Jahao sam njegovu kitu na plaži na Jarunu

Bilo je ljeto. Krenuo sam na nudističku plažu. Skinuo sam se i posmatrao oko sebe. Bilo je raznih kurčeva; starijih, mlađih, velikih, srednjih – što me je odmah napalilo i počeo sam si zamišljat kako bi bilo ljepo nekog imat u guzi.

Volim kad su deblji, malo veći, sa ljepim glavićima koje obožavam ljubit, prelazit po prorezu, da mi ispunjavaju usta. Pošto sam puniji, guza mi je veča ali uska, pa ju treba malo razradit da uđe unutra polako glavić, pa dio po dio do kraja.

Ležim tako cio dan mjenjajući hlad… Sunce, voda… i brzo dođe noč i svi otišli sa plaže. Ostadoh sam na plaži. Čujem kako prilazi neki muškarac oko 40 godina. Ja ležim gol na leđima sa uvijenim koljenima, blago raširenim. Kad je bio blizu mene, pravio sam se da spavam. Skitajući kuda će, malo je zastao i posmatro me. Počeo je da skida majicu i hlače. Osta gol. Pogled mi je pao na njegov kurac, koji je bio malo poludignut, sa kožicom.

gej pušenje u prirodi

Došao je do mene, stao i počeo se mazit. Ja sam sjeo i rekao neka dođe bliže. Idući prema njemu, prošao sam mu po nozi do jaja koja su bila okrugla i puna. Pomazio sam ih par puta odozdola nježno rukom prema kurcu i primio ga potegnuvši mu kožicu. Otkrio mi se ljepi okrugli glavić.

Podigao sam se na koljena, stavio usne sa strane kurca, dižući se prema glaviću. Jezikom sam prošao okolo cijelog glavića do proreza, ližući prorez, i onda ga uvukao u usta. Osjetio sam kako se povećava i zadebljuje.

Nije bio grub, nego mi je samo dozvolio da ga uzimam koliko mogu

Tako par puta sam ga uvukao do kraja, mada sam se malo zagrcnuo, ali odlično je bilo. Kako je već bilo dosta pušenja, legli smo na ručnike, on iza mene, polako ljubeći me po leđima i spuštajući se prema presjeku guze.

rimming gej na plaži

Ja sam guzu izbacio prema njemu, tako da mu je bio otvoren put prema rupici. Kad je došao do nje, pokušao je da stavi prst, ali bilo je usko. Rekao sam mu da ga navlaži pa da stavi. Tako i napravi – i uletio je par puta, kad odjednom spušta se dolje, dolazi do guze, raširi je jezikom, prelazi okolo sve više slineći je. Osječaj je bio neopisiv. I onda osjetim jezik kako mi probija rupicu, ulazi unutra. Baš sam uživao.

Vrati se gore, ja mu dadem kondom, jer on je bitan, nikada bez njega. Otvorio ga je, povukao par puta da bude čvrst. U međuvremenu, kako sam ležao na boku, mazio sam si rupicu da bude spremna. Legao je iza mene, ja guzu bliže njemu, navlažio je kondom i krenuo ka rupici. Raširio sam guzu da lakše uđe, ali otpor je na ulazu. Osjetim kako uđe, vadi-uđe-vadi, malo zastane da se priberem od malog bola.

Kad je ušao do kraja, kažem mu:
– Ostani malo tako.

gay karanje zguza na plaži

Mic po mic se pomiče, a odjednom guza primi ga super. Počeo da ubrzava. Jebao je ne brzo ali odlično. Nakon nekog vremena stane, legne na leđa i to je bio znak da hoće da mu sjednem.

Okrevnuši mu leđa, spuštam se guzom i sjedam na njegov kurac. Podižući se tako mu se spuštam, on ubrzava. Kaže da će svršit, ja mu kažem da i ja ću brzo. Nakon toga moja sperma izleti. Baš sam svršio.

Ustajem, on skida kondom, uzme ga u ruku. Osjetim toplinu na leđima. Osjećaj je bio super. Karanje na Jarunu je bilo, taman okupali se i krenuli kući.

gay jahanje kite na plaži

Ovo je istinit događaj.

Bucozg

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o