Mira i Slađa su opet nevaljale u restoranu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Mira i Slađa se provode u Bukureštu

Proletelo je već više od tri sata. Vreme je da se krene na večeru. Okreće Dejan Jankov broj. Pušta ga na spiker da i Slađa čuje. „Jeste li se odmorili mladiću?” „Više puta“, smeje se Janko. „Ijuuuu“, čuje se Mirin glas. „Joj što si bezobrazan mužu moj. Šta to pričaš mojoj tetkici i njenom dečku. Svašta će da pomisle. Oni su stariji par.“ Kikoće se Mira u pozadini. „Oni ne razumeju takve stvari.” „Mnogo je nevaljala moja ženica“, smeje se Janko. „Nemam leka za nju. Moraću da se savetujem sa tobom Dejane. Ti imaš više iskustva.” „Znaš ti sve što treba“, smeje se i Dejan… „Ali tu sam da pomognem… koliko mogu. Stižemo za petnaest minuta.” „OK… čekamo vas“, odgovara Janko.

„Stariji par“… govori Janko Miri. „Valjada vidiš da dasa rastura tetkicu.” „Ha, ha, ha“, smeje se i Mira. „Jesu stariji par u odnosu na nas. Ali u pravu si. Rastura mangup tetkicu. Mnogo ga Slađa hvali.” „Šta to konkretno tvoja nevačjala tetkica hvali?“ Hoće Janko da zna malo više o Dejanovim kapacitetima. „Sve dušo“, smeje se Slađa. „Maštovitost, perverzije… Izdržljivost… Dimenzije. Sve što je potrebno da devojčica uživa. Procvetala tetkica sa njim… i pod njim.“ Ne prestaje Mira da se smeje. „Oblači se kurvice“, grdi je Janko. Vidi dasa da mu se ženica uzbuđuje kad se priča o Dejanovim dimenzijama. „Nešto se ti mnogo pališ kad opisuješ seksualne kapacitete Slađinog dečka.” „Mmmmmm dušo. Šta ću kad gospodin poseduje sve što tvoja nevaljala ženica voli. Tako me je moj muž naučio“ „Oblači se nevaljalice“, preti joj Janko. „Već kasnimo.“

Mira je vedeta… Klinci iz hotela je obožavaju

Silaze u lobi hotela. Dejan i Slađa još nisu stigli. Mira je, po običaju, izazovna i seksi. Kratka plisirana suknjica. Skupa pamučna košuljica… štiklice. Ako Dejan dobro pamti videće da je ista kombinacija od prošli put. Kad je imala „sudar“ sa njim i Mikijem. Prilazi im barmen. Nosi dva koktela. „Kuća časti mladi par“, govori im. „Baš lepo“, hvali ga Janko. „Puno vam hvala.“ Uzimaju pića. „Imamo sve što treba u baru“, nastavlja barmen. „Dođite ako vam nešto nedostaje u mini baru. Kuća časti.” „Vrlo je moguće da neko od nas i svrati po pića“, odgovara Mira. Namiguje mu uz osmeh. „Moj suprug voli da proba različita pića.” „Imamo sve što vaš suprug želi. Biće nam drago mlada damo.“ Glumi barmen profesionalnost. Moli se u sebi da mu se ponovo posreći. Da opet posluži piće onoj seksi konobarici.

Evo ih Slađa i Dejan. Dejan još iz daleka primećuje Mirinu kombinaciju. „Izvini dušo na čas“, govori Slađi. Zastaju oboje. „Samo da pošaljem tekst u kancelariju.” „Nešto mi je poznata ova jebozovna crnka“, piše Miri. „I devojčica i suknjica.” „Ha, ha, ha“, odmah odgovara Mira. „Mator si… ne vidiš dobro… Nema dve ovakve.” „To i kažem“, misli Dejan. „Samo je jedna tako kurvasta i jebozovna.“ Ne sme previše da piše.

seksi haljinica

Prilaze Miri i Janku za barom. Slađa grli i ljubi Janka. „Šta je bre ovo?“ Širi Dejan ruke u čudu. „Kakvo je to ljubakanje? Je li to neki nastavak ‘rođačkih’ nežnosti iz aviona?” „Jeste… jeste“… smeje se Mira. „Nastavak ljubakanja iz aviona… Svašta su ‘rođaci’ radili dok sam ja bila zauzeta.“ Ne obazire se Slađa na Dejanove i Mirine komentare. „Je li mala bila dobra?“, pita Slađa zeta. Još ga drži zagrljenog. „Nikad nije dobra“, odgovara Janko… „Ali popravlja se pod mojom čvrstom rukom.” „Voli mala čvrstu ruku“, smeje sa Slađa. „Kod mog muža je sve čvrsto“, kikoće se Mira. „Možeš da proveriš i sama tetkice lepa. Sumnjam da će se ovaj moj nevaljalac suprostavljati proveri.“ „Nemam komentar“, smeje se Janko. Spreman je mangup još odavno da mu tetkica proveru čvrstinu i dimenzija. Najviše bi Mirin miž voleo da tetkica proverava njegovu karu u njenim sočnim ustašcima.

Konobar je u novom čudu. „Pa ovaj drugi dasa je bio sa crnkom pre deset dana… A sada muž. Uh jebote.“ Uzdiše dečko. „Kuća časti“, ponavlja barmen omiljenu frazu koja ga spasava iz neprilike kad je ovako uzbuđen. Vadi još dva koktela za Slađu i Dejana. „Hvala mladiću“, zahvaljuje Dejan. „Cenimo vašu pažnju.“ Ovo su Srbi – konstatuje barmen. Prepoznaje jezik. „Za goste iz Srbije smo uvek na usluzi“, odgovara im. Možda dođu obe devojčice – mašta barmen. Crno plava kombinacija… Uh jebote.

„Vreme je da krenemo“, požuruje ih Dejan. „Imamo desetak minuta odavde. Hvala na piću mladiću“, govori barmenu. „Još čemo se mi videti“, govori mu tiho u odlasku. „Nadam se gospodine… stvarno se nadam“.

Devojčice mnogo liče… Pomešaće ih mangupi

Idu polako prema restoranu. Devojčice su se za trenutak izdvojile. Idu par koraka ispred njih. Muškarci ih gledaju kako se skladno njišu dok koračaju. „Mnogo su zgodne“, izgovara Janko ono što i Dejan želi da kaže. „Jesu mladiću… obe… obe su mnogo zgodne. Pogledaj ih koliko tetkica i sestričina liče“, nastavlja Dejan. „Na sreću da se nisu isto obukle“, smeje se Janko. Bilo bi opasno… mogli bi da pomešamo.” „Kose su im različite boje“, smeje se Dejan. „Treba stići da se vidi boja kose“, odgovara mu Janko. „Ha,ha, ha“, smeje se Dejan. „Drago mi je da su i mlade generacije isto tako bezobrazne kao i mi matori.“ Potvrđuje Janku da im obojica gledaju njihove jebozovne guze. „Šta se smejete?“, okreće se Slađa. „Kakvo je to ogovaranje?!“ „Ništa dušo“, odgovara Dejan. „Kaže Janko da ste zgodne… I da tebi džins dobro stoji.” „Hvala zete“, smeje se Slađa. „I da je dobro što i Mira nije u istom džinsu“, nastavlja Dejan. „Što?“, čudi se Slađa.

Prilaze obe devojčice muškarcima. „Miri farmerke odlično stoje“, odgovara Dejanu Slađa. „Više nego odlično“, smeje se Dejan. „Nije to… nego da vas ne pomešamo… pa da bude belaja.“ „Vi biste već da mešate devojčice. Čuješ li ti to?“, govori Miri. „Znam ja to“, smeje se i Mira. Muž mi je mlad. Ali je mnogo nevaljao. Svašta se njemu mota po glavi… A najćešće moja zgodna tetkica. Priznaj nevaljali moj mužu.“

vruće pantalonice

„Priznajem… priznajem… sve priznajem… kriv sam. U moju odbranu“… kreće Janko da se pravda. „Možda se i ti Dejanu motaš po glavi ženice nevaljala. Samo njegova devojčica neće da ga odaje.” „Kriv sam i ja… Priznajem krivicu“, odgovara odmah Dejan. „Bio bih više nego zabrinut da mi se takva guza kao Mirina ne mota po glavi.” „Ha, ha, ha“, smeje se Janko.“ Bogami i ja bih bio mnogo zabrinut da mi se i jedna i druga guza ne motaju po glavi.” „Na sreću pa se razlikuju“, smeje se Dejan. „Slađa je u pantalonama… Mira u suknjici… Ili obrnuto. Uh bre već sam pomešao.“ Svi četvoro se smeju. „Biće belaja“, govori i Janko. „I meni se već sve pomešalo u glavi. Kako si rekao Dejane…? Moram da zapamtim… Mira pantalone… Slađa suknjicu?” „Valjda“, odgovara Dejan… „Mislim da je tako… ko će da zapamti sve te detalje. Važno je da su obe tu sa nama. Nekako ćemo se već dogovoriti.“

„Vi ste dva ludaka“, smeje se Slađa. „Bolje pazite šta radite… Da nas još više ne pokvarite… Pa da nas dve počnemo brkamo.” „Uh, uh bre“… smeje se Janko. „Prepade me tvoja Slađa Dejane. Izgleda da moja ‘rođaka’ misli ozbiljno.” „Dobiće po turu“, predlaže Dejan rešenje. „Tako ćemo da ih prepoznamo.” „Nije ni moja bolja. Nosiće i ona iste tragove.“ Grle svaki svoju devojčicu. Približavaju se restoranu.

Opet na mestu zločina… Ovde je Maca pušila

„U koju kafanu nas vodite Dejane?“, pita Mira. „Jedan lep restorančić“, odgovara Dejan. „Srpska kafana. Odličan izbor jela. Prelepa bašta. Velika i izolovana.” „Srpska Kafana“, ponavlja Mira. „Jesmo li mi bili tu prošli put dušo?“, pita Janka. „Mislim da jesmo“, odgovara Janko. „Istina je sve što Dejan kaže. Super je hrana.” „Interesantno mesto“, govori Mira. Klima mala glavom prema Dejanu. U smislu… nema granice tvojoj perverziji. „Interesantno mesto“, ponavlja… „lepa bašta.Dolazite li i vi u taj restoran Dejane?” „Ponekad… ne tako često. Ali da, svraćam. Najćešće kad sam sâm i kad imam vremena.” „Kad ste sami“, ponavlja Mira. „Znači samo tetkica nije bila u toj bašti?” „Šta joj je“, šapuče Slađa Dejanu da niko ne čuje. Dejan sleže ramenima. Objasniće Slađi kasnije da je Maca tu pušila njemu i Mikuju… A da su Mira i Janko bili za susednim stolom. Za sad je rano za priču. Tek kad avantura krene.

Ulaze u baštu. „Gospodin Marković“, govori Dejan konsiježu. „Imamo rezervisano.” „Izvolite gospodine Markoviću“, odgovara klinka. „Za vas imamo najbolji sto. Onaj dole u zelenilu… na kraju bašte. Najveći i najkomotniji sto.” „Na kraju bašte“ ponavlja Mira. „Jeste to najbolji sto“, smeje se mala. „Odlično ste izabrali Dejane. Stvarno ima mesta… na stolu… i pod stolom.“ Ovo zadnje šapuće samo za njega dok joj Dejan pridržava stolicu.

puši dva kurca

„Jesmo li i mi sedeli za ovim stolom?“, pita Mira njenog Janka. Pravi se nevaljalica da ne može da se seti. „Ne dušo. Mislim za onim tamo“, objašnjava Janko. Pokazuje na sto par metara dublje ka sredini bašte. „Ovaj sledeći.” „A da“… priseća se Mira. „Ovaj je bio prazan… rezervisan za nekoga čini mi se.“ Pravi se Mira da se priseća. „Nisam siguran“, smeje se Janko. „Ja sam bio okrenut leđima. Bane je imao najbolji pogled“, smeje se Janko. „A i ti si verovatno videla… samo si zaboravila. Tebi nije bio interesantan događaj za tim stolom… kao Banetu.” „O čemu vas dvoje pričate?“, pita ih Dejan. Diže mangup ironiju na još višlji nivo. „Kad smo bili prošli put“… objašnjava Janko. „Dešavale su se interesantne stvari za ovim stolom.” „A tako“… odgovara Dejan. „Hajde da naručimo… interesuje me šta se tu dešavalo. Nešto loše? Da promenimo sto?” „Ne… ne“, smeje se Janko. „Ništa loše… Samo interesantno. Možda Mira hoće da priča? Do mene je sve stizalo preko Baneta. Ali prvo da naručimo i da nazdravimo.“

Naručuju jelo. Aperitivi su već stigli. „Ako mogu da kažem par reči.“ Traži Dejan malo pažnje. Šta li će da kaže? – pita se Mira. Valjda neće ludak da kaže šta je stvarno bilo. Jedno je što Janko hoće trojku sa njim… A drugo što sam ja ovde malo divljala sa njima dvojicom. Dejan joj pokazuje pogledom da ne brine. „Mnogo mi je drago što smo zajedno. Od kada sam sa mojom Slađom sve mi izgleda mnogo lepše. A naročito njena rodbina… koja je i onako mnogo lepa. Dobro došli u Bukurešt. Vidim da vam se sviđa restoran. Hajde da uživamo… ovako u četvoro.” „Hvala što ste nas pozvali“, odgovara Janko. „Nekako osećam da vaša veza sa Slađom utiče pozitivno i na naš brak. Izgleda neverovatno… ali jeste tako. Zar ne dušo?” „Ti si moj pametan muž“, odgovara Mira. „I ja mislim ljubavi. Za svo četvoro“, govori Mira. „Za nas dvoje dušo… za moju zgodnu tetkicu… i za njenog… izgleda mi nevaljalog dečka.“

Piju aperitive. Svi su zadovoljni. I kokteli iz hotela već pomalo deluje na dame. Raspoloženje raste. „Pa šta se to dešavalo za ovim stolom?“, pita Slađa. „Kao da sedimo na nekom značajnom mestu.” „Pre bih rekla na nekom vrlo bezobraznom mestu“, smeje se Mira. „Značajno je možda samo za tu grupcu koja imala uzbudljivu avanturu taj dan.“ Dejanu stiže poruka. Od Slađe. Otvara je diskretno. „Je li ono što ja mislim?“ Dejan joj se nasmeje. Ljubi je u obraz. „Izgleda da jeste dušo“, šapuće joj na uvo.

Priča Mira svoju verziju Macine avanture

„Pa reci onda mala“, ohrabruje je Slađa. „Nema šta mnogo da se kaže“, smeje se Mira. „Tu je jedna zgodna kurva pušila dvojici matoraca.” „Aaaauuuu“, čudi se Slađa. „Kako misliš pušila? Ovde… pred svima? Baš matorci?” „Pušila pod stolom dušo“, odgovara Mira Slađi. „Jednom pa drugom. I izlazila umazana da pokaže gostima kako su matorci potentni. Oni joj prstima kupili sa lica. Kurva samo liže… iz njihovih ruku.” „Matorci to rade?“, čudi se Slađa. „Jeste tetkice… Matorci… takvi kao tvoj dečko.” „Moj dečko nije mator“, smeje se Slađa. „I on nikad ne bi radio takve bezobrazluke.” „Izvini tetkice… izvini… vidim da si osetljiva na godine. I naravno da je tvoj dečko fin. Kao i moj muž… Oni to ne rade. Zar ne mužu moj?“

sperma joj po licu

„Paaaa“, smeje se Janko. „Ja nisam gledao dušo. Svašta se dešavalo za okolnim stolovima. Da sam gledao… ko zna lepa moja ženice. Možda bih i ja poželeo da ti odeš pod sto.” „Da smo bili pametni“, misli Mira. „Nebi bilo zgodno“, odgovara Janku. „Bio je i Bane sa nama. Mogla sam da pogrešim.” „Ha, ha, ha“, smeje se Janko superiorno. „Nisi mogla da pogrešiš lepotice moja. Razlika je skoro deset santimetara.” „Bravo mladiću“, hvali ga Dejan. „Na takvoj razlice se ne može pogrešiti.” „Ha, ha, ha“, smeje se i Slađa. Ljubi Miru. „Mnogo je deset santimetara dušo. Teško bih pogrešila.“ Usput je i zajebava. „Taj prcvoljak ti je bio švaler“, šapuće joj na uvo da je Janko ne čuje. „Pored ovakvog muža.“ Smeje se i Mira. Po malo kiselo. Mora ipak da odgovori. Prvo Janku. „Pa što se ne družiš sa ravnima sebi ljubavi? Nego sa takvim kao Bane. Da budeš siguran da ti ženica ne dođe u iskušenje?” „Jeste dušo“, smeje se Janko… „Ljubomoran sam.“

Tetkici Mira piše poruku. „Mamicu ti tvoju nevaljalu. Sa kolikima si se ti družila… dok ti nisam našla Dejana. Kao da su tvoji bili veći.” „Kuuukuuuu“… piše joj Slađa… „gde nam je bila pamet.“ Ljubi Mira Slađu. Šapuće i ona njoj. „Nema veze dušo. Sad smo obe opremljene kako treba tetkice. Kako ovakvim devojčicama kao nas dve i doliči.” „Kakva je to ženska zavera?“, pita ih Dejan. „Šta vas dve šapućete?“ „Šta te briga“, odgovara mu Slađa. „Ženske tajne. Nego, jesi li ti birao ovaj sto mangupe? Ovaj sa takvom bezobraznim istorijatom.” „Birao jesam“… odgovara Dejan. „Ali nisam znao istoriju. „Inače ne bi… da si znao istoriju?“, ubacuje se Mira. „Da sam znao istoriju“… smeje se Dejan. „Tada bih ga zahtevao pod obavezno. To je pravi sto za mangupe kao Janko i ja… A mislim da je idealan i za naše dve nevaljale devojčice. Jesam li u pravu mladiću?“, pita Janka.

„Sto posto“, smeje se Janko. „I za nas dvoje… i za njih dve. Jednom sam propustio priliku. I to je previše. Ko zna kad ćemo moja nevaljala ženica i ja ponovo u Bukurešt… za ovaj bezobrazni sto.” „Nikad dušo“, smeje se Mira. „Tvoja ženica ne radi takve stvari.” Aaaaaa – misli u sebi… – samo da izdrži nevalajlac. Ne sme sad da odustane. Kako da ga još malo napalim? „A i nije isto“… nastavlja da se smeje. „Sad su za stolom dve devojčice.” „Bacaćemo novčić“, smeje se Dejan. „Da vidimo koja ide prva.” „Ćuti perverznjaku“, smeje se Slađa. „Šta ti pričaš? Kakav redosled? Ni ja ne radim takve bezobrazluke. Nas dve smo dame. Pod sto idu samo kurvice.” Šta ako moram prva – misli Slađa u sebi. Ona zna da Dejan neće odustati.

Ponavlja se avantura… Slađa i Mira idu pod sto

„Mogu i obe odjednom“, dobacuje Janko. „Prva bira. Prior in tempore… potior in iure.“ Prevedeno u slobodnoj terminologiji sa latinskog bilo bi: koja prva ode pod sto… može da bira kome od dva mangupa će da puši. „Rizik je mladiću“, smeje se Dejan. Iskustvo govori iz njega. Nije da mu se ideja ne sviđa… „Moraćemo da pogađamo. Nadrljali smo ako ne pogodimo čija su ustašca. Ukinuće nam devojčice pušenje na duže vreme.” „Uh, uh, baš sam se izleteo“, smeje se Janko. „Moram još da učim. Mnogo nam devojčice liče. Zajebaćemo se. Ili će nas njih dve zajebati. Povraćam reč. Jedna pa druga. Bacamo paru.” „E sad je kasno mužiću moj. Rekao si… nema povlaćenja. Ne treba para… tvoja ženica ide prva.” „Mmmmm dušo. Nećeš isto kao ona kurvice pre deset dana… Prvo jednom… pa drugom.” „Ne smem da ljutim moju tetkicu dušo“, smeje se Mira.

stiska sise

„Što se tiče kurve što je pušila pod ovim stolom… Trebao si da je vidiš. Prava kurva… Uživala je u svakoj kapi koju je dobila. I od onog što joj je dečko… I od negovog priatelja.” „Mmmmm ljubavi“, pali se Janko. „Kakva priča. Šta si još videla?“ Slađa oseća kako joj žmarci prolaze telom. Zna da je to bila ta Maca… i da je pušila njenom Dejanu. I zna da će uskoro i ona pod sto. Dejan joj stavlja ruku na kurac. Već mu je odavno u punoj veličini. „Prvo joj dečko izbacio sise na sto. Da napali druga. I to kakve sise. Ogromne… sočne… tvrde.“ Seća se Mira šta su joj Dejan i Miki pričali. „Onda joj je naredio da se otkopča.“

„Kako dušo?“, dahće Janko. „Pokaži kako se pičkica otkopčala.” „Mmmm ljubavi“, prede Mira… „Nemam ja te dimenzije.” „Imaš najlepše sisice“, hrabri je Janko. „Pokaži Dejanu i meni šta je kurva radila.“ Zavlači joj ruku u prorez na košulji. „Aaaaa“, pušta Mira tihe zvuke uzbuđenja. Slađa vadi Dejanov kurac iz pantalona. „Raskopčaj košuljicu dušo“, naređuje Janko ženici. Mira treperi od uzbuđenja. Razgrće košuljicu. Čvrste sisice joj vibriraju iznad stola. Janko joj drži jednu. „I… lepotice?“ Traži od Mire da nastavi. „Onda je mangup rekao svom prijatelju da joj uzme drugu sisicu. Hvali se kako mu devojčica ima dobre sise.” „Je li tako bilo?“, šapuće Slađa Dejanu na uvo. Rukom mu drka kurac ispod stola. „Mmmm“, potvrđuje Dejan. „Onda i ja moram tako isto da uradim kao i taj mangup.“ Prihvata Janko izazov da ponudi Mirinu sisicu Dejanu.

„Uzmi Dejane u ruku sisicu moje ženice. Ima moja mala mnogo čvrste sisiće. Vidi kako se uzbudila. Vidi kako čeka.” „Mmmmm druže“, dahće Dejan. „Kako su joj lepe sisice.“ Podmeće ruku pod Mirinu drugu sisicu. „Aaaaa“, vrišti Mira. „Perverznjaku… bezobrazniče“, šapuće svom mužu. „Dejan me je uhvatio za sisicu“, govori mu. „Mmmmm mladiću što ti je dobra ženica“, uzbuđeno govori Dejan. Držao joj je sisice i ranije. Ali sad mu ih njen muž nudi. Janko joj prinosi drugu ruku ustama. Stavlja joj prst u usta. Mira mu ga celog prima. „Pokaži Dejanu kako pušiš lepotice“, pali je Janko. „Pokaži našem prijatelju kako pušiš mužu kurac dušo.“ „Mmmm mužu moj“, prede Mira. „Ovako pušim mužu Dejane. Ovako primam u usta Jankovu ogromnu kurčinu.“ Jadva govori koliko je uzbuđena. Najzad joj se ostvaruje maštanje. Janko je deli sa Dejanom.

„Pod sto dušo…“, naređuje Janko

„Pod sto dušo“… naređuje Janko. „Popuši mužu. Kao ona kurva za istim stolom.” „Aaaaa“, ciči Mira.“ Da… da… da mangupe.“ Nestaje joj glavica ispod stola. Janko počinje duboko da diše. Oseća kako mu kurac ulazi duboko u Mirina usta.

pušenje ispod stola

Slađa drka Dejanu. „Idi poljubi Janka ljubavi“, govori joj Dejan. „Da dasa ima o čemu da mašta… dok čeka tvoja ustašca.” „Aaaaa nevaljalče“, cvili Slađa uzbuđeno. „Idi dušo“, hrabri je Dejan. Pljeska je po guzi. „Poljubi tvog zgodnog zeta.” „Aaaaa bezobrazniče… šta mi to radiš ljubavi?“ Mnogo je uzbuđena. Saginje glavu prema Janku. Janko je grli. „Mmmmm lepa Slađo“, dahće Janko. „Od kada želim tvoja ustašca.“ Slađa mu daje ceo jezik. Sad zna lutkica šta kurati mangupi vole. „Aaaaa“, riče Janko. „Kakav jezik lepotice.“ Dejan stavlja drugu Jankovu ruku na Slađinu guzu. „Probaj joj dupence mladiću.” „Aaaaa“, vrišti Slađa… „Nemoj… aaaaa Janko. Aaaaaa ljubavi… aaaa… Janko me drži za dupence.” „Znam dušo“, dahće i Dejan. „Ja sam mu stavio ruku na tvoju guzu. Volim i ja da se hvalim. Pod sto ljubavi… Hajde puši svom dečku pod stolom. Hoću i ja da uživam.“

Nestaje i druga glavica ispod stola. Ko će od dvojice mangupa da svrši prvi? Janko je prvi počeo… I mlađi je. Svi su izgledi da će on. Ali ni Dejan ne može dugo. Uzbuđen je mnogo više nego kad je Maca pušila njemu i Mikiju. Pod istim ovim stolom. Janko prevrće očima. Počinje da puni usta svojoj ženici. Pokušava da bude tih. Pokušava i Mira… Čuje se ono lepo „mmmmm“ kad devojčica uživa. I Slađa pušta iste zvuke. Znači da ni Dejan nije mogao da se uzdrži.

„Svršavam dušo“, govori svojoj Slađi. Kao da Slađa to ne oseća. Prima Dejanovu spermu u usta. I oko usta. Nema mesta u ustašcima za sve što joj Dejan daje. Još uvek oseća Jankovu ruku na dupencetu. Samo da joj Dejan pomiluje pičić… svršiće i ona.

„Probaj mladog pastuva…“, naređuje Dejan

Mira izlazi ispod stola. Tragovi Jankove sperme su joj oko ustašca. Kupi Mira ostatke jezikom. Izlazi i Slađa. Lepa i umazana. Dejan je približava sebi. Gura joj prst u pičkicu. „Aaaaaa ljubavi“, dahće lepa Slađa. „Svršiću za tebe.“ Oblizuje i ona ustašca. Mira je skoro sve pokupila. Gleda naizmenično u Janka i Dejana dok se oblizuje. „Imaš još malo lepotice“, govori Dejan Miri. „Pokupi to lepotice prstom“, govori joj. Kupi Mira zadnje kapi Jankove sperme na svoj prst. Otvara mala svoja ustašca. Kreće da poliže svoj prst. „Daj to mojoj devojčici lepotice“, govori joj Dejan. „Daj malo od tvog mužića tvojoj lepoj tetkici. Treba moja mala da proba tvog mladog pastuva.“

lizanje sperme

„Aaaaaa“, ciči Mira… „Perverznjaku… perverznjaku… Hoću… hoću. Dođi lepa tetkice. Probaj mog pastuva.“ Šapuće joj na uvo… „Kao što sam ja probala tvoga.“ Janko oseća da mu se kurčina ponovo pumpa. Prinosi Mira Slađi prst sa kapima Jankove sperme. „Uzmi dušo“, hrabri je Dejan. „Probaj mladog pastuva… Probaj zeta.“ Igra joj prstom u pičkici. „Aaaaaa“, ciči Slađa. Počinje da svršava. Liže Jankovu spermu sa Mirinog prsta. „Gledaj u zeta dušo“, opominje je Dejan. „Neka dasa vidi koliko voliš novi ukus.“ Liže Slađa Mirin prst… Kupi Jankovu spermu. Grči se oko Dejanove ruke u pičkici. Svršava Dejanova devojčica. Sa Mirinim prstom u ustima… i sa Dejanovom rukom na pičkici.

Dejan maramicom briše Slađi lice. Ne zna devojčica gde da gleda… ni šta da radi. Privija se uz svog dečka. Mira je oduševljeno ljubi. „Kakav mi je dasa?“, dira je Mira. „Ukusan je nevaljalice“. Uspeva Slađa da se nasmeje. „Skoro kao moj dečko.” „Jesi li čuo pastuvčino“, okreće se Mira ka svom mužu. Ide da ga ljubi. „Sviđaš se tetkici.“ „Sviđa se i ona meni“, smeje se Janko. „Ima dupence skoro kao tvoje.” „Šta si ti radio mangupe?“, smeje se Mira… „Dok sam bio pod stolom?” „Hvatao ti je muž tetkicu za guzu“, smeje se Dejan. „Izgleda sviđa se tvom mužu moja devojčica.” „Mmmmm sviđa mu se“, potvrđuje Mira. Ide mu rukom među noge. „Mom pastuvu se ponovo digao. Napalila ga moja jebozovna tetkica. Vodim ga odmah u hotel da ga još jednom iskoristim… dok još misli na moju tetkicu.“

I Mira mora da proba Dejanov ukus

„Ne brini dušo“, smeje se Janko. „Čeka ovaj što si ga opipala tebe. Diže se taj na tvoju tetkicu… a još više na tebe. Dobićeš još poklona od tvog muža večeras. Nego lepotice… da ti nešto nisi zaboravila?” „Podseti me dušo“, traži Mira upustva od svog muža. „Ja sve slušam mog muža.” „Zar tebe lepotice ne interesuje novi ukus? Ne želiš da probaš Dejana kako je ukusan.” „Mmmmm“, smeje se Mira radosno. „Mmmm mužiću… mnogo… mnogo me interesuje Dejanov ukus. Ženica ti je, znaš ti, mnogo radoznala. Ali kako? Ova moja nevaljala tetkica je sve obrisala. Neme više ništa da se proba.” „Ostalo je nešto na izvoru dušo“, podseća je Janko. „Snaći ćeš se ti lepotice. Znaš ti gde treba da tražiš.” „Mmmmm mužiću… mmmmm snaćiću se. Samo prvo da poljubim moju tetkicu. Sve ću da pokupim što mu je ostalo tetkice. Biće mu čist k’o suza.” „Ti si mala prava kurvica“, šapuće joj Slađa. „Prava dušo… kao i ti.“

Spušta se Mira opet pod sto. Ovog puta kreće na drugu stranu. Isto kao što je i Mikijeva Maca na ovom mestu. Dejan je čeka raširenih nogu. Kurac mu raste u išćekivanju. „Aaaaa koliki je“ govori Mira. Pale se svo troje za stolom na Mirino uzbuđenje. Slađa ne može da odoli izazovi. „Žena ti je kurvica zete“, šapuće Janku. Puši pod stolom mom dečku. Čuješ li je šta priča?“ „Aaaaaa nevaljala Slađo“, riče Janko. „I ti ćeš pod sto lepotice. I meni se ponovo digao.“ „Ako mi dečko dozvoli nevaljalče.“ Ne veruje da izgovara takve bezobrazluke zetu. „Moraš njega da pitaš“. Proverava mu rukom kurčinu.

briše joj spermu sa lica

Mira je još pod stolom. Oblizuje Dejanovu kurčinu. „Mmmmmm koliki si lepotane“, govori Dejanovom kurcu. Nastavlja Mira da deli komplimente Dejanovoj kurčini. „I ti voliš moja ustašca… Isto kao moj muž.“ Uzima mu kurčinu u usta. Sisa ga i cokće. Da svi gore čuju šta ona ispod stola radi. „Mmmm mladiću“… dahće Dejan. „Mnogo ti je dobra ženica. Mmmm kako dobro puši.“ Privlači Slađinu glavicu sebi. Ljubi svoju devojčicu. Istovremeno, dok mu Mira iz kurca isisave zadnje kapi sperme. „Niko ne puši bolje nego ti dušo“, šapuće Slađi. „Idi dušo kod tvog zeta“, govori na glas. „Idi ljubi malo tvog bezobraznog zeta. Nije fer da su obe devojčice kod mene. Idi mu se zahvali dušo.“ Odlazi Slađa kod Janka. Janko je stavlja da mu sedne u krilo.

„Hvala ti Janko“, šapuće Slađa. Dovoljno glasno da i Dejan čuje. „Hvala ti na poklonu.“ Ljubi ga otvorenim ustima. „Mmmm lepotice… ima tvoj zet još puno toga za tebe. Čim ti tvoj dečko dozvoli.“ Spušta joj ruku na kurac. Hoće momak da i on dobije pohvalu. Kao što je Dejan dobio od njegove ženice. „Aaaaaa zete“… smeje se Slađa. „Kakav ti je ovo buzdovan u pantalonama? Mmmmm što si zete krio ovakvu alatku od rodbine?“

„Ukusan je Matorac…“, potvrđuje Mira da joj se sviđa Dejanova sperma

Izvlači se Mira ispod stola. Smešta se kod Dejana u krilo. Ljubi i ona njega. „Ukusan je matorac“, govori svom mužu. „Sa njim hoću da se družimo mužu moj. A ne sa onim tvojim Banetom. Prava sam kurvica“, smeje se Mira sama sebi. „Na svoje mesto devojčice“, smeje se Dejan. „Pauza za kafu. I ti mala“… govori Slađi. „Pusti taj ‘buzdovan’ na čas iz ruku. Neće Janko nigde pobeći.” „Mmmmm ljubavi“, smeje se Slađa. „Što si ljubomoran…? Pa znao si da tvoja devojčica voli veliki. Uh, uh da sam znala ranije“, govori Miri. Grli Slađa sestričinu. „Samo da sam znala ranije dušo… kakvu zver krije tvoj zgodni muž.“ Janko uživa u Slađinim pohvalama. „Nevalajala tetkica“, smeje se Janko… „Da sam ja ranije znao da je tetkica nevaljala… dok još nije upoznala Dejana.” „Nije bila nevaljala dok nije upoznala Dejana“, smeje se Mira. „Od njega je sve i krenulo.“

mmf trojka, predigra

Vraćaju se obe devojčice na svoje mesto. Stiže im kafa. Uživa nevaljala četvorka u kafi. Kao da se ništa nije ni desilo. Samo Mira ne može da miruje. „Dejane… devojčica Vam je mnogo nevaljala. Čujete li Vi šta ona priča mom mužu. Zar Vi niste ljubomorni.” „Naravno da sam ljubomoran“, smeje se Dejan. „Kako da ne budem ljubomoran. Muž ti je mlad… Slađa ga je proverila… Kaže da je momak obdaren. Čula si da je nevaljalica rekla da voli samo veliki.” „Šta ću kad sam razmažena“, smeje se Slađa. „Tako me je moj dečko naučio.” „Ti si bre tetkice postala prava kurvica“, smeje se Mira. „Šta ću… moj dečko tako voli. Moram da slušam dečka.“

Završavaju večeru sa verbalnim bezobrazlucima. Kreću na spavanje napaljeni… u dobrom raspoloženju. Mala avanturica je super prošla. Malo su se devojčice poigrale. Osetile su obe lepotice kakvi pokloni ih čekaju sutra… u nastavku aventure. Dobiće naravno svaka još poklona večeras… od svog dase. Sutra… ako budu dobre… dobijaće devojčice poklone od obojice.

Nastavak: Kaubojka i policajka

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x