Rekla je svom momku da bi volela da je siluje nekoliko momaka

Registrovani korisnici ne vide reklame

Već je kasno popodne, subota. Umoran od poslova po vinogradu, zaključao sam vikendicu i krenuo kući, iako sam sâm jer je žena otišla kod svojih na dva dana. Do glavnog puta moram proći nekoliko kilometara kroz šumu šljunkovitim putem. Na ulasku u šumu sam morao upaliti farove, i tek tada sam shvatio koliko sam se dugo zadržao. Vozio sam polako, izbegavajući rupe koje je voda vremenom napravila po putu. Odjednom sam u daljini ugledao senku nekog muškarca kako stoji pokraj puta. Polako sam mu prilazio, video sam da drži neku metalnu polugu, verovatno montirač od automobila. Polako sam prolazio, on me je namrgođeno gledao pravo u oči, kao da želi da me uplaši. Onda sam kroz drveće nedaleko od puta video nešto od čega sam se skamenio. Trojica muškaraca, krupni i visoki, verovatno sportisti, parkirali su auto sa upaljenim farovima i uperili ih u drveni sto koji je napravljen za izletnike. Na njemu su jebali devojku duge plave kose. Nije delovala kao da bi volela da je neko siluje.

Video sam da se ona otima, ali je jedan od njih čvrsto drži za ruke i vuče ih nagore dok se drugi uglavio između njenih nogu i divljački joj nabija kurac u pičku. Treći je, bez gaća, stajao naspram njene glave, čupao ju je za kosu i terao šamarima da mu puši.

Istog trenutka sam zakočio i počeo da otvaram vrata, a već se pored mene stvorio onaj mladić sa onom metalnom šipkom i rekao:
– Šta si stao, matori? Vozi dalje da ti ne bih razbio glavu! I nemoj da bi zvao policiju, jer sam ti zapamtio broj tablica, naći ću te ma gde bio.
– Dobro, dobro… – rekao sam i produžio, razmišljajući kako da jadnici pomognem.

Otišao sam pedesetak metara dalje i parkirao se nekoliko metara u šumu. Tu me nikako nisu mogli videti odande. Uzeo sam pištolj koji mi je ostao od pokojnog oca i polako se počeo prikradati silovateljima.

Došao sam dosta blizu i ponovo gledao divljačko iživljavanje na nežnoj devojci. Sada je onaj što je prvi jebao u pičku, ležao na stolu, a nju je natakao na sebe. Drugi je stajao sa leđa i grubo joj nabijao kurac u savršeno oblikovano dupence, a treći joj je taman svršavao po licu. Tada se pojavio i onaj sa puta.
– Nema nikog više, a ako i naiđe videćemo farove. Hoću i ja da je jebem.

Rekla je svom momku da bi volela da je siluje nekoliko momaka

Uzeo je neku krpu, ostatak od njene poderane odeće, obrisao joj lice i nabio joj poveliki kurac duboko u grlo. Počela je da se guši, a ostali su se samo smejali. Kao da su se takmičili ko će više da joj naudi.

Brzo sam prišao i ovom sa puta nabio pištolj pod rebra. U tom trenutku se i sam čudim što nisam opalio, jer sam bio van sebe od straha, besa i uzbuđenja. Celo telo mi je drhtalo, ali sam uspeo progovoriti:
– Puštajte je – vikao sam nekontrolisano – ili ću pucati!

Odmah su je pustili, onaj ju je samo prevrnuo sa sebe i ustao. Devojka je pala pored stola, potpuno gola i sva crvena od njihovih udaraca.

giphy

Kipeo sam od besa i nekoliko puta udario pištoljem ovog u glavu. Kada sam ga poslednji put udario kundakom u slepoočnicu srušio se kao sveća. Njegovi drugovi su počeli da se meškolje, pa sam okrenuo pištolj prema njima.
– E, sad ću da pozovem policiju, mamu vam jebem manijačku! – psovao sam i polako birao broj.

U tom trenutku sam jedva čuo glas:
– Nemoj, molim te… – Bila je to ona, plavušica. Ponovo je rekla: – Nemoj zvati policiju, molim te. – Prekinuo sam vezu.

Rekla je svom momku da bi volela da je siluje nekoliko momaka

– Šta ćemo sada? – pitao sam nju, a znao sam da ne mogu dugo da ih držim pod kontrolom. – Ona više nije odgovorila. – Vidite ovako, sada sedite u auto i idite što brže, inače ću vas stvarno poubijati. – Bio sam potpuno ozbiljan i valjda su to i osetili. Svi su polako sedali u auto, samo je onaj što sam ga udario nesto gunđao i rekao:
– Jebaću ti mater matoru! Zapamtićeš me!

Dohvatio sam onu polugu sa zemlje i još jednom ga udario preko leđa. Četvoronoške je ušao u auto.
– Vozi što brže, inače ću pucati u auto. Nekog ću sigurno pogoditi, pa vi gledajte.

tumblr_njyszb8hXb1u7tqfko6_500

Shvatili su da se ne šalim i odjurili prema gradu. Tek tada sam seo i počeo da se tresem od straha. Ostali smo u potpunom mraku u šumi.

Pogledao sam devojku, sedela je nepomično. Brzo sam pojurio po svoj automobil i za nekoliko trenutaka došao po nju. Pokupio sam njene krpice, stavio je na sedište pored mog i spustio ga. Prebacio sam svoju jaknu preko nje i povezao je do grada. Video sam da gleda u mene i pitao je:
– Jesi li dobro? Vodim te u hitnu.
– Nemoj, molim te. Vodi me kod tebe malo da se sredim, dobro mi je.

Došli smo kući. Auto sam uterao u dvorište, da neko ne vidi od komšija golu devojku kako mi izlazi iz kola i ide u kuću. Ne bi me ni Dunav oprao pred ženom. Otključao sam i ušli smo u kuću. Ona je odmah otišla u kupatilo, a ja sam tražio šta da joj dam da obuče. Našao sam neke ženine stvari koje je retko oblačila i pokucao na vrata da joj kažem da su tu. Ona je viknula:
– Ma hajde, uđi, nema ništa što već nisi video.

Rekla je svom momku da bi volela da je siluje nekoliko momaka

Tek tada sam shvatio koliko je zgodna

Prelepo telo niz koje se slivaju mlazevi vode. Kosa skoro do dupeta, plava, noge sportske, jake, guza savršena, obla, još uvek crvena od udaraca, sise tvrde i čvrste. Malo sam se divio prizoru, a onda brže-bolje gledao da pobegnem jer sam osetio da mi se počeo dizati. Bilo me je sramota samog sebe. Primetila je i nasmešila se onako ispod oka.
– Hoćeš da mi opereš leđa? – pitala je, okrenula se leđima prema meni i pokupila kosu napred.
– Kafa je gotova – rekao sam i izašao iz kupatila.

Može mi biti ćerka – mislio sam u sebi. I posle svega ovoga, šta se to dešava? Čekao sam da izađe. Potpuno zbunjen razvojem događaja, seo sam i čekao objašnjenje. Izašla je gola i polako brisala kosu peškirom, a onda je sela da pije kafu. Gledao sam to savršeno telo, bilo je kao u snu, sise su toliko lepe da mi se odmah nadigao, pičkica mala, uredno obrijana, noge blago razmaknute, tako da mi ništa ne remeti pogled na nju.
– Dobro, nadam se da ću sada čuti objašnjenje. – Opet me je pogledala onako ispod oka i počela da priča:
– Zabavljam se sa momkom već tri godine i u početku smo se zabavljali kao i svaki normalan par, međutim on ima neke pomalo nastrane ideje a ja, pošto ga mnogo volim, trudim se da mu to i priuštim. Više puta smo zamišljali kako dovodimo još jednu devojku ili mladića, pa smo posle to i probali. Svidelo nam se, naravno. Kada se njemu svidi neka ženska, išla sam i muvala je za njega, a isto tako i on kada mi se svidi muškarac. Nedavno sam mu rekla da bih volela da me siluje nekoliko momaka, ali onako baš sadistički, kao da sam objekat za jebanje, da im vidim nešto ludačko u očima. Sve je počelo kako sam zamišljala. Našao je tri momka, odbojkaša, i sa njima sve dogovorio, svaki detalj. Otišli smo u šumu i počeli glumiti silovanje. Jako sam se uzbudila i taman kad je bilo najbolje, videli su se farovi. Molila sam ih da ne prestaju. Moj momak je brzo reagovao, uzeo je iz auta montirac i pojurio na put da poplaši vozača ako išta primeti. Taman smo mislili da si otišao, i moj Slobodan se vratio. Jedan od njih je svršio po mom licu, kako smo se i dogovorili. Slobodan više nije mogao da izdrži da gleda. Obrisao mi je lice od sperme i gurnuo svoju kurčinu duboko u moje grlo. Tada si uleteo ti, sa onim ludačkim pogledom… Dalje već znaš šta se desilo. Tada sam se stvarno jako uzbudila i već tada rešila da te pojebem kao niko nikada. Sve su se kockice složile.

nekoliko momaka siluje vezanu devojku

– Ne želim to. Dosta mi je uzbuđenja za jedan dan – rekao sam joj, iako sam goreo od želje da joj se prepustim, ali sam bio besan na sebe, mogao sam napraviti svašta. – Obuci se, pa ću te odvesti gde hoćeš.
– Ne moraš, nazvaću dečka da dođe po mene. – Nazvala je, i posle petnaestak minuta pojavio se on, zamotane glave, ali puno pitomiji nego u šumi.
– Je l’ moja Dragana kod Vas? – Tek tada sam saznao kako se zove.
– Tu je, sad će.
– Ala imaš tešku ruku – rekao je.
– Izvini, Dragana mi je sve objasnila. – Samo je odmahnuo glavom u znak odobravanja.
– I ja bih verovatno isto tako reagovao – rekao je. Na vratima se pojavila Dragana, uhvatila me i poljubila lagano dotakavši jezikom moje usne.
– Ostavila sam ti broj na stolu, ako se predomisliš – rekla je.
– Sigurno ću te nazvati, ali kada tvog dragog prođe glava i kada dođe moja žena, možemo napraviti neku kombinaciju.

Otišli su, a ja sam polako zatvorio kapiju.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x