Vodič kroz predigru kakvu će muškarci najviše ceniti

I muškarci vole predigru, a kada mu ponudite nešto od navedenog, izgubiće glavu za vama. Predigra itekako može da bude zabavna, samo treba pustiti mašti na volju, a upravo to je ono što muškarci najviše vole. Priredite svom dragom druženje za pamćenje.

Dođite kod njega na posao

Predigra ne mora nužno započeti u spavaćoj sobi. Naprotiv! Dogovorite se da jedan dan dođete po njega na posao. Tom prilikom obucite samo mantil i ništa ispod njega. Visoke potpetice su obavezne. Kad uđe u automobil, pustite da vam se mantil diskretno otvori, a da pritom ne otkrijete grudi i međunožje. Kad shvati šta vam je na umu, mogli biste usput negde da stanete.

U spavaću sobu u štiklama!

Muškarci obožavaju da vide ženske noge u štiklama. Zašto mu ne biste priuštile taj prizor u spavaćoj sobi? Obucite seksi donje rublje i samostojeće čarape i cipele s vrlo visokom potpeticom. Njega bacite na krevet, a vi sedite ispred njega. Prebacujte nogu preko noge i dopustite mu da vas što bolje vidi. Ne dajte mu da vas dodiruje sve dok vi ne odlučite da je vreme za akciju.

on lupa pičkicu devojke u visokim štiklama

Skinite sve sa sebe senzualno i zavodnički

Budući da su muškarci vizualna bića, priuštite mu prizor za pamćenje. Polako se skidajte pred njim. Zadignite suknju, lagano i nežno svucite čarape, a potom i ostale delove odeće. Činite to senzualno i vrlo polako, a po mogućnosti gledajte ga u oči. Biće mu to predigra za pamćenje.

Zajednički vrući ples

Pustite glasno njegovu omiljenu muziku. Priđite mu u maniru seksi filmske dive, a potom mu predložite da zapleše s vama. Priljubite mu se čvrsto uz telo i zajedno se prepustite seksi plesu. Većina muškaraca kaže da ne voli da pleše, ali verujte da ovakav ples nijedan neće odbiti.

Dodajte malo slatkog…

Predigra doslovce može biti slatka. Kako? Naredite mu da legne, a potom mu zavežite ruke za krevet. Uzmite šlag i premažite mu telo. Potom ga polako ližite, a strateški najvažnije mesto ostavite za kraj. Bez obzira na to koliko vas molio da akcija konačno započne, nemojte odmah pristati. Pustite ga da se neko vreme muči, a onda zajednički eksplodirajte u žestokoj strasti.

Vodič kroz predigru kakvu će muškarci najviše ceniti

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments