Našli smo frajera za trojku po Micinoj želji

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozdrav za sve čitaoce, evo jedna pričica koja se nedavno dogodila, a u kojoj sam jako uživao.

Jednog popodneva dođe moja slatka jebozovna ženica sa posla. Vidim na njoj da je pozitivno uzbuđena. Pijemo kaficu i ćaskamo ne obavezne teme, kad u jednom trenutku, ona mi reče:
– Hej Boki, imam nešto za nas, ako se slažeš… Znam da voliš te stvari. – Ja onako iz radoznalosti joj kažem da me pita, a ona poče: – Imam jednog lika u hotelu već par dana. Kad god ga uslužujem, stalno mi nešto dobacuje, izgleda da bi me tuc’o, pa ako nemaš ništa protiv, da ga pozovemo k nama, il’ da odemo k njemu u sobu, pa da se malo zezamo. Ja bih sutra pričala sa njim na tu temu i rekla bih mu da može seks, al’ uz tvoje prisustvo. Samo te molim da ti budeš nježan ako se to desi, da me ne rasturite.

Ja reko’ da tu nije problem, biće mi jako zadovoljstvo. Sutradan u toku posla nazovem Micu da vidim je l’ šta rešila, nije mi dao crv mira. Bio sam jako napaljen i iščekiv’o poziv šta će se desit, oćel’ bit šta il’ neće. Ona mi reče da se strpim, upravo pregovara na tu temu sa gospodinom. Ja prekinem razgovor i, koliko sam bio napaljen, odem do wc-a i izdrkam. Da nisam, mislim da bi mi jaja popucala. Kad sam završio, vratim se na posao, kad nakon pola sata telefon – zvoni Mica. Javim se, kad ona kroz osmeh reče:
– Dogovoreno je, dođi po mene na pos’o kad kreneš kući, pa ću ti sve objasnit.

Ja reko’ ok, al’ nisam mog’o više izdržat – opet sam išao izdrkat koliko sam bio napaljen na pomisao kako ću je gledat kako je troši drugi muškarac. Jedva sam dočekao kraj radnog vremena i krenem dođem pred hotel gde Mica radi. Ona ulazi u auto, seda i stavlja mi ruku na kurac i reče:
– Samo da vidim jes’ se napalio.

Ja se nasmija’, uzvrati’ joj poljupcem i zavuko’ ruku u njene gaćice, a ona mokra sva. Ja je pogleda’ i upita:
– Jes’ to mokra od napaljenja, il’ te je već odradio? – Ona mi reče:
– Pa jes’ lud? Napalila sam se. Rekli smo da te stvari nećemo radit sa drugima jedno bez drugog.

Ja je poljubi’ i krenu, a ona se igra sa mojim kurcem koji ‘oće da esplodira, kaže:
– Puknuće ti jaja koliko su puna.

Čim smo ušli u kuću, ‘odma smo krenuli u akciju: pojebali se kao nikad i otišli pod tuš. Lagano se tuširali mazili i ona mi pričala dogovor, kaže:
– Dogovor je da dođemo kod njega u sobu u 8 večeras. On će pripremit piće i mezu i da se malo upoznamo, pa može seks. Samo, on ima jednu molbu: da me on prvo tuca sâm, da se rastereti i privikne na tu situaciju, pa onda možete zajedno – što meni i odgovara; da je gledam dok je on obrađuje. Još na to ona reče: – Nemojte me tucat u guzu. I njemu sam rekla da to ne mogu, a ti znaš da me boli. Mjenjajte se, znaš ti već kako ja volim, samo budite nježni. Nemoj ni njemu dozvolit da me rasturi. – Ja reko’:
– OK, ne brini, ja ću bit po strani, više ću gledat i uživat nego tucat. Pomoći ću ti u svemu da ga odradimo kako to treba i da budemo zadovoljni svi. – Ona reče:
–OK.

pušenje u kupatolu

Sredili se, sa nestrpljenjem smo dočekali 8 sati i stižemo u hotel. Pokucamo na vrata, kad nam otvori lik moje građe, neki’ 30 godina, lep, i na prvu jako kulturan i pristojan. Uđemo unutra, on nas posluži pićem, uđemo u priču. On kaže da je tu na nekom poslu jedno mjesec dana, da ima porodicu, ženu i troje djece, da je startov’o Micu iz želje da je proba jer je dosta slična njegovoj ženi, a iz dosade posle posla valjalo bi mu da se isprazni, jer nije već 7 dana ništa tresn’o, a nije ni drk’o. Jedino što on nije bio u situaciji takvoj da tuca ženu da je muž gleda, al’ ako je već takva situacija i to je lepo iskustvo, ja mu reko’ da ne brine ništa, da je sve OK i da ne gube vreme, jer ja ću im pomoći da se pripreme.

Ja ustanem, uzmem Micu, poljubim je i počnem je skidat, lagano mazeći je, a u gaćama mi kurac puca od uzbuđenja. Skinem Micu golu, povalim je na krevet i krenem je lizat. Mica mu reče da se on skine i da se pridruži. On se na brzinu skide, leže pored Mice, poče joj sike maziti i strasno je ljubit.

Vidim da je Mica spremna, a i u njega se baš lepo ukrutio osrednje veličine, malo deblji kurac. Ja ga uzmem lagano, malo prodrkam da ga opustim i previknem na situaciju, da nema tremu. On kao malo iznenađen, podleda u mene, a Mica mu reče:
– Ne brini ništa, opusti se maksimalno, jedino pazi me, nemoj me punit jer nemam zaštitu. – On reče:
– Ne brini za to, ne bih ni ja da se uvlačim u nezgodnu situaciju.

mmf trojka

Ja lagano spustim usta na njegov kurac, a rukom obrađujem Micu, što on proprati sa jakim uzdahom i reče:
– O brate, ovo nisam očekiv’o, svaka vam čast!

Ja pustih njegov kurac i izvadih prst iz Mice, povučem se nazad i krenem se skidat, a Mica mu reče da legne na leđa. On je posluša, ona ga zajaši i lagano se poče nabijat na njega. Oboje počinju stenjat i prepuštaju se užitku. Ja gledam i ne mogu verovat kako su oboje na sedmom nebu, kad ja spusti’ glavu i pogleda svoj nabrekli kurac – iz njega lagano curi sperma.

Ja svršavam, a nisam ga ni taknuo!

Stvarno je bio fantastičan prizor gledat ih kako su u zanosu. Priđem im i kleknem iza Mice; već vidim da će bit kraj. Mica se sve više nabija i pušta krike, znajući, kad svrši, da joj treba bar minuta odmora da nastavi. Ona se smiri i podiže sa kurca, a ja ga uhvati’ odma’ u usta i počnem pušit u istom ritmu u kojem se Mica nabijala. On odma’ poče da se trese i koči, a ja osetih prvi i jak mlaz njegove sperme u ustima, al’ samo malo otvorih usta da ona može izlazit, a nastavim da mu pušim.

cuckold, trojka mmf

Pratio sam: 5 mlazova sperme mi je špricnuo u usta, a onda mu je počeo padat, al’ on nije prest’o da se grči. Kad se smirio, Mica ga poljubi i siđe sa njega, pitajuć’ ga je l’ mu bilo dobro. On ‘nako izgubljen reče da u životu nije bolje svršio i ne zna kako da nam zahvali. Ja pusti’ njegov kurac iz usta, obrišem se plahtom. Mica mi priđe, poljubi me i reče:
– Bravo ljubavi, znala sam da si perverzan, al’ da si toliko, nisam. Svaka ti čast – i poče da se ljubi sa mnom i uz šapat mi reče: – ‘Aj se nabi’ u mene zguza i isprazni se. – Ja joj reko’:
– Ne brini, lezi ti, odmori se, mogu ja još izdržat.

Pogledam svoj jako dignut kurac; on je počeo plavit koliko se krv u njemu nabila. Legnem pored njih na krevet, a on me upita da li imam nešto protiv da on proba da mi popuši, jer to nikad nije ni video ni prob’o. Mica mi na to reče da će njih dvoje zajedno. Tako i bi: njih dvoje se spustiše i počeše se ljubit, ližući moj kurac.

bisex trojka, pušenje

Ja nisam mog’o više – počeo sam svršavat. Izbacio iz sebe sav teret i ustao sa kreveta. Kren’o sam prema kupatillu jer sam mor’o piškit, valjda od tog naboja više nisam znao šta mi treba. Kad sam završio sa wc-om, izlazim i gledam kako je on Mici zadigao noge i lagano ulazi u nju, a ona samo ispušta krike zadovoljstva. Kad me ugleda, reče:
– Bokice, kako je dobar, kako me dobro obrađuje! Uživam ljubavi! Hvala ti za ovo!

Ja im priđem, sagnem se, poljubim pičku i poljubim i njega. Njega i udarim lagano po guzi i odem sest u fotelju. Uzmem piće i lagano ih posmatram. Trošili su se bogam dobrih pola sata, kad odjednom čujem Micu kako ispušta glasne krike, govoreći kako svršava i lagano se opušta, na šta on staje, vadi iz nje i gleda je ‘nako opuštenu kako leži. Ona se pridiže, uze ga u usta i lagano mu puši. On zabaci glavi i okrenu je prema meni, ja se nasmija’ samo, na šta Mica reče:
– Je l’ ti super ljubavi? – Ja reko’:
– Sve je OK, samo vi se igrajte.

Ona se okrenu u doga pozu, on joj uđe zguza i krenu da se zakucava žestoko, na šta ona poče da stenje i ječi. On je sve više ubrzav’o i od jednom se izvadi iz nje i jak mlaz sperme prosu po njenim leđima, druga dva na njenu guzu a ostalo se sljeva niz njegov kurac koji je već u padu.

karanje od pozadi

Na moje iznenađenje, on se sagnu i poliza spermu sa njenih leđa i pogleda u mene. Reče:
– Brate, žena ti je boginja! Svaka vam čast, ovo ću pamtit do kraja života! Jebav’o sam svoju u raznim pozama, al’ ovako nisam nikad uživao. Hvala vam, ne znam kako da vam se odužim za ovo, jedino mi ostaje da ubedim svoju ženu da se pridruži, pa da svo četvoro uživamo u ovom i da ona oseti novo iskustvo. – Ja mu reko’ da je sve OK, a Mica ga poljubi i reče:
– Sad idemo pod tuš svo troje.

Tako i bi – uđemo u tuš-kabinu svo troje. Malo je potjesno al’ lepo: Mica između nas, svi se trljamo jedni od druge. Uživali smo, a kad smo izašli, polegali smo na krevet. On reče, ako nam ne smeta, da prenoćimo kod njega, ionako je sutra vikend, ne radimo, pa nas on vodi na ručak u jedan restoran koji drži naš čovek. Tako i bi – zaspali smo kao bebe.

Ujutro je on nas probudio sa kafom serviranom na stolu. Tu smo se zezali, spremili i otišli na klopu. Seks se nije spominj’o – kao da ništa nije bilo. Mica i ja došli kući, dobro se pojebali, a i analizirali utiske. Bili smo jako zadovoljni i jedno i drugo. Sledećih par dana pitam Micu viđa li ga kakve su njegove reakcije, a ona reče da je jako kul lik, nije navalentan, jako lepo razgovara:
– Pozdravio me je i rek’o kad hoćemo da mu se javimo, da odemo negde na večeru – kaže Mica – baš je fer, uopšte ne spominje seks. – Ja joj reko’:
– Onda, ako si za, da ga zovnemo kod nas za vikend. – Ona reče:
– Može.

Sutradan mi reče Mica da on odlazi za vikend kući, pa kad se vrati, možemo se družit. Ja pogleda’ Micu, a ona reče:
– Bilo je kratko, al’ slatko.

Ako se vrati u naš grad i ponovimo druženje, pišem šta se desilo. Pozdrav od Bokija i Mice.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Autor ovog posta je:

Boki i Mica


Moj život u sex avanturama.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x