Njegov sin me je kaznio kurcem i meni je to jako prijalo, I dio

Noćima nisam spavala zbog ovoga u šta sam se uvalila zbog požude. A kada bih zaspala sanjala bih Zokija i Niđu kako me tucaju, i to obojica u isto vrijeme. Ne mogu se požaliti da je bilo loše, samo to nije bilo u redu.

Sa Niđom nije me čekala nikakva budućnost, a s njegovim ocem već je moglo biti nešto. 10 godina je stariji od mene, baš koliko i ja od Nikole. Kao što sam rekla, Nikola je želio da se opet nađemo, a ja sam ga izbjegavala zbog njegova oca. No, jučer je Niđo upao u moj stan ljut i izvan sebe. „Gaduro, nisi mi rekla da te ševio i moj otac. Ne prestaje pričati o tebi čini mi se da se zaljubio a ti si jedna velika drolja koja to ne zaslužuje. Samo da mu kažem šta je bilo između nas…” Na to sam ja vrisnula i počela plakati: „Ne govori mu Niđo, tako ti Boga i svega u životu. Želim provesti budućnost s tvojim ocem. Preklinjem te. Učinit ću baš sve što želiš”, bila sam očajna.

Čak sam pala na koljena pred njega i ljubila mu ruke i preklinjala da mu ne govori ništa. „Učinila bi baš sve?”, pitao je. „Ama baš sve ako obećaš da mu nećeš reći”, rekla sam znajući šta mu je na umu. A i vidjela sam da mu je kita kruta i uvećana. „Onda smo u pravom položaju”, rekao je i otkopčao šlic a iz traperica je ispala njegova gromada.

jebanje milf u usta

Uzela sam ga u ruku i par puta natekla kožicu preko glavića pa palcem milovala glavić dok sam ga lizala po dužini. Zatim sam mu polizala jaja a on je počeo duboko disati. Nakon toga strpala sam ga u usta i počela strastveno pušiti. I pušila sam ga i gladila jaja.

On ga je počeo nabijati u moja usta sve dublje i mislila sam, ugušit ću se i povratiti. Ali nisam smjela… Počeo se trzati i tresti i napunio je moja usta spermom. „Progutaj”, naredio mi je. Bila sam njegova robinja i morala sam ga poslušati. Sve sam progutala.

Nakon toga me podigao i zgrabio me za sisu. „Dobra si ti curica”, rekao je i poderao mi bluzu. Dugo se igrao mojim bujnim sisama i sve više se napaljivao. Odjednom me je gurnuo na zid, skinuo jako brzo hlače i gaćice i obavio moju nogu oko sebe. Osjetila sam kako mu kurac pulsira i bridi.

Naglo i snažno nabio ga je u mene

Ciknula sam i zajecala a on je svojom rukom prekrio moja usta. Nisam mogla disati. Gurao ga je snažno, brzo i bez milosti, tucao me je divljački.

jebanje stojeći

Suze su mi oblile lice, ali moram priznati da sam osjetila snažnu ugodu duž kičme koja se počela širiti cijelim tijelom. „Jel’ te i moj stari tako jebe… aaaahh… jel’ droljo?”, stenjao je.

Svršila sam a on mi nije dao da se smirim. Odveo me je do kauča u dnevnom boravku i nagnuo nad njega tako da sam mu se naguzila. Još je malo podigao moju stražnjicu i bez milosti mi ga zabio u pičku koja je bridila i pekla me. Uzeo me za kosu i potegnuo mi je glavu.

Nabijao me je snažno, jaja su me lupala po stražnjici i bol se miješala sa ugodom. „Polakše… aaaahhh… polakše… molim teeee… Niđo dragi budi nježniji…”, molila sam ga isprekidana uzdisajima i stenjanjem. On me par puta dlanom lupio po stražnjici i još jače ga počeo nabijati.

Zatim ga je izvadio i osjetila sam kako mi širi polutke od stražnjice. Pokušala sam se odmaknuti ali nisam mogla. Čvrsto me je držao. „Nemoj… Molim te…”, zajecala sam od straha. „Šuti droljo ”, povikao je. Pljunuo je u dlan pa jezikom oblizao moj čmar. Osjetila sam oštru i parajuću bol.

bdsm anal

Počeo je cijepati moj čmar. Jecala sam, stenjala, koprcala se i jaukala: „Auu… boli… jooooj… jaaaooooj… kako… boli…”, stenjala sam i jecala, a njega je to očito palilo. Nabijao ga je sve snažnije i jače.

Odjednom se bol i nelagoda pretvorile u ugodu

Prvi put sam bila tucana u stražnjicu i bilo je to nešto posebno. Ugoda se počela pretvarati u užitak od kojeg sam počela drhtati i dahtati. Nisam imala pojma da može biti tako lijepo. Trljala sam si klitoris a vatra se širila mojim tijelom. „Ohh… aahhhh… ohhh…”, uzdisala sam i stenjala.

Odjednom je Niđo ispunio moj šupak obilnom spermom. Tresao se i dahtao, bio je zajapuren. Izljubio mi je leđa i vrat. „Oh kako je bilo sjajno komšinice”, rekao je. Sjeo je na rub kreveta i povukao me na sebe. „Izvini… bio sam grub… izvini mi… ‘Ajde malena sada se ti nabijaj sama kako želiš i kako ti paše… još samo jednom želim te imati…”, govorio je promuklo dok mi je ljubio sise, jezikom dražio bradavice pa ih cuclao kao dudu.

svršavanje u guzu

Napalio me je… Počela sam se trljati o njegovo međunožje da se još više učvrsti. Bože, ovo ne bih mogla s njegovim ocem – pomislih. Potpuno se digao i otvrdnuo.

Počela sam se namještati na njega uz uzdisaje koji su bivali sve jači. Polako sam se nabijala i mrsila mu kosu dok se on gušio u mojim sisama. „Ah!Ah!aahhh… jooojjjj… joojjjj…”, stenjala sam i dahtala. Bilo je prelijepo. Ovaj put Niđo je svršio ranije nego obično i svalio se na krevet.

Kada je išao kući uvalio mi je jezik u usta i stisnuo sisu: „Nikada nisam radio sve ovo šta i s tobom. Hvala ti. Neću stvarati probleme ocu i tebi. Ako me kada poželiš, javi se. Moj kurac će uvijek biti spreman za tebe. I još nešto… Ne traži da te zovem mama”, rekao je i otišao.

sisata jaše kurac

Nastavak: Njegov sin me je kaznio kurcem i meni je to jako prijalo, II dio

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o