Ujnu Vesnu jebao sam u guzu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bilo je to ljeto 2004, kažu najtoplije, onako hot. I meni – rek’o sam u sebi. Seoska tišina poslije nedeljne mise, svirale su gazde u autu „Neka sam isti kao on”. Ujna Vesna mi je predložila da svratim na kafu ili hladno neko piće. Pošto je ujak radio u Njemačkoj, ponekad sam ujnu Vesnu vozio na nedeljnu misu u crkvu.

Izgledala je onako, gospođa, za ono seosko okruženje u kojem je živjela. Srednjih godina (41 godina). Farbala je kosu u plavo, viša rastom, obdarenih grudi. Da, bila je magnet traktorskih jahača, koji su je pasli kao babina krava Milija.

– Znaš Vesna, izgledaš uvijek ljepo i elegantno – htjeo sam biti fin, koliko su to mojih 20 godina starosti dozvoljavale. Samo se nasmješila:
– Znaš Zorane, ovdje u selu djevojke polude kad dođeš, a da ti ne pričam, osmjeha u crkvi… Stvarno si ljep i zgodan dečko.

Crna suknja na Vesni i crne čarape, onako suknja samo prst iznad koljena, a pedalj kad sjedne u auto. Prebačena noga preko noge, stidno se otkrivao halter zakačen za čarapu…

žena sa halterima i podvezicama u kolima

Vozeći, pomalo sam gledao tu ljepotu od žene a moje ujne Vesne. Stigli smo pred kuću, stao sam. Vesna je polako izlazila iz auta, noge su joj se nespretno raširile. Bio je to prizor koji me je za trenutak zapanjio, ostao sam bez daha. Ma, nisam do tada nikada pomišljao na neke gluposti ili na neke dinastije.

Ušli smo u kuću, bilo je već pola jedan poslije podne. Jako je bilo zagrijalo i vani i unutra, a bogami i u meni isto.

– Sad ću ja Zorane – otišla je u sobu, a ja sam trebao u wc, koji se nalazio u istom smjeru gdje i njena soba.

Prolazeći kraj vrata sobe, vidio sam prizor koji nikada neću zaboraviti; naime, Vesna se skidala. Izgledala je kao glumica porno filma u mojim očima, vrlo seksualno, plavuša u crnim gaćicama i grudnjaku, čarape crne i halteri, sav sam se stresao. Ne znam zašto, ali sam zastao i gledao je, bolje reći zinuo u nju. Primjetila je, samo je pritvorila vrata. A ja odma’ krenuo na izlazna vrata, prema autu. Sjeo sam u auto i krenuo kući, onako uzdrman kao manijak sam se osjećao, ali svejedno, bilo mi je ljepo vidjeti ženu srednjih godina a tako ljepog izgleda.

Mobitel mi je zazvonio, bila je to Vesna:
– Zorane gdje ti ode?
– Znaš, ujna, nije bilo ljepo od mene, gledao sam kad si se presvlačila.
– Ma nije to ništa. Daj dođi da nešto popijemo.
– Znaš Vesna, tj. ujna – zamucao sam – znaš, možda je bolje… – duljio sam.
– Ma nemoj da se sekiraš, nisam se naljutila i niko neće za to ni znati. To je moja krivnja što nisam zatvorila vrata. Nadam se da ni ti Zorane nećeš nikom reći.

Okrenuo sam se na cesti i pošao nazad. Vjerujte, išao sam a bilo mi je neprijatno. Kad sam ušao u Vesninu kuću, kad sam je vidio onako u uskim taicama, bjelim, i majici na bretele, bez grudnjaka, a bradavice su stajale uspravne kao kod djevojaka! Tanak zarez na tajicama između nogu, vagina se zapravo prepolovila na dve strane. Kosa raspuštena, miris parfema extaze, topio je zrak u sobi.

cameltoe, pička se ocrtava na helankama

– Raskomoti se Zorane – rekla je.

Skinuo sam kravatu, raskopčao košulju i zavrnuo malo rukave. Donjela je neko piće i puno leda. Kretala se onako k’o koketa, guzovi su se drmali kao valovi Jadrana, a kosa kao zlatne strune, padala je preko ramena. Izazovno sjela je preko puta mene. Pio sam sok a on je pio mene. Pričali smo nešto glupo, kao o fakultetu i djevojkama.

– Znaš Vesna, mogli smo otići negdje na večeru večeras – rekoh – znam jednu ribarsku kuću, ima ljepu terasu.
– Važi – rekla je. – Kad dolaziš po mene?
– U 7 – rekoh… Još smo ostali nekoliko minuta, skrivao sam svoje poglede. Pitala me je:
– Zorane kako ti izgledam? Je l’ ti neće smetati izaći sa babom na večeru? – probavala me je.
– Ma Vesna, je l’ mogu govoriti slobodno da samo nas dvoje znamo za to?
– Možeš – rekla je.
– Znaš Vesna, ti si više nego zgodna i ljepa žena, vrlo elegantna. Nema veze koliko ti je godina, nisi rađala djecu, tjelo ti je očuvano. Izgledaš veoma seksi. – Nasmijala se:
– To je ljep kompliment. Kupila sam neki kupaći kostim, pa nikako da ga probam. Da li bi ti rekao kako mi stoji za more?
– Hajde slobodno, imamo vremena, samo oblači i pokaži, biće nam zabavno – rekoh.

Otišla je. Kad se vratila iz sobe u kostimu, kad se nisam onesvjestio!

To je bila pička i po! Kurac mi se digao k’o truba za buđenje vojske

– Šta kažeš Zorane? – palila je parket po kojem je hodala u štiklicama koje su bile kao neke klompe.
– Da nismo familija, Vesna, sad bih skočio na tebe!

Pogledala me je nekim blagim pogledom i samo se nasmijala malo.
– Kasnije o tome – rekla je.

Izgleda da nisam dobro čuo.

– Izvini Vesna, šta si mislila „kasnije o tome”?
– U redu, kasnije ćemo pričati o tome – rekla je. Imao sam utisak, ovo izmiče kontroli, ali svejedno ću vratiti priču na nas dvoje.

Otišla je u sobu i vratila se u kućnoj haljini; ljetnoj, kraćoj svezanoj na stomaku, plišanoj. Sva je blistala.

– Idem ja sada pa se vidimo u sedmicu.
– Kud se žuriš? – rekla je – pa tek je pola dva. – Sjela je kraj mene: – Sad me pitaj ili pričamo o onome.
– O čemu? – rekoh.
– Pa da ti nisam ujna, skočio bi na mene. Kako si to mislio? – Usne su još se crvenile od karmina. Uredno, kao linije odvajala je usne od lica, haljina se malo razmaknula, noge je malo raširila, namjerno, nije imala gaća.
– Ma – rekoh – šalio sam se.
– Nisi Zorane nisi, vidim ja kako me gledaš – uzela me za ruku – reci slobodno, ovo je samo između nas. Jesil’ ikada spavao sa stariom ženom kao ja?
– Nisam baš.
– Znam. A je l’ bi volio?
– Volio bih, bilo bi to novo iskustvo. – Spustila je svoju ruku na moje koljeno.
– Da li bi dozvolio da te žena kao ja pomiluje i poljubi? – nešto sam promumnjao, a već joj je ruka bila na mojim raskopčanim prsima. Polako je prošla prstima kroz moju vlažnu kosu. U nekom blagom strahu, stavio sam ruku na njenu nogu, bila je topla. Gledali smo se nekoliko sekundi. – Vesna, pokaži mi grudi, molim te.

 

vaćari je za sise

Razvezala je polako haljinu, već su se grudi nazirale, bjele, očuvane, pravilnih i lijepih bradavica. Krenula je polako da me poljubi… Zvono je zazvonilo na vratima. Skočio sam kao opržen.

– Polako, smiri se. – Otišla je do prozora, bila je to rodica Maja, vidjela je moj auto pa je navratila. Brzo sam se sredio i zakopčao košulju. – Otvori joj ti vrata, a ja ću doci za tren.

Tako je i bilo – ja sam otvorio vrata, pozdravio se sa Majom i ušla je u kuću.

– Gdje je ujna? – upitala je.
– Nešto traži u sobi, sad će ona.

Vesna je izašla za nekoliko trenutaka, u trenerci, hvala bogu, donji dio trenerke i majica gore. Sjeli smo nekoliko trenutaka.

– E, ja moram ići – rekoh, vidimo se ujna u iduću nedelju. – Ispratila me je: – Doći ću večeras oko 10, je l’ to u redu?
– Je – rekla je – nazovi me da otvorim garažu da uđeš unutra.

Nazvao sam je oko 10:15, kad sam bio blizu. Otvorila je garažu i ja sam se uvezao unutra.  Ušao sam u kuću, svirao je Haris Džinović, na CD-u, lagano. Pozdravili smo se. Vesna je izgledala veoma izazovno: mini suknja i košulja svilena, onako na štiklama odzvanjala je parketom. Usula mi je čašu vina. Nazdravili smo, nasmijala se:
– Kako ti izgledam Zorane?
– Super, baš kako ja volim – rekao sam. Prišla mi je i stavila mi prst na usne. – Je l’ to znak šutnje? – rekao sam.
– Je – rekla je. – Da zaplešemo? – pitala me. Promjenila je muziku, svirao je neki sentiš iz 80-ih. Prišla mi je i zaplesali smo. Mirisala na skupi parfem. Odma’ mi se počeo dizati kurac. Osjetila ga je i stavila mi nogu između mojih.

ona ga hvata za kurac preko gaća

– Osjetim nešto ljepo Zorane. Je l’ ljep komad? – upitala je.

Počeo sam da joj grickam uši i ljubim joj lice lagano. Onda su nam se pogledi sudarili i poljubila me je strasno u usta. Držali smo još čaše sa vinom, koje smo spustili na stol.

Još smo kratko plesali i ljubili se. Spustila je ruku i počela lagano da mazi moj dignuti kurac. A ja sam lagano počeo da joj otkapčavam košulju. Grudi su ispale polako van, onako u bjelom grudnjaku čipkastom, izgledale su kao dve dinje. Još uvijek ih nisam vadio iz grudnjaka. Polako sam joj pipao guzu, njihala se lagano u ritmu muzike, poneki zadah oduševljenja.

Zagrlila me je oko vrata i počela lagano da mješa, ljubeći me starim stilom, ali bilo je fino.

– Vesna, jesil’ ti spremna na ovo? – šapnuo sam joj na uho.
– Odavno Zorane, odavno.

Polako sam joj raskopčao rajf na suknji i počeo da je spuštam dole, gurajući svoju ruku u njene gaće. Milovao sam joj guzu, srednji prst sam spuštao među njene guzove, prema dvima otvorima. Dodirnuo sam joj šupak, pa onada polako dirnuo vaginu, ali samo za trenutak. Uzdahnula je duboko. Povukao sam ruku gore, gadio sam se na prljave djevojke (ako smrdi – pomislio sam, sve će propasti). Ali nije, pomirisao sam prst; sve je mirisalo na nježan šampon i kremu koju je sigurno ugurala malo i u guzu.

– Idemo u sobu Zorane – povela me je na igralište koje sam najviše volio. Skinula je preostali dio robe, a i ja isto. Kad je vidjela moju kuburu, bila je to baš kubura, 23 cm, uzela ga je u ruku i počela jezikom lizati.

plavuša klečeći puši kurac

Vidim, nije baš bila neka iskusna, gledala je filmove. Ali bilo je ljepo, sisala je moju kuburu, koja je mogla od strasti i da opali.

Podigao sam je na krevet, polegao i počeo lagano da joj ljubim velike grudi, polako prema dole. Došao sam do stvarno rutave pičke. Smeđa rutava pička mirisala je na šampon. Rastavio sam joj noge i počeo da joj ližem malu. Sva se tresla.

– Vesna podigni se malo, sad ćeš nešto vidjeti. – Podigla je malo butine, a ja sam joj liznuo mirisni šupak. Vrisnula je:
– Joj Zorane joj, joj, što je ljep osjećaj. Nikada nisam to osjetila, moj Mato samo na mene i jebe 15 minuti i gotovo.

Nastavio sam da je ližem, malo tamo malo ‘vamo, obe rupe.

– Daj mi ga u usta Zorane, daj mi ga!

Stavio sam joj kuburu u usta

Ljubila ga je ludo, a ja sam joj stavio prst u vaginu. Mješala je kao luda. Polako sam se spustio niže i nježno stavio pola kurca u vaginu koja se cjedila od ljubavnog soka i od želje za kurcem. Jebavao sam je tako pet minuta.

jaše mu na kurcu na stepenicama

– Vesna, daj me zajaši! – Sjela je na kurac i počela skakati. – Polako Vesna, polako.

Usporila je uz jauke. Tako je jaukala, da sam se začudio.

– Tako se ja jebem Zorane, jako jaučem.

Jahala je nježno; gore-dole, gore-dole. Okrenuo sam je s guza, jako joj je bila rutava pička, a i šupak isto, skoro se nije ni vidio. To me je užasno palilo. Stavio sam ga unutra.

– ‘Ajde Vesna, polako mješaj. – Bilo je za izluđenje, bila je to prava koka. – Mogul’ ga staviti u šupak Vesna?
– Joj Zorane, nisam nikada to.

Stavio sam vrh, teško je ušao. Stenjala je, ali nije se branila. Svakih 5 sekundi je ulazio po cm unutra. Kad je bio do pola, zajaukala je jako, ali nije ga vadila. Malo sam ga povukao van, pa opet unutra, sad skoro do kraja. Jaukala je sad sve više i jače. To me palilo kao ludog; zabio sam ga skroz svih 23 cm u šupak. Vrištala je Vesna.

Nakon dve minute svršio sam joj u šupak i nastavio da ju jebem lagano. Nije ni skužila da sam svršio. Izvadio sam ga i stavio u pičku. Malo je pao:
– Umorio sam se – slagao sam. Nastavio sam da je jebem s guza polako: – De se ti sama jebi, Vesna.

kara je u dupe u doggy pozi

Mješala je lagano, unutra-van do pola, dizao se u njoj do maksimale. Počela je svršavati, jaukala je, bila je van sebe. Znoj se cjedio niz nas. Konačno se spustila na mokru plahtu.

– Zorane, bilo je predivno.
– Uh – velim – pa ja sam jebao svoju ujnu.
– Ma kakvu ujnu, ma nismo skoro ni rod. Daj molim te, Zorane.
– Vesna, bilo je fantastično.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x