Postanite majstori seksi kuckanja

Već ste jako smoreni od stalnog pokušavanja da sastavite intrigantnu poruku toj posebnoj devojci koja vam se sviđa? Ovde vam iznosimo par saveta kako da postanete majstori muvanja preko poruka. Odmah za početak da vam skrenemo pažnju da, iako mislite da muvanje SMS-om može da se izbegne, grdno se varate. Devojke to obožavaju! Nije na odmet da se pozabavite i seksom preko telefona, zato pročitajte naše savete: Budi spreman na telefonski seks i Probajte seks preko telefona.

Prvo i generalno pravilo je da ne budete dosadni i predvidiv! Bukvalno je bolje da joj, ako nemaš nikakvu kreativnu ideju, ništa i ne pošalješ! Poruke koje dobija od svakog tipa koga upozna,  tipa „Hej!” ili „Šta ima? ” joj sigurno pale lampicu da prekine sa dopisivanjem.

Drugo pravilo bi bilo da joj pošalješ poruku na koju ona mora da odgovori, tipa „Ono sinoć je stvarno bilo iz keca u iks”. A kada odgovori na to, u jednom od odgovora pomeni i njeno ime, jer će ona tako pokušati da zamisli kako ga izgovaraš. To ih sve pali jako. Takođe devojke vole to drugo lice množine – što više koristiš „mi” ili „nas”, to će stvoriti taj osećaj „ti i ja protiv sveta”, a i da ne brinete kako nemate svoju internu foru. I to je to – već ste par, bar potencijalni.

Stvarno mislimo da nemoramo da naglašavamo kako treba da devojci udelite kompliment, to se toliko podrazumeva, da oko toga nećemo trošiti suvišne reči.

Kada smo ovo apsolvirali, prelazimo i na zdravu dozu taktiziranja: budite malo i misteriozni. Ne želiš da pomisli da juriš za njom, zato pokušaj da budeš malo nejasan ili da ostaneš po strani neko vreme, ali ne predugo, kako ona ne bi posumnjala u tvoje namere. Pritom neka u ovoj fazi poruke budu kratke, odnosno da ne izgledaju kao da se previše trudiš. Ne šalji joj više poruka nego što ona tebi šalje. U svakom dopisivanju bi trebala da postoji ravnoteža, odnosno jedna osoba ne bi trebala da šalje znatno veći broj poruka nego druga.

Zezaj je malo! Zezanje je odličan metod flertovanja – on stvara intimnu atmosferu između vas bez da se stvari shvate suviše ozbiljno, a takođe i otvara prostor za bezobraznije opaske i opipavanje teritorije. Onda malo kasnije možeš i njenom običnom komentaru da daš seksualnu dimenziju. Na primer, ako ona kaže: „Ne mogu da verujem koliko je je lep” (misleći na film ili nešto slično), možeš da joj odgovoriš nešto kao: „Hvala što si primetila”.

Ako nisi siguran kako će ona odgovoriti na seksualnu provokaciju, možeš nonšalantno spomenuti da si krenuo da se tuširaš. Ovo prebacuje loptu u njene ruke, i ako njena poruka bude imala seksualnu konotaciju, onda ćeš znati da je otvorena i za ovakvo dopisivanje. I pečena. 😉

Interpunkcijski znaci imaju veliki uticaj na to kako će poruka biti protumačena. Na primer ako ti devojka pošalje svoju sliku u novoj garderobi „Vau!” će izgedati mnogo entuztijastičnije od „Vau”, takođe „Sviđa mi se… ” deluje mnoooogo bolje od „Sviđa mi se”.

I za kraj, još jedan savet: ne koristite flertovanje SMS-om umesto flertovanja uživo! Dopisivanje treba koristiti samo kao način da flertujete između dva viđanja. Koristi dopisivanje da bi zakazao sledeće zajedničko druženje. Ovako će dopisivanje imati svrhu i dati vam oboma nešto za iščekivanje.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments