VIDEO: Darin dildo-pornić digao joj cenu

Bubamara postala najtraženija pevačica nakon što je objavila snimak na kom simulira oralni seks na dildu. Zakazala je nastupe u narednih pola godine. Ranije je dobijala 5.000 evra po „tezgi”, a sada čak 7.000 evra.

Dari Bubamari je skočila cena posle dildo-pornića! Gazde noćnih klubova je traže više nego ikad, nakon što je u javnost procureo snimak na kom Dara simulira oralni seks @sa dildom. Zahvaljujući tome, Bubamara je za samo 15 dana, otkad je objavljen pornić, uspela da zakaže nastupe za narednih šest meseci, nakon kojih će biti bogatija za 336.000 evra!

„Darini nastupi posle dildo-pornića su veoma posećeni i sada u publici ima više muškaraca nego žena, koji hoće da joj priđu, da je slikaju, da joj se udvaraju… Ovaj pornić joj je definitivno digao popularnost, potražnja za njom je ogromna. Dara, međutim, nije povećala broj nastupa, jer i dalje peva samo petkom i subotom, ali za isti posao dobija mnogo više novca. Ona je cenu svog nastupa podigla sa 5.000 na 7.000 evra”, kaže za Informer jedan od vlasnika klubova.Dara Bubamara gola na Instagramu

Dara tvrdi da se nije nadala ovolikom interesovanju: „Istina je da mi je porasla cena i još će rasti kada izbacim novi hit. Sve je ‘u fulu’! Srećna sam što sam bukirana u narednih pola godine! Očigledno je da me ljudi vole zbog glasa, pesama, ali i iskrenosti. Naučila sam da u životu samo treba da budeš svoj i iskren”, kaže pevačica, koja je priznala da je sama objavila pornić.

„Cela situacija sa snimkom je prošla kako treba baš zbog toga što nisam folirala, već sam priznala da mi se omaklo. Moram da istaknem da publika kod mene prvo voli moj glas, energiju i pesme, pa onda sve ostalo. Dođem, otpevam, napravim atmosferu za pamćenje i odem kući”, zaključuje Bubamara.

I Darin menadžer Goran Lečić potvrdio je da je folkerka u zenitu popularnosti: „Istina je da je Dari porasla cena, jer je potražnja za njom veća. Ona i dalje ima isti broj nastupa, jer najčešće radi vikendom, ali sada nastupa tamo gde vlasnici klubova daju više para”, kaže menadžer.

Dari je porasla popularnost i na Instagramu, gde je pre ove godine u martu objavila dildo-pornić, navodno greškom, pa ga ubrzo i izbrisala. Bubamara je pre skandala imala 333.000 pratilaca na ovoj društvenoj mreži, a sada ih ima 355.000! Bivši suprug Dare Bubamare, Milan Kesić, tvrdi da pevačica objavljuje porniće zbog reklame: „Nemam ja veze sa ovim što je izašlo. Ona to verovatno radi iz marketinških razloga”.

Izvor: Informer

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments