Danica Maksimović gola napala reporterku

Sudija za prekršaje ulcinjskog suda 2016. godine izrekao je opomenu srpskoj glumici zbog verbalnog i fizičkog napada na novinarku „Kurira” Mariju Dejanović, pisale su podgoričke „Vijesti”. Glumica o kojoj se radi je Danica Maksimović.

U istom postupku pripadnik obezbeđenja Ulcinjske rivijere, kažnjen je 250 evra zbog pretnji toj novinarki  njenom kolegi fotoreporteru Damiru Dervišagiću. To je za sada nepravosnažni epilog incidenta koji se te godine dogodio na nudističkoj plaži na Adi Bojani, prenose „Vijesti”.

Sudija Feriz Ćeranić ocenio je da je opomena dovoljna sankcija za Danicu Maksimović, smatrajući da je napad izvršila iz revolta. Prema njegovom mišljenju, glumica je bila isprovocirana time što ju je ekipa „Kurira” uslikala golu na nudističkoj plaži, pa je burno reagovala i u naletu besa udarila novinarku.

Sa druge strane, sud je utvrdio da je momak iz obezbeđenja, koji je nakon incidenta pretio ekipi „Kurira”, prekršio zakon i ugrozio njihovu bezbednost, pa je zato novčano kažnjen. Pošto je presuda prvostepena, obe strane imaju pravo na žalbu, koja bi se u tom slučaju takođe razmatrala po hitnom postupku jer je reč o stranim državljanima.

Danica Maksimović gola napala reporterku

Glumica je, inače, otišla na letovanje na Adu Bojanu, na deo namenjen za nudiste, a ekipa lista „Kurir” je želela da napravi i napravila je njene fotografije. Ušli su u klinč i Danica Maksimović je udarila novinarku „Kurira”, a taj list je objavio i da je obezbeđenje na plaži bilo veoma grubo prema novinarskoj ekipi.

Fotografije obnažene glumice potom su objavljene u dnevnom listu „Kurir”.

Glumica je bila ljuta na medijsku ekipu, a list je objavio da je ona pritom udarila novinarku. Danica Maksimović (63) nije želela da daje izjave posle incidenta, dok je novinarka rekla da je bila na radnom zadatku i da nije očekivala takav postupak glumice.

Ispričala je da je iznajmila ležaljku do glumice i napravila par fotografija koje je poslala urednici. Navodno, kada je krenula prema kolegi, sustiglo je obezbeđenje plaže. Dok se raspravlja sa obezbeđenjem, došla je i Danica koja je uzela njen telefon, bacila ga na zemlju i zgazila. Pritom joj se, kako tvrdi novinarka, unela u lice i udarila po usnama.

Ulcinjska rivijera, inače, podnela je krivičnu prijavu protiv novinarke zbog neovlašćenog snimanja i objavljivanja fotografija nudista sa Ade Bojane.

Danica Maksimović gola napala reporterku

Izvor: Mondo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments