Moja jebozovna žena vlaži kad joj pomenem da treba da primi i neki drugi kurac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ja i moja žena, u ovoj prici ću je zvati Sanja, u braku smo već 10 godina, prije braka smo imali vezu od 5 godina, tako da smo zajedno 15 godina. Imamo dvoje manje djece. Sanja ima 39 godina, starija je od mene samo godinu, visoka 175cm, 60kg, ima smeđu dugu kosu, izvajano tijelo koje održava redovnom jebačinom i fitnesom, prirodno pune i sočne usne, idealne i stvorene za popušiti kurac. Grudi su čvrsta trojka, jer djeca nisu dojila, jedno zbog nedostatka mlijeka, a drugo jer nije htjelo to mlijeko, samo dohranu, guza okruglog oblika, duge noge, taman ten jer se kvarca redovno već zadnjih 20 godina (ide samo jednom sedmicno da dobije blago taman ten, ništa pretjerano). Uglavnom, žena je avion bez krila, mami uzdahe gdje god da se pojavi i muškarci je gutaju pogledima, a mislim da još uvijek nije primila neki drugi kurac.

Ni ja nisam loš, visok 185cm, 94kg, kao bivši sportista, fudbaler i kick boxer i dan danas održavam kondiciju i tijelo redovnom rekreacijom, teretanom. Biker sam, vozim motor, volim i posjećujem sve sportske manifestacije, kao i one vezane za auto-moto sport, onoliko koliko mi vrijeme dozvoljava.

Davno nekad, ima skoro neke 4 godine, sasvim slučajno sam naletio na sajt dok sam bio na službenom putu i počeo sam da čitam erotske priče. Sada kada ih čitam, primjetio sam da me lože osobne priče gdje žene opisuju kakve su avanture imale, a posebno me loži rubrika i priče “cuckold”, gdje sam primjetio i uhvatio sam sebe u mislima kako zamišljam Sanju u svim tim pričama, gdje mi kurac naprosto hoće da eksplodira.

Moja jebozovna vlaži kad joj pomenem da treba da primi i neki drugi kurac

Počeo sam u zadnje vrijeme po netu da gledam gifove ukucavajući “fucking hotwife”, “fucking cheating wife”, “fucking slut wife”, gdje, gledajući te gifove, tako zamišljam svoju Sanju, napalim se brzo i kurac mi bude nabrekao i tvrd kao nikad do sada. Čak kad je jebem, počeo sam da zamišljam da je jebe neko drugi i pitam se da li bi tako uživala na drugom kurcu, kao što uživa na mom??? Odma’, čim to pomislim, počnem jače i žešće da je jebem, ali skroz kratko jer posle samo par uboda obilno svršavam.

Ja kao poslovan čovjek, bivši sportista, a i biker, na odgovornoj poziciji u jednoj firmi, često znam otići na poslovna putovanja van grada a i van granice na nekoliko dana. Imao sam, i imam još uvijek avanturica, uvijek se nađe za promijeniti rupu, pogotovo ako si na motoru 🙂

Za razliku od mene, Sanja radi u jednoj javnoj ustanovi na odgovornoj funkciji i nosi epitet stroge i zafrkane poslovne žene, i pored takvog stava dobiva komplimente i neuspiješne pokušaje udvaranja. Poslovno smo slični, pa kao i ja, tako i ona često ode na službeno poslovno putovanje van grada a nekad i van granice, te sam ubijeđen bio da je takva jebozovno privlačna žena sigurno imala neku afericu, da je vjerovatno uživala dok je primala drugi kurac. Čim to pomislim, odma’ mi kurac odreaguje i postane čvrst da to nije normalno, pogotovo ako dolazi sa službenog putovanja; odma’ se pojebemo s vrata, ono, čim kući dođe.

Da bih to nekako ispitao, znajuci da Sanja voli dobru jebačinu i dirty talk, tokom sexa zadnjih godinu dana, dok je onako u deliriju, počeo sam da joj malo provlačim neke riječi kroz uši i vidim da je to napali i da ovlaži nenormalno, ali ništa ne odgovara po tom pitanju nego ono, standardni njen dirty talk da je poželjela moj kurac, da je jebem žešće, da joj dam što je zaslužila itd itd.

Moja jebozovna vlaži kad joj pomenem da treba da primi i neki drugi kurac

Pošto je vrijeme ove proklete epidemije i korone, sva službena putovanja su nam otkazana. Da bismo razbili monotoniju, prije dva mjeseca, bili smo sami u vikendici. Tokom jebačine, ja sam bio u sjedećem položaju na krevetu, a Sanja je jahala na kurcu, držeći se rukama zagrljenim oko mog vrata. Jedna od poza gdje dolazi do vrhunca… U tom trenutku, pred sami vrhunac, sam joj rekao:
– Samo da znaš da je velika šteta i velika grehota za ovakvo tijelo i ovakvu pičku, da ostatak života provede samo na jednom kurcu. – Odma’ je počela jače i žešće da se nabija i da jaše na kurcu uz glasnije krikove i uzdahe, gdje je ubrzo doživjela orgazam, a i ja sa njom, jer sam je zamišljao kako se nabija na neki drugi kurac.

Krenuo sam intenzivno da je pripremam da primi neki drugi kurac…

Naveče, kad smo došli kući, jebačine nije bilo jer je ona imala obaveze prema djeci; kupanje i pripremanje za krevet, a u međuvremenu ja sam zaspao. Sanja i ja često prektikujemo jutarnji sex. Probudila me kako to uvijek radi, ljubljenjem u vrat, dok mi milovanjem rukom preko prsa i stomaka prelazi hvatajući za kurac preko bokserica, zatim se poljupcima spušta do njega, grickajući ga onako preko bokserica. Onda je došla između mojih nogu, skinula bokserice i lagano mazeći rukama preko butina, spustila se do mog kurca. Jedna joj je ruka ostala na mojim kukovima dok je drugom uzela moj već nabrekli kurac, te počela lagano da ga liže, povremeno stavljajući ga u usta i gledajući me pravo u oči. Sanja zna kako volim dobro i kvalitetno pušenje i bila je vješta u tome, znala je da puši bolje nego pojedine u pornićima. Dok mi je pušila tako kurac i dovodila me do ludila, pitala me je:
– Šta ti ono juče na vikendici reče, i jesi l’ bio ozbiljan? – te stavi ponovo kurac u usta, gledajući me u oči i nastavi da ga puši… Odgovorio sam:
– Čula si ti vrlo dobro. Da nisam ozbiljan, ne bih ti ni rekao… – Odgovorila je:
– Ti nisi normalan…

lizanje kurca u krevetu

Skidajuci majicu i tange, približi se mojim usnama, dade mi pusu i nastavi da me ljubi po vratu, namještajući kurac na ulaz u pičku, te poče polako da se nabija. Dok je moj kurac prodirao u pičku, primjetio sam da je bila nenormalno vlažna. Počela je žestoko da jaše i da se nabija na kurac, držeći svoje ruke na mojim prsima. Uhvatio sam je za kukove, i dok se nabijala tako, rekao joj:
– Stvorena si za jebačinu, ovo tijelo treba održavati kurčevima, a ne fitnesom i teretanom.

Čim je to čula, uspravila se i stavila je ruke na moja koljena, glavu zabacila nazad, te počela bukvalno da skače po kurcu. Zatvorila je usta i počela kroz zube da ispušta malo glasnije krikove, pazeći da djecu ne probudi u susjednoj sobi. Ja tada prebacim svoje ruke iza moje glave, i držeći se tako za stranicu od kreveta, kazem joj:
– Kako se dobro jebeš, šteta je da samo moj kurac ovako jašeš…

Počela je još jače da skače na kurcu, ispuštajući neartikulisane zvukove kroz zube, počeo sam da je zamišljam kako jaše neki drugi kurac negdje tamo na službenom putu, dok gledam kako njene tvrde sise poskakuju, dok mi stišće koljena, te smo oboje počeli zajedno da svršavamo.

Moja jebozovna vlaži kad joj pomenem da treba da primi i neki drugi kurac

Posle jebačine samo me je cmoknula, poželjela dobro jutro i ostala da leži na krevetu dok sam ja odlazio na tuširanje u kupatilo koje je u sklopu naše spavaće sobe. Negdje na pola tuširanja sam provirio malo kroz vrata jer ih nisam zatvorio do kraja. Sanja je ležala raširenih nogu, i grizući usne, zažmirenih očiju, mazila je pičku.

Vidjevši je tako, kurac mi se odma’ digao i ukrutio, te se tako vratim pod tuš, drkajući ga, sa pretpostavkom da sigurno zamišlja neki drugi kurac nekog drugog tipa, koji je ubija i rastura kurcem, nakon čega sam brzo svršio pod tušem. Kad sam završio sa tuširanjem, počeo sam da se spremam i oblačim za posao, dok je Sanja u međuvremenu bila na tuširanju. Kad sam bio spreman za polazak, čulo se zvono. Znao sam da je punica jer nam čuva djecu pošto je školski raspust, a i mlađe dijete ne može u obdanište, jer ne radi zbog ove epidemije.

Posle mi je Sanja na Viber poslala dvije slike iz kancelarije kako se obukla za posao uz naziv „Jebozovna mamica ;)”. Obukla je crnu suknju do koljena sa malim prorezom na prednjoj strani kod butine, gdje se vidi da ima haltere ispod, bijelu košulju uz tijelo sa raskopčanih par dugmadi da dekolte dođe do izražaja, naočare i na nogama štikle, na šta sam joj ja odgovorio: „Jebozovna mamica koja će danas svojim izgledom dignuti veliki broj kurčeva a neće se nabiti ni na jedan, šteta za takvo tijelo”. Uslijedio je odgovor: „Ti si lud :*”.

jebozovna žena drka pičku u krevetu

Nastavak: Moja žena vlaži nenormalno i šalje sexy slike drugom tipu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.8 / Ukupno glasova: 5]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Nadam se da ce naci ne jednog nego vise jebaca sa dobrim kurcevima koji ce joj tu picku rasiriti i pocjepati da ti kurac klizne u nju kao u tunel jer takve jebozovne mamice zasluzuju biti karane i ubijane kurcevima krvnicki.

Posto radim kao medicinar,ja sam napravio i odradio situaciju te svojoj nabacio komsiju koji ima 23 godine,mladji 20 godina od moje zene,a prije toga sam nacuo a i na rekreaciji posle pod tusem sam vidio da momak ima kurcinu preko 20cm (moj je 17cm),jebe je redovno kad sam nocna,s tim da oni misle da ja za to ne znam,a ustvari se pravim lud.Ne sumnjam da ce i ta tvoja naci nekog sa velikom kurcinom da je tuca pogotovo jer je poslovna zena koja ima povremene posjete drugim gradovima a i drzavama.Jedva cekam nastavak.

Znači biće nastavak?

I ja bih zelio da mi neko zenu…

mogu ja ako nije problem

Može može

Moja je krenula sad redovno na fitnes,kozmeticki saloni,oblaci se slobodnije,cesce izlazi na kafu ili veceru sa drugaricama,kad je vidim da izlazi iz kuce kurac mi se digne od pomisli da ce da se nabije na neki drugi kurac.Vjerovatno je nasla jebaca jer primjetio sam neke novine u nasem sexu koje nije prije radila.

Ovakve jebozovne,poslovne mamice su idealne za karanja.Sumnjam da do sada nije imala jebaca,ako ga nije imala,sad ce ga sigurno naci jer volio bi da nadje ne jednog nego vise njih,da joj picku i guzu poderu da kad joj budes stavljao taj svoj kurac,da imas osjecaj kao u tunel da guras.Uhh kako bi volio biti takvoj jebozovnoj poslovnoj mamici jebac,da je napunim i posaljem muzu kuci 🙂

Svaka druže i poslovna i domaćica svaka se potuca

Ja ponekad fotkam zenu i saljem je nekom drugom pa drkam kao lud hotdada04.com

Hoće li biti nastavak?

Dajte neki kontakt

12
0
Would love your thoughts, please comment.x