Majstor za centriranje gume

Bio je oldtajmer u crnim štofanim pantalonama sa štipaljkom na nogavici, ne bi li zaglavio iste u točak bicikla. Plavooki Mića… Onda je krenuo da manda svojom alatkom a meni se nećkalo da mu ga popušim… u strahu od zaraze.

Bio je čist, ali se sve svelo na laki peting… ja sam pozirao tako što sam spustio farmerice, a on je drkao i dahtao:
– Aaah, aaah… Daj da ti ga stavim u šaku?
– Ne…!

Uzbuđivao me je… Ali nikako da mu ga popušim… I ništa… odem kući i izdrkam… Onako zaspim i sanjam kako ga pušim Mići… ja sam majstor za centriranje gume a njemu je ona stvar sa dva točka što stalno močka… ha, ha kurac.

gej pušenje u prirodi

Već spreman da mu nacentriram gumu i stavljam mu gumu onu higijensku, a ja se savijam i gutam ga, gutam, pljuvačka se cedi a on dahće li dahće…

– Aaaah. Volim te, volim.

Vrućina, a on pazi da neko od prolaznika ne bude publika tu kod tribina, ali nema žive duše u gej zoni kod napuštene stare ciglane.

I nekako mi ga on sjuri u dupe, a ja se raširio za tri prsta da mi ga sjuri. Prvo me je zabolelo, a onda me baca k’o lutku.

bareback gay u prirodi

Primam ga ja primam, i već mi je razlabavio rupicu…

– Ah… aaah.
– Evo sad ću da svršim, evo… – kad pogledam, jeftina higijenska guma Romed mu pukla. U jebo te…

I on mi oblije sav analni otvor, da mi se cedilo do lila tangica koje sam opet obukao. Počeo da ludim od stresova, buke i majstora, nakupio mi se pun kurac. I sednem. A on zapali cigaretu…
– Hoćeš da se ljubimo? – pitam ga.

On zapalio cigaretu i kako mu krnem žvalu, on mi dune dim… a ja sa zakašljem kao da mu pušim. I bilo nam je lepo baš juče… laki peting. Pa seks. Za dž. Dve hiljade dinara se potroši… Jer ja to volim! A i plavooki Mića.

gej svršavanje u usta

– Ali da pođem kući… a, a..? – Ne daju mi… dva „manijaka“. Jedan matori koji voli mlađe, majstor kratož, visine Napoleona i jedan s naočarima za sunce… Koji ga drka manijakalno i kome sam ostao dužan za prošli put.

Ja šta ću – naguzim se, trava visoka. Prvo sednem na debeo i ogroman kurac ovog sa belom kosom dok pušim kurac onom sa naočarima za sunce u sportskoj kapi…

A boli me dole, evo i dok se prisećam i pišem vam i sve se plašim zarazne infekcije Clebsiella pneumonie, koja je dosadna… Baš k’o ovi ugoreli starci što me jebu li jebu, sve u šesnaest… Ovaj sa kapom i cvikerima ima glavić kao sladoled Rumenko, pa ližem ga ližem, i gle čuda: tanak mlaz sperme mu krenu i sve mi usne ubalave u belo.

Ovaj drugi me je tako jebao, da kad sam se ogledao u ogledalo kući, ono rumeno kao ružica, a boli me boli… Boleće bar desetak dana. Boli uvek ljubav… Baš kao dupe od injekcija: Gentamicina!

gej grupnjak u šumi

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments