Po Tanjinom seksi receptu

Ovo je priča o maminoj prijateljici Tanji, razvedenoj matorki od 45 godina. Kao i sve žene tog doba, i nju su pomalo stigle godine u smislu da nije bila vitka i zategnuta kakve je se sećam dok sam bio klinac. Ipak, par kilogama viška se uglavnom rasporedilo na guzu i malo na stomačić. Inače, Tanja je crnka, retko bujnih grudi, širokih punih usana, srednje visine, i veoma lepih nogu. Sećam se da smo se kao klinci u kraju uvek ložili na nju dok je bila u top formi.

Imao sam tu privilegiju da često svraća kod nas kući jer se družila sa mamom, naročito od kada se razvela pre desetak godina. Pošto se veoma mlada udala, sin i kćerka su već radili i živeli u drugom gradu, tako da je ostala da živi sama u zgradi preko puta naše. Izvrsna je kuvarica, pa nam je tako često donosila razne kolače od kojih mi je omiljeni bio knedle sa šljivama. Prosto sam se davio u njima.

Jedan dan, došla je na kafu kod mame u letnjoj beloj haljinici iznad kolena, sa crvenim tufnama. To leto je bilo jedno od najvrelijih godinama unazad.

– Blago tebi Mila, vi imate klimu. Ja se kuvam u stanu. Majstori nikako da dođu da poprave moju.
– Još ti nisu došli?
– Ma ne, te vucibatine.
– Ne znam Tanja šta da ti kažem, dođi češće ovamo, reče mama srčući kafu.

Dok su tako pričale u trpezariji, gledao sam krišom u Tanjine glatke prekrštene noge. Sveže nalakirani crveni nokti u japankama prosto su me izluđivali. Muvao sam se više puta kao fol da nešto uzmem iz kuhinje, prolazeći pored njih. Pri jednom prolasku obratila mi se majka:
– Hej Maki, stani da te pitam nešto.
– Da, mama?
– Teta Tanja ima problem sa klimom. Tebe je stalno zanimalo čačkanje oko tehnike, pa se pitam da li bi mogao da pogledaš da nije možda nešto sa daljinskim.
– Naravno, tetka Tanja, kad Vam odgovara da dođem do vas?
– Jao, dušo, zlatan si. Kad tebi odgovara, ionako imam vremena na pretek kad se vratim sa posla.
– Što se mene tiče, možemo zajedno da pođemo kad krenete kući.
– Divno, zlato. Pa ti si postao prava momčina, kao da je juče bilo da si bio ovolicni… – reče Tanja sa blagim osmehom, vezujući kosu u rep, dok se one dve lopte podigoše tako da se jasno videla duboka rased između njih.

dve milfice, vulgarnost

Kao da je videla da sam se zagledao u njen dekolte, pa me blago pomazi po glavi:
– Dasa pravi, mora da ga jure sve cure po gradu.
– Jure, jure – reče mama, a zatim nastavi – nego, da te pitam Tanja, probi mi on glavu o tvojim čuvenim knedlama sa šljivama. Daj mi recept da probam da mu napravim.
– Pa što ne kažeš zlato moje, napraviću ti ja očas posla. Nisam znala da ih tako voliš. Poslaću ti Mila recept preko vibera.
– Da, odlične su, volim slađe, baš kako Vi pravite, sa dosta šećera.
– Duša moja – reče ona gledajući me opet sa osmehom.

Zamišljao sam samo kako mi ga dudla svojim punim ustima dok me gleda odozdo tim prelepim umornim kestenjastim očima.

boobjob

– Pa, hoćemo li onda?
– Idemo – odgovorio sam.
– Čujemo se Mila, šaljem ti recept.
– ‘Ajde ćao Tanja.

Dok smo išli prema njenom ulazu, sve vreme me je zapitkivila za devojke i tako neke priče. Kad smo krenuli uz stepenice ka vratima, imao sam priliku da vidim savršenstvo ženskih nogu u krupnom planu. Pri svakom koraku propinjala se na prste, pri čemu su joj se ocrtavali izvajani listovi od tankih zglobova šireći se ka gore, a onda od sredine blago sužavajući se ka kolenima. Njen miris me je buvkalno opijao. Njihala je kukovima ispred mene dok je ugojena guza poskakivala u istom ritmu. Činilo mi se kao da to namerno radi.

– Izvoli, uđi, Marko. Jel’ vidiš kakva je ovo vrućina? Prosto je nepodnošljivo.
– Uhh, baš je vruće, ne znam kako izdržavate.
– Kupam se hladnom vodom po deset puta dnevno, eto tako. Čime mogu da te poslužim? Jel’ može domaći sok od maline?
– Savršeno!
– Odmah stiže. Daljinski ti je na kauču u dnevnoj sobi – rekla je krenuvši ka sobi i usput brisavši znoj sa čela.

sisata milfica zavodi

Ceo stan je bio tip-top sređen. Za oko mi je zapao erotski crtež na zidu. Znači, teta Tanja voli golotinju…

– Koliko vidim, sve je u redu sa daljinskim, namešten je na “cool mode”.
– Šta kažeš? Ne čujem te… – dovikivala je iz sobe, a zatim se pojavila u šotsu i širokoj majici ispod koje su se jasno uočavale dve krupne bradavice.
– Kažem, u redu je daljinski. Jedino da pogledam da nije možda filter zapušio. To zna često da bude problem. Jer ovo uopšte ne duva.
– Potraži merdevine u spavaćoj sobi dok ti sipam sok – rekla je, shvativši da joj gledam u bradavice koje su se jasno ocrtavale. – Jao, izvini molim te zlato, mnogo je vruće, pa sam se malo raskomotila.
– Nema problema tetka Tanja.
– Jako mi je neprijatno – preznojavala se ona.
– Ma, nema potrebe da Vam bude, tako lepa žena kao Vi ima šta i da pokaže… – prosto mi se otelo iz usta.
– Hvala dušo na komplimentu, ali ko još gleda žene u mojim godinama… – očito joj je bilo drago što sam je pohvalio, pa sam nastavio
– Tetka Tanja, pa Vi izgledate bolje od svih mojih vršnjakinja, zaista…

Potpuno se zacrvenela. Kad sam ušao u sobu, odmah sam uočio svučenu haljinu na krevetu koju je upravo zamenila. Zgrabio sam je i duboko udahnuo. Gotovo vlažna haljina je odisala njenim mirisom. Posebno sam pomirisao deo gde dolaze sise, koji je bio najmokriji.

– Jesi našao?
– Ovaaaj, nisam.
– Pogledaj iza ormara – dozivala je iz kuhinje.

Dok sam prilazio ormaru, s druge strane kreveta video sam na podu [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]mali vibrator[/geot][geot country=”RS”]mali vibrator[/geot][geot country=”BA”]mali vibrator[/geot][geot country=”HR”]mali vibrator[/geot][geot country=”ME”]mali vibrator[/geot]. Ipak nije bilo vremena za razgledanje. Pogledao sam iza i našao merdevine. Brzo sam izjurio iz sobe.

sisata milfica u kuhinji

– Evo ih!
– A našao si, izvoli sok dušo… – reče ona i sede na fotelju prekrstivši noge i hladeći se lepezom dok je znoj opet izbijao preko majice.
– Sad ću da pogledam.

Namestio sam merdevine i krenuo da otvaram poklopac od klime, ali nisam uspeo.

– Da nemate možda alat u kući? Treba mi krstasti šrafciger.
– Nemam ništa, šta ću kad nemam muško u kući.
– Tetka Tanja, ovako ćemo; dolazim sutra sa alatom da Vam popravim ovo, i poneću, za svaki slučaj, filc ako je do filtera problem – rekao sam dok se sa mene cedio znoj.
– Mnogo ti hvala, Maki.
– Odoh ja sada.
– Vidimo se sutra u ovo vreme.
– Doviđenja.

Pun utisaka otrčao sam kući, gde me je mama pitala da li sam uspeo da otklonim kvar. Objasnio sam da sutra idem ponovo i da mislim da znam u čemu je problem. U istom trenutku stiže poruka na viber sa receptom za kolač. Mama je odmah pokušala da ga napravi, i uz sav trud, nije bio ni približno kao Tanjin. Ipak, pohvalio sam je da je skoro pa isti.

Sutradan, našao sam ćaletov alat i nabavio filter, pa sačekao da se Tanja vrati sa posla, a onda se uputio ka njenom stanu.

sisata milfara

– Dobar dan.
– Zdravo dušo, izvoli – srdačno me je dočekala u košulji i suknji, očigledno tek stigavši sa posla.
– Merdevine su ti nameštene, idem samo sa se presvučem.

Opet nesnosna vrućina u stanu. Popeo sam se na merdevine, otvorio poklopac, pun naslaga usled nečišćenja.

– Ovo je sigurno… – dovikivao sam je… – sve se zapušilo…
– Možeš li da središ to?
– Daa, odmah ću.

Sišao sam sa merdevina i bacio se na posao, a ona je izašla u kratkoj suknjci koja je stegla njeno, iako poveće, prilično prćasto dupe, i opet u širokoj beloj majici kao juče, ponovo bez brusa. Ovaj put se nije puno obazirala na to.

– Milena je juče pokušala da napravi knedle po Vašem receptu.
– I? Kakve su ispale?
– Iskreno, ne baš kao Vaše.
– Sad će tebi tetka Tanja da napravi knedle, ne brini ti ništa.
– Nemojte se mučiti po ovoj vrućini, nema potrebe.
– Samo ti uživaj.

obučena samo u kecelju

Uputi se u kuhinju i poče da sprema, dok sam ja i dalje čistio poklopac. Sve vreme se cedio znoj sa nje pa je majica uskoro postala mokra. Ubrzo sam završio čišćenje, namestio filter i popeo se nazad na merdevine.

– Ovo je nepodnošljivo, moram da se raskomotim – uzviknula je.

Okrenuo sam se, a ona je stajala golih leđa, privezujući kecelju umesto majice i kuvajući knedle u loncu

– Misliš li da će sad da radi? – pitala me je okrenuvši se prema meni, okupana u znoju, sa keceljom koja nikako nije mogla da pokrije te masivne sise čiji su se bočni delovi jasno videli. Videvši taj prizor, šorts mi se bukvalno odvojio od tela.

– Mislim da će biti ok – rekao sam dok je ona gledala u moj šorts sa [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]dignutom kitom[/geot][geot country=”RS”]dignutom kitom[/geot][geot country=”BA”]dignutom kitom[/geot][geot country=”HR”]dignutom kitom[/geot][geot country=”ME”]dignutom kitom[/geot] koja je htela da iskoči.
– Jao, nestalo mi je šljiva. Znam! Ovaj put će biti knedle sa kruškama. Rekao si da voliš slatko, jel’ da? Imam za tebe poseban slatkiš.
– Evo ga radi, duva hladno!
– Bravo dušo, uključi na najhladnije da se što pre rashladi, samo još da ih zašećerim. Sedi ti, odmori se. Odmah stižem.

Zavalio sam se u fotelju a nedugo zatim prišla mi je iza leđa.

– Izvoli dušo!

Okrenuo sam se, ne verujući šta vidim. Držala je tanjir sa knedlama, golih sisa uvaljanih u prezle i šećer.

– Evo, mislim da će ti se ovaj recept sa kruškama još više svideti. Zasladi se slobodno… – a onda mi primače glavu i zagnjuri u svoje velike sisetine.
– Majstore, zasluzio si nagradu, polizi ih do kraja.

lizanje sisa milfici

Bacio sam se na posao i uradio kako je tražila. Polizao sam svako zrno sa njenih sisa ulepljenih znojem, zadržavajući se na velikim bradavicama. A onda mi je primakla knedle ustima.

– Slušaj, neka ovo bude tvoja nagrada. Nadam se da ćeš znati da čuvaš našu malu tajnu.
– Naravno, teta Tanja.
– ‘Ajde, ajde, dosta je bilo, briši sada kući.

svastarije

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

One thought on “Po Tanjinom seksi receptu

  • Aa jesi mlakonja što je nisi tucao u sisetine

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.