Jao ljubavi, pa ti si postao prava žena – sa butt plug-om i chastity-em

Registrovani korisnici ne vide reklame

Iskoristio me je jebač moje cure. Potpuno gol vadio sam bocu finog vina iz frižidera. Na sebi sam imao samo chastity kavez koji je i u normalnim uvjetima bio pretijesan za moj kurac. Stiskao me i žuljao, no trudio sam se koncentrirati na obavljanje zadatka. Dok sam na tacnu stavljao dvije vinske čaše i otvarao bocu koju sam smjestio pored njih, iz sobe je dopirao glasan hihot zadovoljene žene. Nisam čuo o čemu razgovaraju, no Njen je smijeh odjekivao stanom.

Tacna je bila spremna, te sam je uzeo u ruku i krenuo prema spavaćoj sobi. Opušteno su ležali na zgužvanim plahtama i pušili svatko svoju cigaretu. Izgledala je božanstveno. Još uvijek lagano zarumenjenog lica i ustiju, prekrivenih crvenim ružom, razvučenog u osmijeh, glavu je oslonila o njegovo rame. Na sebi je imala tek samostojeće čarape, a kosa joj je bila razbarušena od strastvenih igri koje su predhodile ovom prizoru. On je pak bio u cijelosti gol. Svaki mišić na svome mjestu, taman ten, tamna kosa, jake ruke i široka ramena krasili su njegovu pojavu. Ipak, najveći adut bio je impozantan, čak i u potpuno opuštenom stanju. Njegov je kurac, naime, bio i ovako spušten nekih dvadeset centimetara i debel toliko da ga Ona nije mogla obuhvatiti svojom šakom.

Uperio sam pogled u pod i polako prišao krevetu. Tacnu sam položio na noćni ormarić te napunio čaše rashlađenim vinom. Ponudio sam ih vinom, a zatim sam pogled ponovno uperio u pod. Ni ova moja radnja nije ih omela da se nastave flertovski šaliti. Glasni smijeh pa doza šaljivih komentara na temu seksa ponavljali su se iznova. Uz to su polako pijuckali vino, opuštajući se i dalje u našem krevetu. A onda su počeli spominjati mene…

Šalili su se na račun moje golotinje, lažno sažaljevali na neudobnost mog chastityja, a zatim mu je Ona podrugljivo počela pričati o našem seksu. Pričala mu je kako brzo svršim, kako sam mlak u krevetu, kako me jako pali kad u seksualnom zanosu spominje imena mojih frendova…. Zurio sam u pod, osjećajući kako crvenilo prekriva moje lice, ali sam isto tako osjetio i kako me chastity sve više stišće dok iz mog kurca curi ljepljiva tekućina. Njen je ljubavnik je krenuo s komentarima kako sam ja u biti žena i da me treba tako tretirati pa bi možda bio bolji u krevetu.

– Mali je droljica i samo mu fali da ga se malo sredi i izjebe. Da vidiš kako bi onda podivljao.

Bile su njegove riječi koje je ona popratila glasnim smijehom. Počeli su raspravljati kako bi me trebalo dotjerati, a ja sam potpuno zacrvenjen umirao od srama, ali sam znao da ne smijem ništa odgovoriti.

Dok se soba orila od glasnog podrugljivog smijeha, Ona je vršcima prstiju pomilovala svog jebača po kurcu i predložila mu da stvarno isprobaju ovu ideju.

Zastala mi je knedla u grlu, no oni su, ne obazirući se, krenuli u ozbiljnu diskusiju oko toga kako me dotjerati. Uskoro su odložili čaše i sišli s kreveta te otvorili Njen ormar. Opet se čuo glasan smijeh, dok su oni pretraživali njenu garderobu, komentirajući kako bi mi stajala, a ja sam samo stajao skamenjen, pogleda uprtog u pod.

– Dođi za mnom! – Začuo sam i vidio Nju kako se udaljava iz sobe. Požurio sam da je sustignem te smo se ukoro našli u kupaonici. Naredila mi je da stanem nasred prostorije i mirujem.
– Lj… Lj… Ljubavi – zamucnuo sam.

– Ajde, ajde, dragi… Neće ti ništa biti. Samo ćeš naučiti kako je meni podnositi sve te silne kurčine – rekla je ona, vadeći iz ormarića svoju torbicu sa šminkom. Znao sam da nema smisla nastaviti raspravu. Kad moja djevojka nešto poželi, ona to i ostvari. Torbicu je odložila na lavandin, izvadila ruž i prišla mi. Nježno ga je nanosila na usne dok sam se ja trudio stajati mirno iako su me prolazili trnci od straha. Nakon ruža, usljedilo je sjajilo, a zatim sjenilo za oči i maskara. Puderom mi je još malo dotjerala lice i uskoro je bila gotova. Usljedio je žarko rumeni brzosušeći lak, prvo na rukama, a zatim na nogama. Zatim mi je dodala gaćice i samostojeće čarape…

– Obuci ovo, idem ti naći neke prigodne cipele.

Poslušao sam. Lila čipkaste gaćice sam prve navukao. Bile su mi poprilično tijesne te sam jedva stao u njih. Probao sam vidjeti u ogledalu kako mi stoje. Guza je, stisnuta u nekoliko brojeva manje gaćice izgledala vrlo privlačno, ali s prednje strane jasno se ocrtavala izbočina mog chastityja u kojem je moj kurac naticao do granica boli. Polako i pažljivo navukao sam i samotojeće mrežaste čarape tamne boje. Osjećaj tih čarapa kako prijanjaju uz moju kožu mi se svidio. Pogledao sam dolje. Nisam bio razočaran onime što vidim. Iako sam osjećao jaku nelagodu.

Dok sam se ogledavao, ona se vratila, noseći u ruci svoje tamnoljubičaste platformke vrlo visoke pete. Obožavao sam kad ih je nosila. Njene su noge i guza u njima izgledale neodoljivo.

– Haljina! – rekla je i pokazala mi prstom haljinu koju je ranije objesila na vrata.

Uzdahnuo sam i uzeo je u ruke. Bila je to vrlo ženstvena tamnoljubičasta haljina koja svojim uskim prianjanjem i elastičnošću sjajno ocrtava figuru osobe koja je nosi. Raskopčao sam je i polako je krenuo navlačiti preko glave. Zapinjala je i gužvala se, jer je meni ipak bila preuska. Ona mi je prišla s leđa i pomogla da ju navučem te mi naredila da udahnem. Čim sam poslušao, brzo je zakopčala patent na leđima i to je bilo to.

Haljina je stisla moju mušku figuru te joj dala poprilično žensku liniju

Sužavajući se na struku te šireći na bokovima, moje je tijelo učinila ženstvenim i privlačnim. Čak je i moje grudi naglasila da izgledaju male, ali kao u prave žene. Pružila mi je i cipele te sam ih obuo. Nespretno stojeći nasred kupaone, pogledao sam svoju dragu u oči. Ona se nasmijala i pljesnuvši me dlanom po guzi pohvalila da sam „pička i pol“. Uslijedilo je nekoliko minuta vježbi hodanja, ne bih li usvojio kretanje u enormno visokim petama.

– Čekaj me tu i vježbaj hodanje – rekla je i brzo istrčala iz kupaone.

Već nakon nakon minutu, počeo sam lagano hvatati hod u ovolikim petama. Taman kad sam, u vježbi, pogledao u vrata, pojavila se Ona, noseći u jednoj ruci ovratnik s povocem i lisice, a u drugoj periku. Odložila je ovratnik i lisice na ormarić u kupaoni te mi je prišla podižući periku iznad moje glave. Bila je to žarko riđa perika, kovrčave kose i čim ju je stavila, okrenuo sam pogled prema ogledalu. Doživio sam nevjerojatnu transformaciju. Potpuno sam pretvoren u dotjeranu i sexy riđokosu ženu. Jedino što me moglo odati bila je adamova jabučica. I baš dok sam promatrao transformaciju svoje glave u ženu, Ona mi je polako stavila ovratnik oko vrata, pustivši povodac da padne između mojih grudi i dalje niz tijelo. Naredila mi je da ruke stavim iza, dlanovima na guzu i čim sam to učinio, lisice su se omotale oko mojih zapešća.

– David će biti zadovoljan – komentirala je.
– Idemo mu pokazati – nadodala je, otvarajući mi vrata kupaone.

Uperio sam pogled u pod i sporim hodom krenuo iz kupaone u hodnik. Pri prolasku kroz vrata, osjetio sam kako me njen dlan prvo udara po guzi, a zatim je stišće. Nastavio sam dalje i u hodniku bacio pogled na veliko ogledalo. Ostao sam pomalo iznenađen onime što sam vidio, ali brzo sam nastavio dalje, dok me Ona pratila u stopu.

crossdresser nosi chastity , ženski sexy veš i butt plug

Došli smo do dnevnog boravka gdje smo našli Davida kako zavaljen u trosjed pije vino. Polako je odložio čašu na stolić i odlučno krenuo prema nama.

– Imaš sreće što je tvoj, inače bih ju uzeo sebi doma, da mi bude rekvizit dok tebe nema – uputio je svoj kometar mojoj dragoj.

Kad je došao ispred mene, uhvatio je povodac u ruke i pustio da mu klizi kroz prste sve dok ruku nije digao blizu mog vrata. Tada je snažno potegnuo, a ja sam ga sa strahom u očima pogledao direktno u oči. Osjetivši moj strah, nasmješio se.

Na koljena! – naredio je vrlo autoritativno i istog trena sam se krenuo spuštati, pazivši da ne padnem zbog visokih cipela na njega. Spustivši se na koljena, moja je glava došla točno u razinu njegovih prepona. Pogled sam usmjerio u pod i zurio u njegova stopala. Uz njegova su se stopala uskoro pojavila i njena te sam čuo kako ga ljubi u obraz, nakon čega mu je rekla:
– Budi bez milosti. Želim da plače od boli i moli za milost.
– Teško, mala. Pa on će u ovome uživati više od svih nas. – U tom trenutku je žestoko povukao povodac, na što sam morao pogled dignuti prema njima. Izgledali su nevjerojatno premoćno.

On je stajao u stavu u kojem je svaki mišić njegovog jasno definiranog mišićavog tijela bio napet i jasno vidljiv, držeći u stisnutoj šaci moj povodac. Ona se pak oslonila na njega, držeći desnu ruku na njegovom ramenu, a lijevom ga nježno dodirujući povrh njegove lijeve noge. I dalje su bili potpuno goli. Tek je Ona na sebi nosila samostojeće čarape.

Gledao sam u njih sa strahom u očima dok mi je ovratnik pritiskao vrat. Gledao sam kako Ona svojom rukom nježno prelazi preko njegovih prepona i hvata njegov poludignuti kurac u ruku. Iz ove je perspektive, iako nije još bio ni blizu punoj veličini, djelovao još veće. U njenoj je šaci izgledao ogroman, a svaka vena na njemu bila je jasno ocrtana, dok sam gledajući u rozi glavić pomišljao kako će to uopće uspjeti ući u mene. Obuhvativši njegov kurac svojom šakom, obratila se meni:
– Dođi i probaj ga, da saznaš zašto ga ja toliko volim u sebi.

Osjetio sam kako me prolaze trnci dok sam gutao knedlu u grlu i polako se približavao licem njegovom kurcu. Kada su mi se usne našle na samo nekoliko milimetara od njegovog kurca, isplazio sam jezik i vrhom liznuo njegov glavić. Cijelo tijelo mi se naglo i snažno streslo.

– Ajde, znam da ti je prvi, ali pokazala sam ti dovoljno puta kako se to radi – rekla je. Kazavši to, lagano ga je protresla i on se ljuljao ispred mene, taknuvši me po usnama. Ponovno sam izvadio jezik i liznuo ga sporo preko glavića, paralelno prislanjajući usne na njega. Pogledao sam gore i krenuo širiti usne, nježno ga primajući u sebe. – Taaaako, nisu sve te demonstracije bile uzaludne – komentirala je, gledajući me ravno u oči.

Nastavio sam ga polako uvlačiti u sebe, držeći vrh jezika pri dnu glavića. Klizio sam tako po njemu, primajući sve više i više u usta, a kad sam ga osjetio na ulazu u grlo, na tren sam zastao. Ne mičući usne, jezikom sam kružio oko djela koji je bio u meni, a zatim sam krenuo lagano ga izvlačiti pa zatim ponovno uvlačiti u usta.

žena mu nabija glavu na kurac drugog muškarca

Zatvorio sam oči i prepustio sam se potpuno svom zadatku…

Iako je to bio prvi kurac u mojim ustima (ranije sam eventualno dobio glavić na usne tokom svršavanja nakon što bi ih Ona dovela do orgazma), nekako mi se sve činilo prirodno. Kao da znam što radim. Pustio sam da me vodi intuicija, a znao sam da će me oni ispraviti ako pogriješim u nečemu. Pomicao sam glavu napred-nazad, sišući taj ogroman kurac koji je sad već bio prepun moje sline, a konstantno sam osjećao kako raste u mojim ustima. Istovremeno, dok sam ga ja sisao na koljenima, proizvodivši zvukove mljackanja, do mene su dopirali zvukovi njihovih poljubaca. Njena je lijeva šaka i dalje držala korijen kurca ispred mojeg lica.

Kada je dosegao svoju punu veličinu, postalo ga je teško primiti u usta više od pola. Trudio sam se ići polako, dobro ga navlažiti pri svakom prolazu te svaki put primiti sve više, ali zbog njegove veličine i debljine, kada bi moje usne bile negdje na pola, njegov bi glavić vršio pritisak da prodre u moje grlo, što je izazivalo “gag reflex“ i gomilu sline te bih morao odustati i vratiti glavu nazad.

Primjetili su to i oni te sam odjednom, taman kad je njegov glavić snažno pritiskao ulaz u moje grlo, osjetio na potiljku i njegovu i Njenu ruku. Zadržali su me tako, ne dozvoljavajući da se vratim i dođem do zraka. Stajao sam tako, zapravo se gušeći na njegovom kurcu, a zatim je on napravio snažan pokret u kukovima prema napred. Iako sam se pokušao odmaknuti, njihove ruke na potiljku spriječile su me da ustuknem i milimetra te sam osjetio kako prodire kurcem duboko u moje grlo. Bolilo je i tjeralo na povraćanje. Srećom, taj sam dio uspio spriječiti, dok su mi se oči stisle u bolnu grimasu, ispuštajući nekoliko suza u kutevima. Usne su se odmakle od tijela njegovog kurca i, da sam mogao, vjerojatno bih glasno vrisnuo.

Ne popuštavši stisak, krenuo me je žestoko jebati u usta i u grlo. Raširio sam usne što sam više mogao, ne bih li mu oslobodio prolaz, a ruke zavezane na leđima su stiskale šake, pokušavajući da tako lakše podnesem ove silovite nalete. Oči su mi sve više suzile od žestine njegovih naleta, razmažući mi maskaru.

U jednom trenutku uletio je silovitije nego ikad do tad i stao. Kada se zaustavio, cijeli njegov kurac od 20 i nešto centimetara nalazio se u meni. Moje su usne dodirivale njegovo tijelo, dok me on šakom držao tako neko vrijeme. Ostajao sam bez zraka, ali uzmak nije bio moguć.

– Jesam ti rekao da je prirodni talent – rekao je on, poljubivši Nju. – Dobro si ga odgojila, ali od sada će biti ona rekavši to, popustio je svoj stisak na mom potiljku i dopustivši mi da uzmaknem. Gotovo refleksno, glavu sam pomaknuo unazad i ispustio kurac iz ustiju, hvatajući zrak, dok se moja slina razvlačila s mojih usana sve do njegovih prepona. Kada sam uhvatio zraka, sam sam krenuo prema kurcu i krenuo ga strastveno lizati, od korijena do glavića. Potpuno sam se predao zadatku i radio sam to hlapljivo kao zadnja drolja.

– Bravo mala – čuo sam od iza Njen glas. – Ponosna sam na tebe.

Još uvijek zadihan, uvlačio sam ponovno njegov kurac u svoja usta. Koljena su me već pomalo žuljala, a cijeli je njegov kurac bio natopljen mojom slinom. Slina je s njegovog kurca i mojih usana cijedila i kapala po tepihu ispod nas. Isto tako, u velikim količinama slina je tekla s mojih usana niz moju bradu i kapala po haljini. Ruž je ostavljao blijede crvene tragove duž njegovog kurca. Maskara je također bila razmazana, a ja sam strastveno nastavio gutati i sisati, povremeno kružeći vrhom jezika uz rub glavića.

domina gura butt-plug  crossdresseru u dupe

Dok sam se ja posvetio njegovom kurcu, on je samo mirno stajao i lagano uzdisao. Nije se micao i pustio me je da ga u miru obrađujem. Za to vrijeme osjetio sam njene dlanove na guzi preko haljine. Milovala je moje guzove, a zatim ih stiskala. Polako je zadigla haljinu na gore i sklonila gaćice u stranu.

Osjetio sam njene mokre prste kako prolaze kroz moj procijep, a zatim i dodir hladnog tupog metala. Trljala je tu metalnu igtačku oko moje rupice i namjestila ju na ulaz. Taman kad sam ponovno uvukao cijeli njegov kurac u svoja usta i grlo, osjetio sam pritisak u guzi i kako nešto glatko klizi u mene. Znao sam o čemu se radi. Izvadila je butt-plug ne bi li me pripremila za svog ljubavnika. Lagano sam zadrhtao, ali nisam pustio da ovaj osjećaj omete moje pušenje. Za razliku od kurca u ustima, na ovo sam bio navikao jer, me je svaki dan počastila njime.

Trnci su me prolazili dok se ona igrala butt-plugom u mojoj guzi, nastojeći me bar malo raširiti prije nego se mom guzom posluži kurac koji mi je u ustima. Jednom je rukom čvrsto držala moju guzu, a drugom je butt plug vrtila u krug i pomicala naprijed-nazad. Sisajući ogroman kurac, koji sam sad bez problema uvlačio cijelom dužinom, počeo sam dahtati zbog njene igre. Istovremeno je on zategnuo povodac te sam otvotio oči i pogledao prema njemu. Gledao me je sa zadovoljnim smješkom, a ja sam, razmazanih očiju uzvraćao pohotnim pogledom.

Najednom je opustio povodac i napravio nekoliko koraka unazad, izmičući mi kurac iz ustiju. Ja sam, kao prava pohotna drolja, pokušao krenuti za tim svojim slatkišem, ali brzo sam shvatio da on želi da se zaustavim. U tom trenutku, Ona je pustila butt-plug u mojoj guzi, ustala i odšetala do dvosjeda. Naši su pogledi pratili njen korak, a stigavši do trosjeda, zavalila se u njega i raširila širom noge. Prstom mi je dala znak da dođem i njen ljubavnik je trznuo povodac te me na njemu laganim korakom krenuo voditi prema njoj. Prilazili smo joj jedan uz drugoga. On odlučnim, ali laganim korakom, a ja sljedeći ga na koljenima, puzeći uz njegovu nogu.

Kada smo prišli, povukla mi je glavu, ne bih li se nagnuo naprijed i glavu uronio u njeno međunožje. Brada mi je bila oslonjena na rub trosjeda, a njena je pička dodirivala moje usne.

Bila je već jako vlažna, a mirisala je odlično, ali osjetio se i miris sperme njenog ljubavnika

Isplazio sam jezik i krenuo je lizati laganim pokretima. Ona je to popratila glasnim uzdahom, a pod jezikom sam osjetio i da joj se ostatak tijela zatresao. Nastavio sam tako lagano, a istovremeno sam ostatak tijela ostavio izložen u naguženom položaju, podignute haljine i izmaknutih gaćica. Butt plug je još uvijek bio u meni.

Nastavio sam lizati, a ona je svojim rukama prolazila kroz moju žarko riđu kovrčavu periku. Okus je bio fenomenalan. Ne znam je li zbog njegove sperme ili nečeg drugog, no bila je ukusnija nego inače. Potpuno sam se predao zadatku i skroz zaboravio da nismo sami.

Posvećen lizanju njenih sokova i osluškujući njene uzdahe, najednom sam osjetio da butt plug pomalo izlazi iz moje guze. Kada ga je izvukao skroz, ispustio sam glasan uzdah i još više uronuo u njenu pičku, jezikom joj obrađujući klitoris i žestoko sišući njene sokove. Njezino tijelo je ležalo opušteno i tek sam tu i tamo od nje čuo pokoji uzdah.

Najednom sam na guzi osjetio ponovno neki pritisak. Ovog je puta to bio puno veći predmet od mog butt pluga. Jako je pritiskao na moju guzu, a zatim ju počeo širiti, izazivajući jaku bol. Zastao sam s lizanjem i ispustio krik koji je njena vlažna pička prigušila, a oči su mi opet zasuzile. Osjetio sam kako je cijeli glavić ušao i zatim je zastao. Iako je i dalje bolilo, pokušao sam se priviknuti te sam stajao lica zaronjenog u njeno međunožje, dišući sve brže i dublje. Nije puno pomagalo, i dalje je bolilo. Njegove ruke primile su me čvrsto za bokove, a zatim sam osjetio kako u početku pomalo, a zatim nešto brže prodire u mene.

Kada su njegove prepone lupile u moju guzu ponovno sam glasno vrisnuo i pokušao suzdržati suze i podnjeti bol. Njena ruka me snažno zgrabila za potiljak i zaronila dublje u njenu pičku. Pokušavajući se osloboditi boli krenuo sam je ponovno lizati.

Za to ga je vrijeme on krenuo pomalo vaditi. Kada je u meni ostao samo glavić, silovito se zabio u mene. Nastavio je tako razrađivati moju guzu, a svaki njegov nalet pratio je moj prigušeni vrisak, dok je vađenje bilo praćeno brzim dubokim udisajima. Trudio sam se, bez obzira na to, što revnosnije obrađivati njenu pičku usnama i jezikom. Naravno, pod ovakvim naletima, nije mi baš išlo. Ipak, izgleda da joj se ovo jako svidjelo jer je pička bila balavija nego ikad, a njeni uzdasi sve glasniji.

On je za to vrijeme ubrzavao ritam prodiranja u mene. Naleti su bili ritmičniji, brži i žešći, a moji su se vriskovi čuli i dalje iako se sad uz njih moglo čuti i zadovoljne uzdahe. Kako je pojačavao svoj ritam naleta, i ja sam se trudio pojačati ritam lizanja. Osjetio sam kako Ona drhti i da je blizu. Istovremeno, činilo mi se da će on potrajati još dugo.

veliki kurac ulazi u dlakavu mušku guzu

Njeno se tijelo sve više treslo, a zatim je eksplodirala u ekstazi, čupajući me za periku i nabijajući u svoju pičku. Bilo mi je teško uhvatiti zrak, ali znao sam da ne smijem stati. Svršavala je nekoliko minuta, a njen je ljubavnik sada uhvatio zavidan ritam razvaljujući moju guzu. Boli više nije bilo. Potpuno sam se prepustio i uživao u ovom poniženju i njegovim naletima. Glasno sam i zadovoljno dahtao, a moj kurac je skoro iskočio iz kaveza u koji je bio zatvoren. Osjetio sam kako se rešetke urezuju u njega, ali to nije omelo moj užitak. Iz njega je curila ljepljiva tekućina, sljevajući se po podu.

Kako je Ona završila zadovoljna, odgurnula mi je glavu i izvukla se od nas. U tom me je trenutku njen ljubavnik zgrabio i brzo i snažno oborio na leđa na pod dnevnog boravka. Ruku svezanih na leđima nisam ni pomišljao pružiti otpor, već sam samo raširio noge i čekao da se namjesti među njih i nastavi.

Prišao je, kleknuo među moje noge i podignuo ih na ramena. Zatim je namjestio svoj kurac na moju guzu i prodro u mene brzo i žestoko. Dok su moje noge skliznule s njegovih ramena, preko njegovih laktova, on je nastavio jednako žestoko kao prije nekoliko trenutaka u drugoj pozi. Otvorio sam oči i detaljno pogledao prizor. Izgledao je kao najmoćniji čovjek na svijetu dok je žestoko prodirao u mene, napetih mišića i hladnog izraza lica. Svaki mišić na njegovom tijelu bio je napet i radio na tome kako bi me što žešće izjebao i pri tom mi oduzeo i najmanju preostalu dozu muškosti, pretvarajući me u svoju podatnu drolju. Svaki njegov nalet bio je praćen mojim glasnim uzdahom, a moja je haljina skliznula do mog pupka, otkrivajući moj kurac zatvoren u kavez i prekriven ljubičastom čipkom njenih gaćica koje sam nosio na sebi.

Skrenuo sam na trenutak pogled, ne bih li vidio nju kako opušteno sjeda natrag na trosjed, noseći čašu vina i otpijajući gutljaj. Odložila je čašu, prekrižila noge u zavodljivoj pozi i uvalila se u trosjed paleći cigaru i uživajući u pogledu na našu seks predstavu.

Otpuhnula je dim i uzela mobitel u ruke te nas krenula fotkati i snimati. Ja sam u tom trenutku zatvorio oči, zabacio glavu i prepustio se naletima, osjećajući kako iznova i iznova ogroman žilav kurac širi moju guzu i zabada se duboko u nju. Osjećao sam trnce po cijelom tijelu, a moj je kurac već potpuno poplavio u svom kavezu. Osjećao sam kako trnci postaju sve učestaliji, a zadovoljstvo njegovim prodorima sve veće. Nisam mogao vjerovati što mi se događa. Skupljalo se i skupljalo u meni…

A onda se najednom cijelo moje tijelo počelo nekontrolirano tresti. Šake koje su bile zarobljene u lisicama ispod mene su se potpuno zgrčile, ramena su se tresla i lijevo-desno i gore-dole, a ostatak tijela gibalo se u valovima. Istovremeno sam ispustio glasan i dugotrajan krik, a moja guza se počela nekontrolirano stiskati oko njegovog kurca. U tom trenutku sam osjetio kako moj kurac, unatoč snažnoj boli i unatoč tome što je stisnut u svoj kavez, prska iz sebe spermu. Gaćice su se natapale, a ja sam se grčio u zadovoljstvu, doživljavajući nevjerojatno intenzivan orgazam.

– Jao, ljubavi pa ti si postao prava žena – čuo sam njen glas popraćen glasnim podrugljivim smijehom.

Taj me orgazam tresao, ne znam ni sam koliko dugo, a njen ljubavnik ni u jednom trenu nije posustao u svom ritmu. Kada sam se napokon donekle umirio, on je i dalje nastavio jednako silovito. Bol se pomalo vraćala, a ja sam nastojao otrpiti i nastaviti uživati, osjećajući slijepljene mokre gaćice kako mi se ljepe za kožu.

Najednom je on počeo da ubrzava i diše glasnije. Naleti su bili sve silovitiji i nije više toliko dobro održavao ritam. Onda je odjednom izvukao svoj kurac iz mene i ustao te se ponovno spustio na koljena koja su se sad nalazila negdje oko mojih ramena. Nisam gubio ni sekunde nego sam se propeo koliko mogu i otvorio usta, a njegov je glavić samo kliznuo unutra. Ona je brzo kleknula pored nas i namjestila svoje lice blizu mojeg, ne bi li ulovila što bolji kut gledanja, jer je znala što slijedi.

Već nakon 3-4 uboda u moja usta, on me čvrsto zgrabio za potiljak i nabio mi cijeli kurac u usta, a zatim sam osjetio kako se u moje grlo slijevaju siloviti i obilni mlazovi njegove tople sperme. Glasno je uzdisao, povlačeći mi glavu unatrag svojom rukom i kako je kurac izletio iz mojih usta, tako me nastavio špricati po čelu, kosi, nosu, usnama. Svršavao je obilno i silovito. U jednom je trenu čak dio njegove sperme završilo i na njenom obrazu, a ja sam refleksno, kao prava drolja, požurio to polizati, što je izazvalo njen glasan smijeh.

– Droljo! – uzviknula je dok su mene i dalje tuširali gusti mlazovi. Kada je napokon zalijevanje stalo, samo sam se prevalio natrag na leđa i zadihan uživao u trenutku dok mi se sperma njenog ljubavnika slijevala niz lice. On se ustao, a za njim i ona.
– Jesam ti rekao da ti je dragi prava drolja? – rekao joj je uz glasan smijeh dok su se polako udaljavali prema kupaoni.
– Večeras za tebe nema tuširanja niti umivanja. Sviđaš mi se ovakav, droljast i ponižen.

jebanje u usta, deepthroat

Rekla mi je ona na izlazu iz dnevnog boravka, obavijajući svoju ruku oko njegovog struka i prateći ga u kupaonu. Ja sam ostao ležati, osjećajući se poniženo i demaskulizirano, ali istovremeno i zadovoljno. Ruke su mi i dalje bile u lisicama pa se nisam mogao pomaknuti, sve i da sam htio. Kada sam čuo vodu iz tuša, potpuno sam se opustio i ležeći na podu razmišljao o svemu što se dogodilo. Zatim sam kroz šum vode začuo uzdahe svoje cure. Jebo te, odakle mu još snage – pomislio sam u sebi. – Nadam se da će i za mene još malo ostaviti.

Nisam mogao vjerovati da o tome razmišljam. Pa uvijek sam bio hetero…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.8 / Ukupno glasova: 4]

Autor ovog posta je:

Kinky Tom


It only seems kinky the first time.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Prava zena i supruga! Voleo bih da je moja takva,. Akl neko ima savet kako da probudim kurvu u njoj neka da savet…

Kad riba drolja postane riba drolja ostana…za uvek…razumeš?

Lepo iskustvo i mastovita supruga! Takvu ženu treba cuvati… a i jebaca.

odlično!

Odlična priča

5
0
Would love your thoughts, please comment.x