Moja sestra je izgubila nevinost sa mnom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Čovek se u životu nasluša različitih priča o moralu, šta sme, a šta ne sme da radi, počevši od roditelja, preko nastavnika, do dalje i bliže familije. Mnogo stvari u našem društvu je dozvoljeno a trebalo bi biti zabranjeno, a sa druge strane mnogo je i onoga što je zabranjeno a trebalo bi biti dozvoljeno. Ja se uvek vodim time da dve punoletne osobe treba same da odluče šta žele da rade. Ako im se nešto sviđa da to i urade bez obzira na sve. Naravno, svakom primoravanju, zavođenju maloletnika i silovanju se žestoko protivim. Od kako znam za sebe, privlačila me je moja sestra, još i pre puberteta i seksualne želje. Bili smo oduvek bliski i od malena provodili mnogo vremena zajedno. Oduvek sam osećao neku dozu privlačnosti. Godine su prolazile, naša bliskost se produbljivala, ali nikada joj ništa nisam rekao niti stavio do znanja. Bilo je godina bliskosti, pa godina udaljenosti i tako, čas smo bili bliski čas dalji. Nismo imali mnogo sreće u ljubavi ni ona ni ja, pa smo bukvalno bili jedno drugom sve.

Moje prve masturbacije sam posvećivao baš njoj. Tada me je mnogo palilo kada maštam da vodim ljubav sa njom. Izvadim ga i svršim za par minuta, nekada kući, nekada vani. Pomisao na nju i njeno telo me je izluđivala iako je nikada nisam video golu. U vremenu kada sam ja imao jednu vezu od godinu dana, ona je znala sve o tome, od poljubaca, i maženja do prvog seksa i gubitka nevinosti. Koristio sam priliku da joj sočno objasnim svaki detalj.

Kada se ta veza okončala, mi smo priče o seksu nastavili. Nemojte misliti da se ona sada napalila i počela da skače po meni. Jednostavno, ja sam pokušavao da je napalim ali nisam uspevao, čak ni da je zainteresujem za mene. Saznao sam da je još nevina, iako je starija od mene godinu dana i već oko 25-e godine, ali nije uspevala da nađe nikog.

tumblr_ne4tvbp39U1rmuhdno1_500

Tih godina uveliko je bio popularan čet na Krstarici i msn messinger pa smo se dugo dopisivali. Tada sam bio slobodan, a i ona, pa bismo do 3, 4 ujutru pisali jedno drugom. Bilo je tu priče o seksu, kako bi volela, šta je pali, da li je probala ovo ii ono, da li je videla muški polni organ i slično.

Palili smo se. Prijalo nam je, iako mi ona nijednom nije stavila do znanja da je ja privlačim. Ja sam ludeo i drkao kao sumanut, ali ona to nije znala naravno. Pokušao sam da ispipam da li je pali incest odnos, ali ona je o tome pričala sa gađenjem pa sam se mnogo puta i povlačio. Mislio sam da nemam nikakve šanse. Pošto su naša dopisivanja i paljenja bila sve češća i češća dogovarali smo se da, kada se vidimo, nešto od toga i isprobamo. Bez skidanja naravno, nego kao poze pošto smo i ona i ja vrlo neiskusni po pitanju seksa.

Počelo je bukvalno tako, ali svako naše dopisivanje, čačkanje pa nakon toga viđanje i isprobavanje poza i maženja nije se baš završavalo po dogovoru. Ja sam svakog puta išao dalje, od maženja do hvatanja grudi preko brusa, pa dodira na golo. Palili smo se mnogo… Bukvalno se napalimo i odemo kući. Ja izdrkam, ona se mazi i tako se sve završi. Kulminacija je bila kada mi je priznala da je počela da mašta o meni. Rekla mi je kako je pali dok jezikom diram njene bradavice.

Moja sestra mi je priznala da mašta o meni dok se dira…

Da ne bude zabune, ovi događaji su trajali nekoliko godina ali sam ja malo ubrzao kako bih došao što pre do glavnog dela priče. Jedno večeri kada smo se videli, rekla mi je da želi da me napali, kao da već nisam pucao od napaljenosti. Ali naravno da se nisam bunio. Sama činjenica da će da me dira po polnom organu me je izluđivala.

tumblr_inline_mw00texYo51rr6ht5

Sela mi je na butine i počela da me dira preko pantalona. Ja sam joj rekao da sačeka, otkopčao pantalone i spustio ih niže. Za to vreme se ona sklonila da bi se ponovo vratila na mene. Mazila me je preko bokserica. Bio je tvrd k’o kamen.

Nakon par minuta sam spustio bokserice i izvadio ga. Ne znam odakle mi hrabrost, ali pošto sam njime razmišljao ništa mi čudno nije bilo. U početku nije htela ali ga je onda prihvatila. Nije znala ni kako će ni šta će sa njim. Upravo je on bio prvi koji je videla u životu. Pokazao sam joj.

Počela je lagano da ga drka, pa je ubrzavala, pa usporavala. Imao sam utisak da je želela da što pre svršim, kako bi joj laknulo. Nije mnogo prošlo i svršio sam po stomaku. Jedva sam se očistio od sperme. Ona je sišla sa mene, poljubila me u obraz i skupila se uz mene kao malo mače. Od te večeri sam znao da neće više biti sve isto u našim odnosima.

Nakon mog putovanja u inistranstvo i povratka, nastavila su se i naša druženja i vruća dopisivanja i žestoka svršavanja, što dok smo zajedno što samostalno. Tada sam joj priznao da sam oduvek želeo da spavam sa njom, ali moja sestra nije to želela da prihvati. Rekla je da naš odnos mora da ostane kakav jeste i da ona ne želi da ide dalje. Viđali smo se možda dva puta mesečno i naša viđanja su bila uvek na foru pokupim je, odemo na piće i zaglavimo na zadnjem sedištu u šumarku van grada. Obično je palim, pa ona pali mene, izdrka mi, a ja mazim nju, ljubimo se i vratimo kući. S obzirom da nas ovde svi znaju, jednog leta smo rešili da ipak odemo do jednog malo daljeg grada.

Moja sestra je izgubila nevinost sa mnom

Kako smo krenuli, moja ruka je završila na njenom međunožju a s vremena na vreme ta ruka je uletala ispod njene majice slobodno je vatajući za sise. Njena ruka je završila na mom međunožju i tako smo se mazili neko vreme dok sam ja vozio. Ponekad bi se na blic poljubili, ali smo to izbegavali jer smo bili u vožnji.

Nakon nekih dvadesetak minuta takvog maženja počeo sam da joj otkopčavam farmerice. Ona se prvo malo bunila, ali nije joj mnogo trebalo da mi dozvoli da nastavim. Moja ruka je ušla ispod njenih gaćica i počela da joj mazi macu. Ona je počela da vlaži. Zatim je sama otkopčala moje pantalone i zavukla ruku. Mazila me je preko bokserica.

Palili smo se, uzdisali, sve dok nismo došli na destinaciju. Kada smo izašli iz kola, prišao sam joj, naslonio je na auto, pritisnuo je svojim dignutim polnim organom i tako strasno poljubio da se i njoj i meni skoro zavrtelo u glavi. Uhvatili smo se za ruke i šetali po gradu kao da smo u vezi, kao da smo par. Oboje smo bili napaljeni kao klinci u pubertetu. Mislim da smo i ona i ja jedva čekali da krenemo nazad koliko smo se napalili.

Po povratku, isto uz auto, strasni poljubac, kurac tvrd kao kamen. Seli smo u kola i krenuli nazad. Maženje se nastavilo. Ubrzo sam primetio pored puta polje zaklonjeno nekim šibljem. Odmah sam skrenuo i parkirao se tako da nas niko ne može videti. Prešli smo na zadnje sedište.

tumblr_mem45qb3mW1rz3mc0o1_500

Ljubili smo se kao klinci. Moja ruka joj je mazila vlažnu macu. Osetio sam da je trenutak da mogu da idem do kraja. Možda me je to i uplašilo… Ne znam. Nisam joj skinuo farmerice, prebacio sam se na njene grudi. Dodirivao sam joj jezikom bradavice. Ona ruku sa kurca nije skidala. Nežno ga je drkala.

Ja sam ubrzavao maženje njene mace. Duboko je disala. Video sam da je zatvorila oči, a i kada bi ih otvorila, video samo onaj mutni pogled. Ljubio sam je i dugo pritiskao svoje usne uz njene. U jednom trenutku sam osetio da je počela jače da meša. Ubrzano je disala i počela da se trese od orgazma. Mazio sam je još malo, dok se nije smirila. Povukao sam ruku. Nasmejala se, bila je zadovoljna. Okrenula se ka meni, onako raskopčana, poljubila me i rekla:
– Vreme je da ispraznimo i njega.

Dok me je ljubila, drkala ga je polako, a onda sve brže. Nije razdvajala usne od mojih. Nisam mogao dugo da izdržim, stegao sam se i počeo da svršavam. Isprskao sam vrata i sedište od kola, kao i njenu ruku. Nisam mogao da verujem koliko sam svršio, nikada nije bilo tako.

masterxtotheg_5fb410

Brzo sam očistio nju i auto, koliko sam mogao, i onako zadovoljan naslonio se na sedište. Ona se naslonila na mene. Pomerio sam joj farmerice i vidio njenu mačkicu, prvi put sluzavu i glatku, obrijanu. Tada sam mogao da je imam, mogao sam da je jebem, ali nešto me je odvratilo od toga. Bilo je posle još trenutaka, maženja i drkanja, ali nikada više nismo bili napaljeni kao to veče. Često ga sada spominjemo kada pričamo o nama. Lepa nam je to uspomena… Uspomena koju ćemo dugo dugo pamtiti.

Nakon tog doživljaja više nisam imao kontrolu nad sobom. Imao sam toliku želju da je imam, da je to bilo neizdrživo. Tolike godine paljenja i želje… kulminiralo je tih dana. Nismo mogli dugo da se vidimo ali je na kraju pao dogovor da se vidimo posle posla.

Moja sestra nije znala šta joj spremam…

U gradu, na oko 15 km od nas, iznajmio sam jedan apartman. Dovezli smo se do tamo, ja sam već uzeo ključ. Čim sam stao, znala je šta sam uradio i samo se nasmejala. Ušli smo u apartman, zaključao sam vrata i odmah je zagrlio.

Počeo sam da je ljubim, najpre polako ali onda sve silovitije. Ljubio sam je i krenuo da je skidam. Jakna, džemper, farmerice… Skinuo joj i brus iako se bunila. Gaćice mi nije dala. Ali počela je da skida i ona mene.

Ostao sam potpuno go, sa dignutim polnim organom ispred sestre koja stoji samo u vešu. Prišao sam i poljubio je. Njime sam je bockao u stomak. Preko vrata sam prešao na grudi.

Moja sestra je izgubila nevinost sa mnom

Stiskao sam prvo jednu pa drugu i dirao joj jezikom bradavice. Uzdisala je duboko, palila se. Jednu ruku sam preko stomaka uvukao u gaćice i prešao preko vlažne mace. Bila je baš vrela. Dirao sam joj neizmenično grudi i macu, dok je ona rukom mazila moj polni organ.

Položio sam je na krevet i legao preko nje. Ljubio sam je po celom telu. Iako se bunila, ja sam bio uporan i skinuo joj gaćice.

Ostali smo goli, ja sa diguntim polnim organom a ona sa vlažnom macom i vrlo tvrdim bradavicama. Oboje zadihani i mnogo napaljeni. Palio sam je konstantno, rukom po maci, pa bradavice pa usne, dok se ona i dalje igrala sa njim.

Raširio sam joj noge, uhvatio ga i počeo da joj mazim macu. Bila je vrela, osećao sam kako pulsira. On je bio tvrd kao kamen i vlažan na vrhu. U trenutak sam shvatio da nemam kondom kod sebe, ali koga je bilo briga više. Želeo sam ovo dugo i neću dozvoliti da nam ovaj dan propadne.

Moja sestra je izgubila nevinost sa mnom

Stavio sam ga na ulaz i polako pokušao da uđem, ali ju je bolelo. Nisam žurio, niti želeo da je povredim. Polako, bukvalno milimetar po milimetar, sam ulazio u nju, sve dok nisam ušao do pola. Izvadio sam ga i očekivao krv, ali je nije bilo. Bio sam presrećan zbog toga. Ušao sam ponovo pa izašao i ušao do pola. Malo ju je bolelo, ali je bol prestajao. Obrglila me je nogama, a ja sam polako ulazio u nju. Nastavio sam da je ljubim i igram se sa njenim bradavicama.

Nije trajalo dugo, možda pet minuta. Svršili smo zajedno. Malo je falilo da svršim u nju ali sam se suzdržao. Isprskao sam joj stomak. Bio je sav u spermi. Uzeo sam malo sperme i namazao joj grudi, znao sam da to voli. Otišli smo zajedno pod tuš. Malo ju je grizla savest zbog svega ali sam je smirivao. Naravno počeo sam ponovo da je palim. On se ponovo digao. Bilo je vreme za drugi krug.

Izašli smo tako goli i mokri iz kupatila. Bacio sam se na krevet i povukao je za sobom. Opkoračila me je i počela da me ljubi. Kurac joj je dodirivao stomak. Imao sam utisak da ga nije želela u sebi ali videlo se da je baš napaljena. Počela je da se pomera napred-nazad i da ga mazi.

Na kraju se pridigla i stavila ga na ulaz. Sela je na njega i nagla se napred, a ja sam je uhvatio za guzu. Polako sam je podizao i spuštao. Sve vreme sam je ljubio i lizao joj bradavice. Brzo je svršila. Sišla je sa mene, legla na leđa i opet sam ja bio gore. Ušao sam u nju. Sve sam više ubrzavao, i ubrzo počeo da se grčim od uzbuđenja. Svršio sam kao nikad do tad.

Ležali smo jedno pored drugog još neko vreme i ljubili se. Ipak, morali smo da se spremamo i krenemo kući. Počeli smo da se oblačimo, ali meni đavo nije dao mira. U pantalonama sam ipak pronašao kondom i hitro ga stavio na već dignuti kurac.

gif52b493cc46701

Uhvatio sam je za guzu, podigao i naslonio na sto. Stavio sam ga na ulaz i ušao u nju. Stao sam, a ona me je držala oko vrata. Držao sam je za guzu i pomerao napred-nazad. Goreo sam od želje… Nisam izdržao dugo, a i moja sestra je svršavala i molila me da stanem. Nisam mogao, bio sam na vrhuncu.

Napunio sam kondom duboko u njoj. U svemu tome osetio sam i kontrakcije njenih unutrašnjih mišića. I dalje je svršavala. Ostali smo u toj pozi još neko vreme. On se spuštao pa sam ga polako izvadio. Skinuo sam kondom i bacio ga. Ušli smo na brzaka pod tuš, obukli se i krenuli kući.

To je bilo sestrino i moje prvo seksualno iskustvo. Oboje smo to želeli i želja nam se ostvarila. Nakon tog dana naš odnos je postao bukvalno ljubavnički. Tolika strast i požuda se ne mogu osetiti ni u jednom drugom odnosu, sem u incest odnosu.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x