Marija Zadravec, pobednica Evropskog prvenstva u seksu!

Hrvatska zvezda filmova za odrasle Marija Zadravec, poznatija kao Sweet Mery, predstavljala je svoju zemlju na navodnom Evropskom prvenstvu u intimnim odnosima. Takmičenje je, kako ona tvrdi, trajalo dva meseca, a snimalo se od 0 do 24 sata, kako prenose hrvatski mediji, ali organizatori su nailazili i na probleme. Evo šta se desilo.

Marija Zadravec ma 27 godina, i u Međimurje se vraća s pobedničkim peharom i 995 hiljada evra, spremna je za Svetsko prvenstvo, a uspehom se pohvalila i na svom Facebook profilu.

– Još jednom hvala svim ljudima koji su mi bili podrška i dali dovoljan broj glasova za pobedu. Takođe, hvala svim medijima koji su popratili ovaj događaj, te veliko hvala Švedskoj Federaciji za intimne odnose na bogatoj nagradi. Hvala organizatoru Draganu Bratiću na poverenju i datoj prilici za učestvovanje u projektu, te još jedno hvala Žigi Sedevčiću i Dobroj Družbi iz Slovenije koji su me preporučili za ovaj projekat – napisala je Marija iz Pribislavca na svom profilu.

Marija Zadravec, pobednica Evropskog prvenstva u seksu!

Međutim, šestonedeljni događaj za određivanje najelitnijih izvođača na Starom kontinentu imao je problema i zatvoren je u roku od nekoliko dana – što je izazvalo svađu između organizatora i takmičara, navodi britanski list Daily Mail.

Dok su organizatori Švedske federacije za intimne odnose optužili neke od učesnika zbog „nepoštovanja pravila takmičenja“, upotrebe alkohola i konzumirnja „ileganilh psihoaktivnih supstanci“. Neki takmičari navodno su rekli su da higijena na događaju nije bila na odgovarajućem nivou kao i da se nije vršilo testiranje na HIV virus. A kako piše Daily Star, rekli su da sve liči na „niskobudžetnog Velikog brata“, ali Marija je odlučila da ostavi svu tu dramu iza sebe.

Takođe, takmičari su tvrdili da im organizator Dragan Bratić, inače rodom iz Topuzovog Polja u Bosni i Hercegovini, kao ni ŠSF, nisu isplatili honorare, a evo šta je Hrvatica Marija rekla o navodnom Evropskom takmičenju u intimnim odnosima.

Marija Zadravec, pobednica Evropskog prvenstva u seksu!

Svi ostali takmičari su diskvalifikovani

– Svi takmičari dolaze iz industrije za odrasle, ali nisu pozvani kao glumci već kao takmičari navodno Prvog evropskog prvenstva u intimnim odnosima. Nismo angažovali glumce za ovaj projekat. Oni su ignorisali pravila takmičenja i ŠSF te se ponašali neprofesionalno i na štetu federacije. Doneli su čak i alkohol u kuću i uopšte se nisu ponašali sportski. Zbog toga su svi takmičari diskvalifikovani iz takmičenja. Niko od njih nije poneo ni zastavu svoje zemlje, osim hrvatske predstavnice Marije, ali im je ŠSF kupila zastave njihovih zemalja, ističe organizator.

Na odlasku su čak ukrali snimljeni materijal koji pripada organizatoru Prvenstva.

– Njihov odlazak i sve ostalo što su radili i još uvek rade naneli su štetu reputaciji i ogroman finansijski gubitak ŠSF. Naši advokati rade na slučaju protiv svakog od njih, rekao je Bratić, a prenosi Jutarnji.hr.

Marija Zadravec, pobednica Evropskog prvenstva u seksu!

Marija se navodno sprema za Svetsko prvenstvo u intimnim odnosima, tako da nam ostaje samo da vidimo kako će se cela ova priča dalje odvijati.

Izvor: Blic Žena

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments