Fudbaleri Fodel i Grinvud: seks-skandal u karantinu

Mladi fudbaleri engleske reprezentacije Fil Foden i Mejson Grinvud danima su glavna tema medija na Ostrvu zbog seks skandala u karantinu.

Foden (20) i Grinvud (18) otputovali su sa reprezentacijom Engleske na Island, kako bi igrali meč Lige nacija, a onda su rešili da se malo zabave u karantinu pre utakmice.

Mladi fudbaleri rešili su da prošvercuju devojke u hotel u kom su bili smešteni sa timom. Raspitali su se koje devojke su zainteresovane za druženje pa su okrenuli njihove brojeve telefona. Ubrzo su se u hotelu pojavile dve provokativne plavuše Nadija Sif Lindal i njena rođaka Lari Klausen. Zanimljivo, nezasiti Englezi su želeli četiri lepotice kako bi pravili orgije, ali dve su odbile da im se pridruže.

– Upoznali smo se preko interneta. Razmenjivala sam poruke sa Mejsonom nekoliko dana pre nego što smo stigli ovde. Znali su da moraju u karantin, ali zaključili smo da su testirani i da će sve biti u redu – rekla je Nadija koja ističe da su se sjajno proveli, ali nije želela da otkriva detalje.

Devojke su se u hotel ušunjale nakon utakmice protiv Islanda, a engleski mediji otkrivaju da su fudbaleri platili jednom čoveku koji radi u hotelu da ih „prošvercuje” i da nikome ne govori ništa.

Fudbaleri Fodel i Grinvud: seks-skandal u karantinu

Međutim, plan je pao u vodu nakon što je fizioterapeut svatio šta se dešava. Zabranio je igračima da dođu na doručak iz predostrožnosti, a onda su direktnim avionom poslati nazad u Englesku.

Islandska policija ih je kaznila sa po 1600 funti zbog nepoštovanja pravila karantina, a kako stvari stoje neće biti na narednom spisku reprezentacije. Zanimljivo, devojke koje su se zabavljale sa fudbalerima tvrde da nisu znale ko su oni.

– Žao mi je jer nisam htela da ih stavim u takvu poziciju. Nismo znali da su u karantinu, inače ne bismo otišle kod njih – izjavila je Nadia. Lara je rekla da ne prate fudbal i da nisu imale pojma da su momci reprezentativci Engleske. Obojica su zauzeti, Folden ima čak i dete.
– Nisam znala da ima dete i devojku. Mladi smo i glupi i grešimo – rekla je Lara.

Podsetimo, fudbaleri uputili javno izvinjenje zbog svog neodgovornog ponašanja, a ovo je video u kojem se dogovaraju za seks: https://twitter.com/i/status/1302981722728996865

Fudbaleri Fodel i Grinvud: seks-skandal u karantinu

Izvor: Kurir

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments