad u braku nisam probala tako nešto. Nije mi ni trebalo. Ili da probam dating site? Moja kolegica je dugo rastavljena i tako nalazi nove partnere i relacije. Malo me je strah toga. Nikad se ne zna na koga možeš da naletiš, svakakvih budala ima. Svjesna sam da je pravu ljubav tesko naći. Sex, vjerovatno, puno lakše.

Masturbiram redovno. Lijepo je i to… Ipak, pravi sex je mnogo bolji. Baš želim kurac. Dignut, tvrd, topao. Da ga gledam, milujem, mazim, da mi uđe u moju pičkicu. Baš sam željna kurca. Evo vlažim pri samoj pomisli na njega. Baš sam „zagorjela”.

devojka drka svoju pičkicu

Odlučila sam! Kupujem sebi vibrator. Veliki je izbor na internetu. Nikada to do sada nisam gledala. Izabrala sam jedan srednje veličine. Moram malo izaći iz kuće. Nečim se baviti. Otići među ljude. Odlučila sam da idem na fitnes. Možda sretnem tamo nekoga!? Upoznam, počnem relaciju!? Pa dobro, ako ne može drugačije, onda sexualnu relaciju. Ako ništa, bar ću skinuti par kila, raditi na kondiciji. Ako ništa drugo, onda je zdravo. Na takva mijesta dolaze uglavnom zgodni, sportski tipovi.

Kupila sam sebi prilično lijepu odjeću za fitnes. Dobro mi stoji. Moje obline dolaze do punog izražaja. Krenula sam konačno na fitnes. Nije loše. Sviđa mi se. Tamo je uglavnom svako za sebe. Pomalo gledam zgodne frajere. Ima njih par „dobrih” koji mi se sviđaju. Šteta što nisam do sada napravila neki kontakt. Svaki put neki novi dolaze.

Kod kuće sam. Konačno dolazi paket. Uzimam ga, sreća pa se ne vidi šta je unutra. Već sam se bila zabrinula da poštar neće vidjeti da sam poručila vibrator. Izvadila ga iz kutije. Večeras ću ga probati. Stavila sam baterije. Izgleda baš sladak. Sad je spreman za upotrebu. Nadam se da će i mojoj pičkici da se svidi.

Ona je do sada probala samo jedan kurac. Nadam se da će se i to ubrzo promijeniti. Vrijeme je. Krajnje!

Čitam erotsku priču na internetu. Interesantno. Uzbudljivo. Erotično. Mislim na onoga od jučer plave kose. Ne znam kako se zove, nije mi ni bitno. Znam samo da je zgodan. Mislim na njegovo oznojeno mišićavo tijelo. Kjako je zgodan! Mlađi je od mene ali nema veze. Baš je dobar. Zamišljam ga. Zamišljam njegovo mišićavo tijelo, njegove ruke na mom tijelu. Kako me ljubi, njegov dignuti kurac naslonjen na moju pičkicu. Diram se po svojoj mačkici. Uzimam vibrator. Zamišljam plavog mišićavog ljepotana kako me je skinuo. Kako stavlja svoj dignuti kurac u moju vlažnu napaljenu rupicu. Guram i izvlačim vibrator.

Malo mi je neobično, ali ipak lijepo. Moja pičkica nema ništa protiv da je jebe vibrator u nedostatku pravog kurca. Zamišljam još uvijek kako me plavokosi jebe. Kako njegov dignuti kurac puni moju pičkicu. Kako svršava po mom stomaku. Guram vibrator sve dublje i brze u sebe. U početku mi je bilo neobično ali mi se sada sve više sviđa. Moja pičkica sve više vlaži i uživa sa vibratorom u sebi. Ahhhh. Brže, jače.

– Jebi me – uzdišem glasno.

Blizu sam. Tresem se od zadovoljstva. Svršila sam. Pa ovaj vibrator i nije tako loš! Ležim i razmišljam. Zadovoljena, ali još uvijek nezadovoljna. Nedostaje mi pravi muškarac. Ljubav, nježnost, dodir, sex. Hoću pravi kurac. Volila bih ponovo pravi kurac.

Dugo sam željela pravi kurac u sebi i sad smo ponovo zajedno

Sutradan sam ponovo na fitnesu. Drago mi je da ponovo vidim onog plavog. Gledam ga. Koketiram. Pokušavam da uspostavim kontakt pogledom. Smiješim mu se. I on meni, a onda skreće pogled. Ne izgleda zainteresovan. Jebi se – mislim u sebi razočarana. Možda je i peder!?

Idem na fitnes 2x sedmično. Sve sam zadovoljnija svojom figurom. Ponekad masturbiram, koristim vibrator. Čitam erotske priče. To mi dođe kao zagrijavanje prije masturbiranja. Još uvijek želim pravog muškarca.

Četvrtak navečer, 8 sati. Došla sam, kao i obično, i krenula prema svojoj spravi za vježbanje. Ništa ne predosjećajući, tačno preko puta vidim njega. Moj bivši. U stvari još nije oficijelno bivši, ali već godinu dana nismo zajedno. Pomalo neugodna situacija. Šta sad? Ništa. Nastaviću sa vježbanjem. I on je sam, izgleda. Nemoguće je bilo da se pravim da ga ne vidim. Tačno mi je preko puta. Ne mogu sada okrenuti glavu. Mogu otići, ali zašto bih? Nije ni on otišao. I on je mene vidjeo. Pa dobro, ako mi je bivši, nije mi neprijatelj – pomislih. On ima svoj život, a ja svoj.

Nastavili smo oboje da vježbamo i pravili se da jedno drugo ne vidimo. Nekako u isto vrijeme smo završili…

– Dobro izgledaš – rekao mi je u prolazu i krenuo svojim putem. Pomalo zatečena, ništa mu nisam odgovorila.

Tu večer nisam mogla da zaspim. Bivši mi pade na pamet a tek sam ga bila zaboravila i stavila tačku na nas dvoje i nas brak. Valjda zbog našeg iznenadnog susreta danas, počela sam da mislim na nas, dok smo bili zajedno. Bilo je tu ponekad i dobrog sexa. Misleći na njega počela sam da se diram po svom međunožju. Mislila sam na njegov dignuti kurac. To je u stvari jedini kurac kojeg sam ja do sada probala. Koliko sam se puta ja s njim pojebala? Koliko je on samo sperme prosuo po meni, u meni?

Nekako mi postaje toplo i neka milina me je preuzela. Pičkica mi je počela vlažiti od takvih misli. Diram svoj klitoris. Uzimam svoj vibrator, koji mi je sada uvijek pri ruci, i zamišljam njegov kurac u sebi.

Nedostaje mi njegov kurac. Sada to i sama znam. Svršila sam zamišljajući kako me jebe sada dok sam vibrator sve brže i jače gurala u mačkicu.

Dugo sam željela pravi kurac u sebi i sad smo ponovo zajedno

Sutradan ponovo na poslu. Pričala sam sa kolegicom. Nagovara me da se upišem na dating site. Kaže mi da ne treba da se bojim i da uvijek postoji dobra šansa da nekoga upoznam. Ohrabruje me i kaže da ja dobro izgledam i da ću dobiti puno reakcija a onda mogu da izaberem koga sama hoću. Nastavila sam da idem na fitnes, ne više da bih tamo nekog upoznala nego radi sebe, svoje linije i kondicije. Pomalo sam izgubila nadu da ću ubrzo nekog upoznati, ponovo započeti relaciju, naći novu ljubav, imati sex. Morala sam se zadovoljiti vibratorom, a toliko želim pravi kurac u sebi! To sam i radila.

Jesen počinje. Vrijeme sve lošije. Večeras idem ponovo na fitnes. A tamo kad sam došla, ponovo on, moj bivši. Opet preko puta mene. Na istom mijestu. Primjetila sam da me gleda. Prvo mi je bilo malo neobično. On je nastavio da me gleda, pravo u oči, prodorno. Onako kako sam je gledala onog plavog „pedera”.

Odmjeravao me je od glave do pete. Na neki način mi je bilo i drago, osjećala sam se ponovo poželjnom u očima jednog muškarca. Pogledi su nam se sve više susretali. U zraku se osjetio neki naboj. Osjetila se požuda, fizička privlačnost, kao nekada prije.

– Još bolje izgledaš – rekao mi je kada smo završili.
– Hvala – odgovorila sam polaskana.
– Htio bih doći po neke papire ako je moguće? – pitao me je.
– Nema problema – odgovorila sam. – Kad hoćeš?
– Ako može u subotu navečer? – rekao je i dodao da je ovaj vikend slobodan.
– Može oko 8 – rekla sam.

Došla sam kući, prilično dobro raspoložena. Ne znam ni sama zašto. Istuširala se. Mazila se „mojim umjetnim kurcem” i umorna zaspala.

Pravi kurac, bivši kurac, dolazi kod mene u subotu navečer

Subota popodne. Malo postajem nervozna. Šta ako me opet onako bude gledao? Šta ako mi se približi, nešto pokuša? Hoću li ja nešto pokušati? Ma kakvi, ja sam previše ponosna da bih ja to prva napravila.

Obukla sam se lijepo; suknju i crne čarape. Dugo se nisam ovako obukla. Malo sam bila neodlučna da li treba ovako da se obučem. Šta će on da pomisli? A onda sam sama sebi rekla – WTF, neka misli i tumači šta hoće i kako hoće!

Dugo sam željela pravi kurac u sebi i sad smo ponovo zajedno

Okupala sam se. Oprala sam kosu, opustila je. Namirisala se. Bila sam zadovoljna svojim izgledom. Obukla string, za svaki slučaj. On voli string.

Čujem zvono.

– Uđi – kažem. – Hoćeš kafu? – pitam i nadam se da će prihvatiti.
– Može, hvala – rekao je. Gledao je u moje sise koje su bile utegnute u usku majicu a zatim moje noge. Skidao me je pogledom. Ja sam primjetila da mu se kurac digao. On je primjetio da ga gledam. Nije mu smetalo a ni meni. Ponovo sam osjećala neku uzbuđenost u svom tijelu. – Dobro izgledaš – rekao mi je ponovo.
– I ti se dobro držiš – odgovorila sam. Pogledi su nam se ponovo značajno susreli.
– Mogu li dobiti one papire? – prekinuo je pomalo nelagodno ćutanje.
– Gore su – rekla sam. – Sad ću ti donijeti. – Ponadala sam se da će me pitati da li i on moze sa mnom gore, ali nije. Donijela sam mu papire, pomalo razočarana. Uzeo je papire i krenuo prema vratima. Kako hoćeš – pomislila sam u sebi.

Krenula sam da ga ispratim. Odjednom se okrenuo, pogledao me pravo u oči i strasno me poljubio.

– Prelijepo mirišeš – šapnuo mi je na uho. Pomalo (prijatno) iznenađena, ljubila sam i ja njega, uzvratila sam sa istom strašću. Rukama na mojoj guzi me je stiskao prema svom dignutom kurcu. Osjetila sam ga kroz suknju na svojoj mačkici. – Uh, kako si zgodna – rekao mi je. – Želim te – govorio mi je. Drhtala sam od uzbuđenja i želje za njim. Bila sam željna. Toliko dugo sam bila bez sexa. – Htio bih da ostanem – rekao je dok smo se ljubili.

Krenuli smo gore u sobu u kojoj me je toliko puta pojebao. Osjetila sam kako mi gleda u guzu dok smo se penjali uz stepenice. Moja pičkica se radovala „starom poznaniku”. Jedva je čekala da ga osjeti u sebi…

Čim smo došli gore, odmah me je počeo skidati. Obradovao se kada je vidio string na meni.

– Baš ti dobro stoji – rekao mi je. – Jako dobro izgledaš, imaš prelijepo tijelo – nastavio je – još ljepše nego prije.
– Drago mi je da ti se sviđa – odgovorila sam.

Ljubio me je i nastavio skidati. Skidala sam i ja njega. Otkopčala sam mu farmerice i osjetila njegov dignuti kurac. Lagano sam ga pomilovala preko gaćica. Ah, kako sam ga samo bila željna. Da ga osjetim, da me jebe u moju pičkicu sa prednje strane, sa zada, sa strane, svakako.

devojka tipu puši kurac dok je on mazi po glavi

– Imaš li koga? – pitao me dok mi je dirao međunožje i mazio oko mog stringa.
– Imam – nasmijala sam se i iz ladice izvadila vibrator.
– Bolje „on” nego neko drugi – odgovorio je zadovoljno.

Ljubili smo se i dalje stojeći. Njegova jedna ruka je mazila moju guzu a prsti njegove druge ruke su dirali moju pičkicu. On je moj string pomjerio na stranu i svoj prst zavlačio u moju već uveliko vlažnu pičkicu. Uzdisala sam od zadovoljstva, od njegovih dodira i dignutog kurca.

Nisam više stidljiva i znam da imam pravo na pravi kurac koji želim

Oborio me je na krevet. Skinuo mi polako moj string i raširio moje glatke noge. Zabio je glavu u moje međunožje i lizao me, lizao. Prije nisam bila neki ljubitelj lizanja ali je sada sve drugačije. I ja sam drugačija. Nisam više stidljiva i hoću da uživam u sexu. Jebao me svojim jezikom, zabijao ga u moju rupicu. Sokovi su curili na sve strane. Bila sam više mokra nego vlažna. Htio je pozu 69 pa sam i ja pušila toliko željeni kurac dok me je on strastveno lizao. Oh kako sam ga samo lizala, mazila, pušila, drkala. Ni sama nisam znala da ovoliko volim kurac.

Sjeo je na koljena i raširio mi noge. Kružio je glavićem oko ulaza u moju rupicu a onda je konačno ušao. Divan osjećaj. Kurac ponovo, nakon godinu dana, u mojoj pičkici, ali onaj pravi, od krvi i mesa, lijepi, topli, tvrdi, dignuti. Ulazio je u mene polako, jako, svakako, do jaja. Uzeo je vibrator sa kreveta i stavljao ga na moj klitoris. Onda ga je dao meni da ja mazim svoj klitoris dok me on jebe i mazi moje nabrekle grudi. Moje bradavice su bile krute kao nikada do sada.

Mijenjali smo poze. Ja sam ga jahala dok je on vibratorom prelazio preko mojih grudi. Stavljao mi je vibrator u usta a ja sam ga lizala kao da ližem njegov kurac. Jahala sam ga jako. On je htio da ga jašem drugačije. Da mu okrenem guzu dok ga jašem. On je oduvijek volio i hvalio moju guzu. Mijesio je moje guzove dok sam se ja nabijala na njegov dignuti, čvrsti kurac. Dirala sam svojim prstima klitoris dok je on ulazio u mene. Kako je lijepo imati pravi kurac u sebi! Dignuti, čvrsti kurac. Ne želim više bez njega – pomislih.

Dugo sam željela pravi kurac u sebi i sad smo ponovo zajedno

– Jel’ još uvijek voliš sa zada? – upitao je. Još nije ni izgovorio a ja sam svoju guzu okrenula prema njemu i legla na koljena. Zabila sam glavu u jastuk i zatvorila oči. Najljepše mi je kad me jebe sa zada. Nekako mi cijelu pičkicu ispuni. To mi je najveći užitak. On me jebao sa zada držeći me za moje sise i govorio mi kako sam dobra, kako imam dobru guzu i kako se dobro jebem. To mi nikada prije nije govorio a to me je sada još više uzbuđivalo. Uzela sam vibrator i mazila svoj klitoris dok me je on sve brže i jače jebavao.
– Svršiću – ubrzo je povikao. Izvadio ga je i svršavao po mojim leđima. Nikada nije, čini mi se, toliko sperme prosuo po meni. Ubrzo sam i ja glasno i burno svršila.

Legla sam na stomak a on na mene, na moja leđa posuta njegovom spermom. Ležali smo tako dugo na krevetu umorni i zadovoljni, ništa ne govoreći. Otišli smo pod tuš. On je sapirao svoju spermu sa mojih leđa a ja sam sapirala njegov kurac i njegov stomak od njegove sperme.

Mi smo sada ponovo zajedno. On se puno promijenio. Poklanja mi puno pažnje. Piše mi erotske priče, pune ljubavi, šalje sexi poruke, kad sam kod kuće, kad sam na poslu. Snima svoj kurac kako ga drka pa pošalje video. Ja to volim. Volim pažnju a volim i njegove priče da čitam. Njegove priče su uglavnom meni posvećene i u njima ima puno istine. Nisam znala da tako dobro piše, nije ni on. Ponekad pročitam njegovu priču kada mi pošalje, pa se onda „zagrijem” čitajući. Onda pogledam video njegovog kurca, pa masturburam.

Njemu je drago kada mu kažem da sam svršila. On stalno pokušava nešto novo. Neki dan nas je kratko snimao dok se jebemo, baš ono kako njegov kurac ulazi u maju pičkicu. Kao u porniću. Samo što je ovo naš pornić a ja volim da gledam naš pornić. Tražila sam i on mi je poslao te snimke. Uglavnom, redovno se jebemo i njemu se stalno diže. On to meni pokazuje i meni je to drago vidjeti.

Naš brak je postao interesantniji, uzbudljiviji. A ja? Ja sam se malo oslobodila. Nisam više onako stidljiva. On zna da ja volim kurac i često želi da priča na tu temu. Ja sam mu rekla da nemam ništa protiv da nas snima dok se jebemo i to kasnije zajedno gledamo. On je pomalo iznenađen da ja sve to volim i hoću jer me je smatrao stidnom a i ja sam htjela da me vidi takvom.

Sinoć sam mu poslala sliku moje mačkice sa mojim prstom na njoj. Jako se obradovao. Fali mi kada ne spavamo zajedno, kada on spava na poslu. On se trudi tada da mi šalje sexi poruke, filmove ili erotske priče. Volim kada spavamo zajedno. Ja mu okrenem svoju guzu. On nasloni svoj kurac na mene i grije me. Stavi prst u moju pičkicu a ja ga stisnem. On ga drži unutra i lagano ga pomijera i mazi moj klitoris sve dok ja ne zaspim. To baš volim!

jebanje od pozadi

Roger

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x