Primila sam dva, ali volela bih tri kurca odjednom

Zovem se Slađana i u braku sam pet godina. Još ne planiramo decu, ali jednog dana biće i toga, za sad uživamo u zajedničkim trenucima. Ja imam 27 godina, moj muž ima 32. Odlično se slažemo u sexu i oboje volimo da istražujemo. Pravimo užitke na sve moguće načine.

U krevet smo doveli nekoliko puta njegovu koleginicu iz firme i moj nas je muž napaljen do daske jebao obe sa neskrivenim uživanjem. Ja sam njoj lizala i žvalavila pičkicu, ona je meni mesila moje bujne grudi. Moj je muž prvi jebao u guzu, uživali smo svo troje.

Nikad nismo mnogo raspravljali o tome da u krevet dovedemo drugog muškarca da mene jebu dvojica, mada mi muž prilikom jebanja zguza, dok mi puni pičkicu, u dupe gura i vibrator. Imala sam neverivatno veliko uživanje, ali nikad smelosti da ga pitam da dovede drugog muškarca. Bila je to moja mala tajna fantazija, želela sam dvojicu.

dve devojke puše kurac

Pre dve godine, moj muž je morao da ode na par dana van grada. Tu noć smo se jebali kao ludi. Znala sam da sa njima na put ide koleginica koju oboje jebemo i rekla sam mu da je izjebe sa nekim, zamišljajući kako mene jebu dvojica. On se samo nasmešio i ušao u kola.

Ušla sam u stan i istuširala se, naravno nabijajući guzu na vibrator. Izašla sam napaljena i mokra, a kurca nije bilo nigde, samo moj vib. Lagano sam ga gurala sedeći na stolici ispred kompa. Na nekoj erotskoj strani gledala sam kako dvojica razvaljuju mladu pičkicu. Bila sam sva mokra.

Tada sam rešila da uđem na jedan chat i malo budem nevaljala sa učesnicima. Ubacila sam nik, malo provokativniji, i počela fantaziju. Javio se Miroslav. Imao je 35 godina i živeo je u Kragujevcu. Nekako sam se ložila na svaki njegov red koji napiše, pisao je šta bi mi radio, kako bi me punio. Ja sam rekla da može, al’ pod uslovom da nađe još jednog, mene nije lako zadovoljiti.

dildo i vibrator u njoj

Rekao je:
– Sve može da se sredi, samo reci.

Poslala sam mu svoju sliku, zapravo sliku svoje dve rupice koje su žarko želele njega i njegovog druga. Nisam pominjala da sam udata. Nekako, oboje napaljeni do daske, on je reko da zna kolegu koji bi se rado uključio. Pisali smo satima i bili sve nestrpljiviji da se nađemo svo troje. Poslao mi je slike da vidim kakvi su kurčevi. Na slici su izgledali jako dobro.

Hteo je što pre da me kresnu…

Hteli su da dođu u Beograd. Rekla sam da ne dolazi u obzir u Bg, pa smo odlučili da ja odem u Kragujevac. Miroslav je živeo sam i bila je odlična prilika. Sve se nekako poklapalo, kao da je neko scenirao celu stvar, ja sam samo trebala u svemu da uživam. Uzela sam im br. mobilnog i rekla da ću poslati poruku čim budem znala kad kreće bus iz Beograda.

Sišla sam i na trafici, uzela pripejd karticu da mogu da šaljem sms. Pitala sam kad je prvi bus za Kragujevac i počela da se spremam. Iako mi je pičkica uvek redovno brijana i mazana, obrijala sam je još jednom te večeri i namazala guzu nekoliko puta. Obukla sam svilene tangice, brus sa pojačanom korpicom i žutu haljinicu do kolena. Pozvala sam taxi i uputila se na stanicu.

gaćice u pičkici

Osećaj svile na mojoj obrijanoj pici me je palio sve vreme puta, još pomisao kako ću uživati kod Miroslava – gaćice su bile toliko mokre da sam se plašila da ću skvasiti sedište.

Stigla sam, izašla iz autobusa i stala. Rekla sam momcima u čemu ću biti, pa nije bilo teško primetiti me. Prišao je Miroslav. Neskrivenim divljenjem me je odmerio od glave do pete, zaustavljajući pogled na moje sise ispod žute tanke haljine. Popili smo piće dok smo čekali da se pojavi Danko, njegov kolega. Videla sam mu sliku na mejlu, nije bio posebno lep ali je imao alatku za divljenje. Kad je došao, seo je pored mene. Ispod stola dodirivao je moje butine… Uuuh… zamalo nisam na glas pustila krik. Palilo me je to; stranac me pipka ispod stola… mmm… opet su mi gaćice bile mokre.

Ustali smo i krenuli ka kolima. Miroslav je seo na mesto vozača, ja sam ušla na zadnja vrata, a Danko pored mene, opet. Nije skidao oči sa mojih sisa, rukom je prelazio preko mojih golih kolena. Miroslav je vozio i smeškao se. Danko je ruku zavukao već do moje, sad skroz mokre pičkice:
– Jbt, ala joj je ribica mokra! – rekao je kad sam noge potpuno raširila i dopustila mu da mi nabije prst u pičkicu.

Stigli smo pred zgradu, ušli unutra i pozvali lift. U liftu Danko se jedva suzdržavao da me ne skine i uhvati za sise. Pipao je preko haljine moju guzu, a Miroslav je gladio svoj kurac preko farmerica.

mmf trojka, pušenje kurca

Čim smo ušli u stan, obojica su raskopčali šliceve

Miroslavu je ispao debeo glavić, nije imao posebnu veličinu, nekih 17 ili 18 cm, a Danko je spustio trenerku i kroz bokserice sam videla ogroman kurac. Počeli su me hvatati, nisu znali šta pre da uhvate. Danko mi je strgao gornji deo haljinice i sise izbacio iz brusa. Miroslav je čučnuo ispod mojih nogu i lizao moje dupe:
– Mmmmmm… odavno nisam jebao neko dupe, još ovako jebozovno. Natrti se droljice naša, daj da ti razvalimo te rupe do bola.

Stojeći na nogama, trtila sam se Miroslavu dok sam pokušavala da naguram ceo Dankov kurac u usta.

Miroslav me je naglo trgnuo za ruku i ubacio me u spavaću sobu na krevet:
– Vreme je da počne divljanje, daj te rupe, pičko jedna napaljena mala.

pušenje 2 kurca

Bila sam žešće napaljena od toga. Sela sam na kraj kreveta i pušila obojici. Nemilosrdno su vukli moje sise tamo-vamo, drkali moju mokru pičkicu i čačkali moj čmar. Onda je Miroslav legao na leđa i trgnuo me da sednem na njegov kurac:
– Nabodi čmar na moj kurac. Brže, nemam celu noć da čekam. – Dok sam nabijala čmar na kurac Miroslavu, Danko je kopao po mojoj pici i žvalavio je:
– Dosta ove predigre, okreni bulju da ti uvalim ovaj komad – reko je Danko.

Tako je bilo: okrenula sam se, nabila pičkicu na Miroslava, a u moje razvaljeno dupe, nimalo lagano, uvalio je kurčinu Danko. Kriknula sam…:
– Aaaaaaaaahhhhhhh… aa… aaa… aaa… aa… aa.. aa… aa… aa – stenjala sam u ritmu kako me je nabijao u dupe.

jebanje u pičku i dupe

Ubrzo mi je napunio dupe spermom, a Miroslav mi je svršio po sisama. Međutim, tu je sve tek počelo.

Razvaljivali su me skoro celu noć, uz pravljenje manjih pauza da sa sebe sperem ogromnu količinu njihove sperme. Sve je na meni bilo modro i crveno, jedva sam ujutru mogla da hodam. Njih dvojica su me odvalili, bila sam ispunjena, bukvalno. Kažu, falio je treći da mi puni usta dok mi oni pune pičkicu i guzicu.

Vratila sam se u Beograd ubeđena da će se ovo ponoviti. Bila sam u pravu, posle toga, kad mi muž ode na put, ja idem u Kragujevac. Naravno, muž ništa od ovoga ne zna. I dalje imamo sjajan sex, ali moja mala tajna me pali još više, a muž me zbog toga jebe još žešće!!!

mmf trojka, dp

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
prvo stari
prvo novi najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments

Priča se jebazovna