Kolege / ljubavnici, sami u kancelariji

Toplo letnje jutro. Probudila se oznojena, vrućeg tela. Protezala se gola, mekana, a željna jutarnjeg maženja. Budila se do kraja milovanjem tela, prolazeći dlanovima preko vitkih nogu, krila i čvrstih dojki.

No, nije bilo mnogo vremena. Valjalo je ići na posao. Istuširala se i pošla njegovom ulicom, uz reku nad kojom je pirkao vetrić, dok su se žalosne vrbe ogledale u vodi.

Bila je zgodna plavuša u laganoj zelenoj haljini s dubokim izrezom na leđima, koja su već bila preplanula od sunčanja. Svaki korak otvarao je razrez sve do bedara. Ruke su joj bile gole. Bila je privlačna i izazovna, a i svesna toga.

Sustigao ju je automobilom na kraju ulice u kojoj je stanovao. Povezao ju je. Bili su ljubavnici više poljupcima, pričom i stihovima, nego telom. Ali, danas je bila neodoljiva. Pozvao ju je na ranu jutarnju crnu kafu u svoju kancelariju. Radili su u istom preduzeću.

tumblr_mdmazc1pd11qknjj0o1_500

Na poslu, ona se presvukla u belu radnu odeću, ispod koje je imala samo male, bele gaćice, čija je uska traka među nogama jedva prekrivala podšišanu i oblikovanu šumicu njenog Venerinog brega.

On ju je već čekao sa smeškom. Pružili su ruke jedno drugom, isprepleli prste, a onda je bila privučena uz njegovo telo. Ljubili su se.

Sela je u fotelju, dok je on zaključavao vrata, a potom bio uz nju, na kolenima i ljubio joj lice, usne i noge. Zadigao joj je haljinu i krenuo dlanovima prema preponama. Mrmljao joj je nežne reči onim svojim sonornim baritonom, zbog kog ga je prozvala „Lepi glas”. Raskopčao joj je haljinu na grudima i ljubio joj tople, oble, čvrste grudi, naslanjao lice na njih, a ona mu je mrsila kosu. Bio je nadražen. Na pantalonama se videla nabreklost njegovog uda.

Odgurnula ga je i poželela kafu. Već je čekala. Sedeli su svako u svojoj fotelji, pijuckali crnu tečnost i gledali se. Ona ga je gledala izazovno, dok je lizala i grickala kockicu šećera, oblizivala svoje usne i mazno mu se smešila.

tumblr_n9n4qlb29f1s5t2ojo3_500On nije mogao da izdrži. Evo ga, već je opet bio uz nju. Podigao ju je, čvrsto zagrlio i poljubio, a onda se svojim telom pripio uz nju. Raskopčao joj je zelenu haljinu, uživajući u njenom telu koje je izranjalo iz tkanja. Stiskao joj je guzu, ljubio usne i vrat, dojke i stomak. Kleknuo je pred nju i polagano joj svlačio gaćice, ljubeći svaki komadić gole kože. Zario se jezikom u njeno međunožje, pa joj lizao noge sve niže i niže, do kolena i natrag. Čvrsto ga je držala za glavu, milovala mu potiljak, čupkala gustu, crnu, kovrdžavu kosu i uživala.

Onda je on ustao i skinuo sa sebe majicu, pantalone i rublje. Ud mu se ustobočio u punoj erekciji, tako lep bez kožne kapice. Nije joj dao vremena da uživa u gledanju. Podigao ju je lako, kao perce, u vis i držao je pripijenu uz sebe. Obujmila ga je nogama oko struka i kao lijana se pripila uz njega.

Ud joj je dodirivao stomak, pa kliznuo ka toploj i mokroj pičkici. Nagnuo se napred i spustio je u fotelju, prstom joj rastavio toplinu koke i napipavši klitoris, počeo ga nežno masirati. Pri tome joj je milovao dojke i ljubio usne. Dovodio ju je do ekstaze. Milovala ga je po leđima, stiskala nogama i tek ovlaš dodirivala njegov penis po samom glaviću, gde je stajala sluzava kapljica.

Šaputao je, bio je uzbuđen, željan i nestrpljiv da je tuca što pre. Promenili su položaj. On je sedeo u fotelji, a ona je nad njim klečala, držeći taj divni ud u rukama. Milovala ga je i gnječila, sve dok se na vrhu nije stvorio sluzavi, penušavi sloj vlažnosti. Tad ga je gurnula u svoju vruću koku. Klizila je po njemu gore-dole.

tumblr_n9kqvvaEy41sgnu7po1_500Opet su se ljubili i sisali jezike sve do korena…

Odizala je i spuštala svoju guzu puštajući penis da gotovo ispadne, a onda se ponovo nabijala na njega sve do korena, do muda.

Da je mogla, strpala bi i njih u sebe. Primetila je kako se bliži vrhuncu, pa je usporila svoj hod po njegovom penisu. Umirila se. Ljubila mu je kapke na očima, čupkala i mrsila dlake na grudima, grebala ga lagano svojim oštrim noktima po grudima. On ju je hvatao za čvrstu zadnjicu, odizao je, pa spuštao. Milovao joj je i stezao celo telo, tražeći svojim usnama nabreklu, crnu bradavicu njene dojke.

Plesala je na njegovom udu veličanstveni ples. Kakvo je to bilo jutranje tucanje! Jecao je u grču, a onda svršavao dugo i toplo. Osećala je njegove vruće mlazove, ali je nastavila svoje jahanje na njemu sve dok nije započelo njeno dugo svršavanje. Još mu je ljubila usne i još ga grebla po leđima, a već je dolazila k sebi posle uživanja u ovom jutarnjem tucanju.

tumblr_nbxgpywDVp1qb139no1_500

Disali su sve tiše i tiše. Kad je sve bilo gotovo, maramicom je obrisala njegov penis i svoju crvenu, nabreklu koku. Obukla se i vragolasto mu se nasmešila. Osećala je njegovu spermu u sebi i bila je srećna. Takva je pošla na svakodnevni posao, a još je ceo dan pevušila jednu pesmu koju su oboje voleli.

Kako je lepo započeti radni dan tucanjem u kancelariji! I biti ljubavnica svom ljubavniku.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o