Cirkuska atrakcija

Registrovani korisnici ne vide reklame

I idemo dalje… Prošli su meseci u Beogradu i ovaj grad je delimično ispunio moja očekivanja. Na fakultetu je sve išlo kako treba, vezu sa dečkom iz mog mesta sam posle nekog vremena prekinula i počela da se provodim sa novim prijateljicama koje sam tokom studija upoznala. Išle smo po klubovima, žurkama, bilo je tipova i sexa koji su nekad manje, nekad više, ispunjavali očekivanja, neću sve da ih pominjem… Preskočiću do onog jednog koji je zaista ostavio utisak.

Na Zemunskom keju je gostovao poznati italijanski cirkus. Sa dve drugarice sam otišla da vidim predstavu, mi iz unutrašnjosti nismo baš imali priliku za to i bila sam radoznala. Moram da priznam da sam bila oduševljena, a najveći utisak je ostavila porodica vlasnika cirkusa. Dva sina i ćerka – artisti na trapezu. Oduševljeno sam posmatrala kako braća, ljuljajući se u vazduhu, hvataju sestru koja je praveći salta letela između njih. Pitala sam se koliko snage imaju njihove ruke i kakav je njihov dodir.

Pažnja mi se prenela sa tačke na izvođače. Mlađi brat je izgledao izuzetno atraktivno. Nije bio jedan od onih razbacanih tipova koji svakim pokretom pokušavaju da demonstriraju snagu. Bio je daleko od toga, čak nije izgledao ni preterano visok, možda tek desetak centimetara viši od mene, ali bio je „žilav“. Svaki mišić mu je bio izdefinisan, ruke su mu bile savršene, čak i sa udaljenosti sam mogla da pručavam anatomiju, posebno kada bi se napregao da uhvati svoju sestru. Zračio je snagom.

Dok su se poklanjali publici pogled mi je klizio od ramena preko savršenog stomaka na dole… i tamo su se ocrtavali mišići i ono što se kroz triko za nastup dalo naslutiti je obećavalo da vlasnik i na njega može da bude ponosan, kao i na ostatak svog tela…

Posle predstave smo izašle da razgledamo „kamp“ i dešavanja oko satora. Stajala sam malo podalje od svojih drugarica i posmatrala bebu slona kako se zabavlja. Osetila sam da se neko zaustavio iza mene ali nisam posebno obraćala pažnju. „Ako mu daš jabuku daće ti poljubac”, progovorio je neko na engleskom iza mene. „Imaš li jednu za mene da probam?“, pitala sam na istom jeziku i okrenula se da vidim ko je to. Iza mene je stajao on – mlađi sin. Malo sam se zbunila, kao da je on mogao da zna o čemu sam ja tokom predstave razmišljala, ali on očigledno nije bio zbunjiv. Prvo, poreklom je Italijan, a oni se rado udvaraju, a drugo i važnije – imao je prilike da skuplja iskustva u ko zna koliko gradova i zemalja širom sveta. Pitala sam se da li je već uneo Srbiju na spisak ili mi se obratio s namerom da to večeras učini. „Imam jabuku, a mogao bih da ti ponudim i bananu i još ponesto“, odgovorio je dvosmisleno, gledajući me u oči i smeškajući se punim zavodljivim usnama. Ja sam počela da grickam svoje pitajući se kakav bi osećaj ostavili njegovi zubi. Bili su savrseni, stvoreni da ostave tragove na koži koje bi posle lečio usnama.

sisanje kose

„Una mela e sufficiente per ora”, odgovorila sam mu. Za trenutak je zastao malo zbunjen. Trijumfovala sam, ovo je bio poen za mene i to mi je bilo dovoljno, ionako sam bila sigurna da ću da mu se predam i prepustim apsolutnu pobedu. Razgovor smo nastavili na italijanskom. Pozvao me je da detaljnije upoznam život u cirkusu, rekla sam da sam sa drugaricama, ali one su, na sreću, snimile situaciju i već prišle da se pozdrave sa mnom. Kratko su rekle da, pošto ne znaju italijanski, ne žele da nam smetaju i da se vidimo sutra, što je naravno značilo da očekuju detaljni izvštaj.

Malo me je proveo okolo i sa svakim korakom mi se sve više približavao; ruka oko struka, pa malo niže i nešto jači stisak, ali sve onako usput dok nismo stigli do njegove prikolice. Rekao je da tek kad provedem neko vreme u njoj, zaista mogu da shvatim kako on živi.

Ušla sam u njegovu prikolicu da mi da tu bananu

Onako naivno sam potvrdila kako me to zaista interesuje i popela se unutra za njim. Relativno malo prostora i ogroman krevet koji je apsolutno dominirao. Pitala sam se koliko će nam trebati da završimo u njemu… Pa trebalo nam je mnogo duže nego što sam očekivala. Zaključao je vrata za nama, prišao mi lagano kao tigar kada se približava plenu, a to sam mu za to veče i bila. Prislonio je svoje telo uz moje i pritisnuo me uza zid. Jednu ruku mi je zavukao u kosu, povukao glavu malo na stranu i počeo da me ljubi, prvo lagano a onda sve zahtevnije.

Nisam se bunila, otvorila sam usne i pustila ga da osvoji moja usta. Druga ruka mu je bila na mom struku i lutala je prema mojim grudima. Podigao mi je majicu i povukao brus na dole. Brzo je pronašao moje već tvrde bradavice i vešto ih obrađivao prstima.

skidanje brusa

Kružio je oko njih, vrteo ih među prstima i stezao, čas jace, čas slabije, a svaki njegov pokret je slao talase direktno među moje noge. Osećala sam kako sam već vlažna i kako mi disanje postaje sve teže.

Malo se odmakao, podigao mi ruke i skinuo majicu, a onda nastavio da me ljubi klizeći usnama po mom vratu i prema grudima. Obuhvatio je prvo levu bradavicu svojim usnama i brzo prelazio jezikom po njoj. Počela sam da stenjem od zadovoljstva, a onda sam osetila lagani bol. Moja bradavica se nalazila među njegovim zubima i on ju je lagano grickao i sisao, a ja sam bivala sve više uzbuđena. Osećala sam da su mi gaćice već totalno mokre, a ako ovako nastavi uskoro će se predati i farmerke, a on je nastavio prelazeći na desnu stranu.

Grudi su mi se ubrzano dizale i spuštale, provlačila sam ruke kroz njegovu kosu privlačeći mu glavu jače ka mojim grudima, kao da sam se plašila da bi mogao da prestane. A on je zapravo tek uzimao zalet.

Nakon što je bio zadovoljan efektom koji je izazvao tretman mojih grudi krenuo je da se spušta na dole. Kleknuo je ispred mene i počeo da mi ljubi stomak, kružio je jezikom oko mog pupka i iscrtavao liniju mojih farmerki dok mi je istovremeno rukama masirao unutrašnju stranu butina pomerajući ih naviše. Bio je tako blizu, a tako daleko od centra u kom sam ga želela. Izluđivao me je, a ja sam postajala sve nestrpljivija. Osetio je to, podigao ruke, otkopčao mi farmerke i svukao ih do kraja. Razmaknuo mi je noge i polako počeo da prelazi prstima po mojim poplavljenim gaćicama.

Zadrhtala sam i glasno zastenjala. To mu je bio znak, pomerio mi je gaćice u stranu i prstima mi raširio usnice dok mi je drugu ruku provukao između nogu i postavio me u još bolju poziciju, tako da mu se sasvim otvorim.

lizanje stojeći

Jezik mu je brzo pronašao put do centra i počeo da me obrađuje. Stenjala sam i drhtala skoro sasvim izvan kontrole. Za trenutak je sklonio ruku kojom mi je pridržavao gaćice, kako mu ne bi bile na putu, podigao mi jednu nogu na svoje rame dajući mi tako bolji oslonac, a onda je tu istu ruku zavukao među moje noge i prsti su se pridružili jeziku.

Kružio je oko mog otvora, zavlačio prste u mene, ponovo kružio i onda me opet jebao prstima, ne prestajući da me liže. Kazu da je italijanski melodičan jezik, ovaj italijanski jezik je definitivno svirao najlepše melodije na mojim najosetljivijim žicama. Menjao je tempo kao savršen kompozitor – adagio, allegro, lento, pa ponovo allegro, rubato, i naravno, za kraj, neizostavni maestoso. I bio je veličanstven u tome što je radio, izgubila sam svaku kontrolu, disala sam isprekidano i imala osećaj da ću eksplodirati. Svršavala sam i svršavala, a on je tačno znao kako da taj osećaj produži da traje večno.

Nije mi dao mnogo vremena da predahnem. Uspravio se ispred mene, jedan potez njegove snažne ruke i moje tangice su postale bivše, usecajući se u moju kožu pre nego što će pući. Bacio ih je nehajno u stranu, ionako su samo bile na smetnji, a onda se brzo oslobodio i svoje garderobe. Ja sam se i dalje malaksalo oslanjala na zid nesposobna da se pokrenem. Ponovo ispred mene savio je noge malo u kolenima, zavukao mi obe ruke između nogu i istovremeno ih šireći, podigao me na visinu njegovog struka kao da sam laka kao pero. Njegovi, do savršenstva trenirani mišići, stupili su u akciju.

stojeći seks

Konačno mi je pokazao koliko je zaista jak!

Iako sam se divila svakom od njih, želela sam da konačno osetim i onaj posebni. Jednom rukom sam ga obgrlila oko vrata da bih očuvala ravnotežu, a drugu sam provukla između naših tela da bih mu olakšala da nađe put. Ispustila sam uzdah kad sam ga osetila.

Nije me razočarao, i on je bio čvrst kao stena, i gladak kao najfiniji somot. Postavila sam ga na ulaz a on se jednim brzim pokretom zabio u mene do samog korena. Čvršće sam se uhvatila za njega, zabacila glavu unazad i ispustila krik čistog zadovoljstva.

Pomerao me je gore-dole sasvim lagano, kao da želi do kraja da uživa u osećaju koji mu pružam dok klizim po njemu. A onda me je, ne skidajući me sa svog kurca, ponovo naslonio na zid i odmakao se korak od mene. Više nisam imala oslonac na njegovim ramenima i počela sam da gledam oko sebe tražeći nešto gde bih mogla da se uhvatim. Iznad svoje glave sam ugledala metalnu gredu, verovatno mu je služila za zgibove ali sam joj ja dala drugu namenu. Podigla sam ruke i čvrsto se uhvatila za nju i dalje ramenima i delom leđa oslonjena na zid. Zadovoljno se omhenuo, odmakao se još pola koraka i držeći me za struk, počeo da se žestoko zabija u mene.

jebanje uza zid

U tom položaju imao je savršen pristup, mogla sam celog da ga osetim. Naizmenično me je ispunjavao do kraja, a onda se povlačio skoro sasvim da bi uzeo zalet i ponovo me ispunio. Nije mi trebalo dugo i ponovo sam bila u ekstazi. Moji mišičći su se grčili oko njega, stezali ga i terali da pojača tempo do neslućene žestine.

Dao mi je dovoljno vremena da uživam u svom orgazmu, a kada sam malaksalo pustila svoj dosadašnji oslonac, obgrlio mi je leđa i lagano krenuo da me spusti na zemlju. Noge su mi drhtale i kolena su popuštala, zato sam se spustila na njih… Upravo ono što je i on imao na umu…

Uhvatio me je za kosu, povukao glavu malo u nazad i pronašao put u moja usta. Držao me je i dalje za kosu i diktirao tako pravila igre. Osetila sam ga u ustima, mešavina njegovog i mog ukusa me je dodatno uzbuđivala: slatko i slano, vlažno i toplo… Lizala sam i sisala, on je klizio po mom jeziku duboko u moje grlo. Na početku polako, pa onda sve brže i brže.

jebanje u usta

Pojačala sam pritisak usana i počela da sisam jače. Osetila sam kako postaje još tvrđi, kako mu pokreti postaju kraći i žešći, a onda je zabacio glavu, ispustio jedan duboki zvuk iz grla i telom mu je prošao grč. A onda sam ga sasvim osetila, izlio se u moje grlo u toplim mlazevima.

Slankasti ukus mi je dražio nepce, gutala sam i gutala, ne želeći da izgubim ni jednu kap. Olizala sam sve tragove njegovog orgazma a onda smo se preselili na krevet uživajući u kratkom predahu.

Ostala sam kod njega do jutra, spavali nismo mnogo. Shvatila sam šta znači redovan trening i savršena kondicija. Donela sam odluku da poradim na svojoj, do jutra sam imala upalu u mišićima za koje nisam ni znala da postoje.

lizanje sperme

Na rastanku mi je još ponudio jedne od svojih bokserica kao zamenu za uništene tange. U šali sam rekla da prihvatam, ali samo ako su potpisane od strane jedne cirkuske zvezde… I tako sad kao uspomenu na jednu strastvenu avanturu imam i jedne bokserice sa potpisom…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Provincijalka


Dobre devojke zaista idu u raj i pritom se fantastičano zabavljaju.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x