Pogodite s kim sam varao svoju djevojku, II dio

Nastavak priče: Pogodite s kim sam varao svoju djevojku, I dio

Erika je bila jako raspoložena prema Nini, kao i Nina prema njoj. Brzo su našle zajednički jezik, bilo mi je drago zbog toga. Erika se ponašala kao dama, što je u stvari i bila, žena koja je znala šta i kako. Nina je bila djevojka, mlada i lijepa, dve različite žene u godinama i u seksu, svaka je na svoj način imala nešto, neke svoje čari, koje sam volio.

Pričali smo o svemu, Erika je savremena žena pa je Nina stekla i neko više mišljenje o njoj, to mi je kasnije rekla. Malo kasnije smo Nina i ja otišli u moju sobu, malo smo se opustili, mazili, ljubili i onda sam navukao Ninu na kurac. Stenjala je moja Ninica dok ga je primala u svoju malenu pičkicu, jebavao sam ju kao mlad pastuh, sve žešće i žešće.

Htio sam da ju Erika čuje, uživao sam u tome

Padale su mi neke lude ideje na pamet dok sam guzio Ninu, gledajući u njenu malenu guzu i kako mi kurac nestaje dok je ulazio u njenu pičkicu. Mislio sam na nešto nestvarno, nešto nemoguće, ali tako uzbuđujuće. Mislio sam kako bi bilo ljepo za mene da ih obadve jebem u isto vreme, kako bi to izgledalo???

rasturanje od kurca

Pomišljao sam kako i one jedna drugoj ližu pičku, kako uzdišu i kako jebem jednu pa drugu, kako me obadve naizmjenice jašu i ljube, kako ih karam do besvjesti. Bio sam pod tim ludilom dok me Ninin uzdah nije vratio u normalu.

Tucali smo se ne baš dugo, nekako sam požurio, ljepše mi je bilo dok sam mislio na njih dvije, a Ninu jebavao odozada. Kad sam se vratio tu gdje jesam i samo sa njom, nekako mi je opao moral. Svršio sam Nini na leđa, u nekoliko mlazova sperma je špricala po njoj.

Ostali smo još neko vreme a onda je Nina morala da ide. Ispratio sam ju van, sjela je u taxi i otišla. Već je bilo pomalo i kasno. Vratio sam se unutra, nije mi bilo do seksa, koliko sam želio da sve to ispričam Eriki, koja me uvijek razumije. Ušao sam u njenu sobu, ona je zaspala. Bilo mi je žao da ju budim, ali želio sam da razgovaramo. Erika je divna žena, razumna, dosta dobrog izgleda, i za svoje godine kraljica u krevetu, za dva puta sedmično, jebavala se kao zvjer.

„Erika”, tiho sam ju probudio (naravno da ju tako ne zovem nego onako kako treba, ali to kvari smisao priče). Probudila se: „Šta je bilo Zorane, zašto ti ne spavaš?„Ne mogu, upravo je Nina otišla, htjeo sam da nešto razgovaramo.” „Pa reci, hoćeš da se skinem?” „Ne sad, ne.” „Zorane, da ti nešto pokažem šta sam kupila, samo za tebe.”

Ustala se skinula spavaćicu, bila je u bijelom erotskom vešu sa halterima, kao u filmovima. Odsjaj lampe se lijepio za njeno tjelo, izgledala je kao milion dolara. „Erika izgledaš kao bomba, jebo te kako ti to ljepo stoji, ti malo tamna, a veš bijeli.”

milfica se skida

Uredno obrijana, pička joj je bila dosta tjesna, mala, kao malo starija djevojka, stvarno je izgledala kul. Vratila se i legla na krevet, završila je sa modnom revijom erotskog rublja. „I šta kazes, sviđa li ti se to?” „Sviđa mi se, ljepo ti stoji, baš si prava koka.” „I šta si htjeo da razgovaramo?” „Pa znaš, dok sam imao seks sa Ninom mislio sam na tebe i nju, onako zajedno u troje da vodimo ljubav.”

Sve sam joj ispričao, cijelu moju maštu

Gledala me je nekako duboko. „Zorane to je nemoguće, ovo je naša tajna, nešto što drugi preziru i što nije dobro, ali ja ne mogu iz toga van. Ti uživaj Zorane na svoj način sa svojom djevojkom. Ovo ostavi na stranu, kad poželiš, ja sam tu, uvijek tu, kad god to poželiš, ja sam tu. Ja ću uvijek biti tvoja druga strana mašte. Ja znam da je ovo grijeh, znam. Ja znam da ovo rade još neki. Iz nekog časopisa sam pročitala da u modernom svijetskom životu, svaka deseta familija ima seks kao taboo.” „Znam vjerujem ti, ali ja sam tako uživao u svojoj mašti sa vas dvije zajedno.” „Zorane zaboravi na to, vjeruj mi, to je ludilo koje nas može skupo koštati, zaboravi na to.” „Ok, kako ti kazžeš, ali da znaš kako sam se ljepo osjećao.” „Znam vjerujem ti, jer ja se uvijek s tobom ljepo osjećam. Uvijek ću pamtiti onaj prvi put, sve je bilo tako slučajno, sjećeš se?”

Nasmijao sam se: „Da, sjećam se, bilo je to prije nekoliko godina, ali dobro se sjećam; desilo se sve tako brzo, tako nestvarno, ono odjednom kao iz vedra neba grom, jel’ tako?” „Da tako je bilo, brzo se desio taj prvi put, brzo si svršio, bio si tako nekako, ne znam, sve je to bilo slučajno, jel’ tako?” „Da bilo je slučajno. Ja sam ušao u kupatilo, a ti si gola stajala i sušila kosu.U tih nekoliko sekundi sve sam vidio, cijelo tvoje golo tjelo, i izašao van. A ti, ti si ostala da sušiš kosu.

drka na nju

Onda sam pokucao u nadi da si nešto obukla.” „Lažeš sad malo Zorane.” „Pa htjeo sam da se izvinim i pokucao sam na vrata, a ti si rekla: ‘Uđi’. I ja sam ušao unutra, a ti si i dalje stajala gola i sušila kosu. Okrenula si se prema meni, a ja sam izmucao nekoliko riječi. Izvinio sam ti se. Od tada ti se više ne izvinjavam, nego te redovno dva puta sedmično zadovoljavam.” „I te kako Zorane, moram ti reći da me jebeš jako dobro, svaki puta uživam dok me jebeš, jednostavno uživam.” „Dok sam te gledao onda u kupatilu, kao da je sve ostalo osim tebe stalo.” „Ozbiljno? Nisi mi to nikada rekao.” „Da, kao da je sve stalo, osjećao sam se da si ti ona, ne više ti, već ona.” „Kako to misliš ‘ona’?” „Pa ona žena koju želim, žena koja stoji gola tu ispred mene, na koju mi se počeo dizati kurac. Iako sam imao samo 18 godina, poželio sam te u krevetu odmah tada.”

„Sjećam se, bio si brz, vatren i tako neobuzdan, divlji.” „Nisam znao šta, želio sam sve, nisam imao iskustva, pa sam, znaš…” „Znam, svršio si odmah, ali nije me to zabrinulo, znala sam ja da ćeš ti kasnije biti idealan, da ćeš me dugo moći jebavati, znala sam ja to. Eto, i tako je i bilo.” „Kao da sam se tada isključio iz onog ‘ja’ u ono ‘on’. A i ti si mi dala zeleno svejtlo, jer si se pokazivala gola, kao da si željela da mi sve pokažeš, jel’ tako?” „Pa eto jesam. I da znaš Zorane jako me je iznenadilo koliko ti je već tada bio velik penis.” „Misliš kurac.” „Da, mislim kurac. Jako sam se iznenadila da mladić od 18 godina ima kurac od, kako si mi tada rekao, 18 cm.” „A sad je već 20.” „Da znam, malo je sad još veći na moju radost.”

„I sjećaš li se šta je onda bilo, Zorane?” „Sjećam se svega. Prišao sam ti odozada, kosa ti je mirisala na šampon, kao i cijelo tvoje tijelo. Ništa nismo govorili, a ja sam drhtao kao da je -20.” „A ja sam bila tako uzbuđena, osjetila sam tvoj kurac uz moju guzu kako je rastao i kako je bio tvrd. Polako sam ga rukom dodirnula, preko trenerke sam ga osjetila. Onda su tvoje ruke, tople ruke prekrile moje grudi. Tako si se brzo skinuo, tako smo se brzno našli na mom krevetu, nisam ni znala kad sam navlažila, a već sam osjetila tvoj kurac u meni. Tako brzo i tako žestoko si ga nabijao u mene da sam zajaukala i onda si ga izvukao i svršio mi na stomak. Obadvoje smo disali duboko.”

svršavanje po stomaku

„Da tako je bilo, a onda…” „E da, a onda sam ti, da tako je bilo. Reci onda šta si onda, sjećaš li se?” „Da sjećam se onda sam ti malo kasnije prvi put sisala kurac. A ti si meni lizao pičku i jebao si me tri puta tu noć.” „Da tako je bilo.”
Dok smo pričali, kurac mi se digao.

Gledajući Eriku u erotskom rublju, nije mi puno trebalo. Pušila mi je kurac tako lagano, kao i uvijek, pička joj je bilo ljigava i vruća, milovao sam joj klitoris i onda. kao i uvijek, jebavali smo se dugo. Sat vremena sam ju razvaljivao, mjenjali smo poze. Kako sam ju navukao s guza, jaukala je od ljepote.

Onda me je zajahala, tada se jebavala lagano, onako kako to ona hoće. Kurac mi se topio u njenoj pički. Svršila je, a ne zadugo, i ja sam svršio, bilo mi je to drugi put u nekoliko sati, ali vredjelo je svake kapi sperme što sam potrošio.

rasturanje milfare

„Zorane, kako mi je uvijek ljepo, nemoj da ovo prestane, molim te. I jedan put sedmično mi je dovoljno, samo molim te, nemoj da prestane.” Zaspali smo oboje. Jutro je donelo sunce, radost, život je išao dalje. Taj dan se nisam našao sa Ninom, posvetio sam taj dan njoj, mojoj Eriki. Razgovarali smo, bilo nam je ljepo. Odveo sam ju u kino, to je voljela. Vratili smo se kasnije kući, nismo imali seks, ali smo imali good time, dobro vreme provedeno zajedno, jako je to cijenila kod mene.

I dalje sam sa Ninom, hodamo još uvijek, evo 5 godina, ali ja sam još kod svoje kuće i u nekom svom filmu, mada sve ređe sa Erikom koja ne dâ da to prestane, a meni je ljepo i sa njom i sa Ninom, i one se druže, ponekad zajedno odu i na kavicu. Takav je život ovde na zapadu, možda čudan, ali ako ga znaš živjeti u nekoj svojoj intimi i poštovati život oko sebe i žene koje su tu oko tebe, nije to teško. Znam da me nećete shvatiti, ali nije ni bitno, pomislite, i vama se to moglo dogoditi kad ste 18 imali.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o