Porodična rapsodija

Registrovani korisnici ne vide reklame

Veče jednog oktobra. Moja porodica pozvana zajedno sa mnom na feštu povodom rođendana naše kućne prijateljice i majčine kolegnice Klare. Naravno da smo se sa zadovoljstvom odazvali, te svi porodično odlučili ići. Moja majka, dvije sestre i otac, zajedno sa mnom, pravili smo klasičnu gužvu po kući i užurbano se spremali. Dok sam u kupatilu stajao pred ogledalom i pravio frizuru pozvala me je moja starija sestra Hana da dođem do sobe. Ušao sam u sobu i vidio kako se ona i moja mlađa sestra Maja spremaju i isto privode kraju.

Inače, maja ima 17, a Hana 20, dok ja imam 18 godina. Hana je uvek bila među nama najzrelija, dok smo ja i pogotovo Maja imali status „balavaca”. Možda zbog toga što je Hana uvek bila extra učenik, odgovorna i smerna, pa i danas je perfektan student ETF-a. Maja i ja smo inače srednjoškolci.

Kao što rekoh malopre, uđoh u sobu u toku njihovog spremanja po Haninom pozivu, i zatekoh žestoku diskusiju, da ne kažem svađu oko toga da li kombinacija koju Maja planira da obuče ide uz hulahopke boje noge. Hana mi reče:
– Marko ti si muško, presudi; da li joj ove čarape idu uz ovu haljinu?

U tom momentu Maja podignu jednu nogu na krevet, onako pomalo provokativno i ženstveno, da ne kažem zavodnički, i reče:
– Kako mi stoji batice?

Bila je obucena u usku crnu haljinu koja joj je pokrivala grudi, ali je imala u toj zoni neku čipku, pa su se ipak videle zajedno sa brusom, na nogama crne štikle i hulahop boje noge… Inače, Maja se poslednjih meseci razvila u jako dobru ribicu, noge malo punije, ali lepo oblikovane, malo veće sise i guza. Inače je bila blago punačka ali lepa. Dobar komad, pogotovo kad se zategne. Iskreno, malo me je začudila kad je onako podigla nogu, nisam navikao na njeno ponašanje te vrste, ali u poslednje vreme se dosta razuzdanije ponaša nego prije, međutim pripisao sam to godina.

– Stoji ti prelepo – odgovorio sam pomalo spuštene vilice, jer je zaista bila u full sexy izdanju za moj pojam, tako da na neki sklad boja i nisam ozbiljnije obraćao pažnju. Hana na to dobaci:
– Pojma nemaš…

foot fetish

Napustismo sobu, a u tim trenutcima bacio sam pogled na Hanu. Hana je bila obuečena u veoma elegantni ali utegnut i sexy beli komplet. Sako i bela majica sa jako malim dekolteom, pantalone skroz uz telo; perfektno se isticala guza, i a primetio sam i gornji pojas tangi. Na nogama smeđe štikle i najilonke boje noge. Gore ispeglana crna kosa, namirisana i lepo našminkana. Pravi komad, elegentna i samouverena, bio sam ponosan na nju. Maja je kosu svezala u rep, lepo se našminkala.

– Gotovi ste? – začu se ženski glas odozdo. To je bila keva.  Dok sam silazio niz stepenice primetio sam je, kao i uvek, u full izdanju.

Inače je bila ekonomista, imala je 42 godine i komercijalka u jednoj uspešnoj firmi. Uspešna žena i ozbiljna, ponekad stroga majka i supruga. Bila je blago dominantna u porodici, 10 godina mlađa od ćaleta, koji je bio inženjer, i ovako, malo tih i povučen čovek.

To veče je imala ispeglanu crnu kosu do pola leđa, elegantan crni komplet, vrhunske crne štikle i crne hulahupke na nogama koje su virile skoro do članaka. Inače, jako dobra riba, uvek doterana zbog posla, puno je trošila na garderobu, što joj je ćale nekad prebacivao, ali je bila samostalna i sve držala pod kontrolom. Uvek se oblačila elegantno, ne preterano sexy, ali je zračila sexipilom. Izgledala je dosta mladalački i imala je jebozovnu facu, bar su tako govorili moji drugari.

Zaputili smo se konačno u kafić na žurku

Kafić je bio dosta popunjen. Dočekala nas je uvek ljubazna i nasmejana Klara, koja slavi svoj 40. Rasuli smo se po kafiću nakon pozdravljanja, čestitanja i predaje poklona. Ja sam otišao za separe kod dečka kog sam poznavao; tu je sedela mlađa muška ekipa, Hana i Maja kod Klarine ćerke i Majine drugarice gde je bila velika ekipa za nekoliko stolova, a ćale sa Klarinim mužem i nekom starijom ekipom za separe na drugi kraj lokala.

Žurka je prolazila, pijuckalo se i đuskalo, prošle su i ceremonije, torte itd, ali meni je sve bilo relativno smor, a ova moja ekipa me nije zanimala jer su kružile neke glupe teme, pa sam zvjerao unaokolo.

U jednom momentu sam primetio kevu kako dolazi i seda za šank za kojim nije bilo nikog osim šankera. Nešto je tipkala po tel-u, kad u momentu prilazi Klara sa nekim likom koji ima nešto više od 30, ali mlad u faci, rekao bih, nekih desetak godina mlađi od mame. Upustili su se u razgovor, a nakon 2 ili 3 minute klara se „nađe u nekoj obavezi” i užurbano ode, te oni ostadoše nasamo za šankom i nastaviše razgovor.

flert štiklom

Na prvi pogled to nije ništa čudno, nenormalno i sumnjivo, mada ja koji imam vešto oko, primetio sam neke čudne stvari. Inače imam oko koje po govoru tela, priči i ponašanju primeti sve varnice i eventualne pretenzije. U ovoj situaciji mi se činila ona zainteresovana, a on malo nesiguran. Ubjeđivao sam sebe da fantaziram i umišljam; gde bi moja keva to… ali s obzirom da sam bio nezainteresovan za razgovor za mojim stolom, pratio sam situaciju. I dalje su, moglo bi se reći, neobavezno pričali, ali sam primetio da on sve više i više diskretno, spontano i neupadljivo odmerava kevu od štikle do potiljka, a keva lagano i spontamo baš u tim trenutcima gleda okolo, ali najčešće prema ćaletovom delu lokala.

Ja sam bio u mraku i zaklonjem stubom iz njenog ugla, pa ne verujem, nije me primetila tako blizu. U jednom momentu lik u trenutku gutljaja viskija spontano primiče šankersku stolicu nekih 30 cm prema njoj, pa su sada relativno blizu. Keva je sedela prekrštenih nogu na šank-stolici, a njegove noge su se skoro ukrštale sa njenim. I dalje sam mislio da je sve to trip, da je neki kolega i da će se Klara ubrzo vratiti. Nisam više htio ni da gledam jer su moji počeli da primećuju da blenem tamo iza stuba, a mene je to sve više opterećivalo. Ipak sam se nakon par minuta okrenuo i primetio da noga moje keve, tačnije cipela, praktično dodiruje njegovu nogu koja je bila uz šank. Inače je bilo mračno, pa to ne bi niko primetio ako se ne bi dobro zagledao. Ja sam verovatno bio jedini u tom trenutku. Nekome bi to delovalo kao slučajno, ali meni koji prirodno poznajem ženski mentalitet, to je bilo već dosta sumnjivo.

Primetio sam da se keva kroz razgovor s njim sve više kikoce, a on se trudi da je nasmeje. U jednom trenu primetim da tu nogu koja je prebačena preko druge pomera levo-desno i nekako zadovoljno vrti s njom, onako ženski, a vrh cipele se sudara sa njegovim listom od noge. On je to primetio i drugu nogu je nervozno pomerao da bi to sakrio, a ova mu je bila ukočena. U sledećim trenucima sam primetio i skapirao da ga defitivno dodiruje cipelom, onako diskretno, što muškarcu može biti i užitak i znak. On je počeo kao slučajno da je dodoruje prstima po kolenu, dok je njena cipela bila uz njegovu nogu.

Sve mi je to ličilo na veoma strastven, ali diskretan flert

U jednom momentu joj je prišao i nešto reko na uho. Ustao je iznenada i užurbano otišao od nje. Ja sam ga isapratio pogledom jer me je čudilo što je tako naglo prekinuo razgovor i po meni flert, a on se zaputio uz poluosvetljeno široko stepenište koje je vodilo na sprat lokala. Keva je sledećih nekoliko minuta ostala za šankom potpuno opuštena i nonšalantno pila piće družeći se sa svojim telefonom.

izazovna haljina

Taman kad sam pomislio da sam sve istripovao i da je sve plod moje zablude i pogrešnog zaključka, keva je ustala i lagano spontano bacila pogled po lokalu, a potom se uz gledanje u tel, a nakon par sekundi i držanjem istog na uhu, zaputila lagano uz one iste stepenice. E, tek tad mi nije ništa bilo jasno, ali sam zato počeo pomalo da ključam.  Sve vreme me je radoznalost i pomalo voajerski nagon koji sam imao dosta izoštren, terao da krenem gore, ali je moj racio govorio kako je to suludo. Pogađajte ko je pobedio.

U momentu sam odlučio da moram da se zaputim gore, iako uopšte nisam znao šta gore ima. Odlučio sam da kao klinac potrčim uz stepenice, da bi me što manje ljudi primetilo. U tim momentima sam ključao od radoznalosti, a već bio pomalo napaljen od voajerskog nagona, mada sam se duboko u sebi nadao da je sve trip i fantazija.

U trenucima trčanja uz stube okrenuo sam se dole i primetio da je od svih jedino Klara gledala u mene pomalo začuđeno. Ali nije bilo nazad, te mi je bilo svejedno zbog Klarinog zabrinutog i radoznalog pogleda i mišljenja. Već nisam bio pod kontrolm i nagon me je vukao napred, a i radoznalost.

Kada sam se gore popeo naišao sam na lepo uređen i dobro osvetljen hodnik, 5 vrata crvene boje, od nekih prostorija, reklo bi se, soba ili apartmana. Zaključio sam da je iznad lokala mini motel. Tada sam već bio gotovo siguran da je keva sa likom u jednoj od soba. U tim trenucima sam imao osećaj blage panike, ali i velike uzbuđenosti. Mešavina raznih osećaja; srce mi je lupalo kao ludo, ali odluka i potreba da vidim šta se dešava, jača je od svega. Osvrnuo sam se iza, na sreću na stepenicama nikog nije bilo. Odlučio sam da krenem ka vratima. Jedna po jedna, moleći Boga da nisu zaključana. Prva sa desne sam otvorio lagano treskavom rukom. Bingo – otključana! Ali unutra mrak.

Ponovo sam bacio pogled dole i video da nema nikog, pa nastavio dalje. Krenuo sam na vrata preko puta. I ona su bila otključana, ustanovio sam laganim otvaranjem. Na sreću, brave su bile tihe i kvalitetne, pa se nisu čule. U toj sobi je bilo svetlo, ali hodnik mračan. Odlučio sam da se ušunjam. Čuo sam neke zvukove. Šunjao sam se kroz hodnik, i došunjao do ćoška zida gde je bio sobni cvet, idealno sklonište. Vrata nisam do kraja zatvorio da bih mogao da se izvučem. Prišao sam cvetu i bacio pogled, kad ono – buuum! Moja keva leži sa likom, na krevetu, obučeni, su ali u zagrljaju, i žestoko se žvale.

puzi po krevetu

Bio sam šokiran, ono čega sam se bojao, ispunilo se. Ali voajer u meni se obradovao, i već mi se digao. Mislio sam da treba da odem, ali sam ipak odlučio ostati. U svakom trenutku sam želeo da uletim i prekinem to, ali nisam mogao.

Lik je počeo kevu polako skidati, svukao joj je majicu, sako i brus, pa je ostala golih sisa, dosta čvrstih trojki, primetio sam, ako uzmem u obzir da je troje rodila. Bila je veoma napaljena. On je uvalio glavu među njene sise, brzo je prešao na bradavice. Keva je imala izraz lica napaljene ribe koja uživa, ranije je nisam mogao tako ni zamisliti. U jednom momentu počela je i ona njega skidati. Košulju, sako, pa prešla na kaiš.

– Polako! – reče on.

Uhvatio ju je za noge te joj lagano skinuo štikle, dok joj je ljubio stopala u crnim, veoma kvalitetnim hulahopkama. Lizao je i ljubakao sve do članaka, a posle prešao na drugu. Onda joj je skinuo pantalone i keva je ostala u crnim tangama i dokoljenkama crnim, najlon. U tim trenucima sam pucao od ljubomore i napaljenosti. Nakon toga joj je ponovo obuo štikle, i jednim potezom svukao gaćice.

Uhvatio ju je za kosu, stao na kolena i primakao je kaisšu. Stajao je nadmeno i držao je za ispeglanu kosu, dok mu je ona otkopčavala kaiš. Gledala ga je ispod pohotno, ali bespomoćno… Ejjj, moja stroga keva, da se lik tako ophodi i čupa joj kosu koju toliko neguje i na koju je tako ljubomorna. U momentru je izvadila kurac koji je već bio skoro potpuno dignut, te je počela da mu puši.

Ne mogu opisati kakvo je to pušenje bilo! Dok se on cinično smejao, ona je dudlala kao da joj je zadnje. Gledala ga je odozdole svojim našminkanim i jebozovnim očima, a te prirodno pune usne sa crvenim karminom navlačila je na kurac skoro do korena, iako je imao skoro 18 cm. Video sam iskustvo. Pušila je vrhunski, počela je da mu miluje muda i u ritmu puši, dok ga gleda pogledom koji nisam viđao nigde drugde nego u pornjavi, a i tu retko tako dobar. Lagano mu je poludlakava muda mesila šakom i prilagodila je to ritmu pušenja. Radila je to iskusno – pomislio sam – svaki muškarac bi poželio takvo pušenje.

Dudlala ga je, a on je uživao

Scena kako moja keva u crnim štiklama i crnim najlon-dokoljenkama bez veša puši kurac 10 godina mlđem liku, i to hladnokrvno, kao da su na pustom ostrvu, večno će mi ostati u sećanju.

oral u podvezicama

U momentu je prestala, a lik ju je uhvatio za kosu i rekao joj da nastavi, zagalamio je, a ona je poslušno nastavila. Pomislio sam – toliko o njenoj strogoći i odvažnosti. Dudlala je još minut ili 2 i lik je počeo da je puni. Pokušala je da se izvuče, da joj ne svrši u usta, ali njegova želja je bila jača; u sekundi je stala i gledala ga sa užitkom tako ponizno, dok je on držao za kosu i ritmički pomerao guzove, to jest punio joj grlo spermom.

Nakon toga je brzim potezom izvukao kurac iz usta, a ona se samo blago zakašljala i rukom brisala spermu, vidljivu na crvenom karminu, koja je izlazila iz usta. Pucao sam od besa, ljubomore, ali i napaljenosti. U sledećem trenutku lik ju je bacio na leđa i počeo da joj liže dokoljenke, butine, pa je prešao na pičku. Počeo je da joj liže kliću dok se ona zadovoljno cerekala. Pregibala se, ispuštala uzdahe i oblizivala usne od ostataka sperme. U momentu, lik se podigao i i dalje dignut kurac, zabio joj među noge.

Počeo je lagano, a zatim žestoko da je kara, čitava je soba ozvanjala od pucanja jaja od njene guzove. Njene noge bile su na njegovim leđima, prekrštene, a glava joj se videla. Dahtala je jako kao kurva, a brzo zatim i podvriskivala jer ju je lik razbijao.

– Toootoooo tooooo, ahhjhhj… ahhhhhhhhj, jessss. Jebi me!
– Ćuti kurvo! Prija ti ovo, a?
– Ahhhh tooooooooooo!

Lik ju je karao, a ona je bila pred svršavanje

– Ahhhh, too kolega. Samo jebiiii. – te reči su ga motivisale i žestoko je pojačavao. – Aaaaaa… aaaaa, aaaaasshhhhh – su bili glasovi koje je ispuštala, te ga je počela grebati po leđima.

jebanje ribe u štiklama

U momentu ju je okrenuo na bok, i tu sam video scenu: njenu pičku u punom sjaju kako u nju ulazi meso, a sokovi se prelivaju niz butine. Podigao joj je nogu visoko i milovao njen list u čarapama, i počeo ponovo žestoko da jebe. U sledećem trenutku ju je uhvatio za kosu i zabacio joj glavu nazad, ona je htela da se ljube, ali ju je on isfurao. Jebavao je žestoko, a ona je cvilela. U trentku ju je i zažvalio, te na momenat prestao jebavati. Koliko je to bio strastven poljubac sa njene strane, može opisati samo neki poeta.

Ponovo ju je položio na leđa i digao joj noge na ramena, ali ih je savio u kukovima. Počeo se u nju zabijati punom težinom:
– Ahhhh daaa, aaaa, a, aaaaaaaaa! – već je počela da svšava. – Jooooooojjjj – i onda vrisak: – Aaaaaaaaaaaaa! – koji mi je proparao uši. Doživila je brutalan orgazam.

Nakon toga ju je lik jebavao celih 15 minuta punim tempom. Kurac je prelako ulazio, a ona je dahtala. U jednom momentu, je ona počela opet:

– Aaaaaa, aaaaa, aaaahh… Jebi, jebi, jebi jako – i u momentu su skupa svršili, ona uz „aaaaaa too” vrisak, a on je radom dupeta počeo da se prazni u nju. U momentu su stali i oboje uz osmeh legli na krevet. Rekao joj je:
– Ajde baci pušnje za kraj. – Rekla je:
– Okej, ali bez svršavanja u usta.

Napravili su improvizovano pozu 69, gde je ona pušila a on malo lizao pičku, malo njene dokoljenke, verovatno se loži na čarape. Nakon par minuta okrenuo se, postavio je na koljena, dok je ona samo pušila. Pratio sam njene nožne prste i primetio da ih skuplja od zadovoljstva. Njen pogled je bio više nego kurvanjski, dok mu je s užitkom pušila za kraj.

Nakon par minuta lik joj je seo na vrat i počeo ga gurati do kraja i ona se već lagano gušila ali trpila.

jebanje u usta

Osetila je da mu se bliži svršavanje, pokazivala mu je i gestikulirala licem i očima „ne, nemoj u usta”, ali on ga je zabio do grla, a ona nije prestajala pušiti. U momentu lik je počeo nagle trzaje guzom, a ona je kolačila oči i smejala se. Svršavao je brutalno u njena usta. I punio je. Čak ga nije vadio pola minute, i naterao ju je da sve proguta. Nakon toga su ustali, strastveno se poljubili, a ja sam izletio iz sobe nečujno, i otrčao ka dole.

Nastavak sledi…

Mladi kopljanik

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Molim te brate daj nastavak. I ja imam slična iskustva, tj u voajerosanju moje mame, koja se takođe mnogo brutalno prašila sa nekim likom. Taj je zajebao mog ćaleta a moju mamu baš žestoko izjebo.

Daj mi mejl napisacu ti, bice nastavak i ovde.

Drug volio bi i ja cut tvoje iskustvo. Daj mi mejl pa cu da ti pisem, a bice i ovde nastavak.

Sad sam video tvoj odgovor. Hoću sigurno, samo da nađem vremena da ti pišem. Gde hoćeš da ti pošaljem mail?

Ni posle više od godinu dana nema nastavak.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x