Najbolji seks sam imao sa kevom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Te srede sam krenuo na fakultet, kao i obično, u žurbi, jer sam se ponovo uspavao. Strčao sam dole u dnevnu sobu, javio se kevi koja je ranije ustala da bi ispratila ćaleta i burazera Dejana na posao. Pijem gutljaj kafe i žurim. „Ivane, opet nećeš da doručkuješ?” „Nemam vremena kevo, žurim se, vidimo se popodne.” „Ćao ljubavi.” „Ćao.”

Uvek me je zvala „ljubavi”, ne znam ni sam zašto. Otkad je prestala da radi u banci posle toliko godina, vreme uglavnom provodi u kući, kao domaćica. Stigao sam na faks negde oko 10, kad tamo neki protest, opšta gužva. Znači, od predavanja ništa. Zezao sam se sa kolegama negde do 12, pa kad mi je dosadilo rekoh: „Idem ja kući, jebeš ti ovo”.

Oko jedan sam bio pred kućnim vratima. Uhvatim kvaku – zaključano. Verovatno je keva negde izašla, inače ne bi bilo zaključano. Otključavam vrata, ulazim, osvrćem se – kuća je prazna. Dok hodam kroz dnevnu sobu ka stepenicama koje vode na sprat, tišinu prazne kuće sem mojih koraka narušavaju i neki prigušeni zvuci.

Stao sam i oslušnuo. Da, nešto se čuje. Zvuk je dolazio iza vrata koja su se nalazila ispod stepenica, a vodila su u ostavu. Prišao sam i prislonio uho na vrata i jasnije čuo nekakvo mumlanje ili šta već. Lagano sam odškrinuo vrata i mnogo jasnije čuo. Bili su to jaki uzdasi pomešani sa jecanjem. Prepoznao sam glas svoje keve.

Presekao sam se. Čučnuo sam i tom položaju prešao par stepenika naniže, do kraja zida. Malo sam provirio, kad imam šta da vidim. Šok. Moja keva savijena preko veš mašine u uglu se jebe sa Markom, jednim od ćaletovih prijatelja.

Marko se nabija u nju od pozadi i steže njene bele poveće guzove. Pantalone su mu spuštene do članaka, a njoj je teksas suknja, zadignuta preko kukova, a crne najlon-čarape i gaćice joj vise na butini leve noge. Podlakticama je oslonjena na mašinu i šakama steže svoje velike sise koje vire iz raskopčane bluze i klate se napred-nazad u ritmu nabijanja na njegov kurac.

Kad sam je video kako se jebe, ništa više nije bilo isto

Keva počinje da meša dupetom sve više i ludački steže dojke, oblizuje usne dok Marko ubrzava pokrete, tako da se njegovi udarci o njeno dupe čuju kao da je pljeska dlanom. „Ah, ah ahaha”, keva maltene skiči, dok Marko usporava, pa urzava, pa se zabije u nju koliko god može. Stao je. Keva je glavu spustila na veš mašinu, sva je klonula.

Napunio je, ne mogu da verujem. Trgo sam se kao iz transa. Vratio sam se u čučećem položaju i zatvorio vrata za sobom. Nisam znao šta da radim. Izaći ću napolje, to mi je najbolje – pomislio sam. Izašao sam iz kuće i otrčao do ćoška ulice. Stao sam pored bandere i zapalio cigaru. Ne mogu da verujem, jebe se sa Markom, pička im bre materina! Osecao sam i bes i strah. U glavi mi je bila konfuzija. Posle desetak minuta video sam Marka kako izlazi iz naše kapije i odlazi niz ulicu. Popušio sam još jednu cigaru i sakupio hrabrost da se vratim u kuću. Kad sam došao do vrata, opet zaključano. Otključao sam i ušao.

Opet prazno. Penjem se na sprat ka svojoj sobi i čujem vodu koja šušti u kupatilu. Tušira se, pa da. Pokucam. „Kevo, vratio sam se.” „Tuširam se ljubavi, za minut ću.” Posle par minuta moja keva Snežana dođe u moju sobu. Sedeo sam na krevetu sav u zbunu. „Ćao ljubavi, otkud ti tako rano?” Sabrao sam se i odgovorio: „Ma neki protest je na fakultetu, pa mi je dosadilo i onda sam došao.” Sela je kraj mene i prekrstila noge. „Pa šta stalno demonstriraju, šta je sad?” „Ma nemam pojma nešto sam smoren.” „Idem da nam skuvam kaficu, jel’ hoćeš?” „Može, skuvaj.” „Važi, ‘ajde pa ti siđi.”

Pažljivo sam je odmerio. Moja keva ima 55 godina, malo sala preko stomaka, ogromne sise, okruglo dupe, jače butine i lepe listove, moglo bi se reći da je lepa žena, stvarno je jebozovna. Bože, o čemu ja razmišljam?! Razmišljam o svojoj sopstvenoj kevi kakva je pička!!! Ovo je ludo, imam erekciju, počeo je da mi se diže.

„’Ajde Ivane ljubavi, gotova je kafa.” „Evo idem.” Sišao sam dole i seo za sto. „Šta si ti radila danas?” „Ma ništa naročito, muvala se po kući i rekoh hajde da se istuširam pa da spremam ručak.” Dok smo pili kafu i razgovarali, keva je bila skroz opuštena i primetno raspoložena. Pa kako i ne bi posle onakve jebačine. Zgodna je, jebote dobra je za sex – prolazilo mi je kroz glavu dok sam joj gledao u ogromne sise ispod crne bluze. Kako su joj noge bile prekrštene, suknja joj se malo zadigla, tako da je otkrivala donji deo butine u crnim najlonkama. Kita mi se ponovo dizala, bio sam uzbuđen, da sam se praktično tresao. Nisam mogao da potisnem sliku dok se jebala, kako je stenjala i jecala.

Ona je nešto pričala te ustade sa stolice, priđe da me polubi u obraz. Kako se savila sisama mi je dodirimula rame, a moj pogled je klizio preko njenih leđa i dupeta. Imao sam želju da joj pređem rukom preko dupeta. Kurac mi se toliko digao da sam ustao i otišao do kupatila da ga izdrkam. Izvadio sam ga i počeo da drkam žmureći. Pred očima mi je bila slika keve savijene preko veš mašine.

Svršio sam za minut, isprskavši celu tuš kabinu. Posle toga sam se smirio i ohladio i pokušao da razmislim šta da radim. Da li da kažem ćaletu, da li da razgovaram sa njom? – nisam znao šta da radim. U meni se smenjivao osećaj požude i želje, i nervoze i straha. Ipak, porazgovaraću sa njom.

Kasnije popodne kad su ćale i brat stigli sa posla, za vreme ručka atmosfera je bila opuštena. Brat je pričao o poskupljenju benzina i drugim svakodnevnim stvarima. Ćale je hvalio kevin ručak, bio raspoložen ali umoran. Nije ni slutio da ga je danas žena prevarila, sa jednim od njegovih prijatelja, da se tako žestoko nabijala na njegov kurac, dok joj on hvali ručak. U prvom trenutku mi ga je bilo žao ali već nakon pola sata više nije, jer se obukao i izašao da se nađe sa nekim.

Prošlo je nedelju dana. Pokušao sam da zaboravim ono što sam video, ali nije išlo. Nisam imao hrabrosti, čak da kevi bilo šta kazem. Koliko god da sam se trudio da u njoj ne gledam ženu nego majku, nije išlo, nešto u meni je puklo… Svaki njen pokret mi je postao provokativan, pratio sam kako se savija, kako meša dupetom dok hoda, pa kako nehotice namešta brus koji je držao one ogromne sise.

Mislim da je bio petak, jer taj dan nisam išao na predavanja. Ustao sam nešto kasnije i sišao dole da skuvam kafu. Dok sam kuvao kafu začulo se otključavanje ulaznih vrata. Keva se vratila iz prodavnice. „Dobro jutro, ljubavi, jesi li ustao?” „Jesam kevo, hoćeš i ti, kafu kuvam?” „Može, skuvaj, baš sam se umorila sa ovim kesama.” Dok je ona raspoređivala stvari iz kesa ja sam odneo kafe u dnevnu sobu i pustio jutarnji program na tv-u. Snežana dođe i sede preko puta mene na mali dvosed. Zapali cigaru, otpi gutljaj kafe i reče: „Baš si lepu kaficu skuvao, baš mi prija. Šta ćeš danas da radiš, ideš li negde ili si kod kuće?” „Nemam pojma kevo, ti?” „Pa šta bih ja drugo nego što i svaki dan, da pospremim po kući pa da stavim ručak.” „Pa dobro, popodne možeš da prošetaš sa ćaletom do grada kad se vrati sa posla.” „S kim bre da šetam, onaj me više i ne primećuje, a kamoli da prošeta negde sa mnom, ne sećam se kada smo poslednji put popili kafu negde napolju. Samo se najede, odmori i na vrata.” „Pa zašto ne preduzmeš nešto?” „Šta da preduzmem? Dosta mi ga je bre više.” „Znači tako kevo.” „Tako, tako.”

Ćutali smo par minuta, pa prekidoh tišinu. Skupio sam hrabrost i rekao: „Znači, to je razlog što ga varaš sa Markom?” Keva se trgla i pogledala me pravo u oči: „Šta pričaš Ivane, jesi li normalan?” „Daj kevo, nemoj da se lažemo, onaj dan sam sve video dole u ostavi, preko veš masine, da ne pričam dalje.” Spustila je pogled naniže i zacrvenela se u licu.

Njene velike grudi su se nadimale od ubrzanog disanja, dok je nervozno stezala šoljicu kafe u ruci. „Ne brini kevo, nikom ništa nisam rekao i nikom ništa neću govoriti, to ostaje između nas, zauvek, samo to mora da prestane.” Posle par minuta duboko je uzdahnula i reče mi: „Dobro Ivane, tako me je stid, ne znam šta drugo da ti kažem, niti mogu da tražim da me shvatiš, ne tražim nikakvo opravdanje, ali se nadam da ćeš mi oprostiti i da to niko neće saznati, kao što ni ja nikom nisam rekla ono što sam videla pre par godina.”

Rekao sam joj da ću čuveti njenu tajnu, ako…

„Šta, šta pre par godina?” „Pa mislim da znaš ti šta, tebe i Dejanovu Sandru.” Presekao sam se na pola. Nisam ni slutio da neko zna da sam jebao Sandru, bivšu devojku svog brata. Ćutao sam. „Da li sad znaš kako se ja osećam pred tobom?” „Shvatam, ali stvarno nisam mogao ni da pretpostavim da je iko nešto video, pa ona je…” „Ivane ljubavi, ne tražim ja od tebe nikakvo opravdanje, desilo se i šta… ništa, nema tu sad ona je ovo i ono, ono što se ne zna, to ne boli, ali ja te razumem jer ti imaš moj nemirni karakter.” „Kevo sila si, obožavam te.”

Seo sam kraj nje i poljubio je u obraz. Bilo mi je lakše, a čini mi se, i njoj. Zagrliii smo se snažno, dok su njene velike grudi pritiskale moje. Srce mi je lupalo 200 na sat. „Kevo, izvini što sam te gledao dok si…” „Dobro je ljubavi u redu je, nećemo više o tome, i ja sam tebe gledala par minuta i… zaboravi.” „Pa trudim se, ali ne ide, ne mogu da izbacim tu sliku iz glave, ne znam kako da ti objasnim, ali prizor me je toliko…” „Ivane mislim da znam šta hoćeš da kažeš, ali nemoj molim te.” „Kevo mislim da ne znaš…”, sav sam drhtao. Ruka mi je sama krenula kroz njenu crnu farbanu kosu, preko vrata i zaustavila se na njenom ramenu. „Ivane molim te!”

Rukom sam joj prešao preko lica i kažiprstom preko donje usne. Pogledao sam je pravo u oči i rekao: „Mislim da znaš koliku želju imam”. Erekcija mi je bila na vrhuncu. „Ivane ljubavi…”, počela je drhtavim glasom, „bolje je…”

Spustio sam joj prst na usne i lagano poljubio. „Ivane prekinimo ovo, molim te.” Sva je drhtala. Nisam je poslušao, već sam je prigrlio levom rukom ka sebi, ponovo joj poljubio usne i spustio desnu na njenu sisu, lagano je stežući preko bluze. Mama je zažmurila. Dok sam joj lagano ljubio usne moja ruka je šarala od velike sise, preko leđa, preko dela guze i buitine, pa nazad. Lagano sam joj zavlačio ruku pod suknju pokušavajući da dodirnem njenu picu koja se nalazila između prekrštenih nogu ispod najlon-čarapa.

Gurao sam šaku između dve prekrštene butine, ali ih je mama držala stegnute. Spustio sam glavu na njene grudi i grizao ih usnama preko bluze. U jednom trenutku sam osetio slabljenje stiska među njenim butinama. Popustila je. Uhvatio sam je znojavom šakom za mesnati breg među nogama i osetio vrućinu.

Mama se trgla. I dalje je ruke držala spuštene pored. Zadigao sam joj žutu pamučnu bluzu ispod koje bljesnuše dve ogromne dojke, koje su kiptele iz crnog brusa, ne prekidajući da joj dlanom masiram pičku preko čarapa i gaćica. Prijalo joj je. Glavu je zabacila unazad, a ja sam zaronio između velikih sisa ližući ih i grickajući. Napokon mama je prihvatila igru. Sama je podigla brus nagore i oslobodila dve velike sise koje su visile do pola stomaka.

Tamne bradavice su joj štrčale kao dva pikavca iz tamnih kolobara. Počeo sam da ih grickam usnama i zubima dok je moja šaka u maminom međunožju bila sve znojavija. Kurac mi je bio dignut kao toranj. Osećao sam da curim. Sklonio sam ruku sa njene pičke i zadizao suknju nagore kako bi mogao da joj skinem čarape i gaće. Pomogla mi je podižući guzu nagore.

Gotovo je, skinuo sam joj. Moja šaka je ponovo bila na njenoj pički. Osetio sam topao i vlažan mamin žbun u svojoj šaci. Zavukao sam joj srednji prst unutra, kad ona maltene vrisnu. Dotakao sam joj nabubreli klitoris. Prelazio sam joj prstom gore-dole i zavlačio ga unutra, grickao joj bradavice i stezao ogromnu sisu, a keva se uhvatila rukama za naslon dvoseda iznad glave i tiho stenjala i dahtala.

Curila je kao nenormalna, šaka mije bila skroz mokra. Kleknuo sam ispred nje i zario lice u mokru i znojavu pičku svoje mame dok su mi njene dlake ulazile i nos i bockale lice. Počeo sam da joj ližem. Mama je raširila noge što je više mogla i pomerala dupe gore-dole. Uhvatio sam je za guzove da bih smirio njeno mrdanje i zavlačio sam jezik unutra. Kriknula je: „Tako ljubavi tako. Ah ah ah, aaaaaa, to to to!”

Mama je bila poput mašine koju, kada upalite, više nema gašenja. Uprkos tome što sam joj čvrsto stezao guzove, ona je toliko mešala dupetom da mi je bukvalno svoju pičku nabijala na lice. Posle minut-dva počela je da se grči i jeca, svršavala je. Zatim je stala i spustila ruke kraj tela. Ustao sam i spustio trenerku dole, zajedno sa gaćama, ostao sam samo u duksu sa kurčinom dignutom do pupka.

Seo sam kraj nje na dvosed. Ona je otvorila oči, pogledala me i rekla: „Ivane”. Osetio sam njenu ruku na svom kurcu. Lagano mi ga je povlačila gore-dole. „Dođi”, prošaptala je. Zatim se okrenula, klekla na kolena i pazuhom se oslonila na rukohvat dvoseda. Naguzila je svoje veliko belo dupe iz koga su virile tamne dlačice.

Kleknuo sam iza nje, uhvatio kitu u ruku, pokušavajući da uđem. Prislonio sam glavić na mokra vrata mamine pičke. Počeo sam da ulazim vrlo lagano, malo po malo, sve dublje i dublje, dok nisam bio ceo u njoj. Ulazio sam i izlazio sve brže i brže, nabijao sam je iz sve snage, čas sporije čas brže, držeći se za njene kukove.

„Svršiću”, viknuo sam. „Možeš unutra, možeš unutra, ne prekidaj.” Ubrzao sam pokrete i u mlazevima punio njenu pičku. Savio sam se preko njenih leđa i uhvatio je za obe sise nabijajući se u nju koliko god sam mogao. Stezao sam joj sise i nastavio da je jebem u lakšem ritmu dok je ona mešala dupetom sve jače, nabijajući se na moj kurac.

Dvaput sam svršio u maminu pičku

Tako je dobro radila dupetom da je erekcija počela da mi se vraća. Nabijali smo se jedno u drugo još nekoliko minuta, da sam ja počeo ponovo da svršavam. Punio sam je još jedanput da bih posle par sekundi mama počela da se grči i klima glavom. Nabio sam je par puta žestoko i jako stezao grudi da je počela da ječi. Svršila je, glava joj je klonula, a ja sam ostao u njoj, ležeći preko njenih leđa i držeći je za sise.

„Kevo, kako ti je?”, pitao sam je posle dva-tri minuta. „Ne pitaj me ništa, izgleda smo stvarno isti, genetika je čudo.” „Misliš volimo sex?” „Mislim; nema boljeg od zabranjenog seksa.”

Čudno, ali bio sam srećan. Prijala mi je kao ni jedna do tada. Mislim da bolji sex u životu nisam imao.

Ponovo sam krenuo da izlazim i ulazim u njenu pičku, ali mi reče: „Ljubavi, nemoj, molim te, ne mogu više, ovo mi je trebalo, a bilo je više nego dovoljno. Možda kasnije…”

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 5]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x