Moja kres kombinacija i njena drugarica

Maja je bila rasna crnaka, povelikih grudi i jakih kukova. Već četiri-pet meseci smo u kombinaciji, ali samo u seks kombinaciji. Stanovala je sa drugaricom koja je bila plava, kratko ošišana, malo starija od nje i mršavija, ali jako jebozovna.

Švabe su kontale da su lezbejke.

Maja i ja smo imali redovan i, svaki put, jako žestok seks. Obožavala je da me iznenađuje sa svojim predlozima i postupcima. Nije imala pardona da me uhvati za guz ili da mi stavi šaku na kurac na sred ulice ili u kafiću. Radila je kao konobarica u jednom hotelu.

grubo karanje

Tu noć me je nazvala i rekla mi da idem kod nje u stan pošto Sanja neće tu noć biti tu. Otišao sam i tamo se istuširao, a onda legao u spavaću sobu. U neko doba noći iznenada u sobu je ušla Sanja, neočekivano. Ugledavši me u krevetu nasmejala se i rekla:

– Samo ti lezi, ima mesta za svo troje.

Legla je na svoju stranu i kratko rekla da joj ne prilazim ni u snu.

Maja je došla tek nakon dva-tri sata. Legla je između Sanje i mene, a ja sam se pravio da spavam. Bio sam joj okrenut leđima i ona se pripila uz mene.

Neočekivani zgoditak!

Prebacila je ruku preko mog struka i spustila je na moj kurac koji je bio nabrekao do bola. Tiho se nasmejala i počela da se igra. Mene je jako palila pomisao da je i Sanja u krevetu, što je samo ubrzalo moje približavanje svršavanju.

pušenje dok spava

Međutim, Maja me je okrenula. Malo smo se sočno ljubili, a onda mi je okrenula leđa. Pomerio sam njene tange u stranu i lagano ušao, za početak samo glavićem. Malo sam se poigravao s njom, a ona je sve jače i teže disala.

Odjednom se nabila na kurac do kraja. Tiho je vrisnula, a onda se umirila.

Pokušali smo da budemo tihi. Ja sam bio na pragu svršavanja i nisam smeo ni da dišem. I tad, u tišini čujem treći glas kako stenje…

Nisam ni slutio. Potražio sam Majine ruke i shvatio da, dok je jednom rukom držala i masirala moja jaja, drugom je čačkala po Sanjinoj pičkici. U momentu kad sam to shvatio Maja je počela lagano da meša, dok se njena pička pulsirajući stezala oko mog kurca, gutajući ga duboko u sebe.

ffm spooning

Sanja je ubrzala stenjanje i ja sam počeo da svršavam duboko u Maju ne vadeći ga. Sanja je tiho zaječala od zadovoljstva, a onda se umirila.

Maja je volela da ostajem u njoj. To je uvek rado radila. Mešala je dok ne svrši, a ja sam joj sve vreme mesio sise.

Na kraju smo sve troje zaspali. Moj mokri kurac je sam ispao iz pune pičke.

Ujutro je samo Maja bila u krevetu. Sanja je ušla u sobu i pozvala nas na kafu, kao da se ništa nije desilo.

Posle tuširanja sam, u pola pijenja kafe, osetio Majino stopalo na svom kurcu. Znala je kurva da sam napaljen, dok tako nemo pijemo kafu, kao da se ništa nije desilo. Ustao sam i otišao u kupatilo, a ona je došla za mnom. Samo je spustila gaćice i naguzila se, licem i dlanovima naslonjenim na zid. Ušao sam bez uvoda, jako grubo. Za par minuta sam opet napunio njenu pičku.

seks pod tušem

Oboje smo svršili kao neki školarci. Okrenula se, klekla ispred mene i uzela moj kurac, onako mokar, u usta i isisala svaku kap. Onda me je pogledala i upitala:

– Bi li ti nju?

Ja sam se samo nasmejao…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o