Najfatalnije zavodnice naše istorije

Kroz vekove, mnoge žene su se istakle kao velike zavodnice svoga doba. Ove žene su bile inteligentne, talentovane i posedovale su neverovatnu moć ubeđivanja. One su bile vladari, špijunke, seks simboli i prave ikone. Evo nekih od najpoznatijih:

Kleopatra

Ova egipatska faraonka je zavela Julija Cezara i Marka Antonija, vladare tada najmoćnijeg carstva na svetu. Kleopatra je posebno ostala upamćena po tome kako je upoznala Cezara. Navodno, ona se umotala u tepih koji su sluge potom odnele u njegove odaje. Jako luckasto, zar ne?

Kleopatra statua

Katarina Velika

Ruska imperatorka, sigurno najpoznatija od svih Ruskinja koje su bile vladari, bila je poznata i po brojnim ljubavnicima. Njen ljubavni apetit je, navodno, bio toliko velik, da je probala i seks sa konjem. Njoj su ljubavnici služili samo za zabavu, a kada bi joj dosadili, dala bi im poklone, i zauvek završila sa njima.

Vajolet Gordon-Vudhaus

Ova prava engleska dama bila je svetski poznata harfistkinja i klavikordistkinja. Osim toga, bila je poznata po tome što je živela u petoro, sa još četiri muškarca. Njena četiri „supruga“ (jedan je bio zakonski) su bili jedna prava vesela družina kojoj nije smetalo da dele istu ženu. Navodno, jedini put da su se svađali bilo je zbog kriketa.

Mata Hari

Ova holandska egzotična igračica bila je jako popularna u Parizu na početku dvadesetog veka zbog svog posebnog plesa. Popularnost ju je dovela do toga da postane ljubavnica mnogih moćnih muškaraca sa kojima je putovala po celoj Evropi. Kada je izbio Prvi svetski rat, zbog svoje prirodne erotičnosti i moći da zavođenjem dobije šta god želi, postala je nemačka špijunka pod šifrovanim nazivom H-21. Nažalost, Mata Hari su u jednom trenutku uhvatili Francuzi, osudili je i na kraju ubili.

Mata Hari

Volis Simpson

Ova Amerikanka se udavala tri puta, a poznata je po tome što je engleski kralj Edvard VIII abdicirao da bi se njome oženio. Kada su se upoznali, Volis je još uvek bila udata za svog drugog muža. Postali su ljubavnici 1934, a on je bio potpuno opčinjen njom. Edvard je došao na vlast 1936, ali nije mogao da vlada ako se oženi dva puta razvedenom ženom, pa je odlučio da abdicira iste godine, posle manje od godinu dana vladavine. Postali su vojvoda i vojvotkinja od Vindzora.

Anais Nin

Ova poznata spisateljica je poznata po svojim aferama isto koliko je poznata i po svom radu. Živela je u poligamiji, imala je dva muža, a pored njih je zavela Henrija Milera i, navodno, njegovu ženu Džun.

Merilin Monro

I, naravno, najpoznatija američka zavodnica dvadesetog veka, Merilin Monro, zavela je predsednika Džona Kenedija samo svojim glasom dok mu je pevala čuvenu rođendansku pesmu 1962. godine. Njihova afera je bila kratka, ali turbulentna. Pre njega, zavodila je brojne muškarce, od sportista do reditelja i političara i ostala je upamćena po svom ogromnom urođenom seksipilu.

Merilin Monro oblizuje se

Preuzeto: Blic žena

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments