Huligan – peder, IV deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Huligan – peder, III deo

Ipak ima četvrti nastavak. Iskreno, mnogo mi je lakše kad ovde ispišem sve šta osećam i šta mi se dešava, tako da kad budem osetio potrebu, pisaću. Deluje mi kao da sam smekšao od kad mi se sve ovo dešava sa onim dečkom. Prvi put sam nekome rekao da ga volim, u stvari prvi put sam zavoleo nekoga. Ne znam kako treba da se ponašam i šta da radim, posebno što je muškarac u pitanju.

Uglavnom, došlo je vreme da idemo u Beč. Pokupio sam ga malo iznad njegove kuće rano ujutru i krenuli smo. On je ubrzo zaspao, a ja sam ga s vremena na vreme posmatrao. Izluđivao me je, zaigra mi u stomaku svaki put kad ga pogledam. Taj lep prćast nos, crna kosa, doduše kratko je ošišan, puna usta, uh. Kao da nisam mogao da se kontrolišem, toliko me je palio i sve mi se sviđalo kod njega. Nastavio sam da vozim i razmišljao o svemu. Bio sam srećniji nego ikad, pa mi je palo na pamet da zbog poslova kojima se bavim ovo može biti baš opasno. Ako bi neko saznao, ne mogu ni da zamislim šta bi bilo. Onda sam ga opet gledao i stavio ruku preko njegove i stegao. To ga je probudilo pa me je pogledao onako sav pospan i zbunjen, nasmejao sam se i namignuo mi je. On mi je prišao i poljubio me na brzinu.

Na autoputu nije bilo gužve, pa je bilo ok. Privukao sam mu ruku i poljubio, on mi se primakao i zagrlio me oko bicepsa. Poljubio me tu, a ja sam mu rekao da se smiri jer zna da će odmah da mi se digne. Rekao je: „Pa šta”, i nastavio, čak mi je spustio ruku i napipao kurac preko farmerki. Stiskao ga je, naravno odmah se digao. Otkopčao je dugme i zavukao mi ruku. Polako ga je masirao. Izvadio ga je skroz i lagano mi drkao. Pogledao me tako jebozovno i spustio glavu dole.

gej pušenje u kolima

Koji kurac jebote! Ovako nešto mi se nikad nije desilo! Sad mi je sisao jaja i drkao, znao sam da sam blizu pa sam mu samo rekao: „Puši ga”. Krenuo je žestoko da ga dudla i ubrzo sam počeo da mu svršavam u usta. Sve je progutao, spakovao ga u gaće i zakopčao me. Rekao sam mu da nije normalan i poljubio ga.

Stigli smo u Beč. Smestili smo se u Hilton Plazu, u sobi mi se posebno svidelo što kupatilo bilo odvojeno od sobe samo staklom i sve se videlo. Odmah smo otišli do grada, ručali, pa smo išli po prodavnicama. U Burberiju sam mu kupio neke stvari, što on nije ukapirao da je za njega, pa kad sam mu dao rekao je da ne može to da uzme i zamolio me da više to ne radim. Bilo mi je slatko sve to pa sam mu u sledećoj parfimeriji kupio i parfem koji mi je išao uz njega. Bilo mu je baš neprijatno ali meni je sve to bilo jako simpatično.

Vratili smo se u se sobu i odmah otišli u spa. Rekao sam mu da me ne dodiruje jer će odmah da mi se digne a bilo je par ljudi. Kad smo se vratili u sobu legli smo malo da gledamo TV. Spustio je glavu na moje grudi i mazio me po stomaku. Onda sam osetio nešto na bradavici i video da je počeo da je sisa. Kružio je jezikom i uvlačio je. Naravno kurčina mi se odmah digla, a on ju je uhvatio i krenuo polako da mi drka. Ljubio me je po stomaku, pupku, kurac, jaja. Spustio se malo više i meni je na dohvat ruke bila njegova guza. Mesio sam je, širio. On mi je već pušio kurac.

Pljunuo sam na prst i podmazao mu čmar. Masirao sam ga, što mu je prijalo, ubacio sam prst i lagano ga uvlačio i izvlačio. Onda se izmakao i spustio između mojih nogu. Sisao mi je jaja, a onda mi je skroz raširio i podigao noge.

gej poza 69

Rekao sam mu da od toga nema ništa, misleći da hoće da me kara, međutim samo se spustio i krenuo da mi liže čmar.

Uh, kakav osećaj! Karao me je jezikom a ja sam uživao

To je trajalo neko vreme a ja više nisam mogao da čekam. Naguzio sam ga na ivici kreveta i stao iza njega. Pljunuo sam na prste i podmazao mu čmar. Lupao sam ga kurcem po rupici a on je samo stenjao. Namestio sam vrh glavića na njegov čmar i rekao mu da se nabije. Malo jače se nabio pa je zakukao. Ostali smo tako mirni neko vreme a onda je nastavio da se nabija. Kad se opustio, nabio se do kraja i počeo da mrda guzom. To me je izluđivalo pa sam ga uhvatio za kukove i krenuo divljački da ga nabijam. On je sebi drkao. Posle nekog vremena sam ga napunio spermom. Obrisali smo se i nastavili da ležimo i gledamo TV.

Sutradan je bio sličan dan: išli smo svuda i karali se. Treći dan sam ja trebao da odem u Hrvatsku da završim neke poslove. To je trebalo da traje jedan dan i odmah da se vratim u Beč. Veče pre toga smo se baš žestoko karali i tako izmoreni ležali i gledali TV.

bareback gay fuck

Tad mi je palo na pamet da ga ispitam kako je on počeo sa svim ovim. Sve je ovo bilo ok dok mi nije rekao da je pre mene bio sa dvojicom momaka, ne u isto vreme. Ja sam neko ko nikad nije osetio ni najmanju ljubomoru, ali tad, ne mogu vam opisati šta se u meni desilo! Bukvalno sam popizdeo, bio sam tako besan na njega! Gledao sam ga kao nekog tako čistog, nevinog, koga treba samo da čuvam, pazim i volim. Znao sam da mu nisam prvi, ali nikad se nisam udubljivao u razmišljanje o tome. Pomisao da ga neko drugi koristi mi je izazivala ogroman bes. Hteo sam svašta da mu kažem, da ga oteram u pičku materinu.

Odmakao sam ga od sebe i gledao pravo u oči. Goreo sam! On je video o čemu se radi i pokušao je da me smiri, pričao je kako je mene želeo od kad me prvi put ugledao ali je mislio da to nikad ne bi moglo da se desi. Da to što je imao sa tom dvojicom ne može da se poredi sa ovim, da me voli, a njih nije. Sve što je pričao me samo još više nerviralo. Nisam mogao da verujem! Rekao sam mu da je mala pička i ustao iz kreveta i otišao da se kupam. On me je gledao kroz staklo koje je delilo kupatilo i sobu. Ja sam se trudio da se smirim, u glavi sam govorio da je to normalno i da ne kapiram što se ljutim, a opet sama pomisao njega sa nekim drugim mi je pravila neviđeni bes!

Ušao je i on u kupatilo i dohvatio me rukom… Orkenuo sam se i video da plače, bilo mi je žao na trenutak ali više sam bio besan i rekao sam mu da se skloni. Legao sam u krevet, okrenuo se na svoju stranu i ništa mu nisam rekao. Ujutru sam rano ustao i krenuo za Hrvatsku. Našao sam se tamo sa ortacima kako bismo završili šta imamo. I dalje sam bio besan i nadrkan što su i oni videli pa su bili u fazonu: „Oo, vratio si se u normalu”.

Kako je dan odmicao, ovaj moj je počeo da mi nedostaje. Poslao mi je poruku, osetio sam tad neko olakšanje, kao da je bes počeo da me popušta, ali sam mu nadrkano odgovorio.

gej selfi

Ceo taj dan sam u Hrvatskoj završavao posao i kako je odmicalo vreme sve ono što sam bio ljut me je prošlo. Hteo sam da ga zovem, jer sam video da je i njemu bilo teško, ali i on je imao ponos pa nije hteo da popusti. Tu noć sam jedva spavao, samo sam o njemu razmišljao i rano ujutru krenuo nazad za Beč.

Brzo sam stigao, a on je još spavao kad sam ušao u sobu. Probudilo ga je kad sam ušao. Samo smo se gledali i ja više nisam mogao da izdržim pa sam se namsejao. On je ustao iz kreveta i skočio na mene. Stiskao me je jako, a i ja sam njega. Poljubio sam ga. On je počeo da plače i zabio je glavu meni u vrat. Bilo mi je žao zbog svega, nisam bio fer. Grlio sam ga jače nego ikad. Tad sam shvatio koliko ga volim, promenio mi je ceo život. Shvatio sam da ne želim nikad ga da izgubim i samo sam mu rekao: „Volim te mali”. On je ponavljao da i on mene voli i da je juče ceo dan bio u sobi i plakao i da mu nikad više ne uradim ovako nešto. Poljubio sam ga i rekao mu: „Izvini”. To je takođe novo jer se nikad nikome nisam izvinio. Ali tad sam dodao da mu nikad ne padne na pamet ni da pogleda drugog muškarca jer više neće postojati za mene i ne znam šta bih uradio tad. Rekao mi je da mu tako nešto nikad ne bi palo na pamet i da mu ništa osim mene ne treba.

Toliko sam bio srećan i euforičan posle ovog pomirenja da sam ga odmah bacio na krevet i krenuo da ga proždirem poljupcima.

Znači ovako izgleda pravi sex posle pomirenja…

Nije bilo predigre, ničega. Odmah sam počeo da ga karam, ovako strastven sex do sad nismo imali, sve je prštalo. Kad smo završili, nastavili smo da ležimo.

gej jebanje od pozadi

Shvatio sam da se ja nisam ni skinuo, samo mi je kurac bio izvađen iz farmerki. On je ustao da se okupa. Ležao sam i gledao da kroz staklo. Koliko je jebozovan, uh. Digao mi se kurac dok sam ga gledao kako se kupa. Uzeo sam i počeo da drkam. On je video i namejao se. Pokazao mi je da dođem.

Skinuo sam se i šao. Ljubio sam ga, Bože, samo mi ovo treba i ništa više. Ruke su mi bile na svakom delu njegovog tela. Opet sam ga okrenuo i počeo da ulazim u njega, bilo je podmazano spermom od malopre. Hteo sam da mu popušim. Okrenuo sam ga opet i uhvatio za kurac, stavio sam ga u usta i krenuo da mu dudlam. Tresao se i počeo da svršava. Napunio mi je usta spermom, nešto sam progutao a nešto ispljunuo.

Ustao sam i poljubio ga sa spermom. Krenuo sam ka wc šolji i rekao mu da moram da pišam. Uhvatio me i rekao da mogu i ovde. Išlo je malo teže zato što mi je bio dignut. On me je držao za kurac i usmeravao mlaz. U jednom trenutku je okrenuo ka sebi i pišao sam mu po nogama. Spustio se, a meni nije bilo jasno šta radi. Sad sam pišao po njegovim grudima. Malo ga je podigao i umerio sebi na facu.

Jebote, pišao sam mu po faci!

Izbacio je jezik i liznuo moju pišaćku. Mlaz je postajao sve slabiji, a kurac mi je bio toliko tvrd da sam mislio da će pući. Kako je izlazilo sve manje pišaćke, stavio ga je u usta. Pušio ga je do kraja. Prestao sam sa pišanjem, a on mi je dudlao kurac. Stiskao mi je jaja u isto vreme. Polako sam osetio da povlači prst niže i napipava mi čmar.

gej pišanje u usta

Masirao mi je čmar palcem dok mi je pušio. Malo po malo, i ubacio ga je. Nije me bolelo ali bilo je čudno. Brzo je mrdao palac u mojoj bulji a ja sam osetio da ću da eksplodiram, što sam i uradio. Gutao je sve, ne znam ni sam koliko sam mu mlazeva prsnuo. Jedva sam stajao posle ovog svršavanja. Samo sam mu rekao: „Mali, ti si lud”.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Dirljiva emotivna prica.Uzbudila me a musko ni za lek.

Naišao sam uz druge, na ovu, malo bajatu priču, pa su takvi i komentari, kojih je malo i škrti su. Pri tom, uz neke “naše” priče, idu komentari na engleskom, bez ikakve veze sa samom pričom. Priče, i one sa drugih sajtova na engleskom, su razvučene, nepotrebno opširne i duge, da ne pominjem pismenost, a treba nam seks, seks i seks…Da li iko čita to što će da se objavi? Osim zadovoljenja niskih stgrasti, tekstgovi ovakvih priča reba i da nas kako seksualno, tako i kulturno edukuju. Inače su bla, bla….

Jedan od onih dana Danas je jedan od onih dana kada se budim a moju podsvest i dubinu mog bića preplavljuje osećaj, impuls koji mi kao električni udar prostruji telom – saznanje da danas imam potrebu i želju za sladostršćem. Vođen tim nagonom, smišljam kada ću, gde i kako potražiti onog koji će mi utažiti žeđ za kurcem. Smislio sam vreme, lokaciju, a način ću improvizovati kad se nađem tamo. Neočekivanpo, uvertira u prepunom busu. Stojeći stisnut u prepunom vozilu osećam kako se neko s leđa naslanja na mene. Oho, pomislim, da vidimo o čemu se radi. Pomerim se malo… Čitaj dalje »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x