Hteo sam da jebem svog trenera, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ljudi, sve što imam da kažem je da smo mi mnogo luđi narod nego što možete da zamislite. Ovo što pisem je počelo 2014, a završilo se 2016. godine. Od kad sam bio klinac, ložio sam se na treniranje, teretane itd. Moji su me sa 5 godina upisali na vaterpolo. Trenirao sam do 19-e godine, pa sam imao jednu ozbiljniju povredu i više nisam mogao da se bavim time. Nisam znao šta ću sa sobom, pa sam rešio da krenem u teretanu. Morao sam da prilagodim treninge trenutnom zdravstvenom stanju pa sam našao trenera koji će mi pomoći.

Ima 40 godina, dobro izgleda, tj. top telo, ali nizak, sigurno za glavu niži od mene. Ja sam visok 187. Skroz je kul lik i brzo smo se zbližili, ali ono, sve normalno, drugarski. Čovek je trenirao po ceo dan. Rekao mi je da je do pre par godina bio jako debeo i da nikad više neće sebi to dozvoliti. Čak je ćerku i ženu naterao da i one treniraju. Dešavalo se često da mi zakaže trening kad i njima. Stvarno su svi dobro izgledali, žena ima malo ružnjikavu glavu, ali top telo. Ćerka je bila jako lepa. Ja sam u to vreme imao devojku, pa sam se pravio da ne provaljujem muvanje njegove ćerke. Posle nekog vremena sam poklekao i kresnuli smo se. Čak smo se neko vreme i viđali.

Ubrzo sam se vratio u formu i opet sam bio jako zadovoljan svojim izgledom. Trener mi je često komentarisao kako sam dobro građen, ali ništa mi tu nije bilo sumnjivo jer oženjen je, ponaša se potpuno normalno, i nisam primećivao nikakve znake, mada i nemam baš tu sposobnost da provalim kad me muva lik.

nabildovan momak

Morao sam zbog faxa da prestanem sa treninzima neko vreme jer je bilo baš gusto. To je trajalo neka 2 meseca. Onda mi je stigla poruka od njega, kad se vraćam na treninge. Dopisivali smo se opušteno. Ja živim u kući sa roditeljima, ali imam i svoj stan u centru, pa uglavnom posle izlazaka tu prespavam. On je to znao i pitao me je kad izlazimo da se opustimo, pa da prespavamo u tom mom stanu.

U jednom trenutku sam shvatio da se mi već danima dopisujemo po ceo dan. Ne mogu da kažem da sam se palio na njega, samo mi je prijao. Što smo se više dopisivali sve je bilo opuštenije, pričali smo o devojkama, sexu itd. Iskreno, ne mogu da se setim tačno kako je došlo do toga ali otprilike ću pisati. Rekao mi je da sam jako lep dečko i nešto u fazonu da ne treba da se zarobim samo sa jednom devojkom kad mogu da karam sve redom. Meni i dalje nije bilo jasno o čemu se radi, ali komunikacija je postala dvosmislena. Sve to mi je bilo jako zanimljivo, pa sam i ja nastavio; ne mogu da kažem da nisam davao znake, u smislu pita me šta radim a ja kažem da se kupam i tako. I on je sve više aludirao na to.

Sećam se poruke u kojoj je rekao da misli da sam baš dobar dečko i da može da mi veruje. Zahvalio sam se i uzvratio. U tom trenutku mi stiže slika prelepo glatke bulje. Gledao sam i nisam znao šta da odgovorim. Ovo me je baš sokiralo. Ja sam bi, imam mnogo više iskustva sa devojkama, tj. samo sam sa jednim dečkom probao, on mi je pušio. Nisam neko ko se loži na to: trener, dobro telo, a posebno ne na starije tipove. Međutim, ovo je bilo drugačije, kurac mi se odmah digao kad sam video njega naguženog. Umesto odgovora, slikao sam dignutu karu i poslao mu.

selfi kurca

Posle par sekundi zvoni mi telefon, on zove

Uhvatila me je neka čudna panika, nikad nisam radio ovakve stvari i nisam znao šta da kažem. Ali javio sam se, on kreće priču kao da se ništa od ovoga nije desilo. To me je zbunilo. Pita me šta ima, kad treniramo itd. Video je da sam pogubljen pa je rekao da mu je jako drago što smo se otvorili jedan drugom i da mu se sviđam od početka. Ja sam rekao da nisam ni pomislio na ovako nešto i da mi je jako čudno. Rekao mi je da se opustim, da smo pre svega drugari, normalni muškarci, pa sve ostalo. Složio sam se. Tad mi je rekao da imam baš dobru kitu, bilo mi je jako neprijatno, zahvalio sam se. Onda me je pitao jel’ mi se sviđa njegova bulja, na šta sam odgovorio potvrdno. On je pričao opušteno, pa je i meni bilo sve manje neprijatno.

Pitao me je jel’ volim da ližem, i to sam rekao – da. Onda je krenuo malo perverznije da priča i rekao mi kako bi mi pušio, sisao jaja. Nabio se na moj kurac do kraja… Nisam mogao da izdržim i krenuo sam da drkam. On je nastavio da priča šta bi mi radio. Ložilo ga je da budem dominantan , da ga napušavam, svršavanje po faci, u usta.

Krenuo sam da prskam kao lud. Kad sam svršio, opet mi je bilo jako neprijatno. Rekao sam da moram da idem i prekinuo. On je nastavio da mi piše taj dan, ali nisam ulazio u poruke, iskreno, plašio sam se. Nisam mislio da bi nekome rekao, ali opet, postojala je doza straha, znao sam da posle ovoga nema nazad. Sutradan sam hteo da drkam i tako napaljen uđem u poruke i odgovorim mu. Iste sekunde mi je odgovorio i pitao me što sam nestao. Nisam hteo da lažem, pa sam iskreno odgovorio. Zakleo mi se u ženu u ćerku da ne mulja ništa i da nemam čega da se plašim. To me je malo umirilo, pa kad me je pitao šta radim, rekao sam da drkam. Tražio je sliku, što sam i poslao. Rekao sam mu da dâ i on meni nešto.

zavođenje slikom guze

Rekao mi je da sačekam da ode u kupatilo pa će mi poslati. Naguzio se i slikao, ali sad sam mu lepo video čmar. Prošla me je jeza po celom telu, želeo sam da mu gurnem jezičinu unutra. Rekao sam mu da gurne prst, uradio je to i poslao mi. Onda me je pozvao. Ponovo je pričao šta bi mi sve radio, i ja sam uzvratio, rekao sam mu da bih ga sad odvalio od kurca. Iskreno, to sam i mislio. On je svršio, a ja sam mu rekao da razmaže spermu po čmaru i da mi pošalje.

Dobio sam snimak kako gura prstima svoju spermu u čmar. Svršio sam kao lud. Rekao mi je da me baš želi. Ja sam tu spustio loptu jer opet mi je bilo neprijatno. Dogovorili smo se da krenem sa treninzima od sledeće nedelje i da se pravimo da se ovo nije desilo. Međutim, kad smo počeli da treniramo, nije bilo baš tako lako. Obraćao sam pažnju mnogo više na njega nego pre, samo su mi u glavi bile one slike što mi je slao. Posle 2-3 treninga je sve bilo opuštenije jer nismo tih dana uopšte pominjali ono.

Taj dan je završio trening pre mene jer je morao da požuri, pa mi je dao ključeve da ja zaključam teretanu kad završim. Bio sam umoran pa sam posle 5 min. i ja otiao da se presvučem i idem kući na kupanje. Ulazim u svlačionicu, a on u boxericama nagužen, traži nešto po torbi.

Nije primetio da sam ušao…

Pokušavao sam da obuzdam misli, ali nisam izdržao, prišao sam i jako ga uhvatio za guzove. On se uplašio i izmakao. Kad je ukapirao vratio se i opet su mi njegovi guzovi bili na rukama, samo što je sad trljao moju kitu njima preko trenerke. Pomerio sam ga malo i zavukao mu ruku pozadi, napipao čmar i krenuo da uđem prstom.

gej fingering

Bio je baš uzak, ispustio je uzdah. Par puta sam ubacio i izbacio prst iz njega, a on se okrenuo i poljubio me. Ne znam šta se tad desilo, ali odjednom me je prošla želja, samo sam ga pomerio u stranu i otišao da se presvučem. Pitao me je šta se desilo, a ja sam mu rekao: „Izvini, ne mogu ovo da radim”. Brzo sam se spakovao, ostavio mu ključeve i izleteo napolje.

Ako me pitate što sam pobegao, ni ja ne znam odgovor. Očigledno me jako pali, ali neka neprijatnost se javlja u meni, kao da odbijam da priznam sebi to. Posle toga se više nismo čuli, išao sam samo ujutru u teretanu kad sam znao da on nije tu. Posle nekih 15 dana jedan drug je pravio svadbu. Došao sam sa drugom i drugaricom posle neka 2 h od kako je počela svadba. Ljudi, tu je bilo preko 600 gostiju, nikad veću svadbu nisam video. Ručali smo i uveliko krenuli da pijemo.

U jednom trenutku sam pogledao u telefon i vidim poruku od trenera: „Nećeš da se javiš?” Okretao sam se po sali, ali ga nigde nisam video. Pitao dam ga gde je, a on mi je rekao da izađem ispred. Kad sam izašao, on je bio tu. Srdačno smo se pozdravili i pričali sve normalno, ja sam malo popio pa sam bio skroz opušten. Kad sam se vratio unutra nastavio sam da pijem.

Svadba se bližila kraju, otišao sam do wc-a da pišam i na izlasku stoji on. Pitao me je kako sam došao, rekao sam kolima, a on mi je rekao da takav ne mogu da vozim kući i da će on da me odbaci pa sutra da dođem po kola. Nećkao sam se, ali sam pristao. Seo sam u kola i krenuli smo, ja sam se zavalio u sedište i pokušavao da dođem sebi. Nismo nešto puno pričali. I odjednom je iz mene izletelo: „Brate, izvini za ono, me znam koji mi je kurac”. On mi je rekao nešto kao da mu se sviđam, ali neće da me smara, kad budem hteo – on je tu.

muška analna masturbacija

Tad sam mu uhvatio ruku sa menjača i stavio je sebi na kurac, preko pantalona. Tu hrabrost sam sigurno dobio zato što sam bio pijan. On je vozio i samo mi ga je stiskao, što je, normalno, odmah dovelo do toga da mi se digne. Otkopčao mi je šlic i izvadio mi dignutu kurčinu. Malo ga je drkao i odjednom mi je rekao da se brzo zakopčam, ispred je policija.

Takav strah sam osetio, u glavi sam se otreznio u sekundi, ali me telo nije baš slušalo. Međutim, uspeo sam da se zakopčam. Duvao je u ono za alko test, dao dokumenta, a ja sam prebledeo od straha da nisu nešto videli. Vratio se policajac i dao mi dokumenta, tad sam osetio ogromno olakšanje, nastavili smo dalje.

On me pitao gde smo stali i opet uhvatio za kitu koja se od straha spustila. Nisam želeo opet to, ali nisam ga ni sklonio. Ubrzo mi se digao opet, a on je skrenuo negde sa strane pored puta. Drkao mi je kurac i krenuo da se spušta. Kad sam osetio tople usne i vlažan jezik, znao sam da nema nazad.

Lik mi je gutao ceo kurac!

Stavio sam mu ruku na glavu i nabijao je sve dublje. Ne znam šta je radio ali sećam se da sam svršio kao lud. Sve je gutao, držao ga je u ustima dok se skroz nije opustio. Onda ga je lepo spakovao u gaće i zakopčao me.

sisanje sperme u kolima

Ostavio me je ispred kuće i rekao mi: „Čujemo se”. Nisam imao snage, pa sam se samo bacio na krevet i zaspao.

Nastavak: Hteo sam da jebem svog trenera, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Sokantno!!!Uzbudljivo!!!

Odlicna prica, pisi nastavak obavezno 😀

volio bi upoznati trenera

3
0
Would love your thoughts, please comment.x