Toplo ljeto 2018, I dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ljeto. Konačno vrijeme da odem na odmor sa mojom ženom. Ljepa je, usred 40-ih, postave, koja diže pritisak svakome jebaču. Punih grudi, ravnog stomaka, stražnjica napeta, duge noge, koje hodanjem jasno pokazuju da je pička uvijek spremna da primi batinu. Ja se takođe trudim da održavam primjernu postavu. Kako se u dugom braku često događa, i u našem dođu razdoblja kad se duže vreme nekako ne nađemo, svak svojim poslom, i strast se polako gubi. Tada je vrijeme da se ode na ljeto na odmor bez djece, bez planova. Tako smo se snašli na moru, u nudističkom kempu, gdje pronađemo mir i opet tražimo vezu, koja se skoro izgubila.

Naveče, otišli smo u restoran, pojeli, malo više popili i pričali obične svakodnevne priče. Sve je išlo rutinirano, a vino nam je polako ušlo u glavu. Pogledi su postali dublji, ruka je počela hvatati ruku, izpod stola srele su se noge. Skinula je štikle, nogom polako klizila prema mojim jajima, i nježno ih pritisnula i masirala.

U to vreme je baš naišao konobar, dogovorli se za naplatu, a u tom trenutku se Borja, tako je mojoj ženi ime, uzdignula i otišla u toaletu. Donjeli su nama oproštajno piče, Borja se s nasmješkom vratila, iz torbice izvukla cigarete, i kao slučajno skoro ispale tange. U toaleti se svukla, da je bila gola pod krilom. Zapalili smo poslednje cigare, popili piće i polako otišli. Odma me zagrlila, meni je ruka klizila preko njenog hrbta do napete stražnjice. Usput sam dobio potvđenje – svukla se, hoče da se dobro tuca. Zagrljeni smo otišli do auta, poljubili se dugo i duboko, prije što je ušla u auto, dubokim, uzbuđenim glasom rekla je:
– Danas hoču, da me izjebeš ko kuju, pička mi je opasno puna i masna – i onda je sjela u auto.

zavođenje u kolima

Meni se je kurac odmah počeo puniti krvlju, sjeo sam, upalio i otišli smo do našeg kempa.
– Vidi, potpuno su tvrde – zašaptala je kad si je počela maziti napete grudi i stiskati bradavice. Odgrnula je rukom jednu sisu, s prstima stisnula napeti vrh i počela si stiskati sisu. Razpela si je haljinu, odgrnula i drugu i počela ih masirati. – Šta je, je l’ ti več ustao? – pitala je. – Da ti još malo pomažem? – rekla je i podignula noge na armaturu. Nije ih puno raširila, počela prstima kružiti po nabreklim usnama, i odmah gurnula dva prsta u pičku. – Pomiriši, da te raspali – gurnula mi je prste pod nos i u usta, da sam ji polizao.

U tom trenutku mi iz kurca štrcnuo prvi mlaz semena, i oblio mi kurac sve do jaja. Izvukla mi ga je iz pantalona, i počela mi ga drkati u ritmu drkanja svoje vlažne pičke. Po autu raširio se miris po jebanju, u tom momentu odmakao sam njenu brzu ruku od moje batine, inače bi mi odmah došlo.
– Izdrkaj si ju, izdrkaj si ju odmah, svinjo potrebna, neka procuri iz tvoje potrebne rupe – dahnuo sam grubi ukaz, jer znam, da je dirty talk uzbuđuje.

Odlagao sam dolaženje sperme

Ja sam vozio, i usput polako, da uživam, drkao svog tvrdaka.
– Aahh, aahhhh, ouhhh – i dođe prvi put, noge su joj široko otvorene, pritisnute uz šipu, sa bokovima gura napred, kao da se nasađiva na dugi debeli kurac, ko da oče sa pičkom ižeti kurac jebača u njezinoj glavi.
– Zaustavi auto – kaže mi – odmah, hoču ga u svojoj pički, hoču, da me jebeš. – Zaustavio sam auto, odmah, kad se nam pokazao odmaknuti put. Istupili smo, odmah se naslonila na pokrov motora, raskoračila se u visokim štiklama, povukla haljinu do sredine hrbta i dahnula: – Tucaj, šta čekaš?

Toplo ljeto 2018, I dio

Postavio sam se iza nju, polako se skinuo do golog, dobro ogledao zavidljivo dupe, koje bi jebao svaki muškarac. Polako drkam svoju napunjenu kitu, s prstima ji prođem preko anusa do klitorisa, osjetim vlažnost, koja ji se cjedi po unutrašnjoj strani stegana, mjesec koji sije otkriva kapi koje meze iz pičke.

– Jebi, svinjo prerverzno, jebi, šta čekaš! – postaje nestrpljiva, pička sad govori kroz njena usta, traži i očekuje, da je nabodem do korjena, da ji debeli glavič kurca rasturi debele usne, da je jajima tučem po debelom klitorisu, da ji stiščem i muzem napete sise.
– Dobit češ ti svoje, al’ prvo mi dobro popuši karu, stišči mi jaja, uguraj mi prst u dupe, pojebi me ti prvo – kažem ji, okrenem ju prema sebi, gurnem ju da klekne u štiklama baš pred moj debeli, dugi kurac. Uzme si ga u usta, jezikom me liže izpod debele glave kurca, gurne s noktima po mom dupetu, slinom namaže prst, i prodre u moj anus. Stegnem mišiče oko prsta, sad ji ugurnem cjelu batinu u usta, duboko ga primi, jednom rukom mi ga još drka, sa drugom rukom trlja svoju mokru pičku.

Sad uhvati ritam, koji ju dovodi do orgazma, a i mene, da ga nisam u zadnji tren izvukao. Ona nastavi drkanjem i uguravanjem prsta u picu, dolazi sledeči orgazam, počne da drhti, zna da je prešla tačku.
– Stavi mi ga nazad u usta, oču da ga imam u ustima, dok mi dolazi – jedva dahne. Opet joj zaguram kurčinu do kraja, sad postane gruba, zagrize ga snažno, ne pušta ga iz usta dok joj dolazi. – Mmghh, ahh, aaaa aaahhh, uhhh, sad mi ga zabij, ili ču se pojebat prvim koji dođe.

Dok ustaje, me drži za kurac, opet se okrene, oče, da joj ga uvalim od pozadi. Povuče me za mog jebača, dva puta povuče s njim po vručoj, poplavljenoj rupi, i jednim mrdajem svog dupeta nasadi se.

jebanje od pozadi

Znam da je treba izdržati prvi napad, stisnem mišiče oko anusa, pokušavam se odmaknuti malo nazad, ali ne da. Jedino što mogu je da sredim svoje misli, da smirim vulkan u svojim jajima.
– Tako, je li, izpraznila bi mi jaja, jebala bi me kako ti ‘očeš, e, neče – uspijem nekako dahnut, skoncentriram se nekako, rukom je udarim po dupetu, pograbim je za bokove i snažno je nabodem duboko do kraja, do bola. – Evo ti, tvrdu kurčinu, usloči se nazad, još jače udara svojim dupetom u mene, drugom rukom ji stiščem tvrdu, uzbunjenu sisu.

Vrijeme ne postoji više, sve ide u ritmu jebanja, unutra, van, udarci po dupetu, stiskanje jaja, opušten otvoren anus, znoj, koji se mješa, uzdasi, grčanje vrištanje…

– Ohhh, oohh, aaahhhh, aahh, jebi, tucaj, duboko, udri – moli me, noge je ne drže više, zapeta je na moj kurac, koji samo još nije eksplodirao. Samo mi pičkom snažno stišče kurac, muze mi ga svojim stjenama i opet ulazi u zonu orgazma. – Da, da, daj mi ga, daj do kraja, zalij me spermom – viče i trese se na kurcu. – Uuuhh, uuuhhh, aahhhhhh – polako se smiruje po orgazmu.

Toplo ljeto 2018, I dio

Skine se s kurca, okrene se prema meni, svuče preznojenu haljinu, sad stoji podpuno gola preda mnom. Ljeto je, sunce je upeklo. Zna da me mora izpraznit, zna za moja zatečena muda. Stavi mi ruke na ramena, podignem ju, nabode se na moju potpuno oteklu, odebljenu kurčinu i počne se dizati i puštati po mojem korijenu. Ne treba nama dosta, nabija se snažno, rukama je držim za guzu, s prstima skliznem prema čmaru, opušten i otvoren glatko pusti, da joj uguram prst u dupe. Još jače počinje da se nabija na kurčinu, nagne se nazad, da uđem još dublije, još par puta se duboko nasadi, pa vikne:
– Ahh, svinjo, kako me dobro jebeš , daj, daj, oblij me spermom, zalij me, neka ti dođe…

Skine se s mog kurca, opet poklekne preda mnom, počne, da ga drka, uzme ga u usta, jezikom me grubo oblizuje po glaviću, razteže mi jaja. Znam da se bližim kraju, mišiči guza popuštaju, nemam više nadzora, sperma mi kao vruče željezo izlazi iz jaja. Uzbuđen sam do kraja, hoču da ga izvadim iz nezinih usta, ne da mi.

‘Oče da mi dođe u njena usta…

– Ouhh, oohhh, ahhh – dolazi mi jako, poslije dva izliva sjemena u usta, uspje mi ga izvuči iz usta. Preostatak obilnog mlaza sjemena izdrka mi na svoje grudi. Sve laganije i laganije mi ga još mazi i na kraju nježno i precizno obliže. Konačno izpusti moj polutvrdi kurac iz ustiju, polako ustane i zagrli me. Poljubimo se, poljubac je nježan, dug i sa potpunim sladkim ukusom po sexu. Tjiela su nama još uvjek vruča, u zagrjaju se mješa znoj, sperma, koja još kapi iz jedne grudi i miris dobro pojebane, mokre pičke. Nenadjebljivo ljeto.

svršavanje u usta i po sisama

Dugo smo ostali zagrljeni, polako smo se obrisali, još goli pripalili cigaretu i neko vrijeme samo šutjeli i uživali u tišini. Poslje nekog vremena, rekao sam joj:
– Stvarno, jebeš ko carica – pa ona kaže:
– Ali jebao si me k’o prasicu.
– Da budeš za mene carica, uslov je da jebeš k’o prasica – logično sam zaključio i nasmijao ju.

Easysex606

Nastavak: Toplo ljeto 2018, II dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x